PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا راهنماییم کنید (فوری در حال خرید )

mohabatbiend
11-03-2015, 10:27
لطف کنید یک گوشی تا مرز یک وص د تومن بهم معرفی کنید که دو سیم کارت باشه و برای نرم افزار خیلی قدرت داشته باشه هنگ نکنه ....با تشکر از دوستان گلم

mohabatbiend
11-03-2015, 12:23
ینی کسی پیدا نمیشه که ی گوشی معرفی کنه به ما میخوام بخرم....فوریه اخه

a_bayan
11-03-2015, 13:55
سلام.لطفا شکیبا باشید.با این بودجه موارد مناسبی میشه تهیه کرد.شما انتظاراتتون رو دقیق تر بگید مث سایز صفحه دوربین و....
اما بصورت کلی من چند مورد پیشنهاد میکنم.سونی زد1 سامسونگ گلکسی اس4 و یا اس5 مینی
اما با 100-200 افزایش بودجه میتونین اکسپریا زد2 بگیرین که خیلی بهتر از موارد ذکر شدس

mohabatbiend
11-03-2015, 19:42
سلام.لطفا شکیبا باشید.با این بودجه موارد مناسبی میشه تهیه کرد.شما انتظاراتتون رو دقیق تر بگید مث سایز صفحه دوربین و....
اما بصورت کلی من چند مورد پیشنهاد میکنم.سونی زد1 سامسونگ گلکسی اس4 و یا اس5 مینی
اما با 100-200 افزایش بودجه میتونین اکسپریا زد2 بگیرین که خیلی بهتر از موارد ذکر شدس

با تشکر از لطف شما دوست گرامی
اقا من همین طور که ذکرم کردم می خوام دو سیم کارت باشه ...تو نمونه های سونی دو سیم کارت موجود می باشد؟
گوشی قبلیم samsung s2plus خیلی هنگ میکنه اصلا ازش راضی نبودم .....از کسی پرسیدم گفتن که سامسونگ مشکل مدیریت رم داره نمیدونم....پسر عمومم g2mini داره میگه خیلی راضیم گیر افتادم لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم....

LOVEFORLOVE
12-03-2015, 21:44
استارتر عزیز فک کنم گوشی مورده نظرتونو خریدید میتونید جی 2. بخرید گوشی عالیه از اس 4 خیلی سرتره