ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : WindowsMediaPlayer

nazanin 000
10-09-2006, 21:11
من windows media player سيستمم مشكل پيدا كرده و نياز دارم كه كامل حذف و دوباره نصبش كنم ! من هر چي گشتم نتونستم جايي كه از اونجا ميتونم كامل حذف كنمش رو پيدا نكردم ! اگر ممكنه بهم بگيد چه جوري ميتونم كامل و اصولي حذفش كنم و دوباره نصب كنمش
ممنون

AK1
10-09-2006, 21:32
به نظر من يه ورژن جديد براي مثال 11 رو نصب كن درست بشه ولي مي توني مسير زي رو بري
برو كنترل پنل بعد Add or Remove Programs رو بازكن سمت چپ Add Remove Windows Components بزن كمي صبر كن تا برنامه ها رو نشن بده بعد برو تو windows media player تيكش رو بردار و وكي كن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nazanin 000
11-09-2006, 12:59
يعني با اين راه كامل مديا پلير پاك ميشه از رو سيستمم ؟

mdchicho
11-09-2006, 13:45
اين راه مدياپلير رو پاك نميكنه بلكه غيرفعالش ميكنه . بهتره كه شما windows media player 11 رو نصب كني تا درست بشه . اگر نشد يك راه ديگه هم هست اول جواب اين رو يده ببينم چي ميشه ؟ تا بعد

hemo
11-09-2006, 19:42
اگه اين كار رو بكنيد مديا پلير كلاسيك ويندوز (98) جاشو ميگيره
منم فكر ميكنم با نصب نسخه جديد مشكل برطرف بشه

nazanin 000
11-09-2006, 22:07
امتحان كردم اما بازم درست نشد /!!!

hemo
12-09-2006, 09:03
راستی نگفتی مشکلت چیه؟

mdchicho
12-09-2006, 09:08
خوب حالا چرا windows media player از برنامه هاي ديگه استفاده كن يا ويندوز رو عوض كن .

nazanin 000
13-09-2006, 00:29
راستش رو بخوايد مديا پلير من عالي بود ! اما تا همين يك هفته پيش يه هو سرعتش افتاد بعدشم وقتي روش دبل كليك ميكنم كه صفحه فول بشه يه هو ارور ميده و من رو از مديا پلير ميندازه بيرون !!
حلشم فقط اينه كه كامل پاكش كنم و دوباره نصبش كنم !!
از پلير هاي ديگه هم استفاده ميكنم اما با مديا پلير راحت تر هستم و براي همين در صدد رفع مشكلشم
ممنون اگر بگيد چه جوري ميتونم كامل پاكش كنم

jasmin
13-09-2006, 01:36
من مدیا پلیر 10 دارم تقریبا همینطوری که nazanin 000 گفتن مشکل ساز شده برام

*NashenaS*
14-09-2006, 01:48
ممنون اگر بگيد چه جوري ميتونم كامل پاكش كنم

سلام...

شما نمی تونید این نرم افزار رو به طور کامل از ویندوز پاک کنین چون بخشی از خود ویندوز هست...

اما همین چیز هایی که دوستان گفتن و متن زیر می تونه کمکتون کنه... در ضمن جایگزینش کنین با ورژن های بالاتر تا از مشکلات بعدی جلوگیری بشه...

How to Uninstall Windows Media Player 10
If you have installed Windows Media Player 10, you can roll back to the version of the Player that was on your computer before installing Windows Media Player 10.

To roll back from Windows Media Player 10 to a previous version, do the following:

In Control Panel (Category View), click Add or Remove Programs.
Click Remove a program, and then do one of the following:
If you are running Windows XP Service Pack 2, select the Show updates check box (at the top of the list), click Windows Media Player 10 (in the Windows Updates section), and then click Change/Remove.

- or -

If you are running Windows XP Service Pack 1 or earlier, click Windows Media Player 10, and then click Change/Remove.

How to Uninstall Windows Media Player 9 - Windows ME, XP
Use System Restore in Windows. Windows Media Player 9 Series will be removed and the previous version will be restored.

Windows 98, 2000

In Control Panel, click Add/Remove Programs, and then click Windows Media Player. Windows Media Player 9 Series will be removed.

Can I completely remove Windows Media Player?
Short answer - not really. Windows Media Player is an integral part of Windows itself. It's used in Windows Explorer, Internet Explorer, and with pretty much every other part of Windows that uses media. Even if you were to uninstall it all the way, you'd likely not be happy with the way the system ran after that, because many things would no longer function properly.

موفق باشین. :)

Ali&G
15-09-2006, 11:37
اقا شما خيلي باحال هستيد بخاطر يك پلير پيشنهاد مكنيد ويندوز رو فرمت كنه
دوست عزيز nazanin 000 اميدوارم اين ادرس بدردت بخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ariana_1384
11-10-2006, 06:01
سلام
بعد از نصب ویندوز جدید مدیا پلیر قادر به پخش فایل های mpeg و بعضی از فایل های .dat نمی باشد مشکل از کجاست
با نرم های دیگر مشکلی وجود ندارد.
با تشکر

Nutillus
11-10-2006, 12:44
مشکلی نیست . برو توی \ my computer \tools\folder option \ file types (البته اول وارد یه درایو یا پوشه بشو) مشخص کن که dat وmpg رو با مدیا پلیر باز کنه . ولی اگه مدیا پلیرت پیغام خطا می ده آپدیت کن 11 رو نصب کن

MB_Danger
11-10-2006, 15:05
سلام و عرض خسته نباشید به شما دوستان محترم .

آموزش Uninstall کردن Windows Media Player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امیدوارم با این روش مشکل nazanin 000 حل بشه .
موفق باشید .

ariana_1384
12-10-2006, 05:44
سلام
نه، اینو میدونستم، مشکل در کم داشتن codec ها است. mpeg کیفیت بالاست یعنی 4 دقیقه حدود صد مگابایته. فقط 5-6 تا از فایل های dat. رو پخش نمیکنه
با تشکر