ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در ارتقا

H e K t O r
10-03-2015, 12:53
سلام
من یه رم 2 گیگ دارم 2.00GB Single-Channel DDR2 @ 400MHz (6-6-6-18)
میخوام بدونم برای افزایشش باید حتما یکی مثل خودش پیدا کنیم؟
یا اصلا اینطور بگم میخوام یخورده کامپیوترم بالا بره چون خیلی قدیمی شده بنظرم مثلا بازی و یا برنامه های جدید روش جواب نمیده سرعتش که خیلی کمه و اونیکی فکر کنم گرافیک کم باشه.
الان رم من 60 رصد اشغال شده و سرعتش کمه بنظرم
اول اگر ممکنه یه نگاه کنین ببینین این مشخصات چیکار میشه واسش کرد که بهتر بشه چون مادربردم چون قدیمیه نمیشه کار خاصی کرد ولی حالا یه نگاه کنین بببینین چقدر میشه اینو احیا کرد ؟

لطفا بگین چه مدل و چه قطعه ای و قیمتش رو!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

EXTREME
10-03-2015, 14:50
اگر بخواین دو رم رو روی دو اسلات با رنگ مشابه یعنی دوال بزارید باید دو رم از نظر فرکانس و تایمینگ یکی باشند ولی میتونید مثلا یک رم دو گیگ ddr2 با فرکانس 667 تهیه کنید و روی یک اسلاتی که رنگش فرق داره قرار بدید مینتون هم حداکثر 8 گیگ رم رو ساپورت میکنه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

H e K t O r
10-03-2015, 23:53
اگر بخواین دو رم رو روی دو اسلات با رنگ مشابه یعنی دوال بزارید باید دو رم از نظر فرکانس و تایمینگ یکی باشند ولی میتونید مثلا یک رم دو گیگ ddr2 با فرکانس 667 تهیه کنید و روی یک اسلاتی که رنگش فرق داره قرار بدید مینتون هم حداکثر 8 گیگ رم رو ساپورت میکنه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
خوب بقیه رو میشه بگین که آیا چیزای دیگه هم میشه عوض کرد و ارتقا داد؟؟ اگر آره چی میشه بجای چی گذاشت و قیمتشم بگین!؟؟

فقط رم من پایینه؟؟ خیلی پایینه؟ 2 گیگ که گفتین چنده؟؟
آیا این نوع رم هست جایی؟ اینترنتی میشه خرید؟

EXTREME
11-03-2015, 01:17
خوب بقیه رو میشه بگین که آیا چیزای دیگه هم میشه عوض کرد و ارتقا داد؟؟ اگر آره چی میشه بجای چی گذاشت و قیمتشم بگین!؟؟

فقط رم من پایینه؟؟ خیلی پایینه؟ 2 گیگ که گفتین چنده؟؟
آیا این نوع رم هست جایی؟ اینترنتی میشه خرید؟

پردازنده گرافیک همه اینها رو میتونید ارتقا بدید منتها من قیمت ندارم باید تو تاپیک خرید قطعات سخت افزاری پست بدید

رم دو گیگ برای کاربردهای الان کم است بهتره حداقل 4 گیگ رم رو داشته باشید....

به نظرم حضوری برید بخرید بهتر باشه

H e K t O r
11-03-2015, 02:07
پردازنده گرافیک همه اینها رو میتونید ارتقا بدید منتها من قیمت ندارم باید تو تاپیک خرید قطعات سخت افزاری پست بدید

رم دو گیگ برای کاربردهای الان کم است بهتره حداقل 4 گیگ رم رو داشته باشید....

به نظرم حضوری برید بخرید بهتر باشه

ممنون
ولی گرافیک و رم های جدید رو مادربردم بنظرتون جواب میده؟؟
چون قدیمی هست !!؟
چون من رم 512 داشتم قبلا رو این مداربرد میخواستم بذارم کنار این 2 گیگ ولی اصلا جا نخورد اون سایزش فرق داشت

EXTREME
11-03-2015, 08:39
ممنون
ولی گرافیک و رم های جدید رو مادربردم بنظرتون جواب میده؟؟
چون قدیمی هست !!؟
چون من رم 512 داشتم قبلا رو این مداربرد میخواستم بذارم کنار این 2 گیگ ولی اصلا جا نخورد اون سایزش فرق داشت

باید رم ddr2 بگیرید ممکنه رم از طرف مین جمایت نمیشده

گرافیک هم چون اسلات pci express2.0 x16 داره مینتون محدودیت ندارید فقط محدودیت ها میتونه پردازنده و پاورتون باشه که باید در خرید گرافیک به این دو قطعه هم توجه کنید که برای گرافیکتون محدودیت ایجاد نکنن یعنی قطعاتتون باید همه با هم متناسب باشن ولی به نظر من 775 رو ول کنید و برید سراغ هسول یا apu براتون بهتر باشه 775 دیگه خیلی قدیمی شده

absineh
11-03-2015, 09:16
مهرداد جان هسول به این مادربورد میخوره منظورم ساپورت میکنه میشه درموردش بیشتر توضیح بدید متشکرم.

EXTREME
11-03-2015, 14:06
مهرداد جان هسول به این مادربورد میخوره منظورم ساپورت میکنه میشه درموردش بیشتر توضیح بدید متشکرم.

هسول که به مین ایشون نمیخوره سوکت 775 هست من منظورم این بود که کلا 775 رو ول کنن و برن سراغ یک سوکت جدیدتر مثل 1150 پردازنده های هسول وقتی از این سوکت استفاده کنن باید مین هم عوض کنند