ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید MAC BOOK

jokereblis
10-03-2015, 10:03
سلام دوستان

من یکی از بستگانم امریکا هستش . می خوام بگم یه MAC BOOK بیاره برام
من برای کارای معماری میخوام
3D MAX و اتوکد وفتوشاب ...
با توجه به کارت کارهای گرافیکی که زیاد انجام میدم فکر می کنید کدوم مدل رو بگیرم ؟ یه سری از مدل ها با کارت گرافیک اینتل هستن . اینا جواب میدن ؟

مثلا این مدل :
13-inch: 2.7GHz
with Retina display

Specifications

2.7GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1866MHz LPDDR3 memory
256GB PCIe-based flash storage1
Intel Iris Graphics 6100
Built-in battery (10 hours)2
Force Touch trackpad

اینم بقیه مدل ها : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HOJ-JAT
10-03-2015, 11:34
سلام
چندتا نکته رو مد نظر داشته باش
۱.اگر نرم افزار سنگینت(دقت کن سنگین! من خودم نرم افزار های سبک مثل ویزوال استدیو را راحت بالا میارم با پارلل) نسخه مک نداشته باشه زیاد کارت جالب نمیشه و تقریبا یک لپتاپ ویندوزی میخری و با قیمتی چند برابر
۲.این مدل های هست که دیشب معرفی شدن و بجز گرافیک و معماری مکس و فک نکنم پیشرفت دیگه ای داشته باشن پس پردازنده سری u دارند!!!!! و برای کار گرافیکی مناسب نیستند!

Public Enemy
10-03-2015, 12:21
فکر نکنم خرید مک بوک برای کارهای صنعتی کار درستی باشه . کارت گرافیک هم ظاهرا نسبت به Iris 5200 زیاد تغییر خاصی نداشته .
فکر نکنم هدف شما از خرید macbook به خاطر وزنش باشه ، اما شما چون فامیلتون به امریکا دسترسی داره ، به راحتی میتونین لپ تاپ های سفارشی ، مخصوصا برند Sager/Clevo . مدل p150sm با 4710MQ و 8 گیگابایت رم و پردازنده گرافیکی GTX 970M هارد 1TB + 128 GB SSD همراه با ویندوز 1500 دلار هزینه خواهد داشت . البته این مدل در سایت Sager با نام np8268s نام گذاری شده . ممکنه در ریسلر های دیگه ی Clevo با نام های دیگه و یا قیمت گرونتر و یا ارزونتر ببینین