مشاهده نسخه کامل
: مقایسه دمای دو پردازنده
GHAGHALEELEE
10-03-2015, 03:20
درود دوستان
دمای پردازنده e8500 از e2200 بالاتر هست ؟ من یک e8500 رو روی سیستم گذاشتم دماش به 65 هم رسید ولی همون فن با پردازنده e2200 به 45 میرسه (لود جفتشون 10 درصد بود)
پارامترهای مختلفی دخالت میکنه مانند تکنولوژی ساخت تعداد هسته ها یا میزان مصرف انرژی که این تفاوت دمایی رو دارن
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
GHAGHALEELEE
10-03-2015, 12:37
اخه اصلا انقدر اختلاف دما طبیعی هست ؟ چون بالا بودن دما حداقلش بالا رفتن دور فن cpu و در نتیجه صدای بیشتر و داره.راستش من این e8500 رو دراوردم و همون e2200 رو جاش گذاشتم انقدر صدای فن اذیت میکرد.
خمیر هم به پردازنده زدید؟ خود فن خاک گیری شده؟ قابلیت smart fan حتما در بایوس فعال باشه و تنظیمات مربوط به smart target رو انجام بدید تهویه کیس هم که باید مناسب باشه و فن به درستی کار کنه
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
GHAGHALEELEE
10-03-2015, 22:35
خمیر هم به پردازنده زدید؟ خود فن خاک گیری شده؟ قابلیت smart fan حتما در بایوس فعال باشه و تنظیمات مربوط به smart target رو انجام بدید تهویه کیس هم که باید مناسب باشه و فن به درستی کار کنه
خمیر که به شکل یک مثلث به کف فن اکبند چسبیده بود همون رو با دستم پخش کردم به کل دایره فن که میچسبه به سی پی یو.تنظیمات دیگه هم مثل همون شرایط e2200 بود.پس با این اوصاف احتمالا خمیر یا کافی نبوده یا کیفیتش خوب نبوده.
1376MAXIMUM
10-03-2015, 22:51
خمیر که به شکل یک مثلث به کف فن اکبند چسبیده بود همون رو با دستم پخش کردم به کل دایره فن که میچسبه به سی پی یو.تنظیمات دیگه هم مثل همون شرایط e2200 بود.پس با این اوصاف احتمالا خمیر یا کافی نبوده یا کیفیتش خوب نبوده.
با دست؟!!؟!!؟!؟؟؟!
اینا سرطان زا هست با پوست نباید تماس داشته باشه
همون مثلثه رو که میزاشنید رو پردازنده خودش پخش میشد و اوکی بود ولی احتمالا خمیره خراب شده بوده چون این سی پی یو ها چند سالی هست که دیگه اصلا تولید نمیشن
حالا خمیر خوب بگیرید دوبازه چک کنید ببینید بهتر میشه یا نه وقتی هم که فن رو میزارید دیگه نباید بلندش کنید وگرنه هوا میره زیرش احتمال این که خارج نشه هم هواهه وجود داره برای همین ممکنه دما رو بالا ببره
GHAGHALEELEE
10-03-2015, 23:31
با دست؟!!؟!!؟!؟؟؟!
اینا سرطان زا هست با پوست نباید تماس داشته باشه
همون مثلثه رو که میزاشنید رو پردازنده خودش پخش میشد و اوکی بود ولی احتمالا خمیره خراب شده بوده چون این سی پی یو ها چند سالی هست که دیگه اصلا تولید نمیشن
حالا خمیر خوب بگیرید دوبازه چک کنید ببینید بهتر میشه یا نه وقتی هم که فن رو میزارید دیگه نباید بلندش کنید وگرنه هوا میره زیرش احتمال این که خارج نشه هم هواهه وجود داره برای همین ممکنه دما رو بالا ببره
اقا من هنوز جوونیم ها ارزو داریم:n02:
اولش همین جور که شما فرمودید گذاشتم ولی سیستم بعد از چند ثانیه خاموش میشد.برای همین گفتم لابد باید پخش کنم.تازه پخشش هم که کردم صدای فن رو اعصاب بود برای همین دراوردم.پس مشکل از خمیر بوده.نمیدونستم خمیر سلیکیون تا این حد تاثیر داره که سیستم خاموش بشه.
1376MAXIMUM
10-03-2015, 23:48
اقا من هنوز جوونیم ها ارزو داریم:n02:
اولش همین جور که شما فرمودید گذاشتم ولی سیستم بعد از چند ثانیه خاموش میشد.برای همین گفتم لابد باید پخش کنم.تازه پخشش هم که کردم صدای فن رو اعصاب بود برای همین دراوردم.پس مشکل از خمیر بوده.نمیدونستم خمیر سلیکیون تا این حد تاثیر داره که سیستم خاموش بشه.
اره انتقال دما بین دوتا فلز خیلی خوب نیست برای همین خمیر رو میزنیم که انتقال دما بهتر انجام میشه اگر حباب هوا زیرش بیوفته مانع انتقال دما میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.