ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دمای cpu

sanazzs
09-03-2015, 12:36
سلام دوستان.من به مشکل بزرگی بر خوردم
حدود 4 ماه پیش رفتم مغازه و درخواست کردم یک کامپیوتر واسم اسمبل کنند که حرفه ای باشه

خلاصه سی پی یو fx 8320 amd
مادربود هم asus r9 99x

گرافیک هم 4 گیگ
و رم 8 گیگ

حالا اومدم بعد چند وقت بازی sniper elite 3 نصب کردم بازی کنم دیدم cpu در صفحه دستکتاپ یک اخطار داده که دمای سی پی یو شما 65 درجه هست
واسم همین موضوع رفتم فن حرفه ای تر خریدم که cool fan هست مغازه داره گفت احتمال زیاد از فن سی پی یو بوده که نمیتونستم سرد کنه دمای سی پی یو
حالا با اینکه فن سی پی یو عوض کردم بازم همین اخطار میده که دمای سی پی یو بالاست البته اینم بگم فقط در بازیهای سنگین این اخطار میده
ولی من 4 میلیون هزینه کردم کامپیوتعر حرفه ای بگیرم که بتونم هر بازی کنم اما به مشکل بر خوردم حالا مشکلم به کامپیوتر فروشی میگم اونم نمیدونه مشکل چیه
به نظر شما چه کار باید کنم

D3vil_A
09-03-2015, 13:41
سلام.
چه فنی تهیه کردید؟
نرم افزاری که دما CPU رو با اختار نشون میده چی هست و اینکه آیا بعد از خرید بایوس مادربرد را آپدیت کردید یا نه؟

sanazzs
09-03-2015, 13:50
سلام.
چه فنی تهیه کردید؟
نرم افزاری که دما CPU رو با اختار نشون میده چی هست و اینکه آیا بعد از خرید بایوس مادربرد را آپدیت کردید یا نه؟

فنی که خریدم واسش مدلش ice edge mini fs deep coolمدلش بزنید گوگل میاره مشخصاتشو 80 تومان با نضبش خریدم الان حدود 4 میلیون برام خرج برداشته بعدشم نمیتونم بازی کنم هشدار درجه حرارت میده

sanazzs
09-03-2015, 13:52
اینم عکس هشدار موقع بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshin b
09-03-2015, 14:20
چطوری این سیستم شده ۴ میلیون؟!؟!
مشخصات دقیق تر قطعاتش رو مینویسید لطفا؟
عکستون هم برای من باز نمیشه

sanazzs
09-03-2015, 14:48
آقا افشین سوال من چیز دیگه ای هست و کمک میخواام

عکس دوباره میزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshin b
09-03-2015, 18:48
متوجه سوالتون هستم.
حداکثر دمای توصیه شده توسط سازنده ۶۲ درجه هست. حداکثر دمای قابل تحمل هم ۷۰ هست.
۱. به نظر من کولر ضعیفی خریدید، بهتر بود Gammax 400 رو با حدود ۹۵ تومن تهیه میکردید.
۲. چه خمیر سیلیکونی استفاده کردید (یا کردند) برای زیر کولر؟
۳. تهویه کیس چطوره؟ کیس چی دارید؟
۴. یه بار با نرم افزار AIDA64 باید CPU رو تحت فشار قرار بدید و ببینین دما تا کجا میره بالا.
۵. به تنظیمات بایوس یا همین نرم افزار ایسوس دست زدید؟

market place
04-07-2015, 01:03
سلام دوستان ..
اقا من یه سی پی یو i7 4790k گرفتم البته کولر نگرفتم واسش ....!:n01::n01:

دمای معمولیش که پی سی هیچ کاری نمیکنه یعنی لود 1 درصد هم نیست 39 تا 45 میشه !!
اما وقتی با تستر از سی پی یو 100 درصد کار میکشم دما خیلی سریع به 100 میرسه حتی به 1 دقیقه هم نمیشکشه !!!!:n41::n41:

سی پی یو رو هم تاره چند روزه گرفتم .... دارم دیونه میشم !!!! کسی میدونه چیکاره ؟!؟ .
وقتی هم که بازی watch dogs رو بالا میارم دما میرسه تا 72 تا 85 اگر بیشتر مثلا 1 ساعت اجرا باشه به 90 هم میرسه !!!! :n04::n04:

اگه کولر بگیرم میتونه به حالت نرمال برسه یا نه؟؟؟

مادربردم هم اینه : giga p85-d3 rev2.0 رم: 2*4 1333 خواهش میکنم یکی جواب بده !!! اگه سی پی یو مشکل داره که عوضش کنم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
ش