PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل قطع شدن وایرلس مودم زایکسل DEL1201-T10A

Exlord27
08-03-2015, 15:34
سلام
من یه مودم مدل DEL1201-T10A دارم
wireless این مودم خود به خود و به صورت random هر از چند گاهی قطع میشه و هیچ سیستمی دیگه نمیتونه شبکه wireless رو پیدا کنه . نه اینکه نمیتونه وصل بشه ها، اصلا نمیتونه پیدا کنه.
و باید برم صفحه تنظیمات Network > Wireless LAN > AP و دکمه apply رو بزنم ، بعد از اون سیستم های دیگه میتونن شبکه رو پیدا کنن.
روی یه لبتاپ و کامپیوتر دیگه و گوشی تست کردم روهمشون اینجوری میشه. رو pc خودم با LAN وصل کردم.
آپدیتی برای firmware اش وجود نداره و تو سایت zyxel هم اصلا همچین محصولی وجود نداره.
اینو چیکارش بکنم؟ کسی راه حلی داره ؟

arming900
09-03-2015, 18:51
سلام
من یه مودم مدل DEL1201-T10A دارم
wireless این مودم خود به خود و به صورت random هر از چند گاهی قطع میشه و هیچ سیستمی دیگه نمیتونه شبکه wireless رو پیدا کنه . نه اینکه نمیتونه وصل بشه ها، اصلا نمیتونه پیدا کنه.
و باید برم صفحه تنظیمات Network > Wireless LAN > AP و دکمه apply رو بزنم ، بعد از اون سیستم های دیگه میتونن شبکه رو پیدا کنن.
روی یه لبتاپ و کامپیوتر دیگه و گوشی تست کردم روهمشون اینجوری میشه. رو pc خودم با LAN وصل کردم.
آپدیتی برای firmware اش وجود نداره و تو سایت zyxel هم اصلا همچین محصولی وجود نداره.
اینو چیکارش بکنم؟ کسی راه حلی داره ؟

خوبه باز یه همدرد پیدا شد !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اونجایی که کسی جواب نداد ظاهرا ایراد از مودم ها باشه !

البته من با خاموش و روشن کردن وایرلس از خود مودم مشکلم حل میشه تست کردید؟

Exlord27
10-03-2015, 10:23
خوبه باز یه همدرد پیدا شد !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اونجایی که کسی جواب نداد ظاهرا ایراد از مودم ها باشه !

البته من با خاموش و روشن کردن وایرلس از خود مودم مشکلم حل میشه تست کردید؟

وایرلس امکن خاموش روشن کردن نداره ولی این کاری که من میکنم تقریبا همون کار رو میکنه دیگه. Restart میکنه و مشکل حل میشه موقتا. ولی reset کردن خود مودم تاثیری نداره :n04::n36:

ali.reza1044
22-07-2015, 20:59
وایرلس امکن خاموش روشن کردن نداره ولی این کاری که من میکنم تقریبا همون کار رو میکنه دیگه. Restart میکنه و مشکل حل میشه موقتا. ولی reset کردن خود مودم تاثیری نداره :n04::n36:
سلام
منم همین مودمو دارم ولی با کمی دستکاری نتظیمات درستش کردم

Network > Wireless LAN> Channel Selection
باید گزینه Channel Selection رو از حالت اتوماتیک خارج کنید فرقی نداره چه شبکه ای باشه من خودم روی 11 گذاشتم
سوالی بود در خدمتم