مشاهده نسخه کامل
: آیا از سایت chare.ir خرید کنم ؟
*Forgotten*
07-03-2015, 13:46
سلام به کاربران محترم انچمن
دوستان من میخام حدود 400 هزار تومان از فروشگاه اینترنتی چاره خرید کنم متاسفانه جنس مورد نظر نه جایی گیرمیاد نه در سایتی جز این سایت
خیلی نیاز به راهنمایی ها و تجربه دوستان از این سایت دارم تا خدایی نکرده متحمل ضرر نشم
امیدواره این تاپیک برای بقیه هم مفید باشه
sayanermia
07-03-2015, 19:34
من از سایت چاره چندین بار خرید داشتم!
خریدهام هم معمولا بین 40 تا 150 هزار تومن بوده
هدفون 90 هزار تومنی
کیس هارد 40 تومنی
ادکلن 150 تومنی ( چندین بار )
هم برخورد خوبی داشتند هم به موقع تحویل دادند:n40:
SNOW PATROL
07-03-2015, 20:01
چاره چند بار خرید داشتم هیچ مشکلی نبوده
igi jones
07-03-2015, 20:18
chare کاملا تایید میشه .:n01:
متاسفانه تجربه جالبی ندارم! قبلا خیلی بهتر بود
من یکبار خرید داشتم متاسفانه وسیله ای که در عکس سایت بود با بسته بندی که دیدم نفرستادن! و بعد از پیگیری و تماس به جایی نرسید حتی یکجورایی باهاشون بحثم شد!:n26:
گفتند اونو نداشتیم اینو فرستادیم این بهتره که؟!:n04::n34:
من راضی نبودم و اولین و اخرین بارم شد که خرید کردم ازش و تصمیم هم داشتم به هرکی رسیدم بگم ازشون خرید نکنه چون بدجور اذیتم کردن:n35:
*Forgotten*
08-03-2015, 04:15
متاسفانه تجربه جالبی ندارم! قبلا خیلی بهتر بود
یه مقدار بیشتر توضیح میدید!؟
من یکبار خرید داشتم متاسفانه وسیله ای که در عکس سایت بود با بسته بندی که دیدم نفرستادن! و بعد از پیگیری و تماس به جایی نرسید حتی یکجورایی باهاشون بحثم شد!:n26:
گفتند اونو نداشتیم اینو فرستادیم این بهتره که؟!:n04::n34:
من راضی نبودم و اولین و اخرین بارم شد که خرید کردم ازش و تصمیم هم داشتم به هرکی رسیدم بگم ازشون خرید نکنه چون بدجور اذیتم کردن:n35:
عجب ، یعنی با پول مردم اگه اون جنسی که میخاید نداشته باشن بدون اینکه با هاتون هماهنگی کنن جنس دیگه ای براتون میفرستن!!
*Forgotten*
08-03-2015, 04:32
با توجه به این مطلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این یکی مطلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که توی نت پیدا کردم نظرتون چیه ؟ و البته این مطالب تاریخشون مربوط به 2 تا 3 سال پیشه آیا هنوز خرید ازش ریسک زیاد داره ؟
این درسته که هنوز وضعیت حمل به شهرستان خیلی کنده و ممکنه زیاد طولش بده ؟ یه مشکل دیگه ای هم هستش اینه که خود مشتری نمیتونه طریقه حمل رو تایین کنه
راستش توی سایتش زده که خرید بالای 198000 تومان حملش رایگان هستش من امروز یه فاکتور رو نهایی کردمو الان زده منتظر پرداخت ولی 9000 تومان روی فاکتور هزینه حمل زده حدود 2.5 بعداز ظهر باهاشون تماس گرفتم (تلفنی) که ازشون چنتا سوال بپرسم در این مورد و وضعیت حمل به شهرستان ، حدود 20 بار تماس گرفتم ولی میگه خطهاش شلوغه
نمدونم من بدموقع زنگ زدم یا کلا تماس گرفتن باهاشون کار حضرته فیله :n13:
arash59b
08-03-2015, 06:29
من دو سه سال پیش ازشون خرید داشتم حدود 1 ماه طول کشید تا سفارش بدستم رسید. مثل اینکه موجودی نداشتند صبر کردن تا بار جدید شون وارد ایران بشه.
البته اون زمان واسطه فروش بودن یعنی جنس از خودشون نبود الان رو نمی دونم!!
من که کاملا تائید میکنم سایتشون رو از سال 91 تا حالا چندین خرید داشتم سایتشون کاملا معتبر هست بسته ها هم بین 3 تا 7 روز به دستم رسید آخریش هم همین چند روز پیش خرید کردم یه قطعه سخت افزار حدود 300 هزار تومان
به نظر من با خیال راحت خرید کنید اگه دو تا فروشگاه اینترنتی تو ایران باشه که من بهشون اعتماد داشته باشم یکیش دیجیکالا هست یکیش هم چاره
اون دوستانی هم که گفتند دیر تحویل گرفتن بله بعضی کالاهای کمیاب ممکنه دیر تحویل داده بشه ولی بقیه کالاها سریع تحویل داده میشه
عجب ، یعنی با پول مردم اگه اون جنسی که میخاید نداشته باشن بدون اینکه با هاتون هماهنگی کنن جنس دیگه ای براتون میفرستن!!
خب بهرحال به حرف یک نفر هم که نمیشه نتیجه گرفت...
شما خریدت رو انجام دادی ایشالله که عالی باشه نتیجه
من فقط تجربه خودمو گفتم متاسفانه جز اون استثنائات بودم گویا!
بله بدون هماهنگی وسیله ی دیگه ای فرستادن
بعد که با دونفر از مسئولینش (اپراتور ...) صحبت کردم گفتن خب اینکه بهتره! من گفتم خب خانوم محترم من اونو میخواستم یعنی چی این بهتره؟ من از این خوشم نمیاد و...که در انتها بهم گفتن که براشون پس بفرستم و پولم رو برمیگردونن! منم دیگه حوصله ی پست و این حرفا رو نداشتم کلا بیخیالش شدم:n39:
- Saman -
08-03-2015, 18:00
در ادامه به حرفهای Atghia - ی عزيز... بايد بگم كه من هم از سايت چاره خريد داشتم، نه يك بار... بلكه چندين بار!
هر بار قبل از ارسال با من به صورت تلفنی هماهنگ كردن... كه تاييد كنم و از اين حرفا...
يه چيزی هم بگم كه بعد شما چه يك جنس بگيريد، چه ده جنس... تاثيری در هزينه كالا نداره و به عنوان مثال برای تهران 9 هزار تومان هست... البته برای خريدهای بالای 195 هزار تومان، هزينه ارسال رايگان هست!
ولی الان سيستمش، اين طور هست كه فاكتور رو ابتدا چك میكنند بعد از موجود بودن كالا، شما فاكتور رو چك میكنيد و در نهايت سفارشتون رو تكميل میكنيد... تا احيانا مشكلی پيش نياد!
شايد تنها ايرادی كه میتونم بگيرم كه سرعت كاریَشون كمی نسبت به بقيه كمتر هست... البته خريد من مربوط به مدتها پيش برمیگرده، شايد الان وضعيتشون فرق كرده باشه.
به هر حال اميدوارم كه خريد خوبی از سايت چاره داشته باشيد!
soroosh_cz
08-03-2015, 18:11
در ادامه به حرفهای Atghia - ی عزيز... بايد بگم كه من هم از سايت چاره خريد داشتم، نه يك بار... بلكه چندين بار!
هر بار قبل از ارسال با من به صورت تلفنی هماهنگ كردن... كه تاييد كنم و از اين حرفا...
يه چيزی هم بگم كه بعد شما چه يك جنس بگيريد، چه ده جنس... تاثيری در هزينه كالا نداره و به عنوان مثال برای تهران 9 هزار تومان هست... البته برای خريدهای بالای 195 هزار تومان، هزينه ارسال رايگان هست!
ولی الان سيستمش، اين طور هست كه فاكتور رو ابتدا چك میكنند بعد از موجود بودن كالا، شما فاكتور رو چك میكنيد و در نهايت سفارشتون رو تكميل میكنيد... تا احيانا مشكلی پيش نياد!
شايد تنها ايرادی كه میتونم بگيرم كه سرعت كاریَشون كمی نسبت به بقيه كمتر هست... البته خريد من مربوط به مدتها پيش برمیگرده، شايد الان وضعيتشون فرق كرده باشه.
به هر حال اميدوارم كه خريد خوبی از سايت چاره داشته باشيد!
دقیقا تجربه من هم همین هست...
از این چندبار، یکبار هم کالایی موجود نبود، گفتن این مدل ها به جاش هست که نخریدیم و از سبد حذف شد.
arash59b
08-03-2015, 18:20
فکر کنم این مشکلات بخاطر اینه که محصولات از خود شون نیستند و خیلی از اجناس شون رو با وابسته میفروشند
- Saman -
08-03-2015, 18:28
دقیقا تجربه من هم همین هست...
از این چندبار، یکبار هم کالایی موجود نبود، گفتن این مدل ها به جاش هست که نخریدیم و از سبد حذف شد.
بله... همين طور بود... بعد از نهايی شدن فاكتور با من تماس گرفتن كه ارسال كنن.
من فكر میكنم كه اون ارسال رايگان برای بالای 195 تومن، مخصوص تهران باشه... ؟!
.. بعد ما چند بار از قسمت سوپر-ماركتاش، هم خريد داشتيم! و خريدها هم اكثرا رضايت بخش بوده!
يك ايرادی هم كه سايت داره... اينهست كه مثل ديجیكالا شما نمیتونی "علاقه مندی ها" تو طبقه بندی كنی... و برای اين هم اگر جنسی رو از بين دهها قلم (من يك ليست طولانی دارم خب!) انتخاب كنی و سفارش بدی... كمی دردسر داره!
در كل، به نظر من سايت چاره يكی از سايتهای خوب برای خريد آنلاين هست، اما جزو بهترينها نيست!
فکر کنم این مشکلات بخاطر اینه که محصولات از خود شون نیستند و خیلی از اجناس شون رو با وابسته میفروشند
دقيقا! اين سيستم كاریشون هست كه به صورت واسطه-ای (مثل دلال) عمل میكنن و بيشتر به اين خاطر هم پروسه سفارش، كمی طول میكشه!
والا من یه پلیر سونی گرفتم که گفتن با گارانتی بازرگانی ایران هست اما وقتی فرستادن بدون گارانتی بود که بعد از پیگیری فقط یه فاکتور دادن که بازرگانی ایران مهر و امضا کرده بود که مثلا گارانتی داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.