مشاهده نسخه کامل
: نمایش این صفحه هنگام بوت (بعد از نصب ویندوز 7)
Fonixion
07-03-2015, 01:30
دوستان من لپ تاپ اچ پی بدون سیستم عامل (فری داس) خریده بودم و روش ویندوز 7 نصب کردم. ولی الان هر دفعه موقع بوت این صفحه نمایش داده میشه و حتما باید اینتر بزنم که ویندوز بالا بیاد. دلیل نمایش این صفحه چیه و چطور میشه از شرش خلاص شد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fonixion
07-03-2015, 19:30
کسی اطلاعات نداره ؟
سلام
این مشکل احتمالا به دلیل کرک استفاده شده برای فعالسازی ویندوز ایجاد شده است .(ویندوز شما پس از نصب اکتیو بود ؟)
اگر با زدن اینتر وارد ویندوز می شوید و ویندوز مشکل دیگری ندارد نرم افزار زیر را نصب و سپس به تنظیمات Edit Boot Menu رفته و ببینید منوهایی که در هنگام بوت ویندوز مشاهده می کنید این جا نشان داده می شوند یا خیر.
در صورت مشاهده انها پس از کلیک بر منوهای دوم تا ششم Delete را بزنید.( گزینه ای را که با انتخاب آن و زدن اینتر ویندوز بوت می شود را پاک نکنید) سپس save setting را بزنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohammadi_4u
08-03-2015, 07:49
سلام
میتونید به راحتی تایم بوت ویندوز رو صفر کنید تا اتومات بدون اینتر گزینه اول بوت بشه.نیاز به دستکاری خاصی نیست .البته راه دوست عزیزی که پست قبل ذکر کردند نیز جواب میده.
Fonixion
08-03-2015, 14:24
سلام
این مشکل احتمالا به دلیل کرک استفاده شده برای فعالسازی ویندوز ایجاد شده است .(ویندوز شما پس از نصب اکتیو بود ؟)
اگر با زدن اینتر وارد ویندوز می شوید و ویندوز مشکل دیگری ندارد نرم افزار زیر را نصب و سپس به تنظیمات Edit Boot Menu رفته و ببینید منوهایی که در هنگام بوت ویندوز مشاهده می کنید این جا نشان داده می شوند یا خیر.
در صورت مشاهده انها پس از کلیک بر منوهای دوم تا ششم Delete را بزنید.( گزینه ای را که با انتخاب آن و زدن اینتر ویندوز بوت می شود را پاک نکنید) سپس save setting را بزنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون بابت راهنمایی ها.
متاسفانه تو اون نرم افزار فقط ویندوز 7 وجود داره و چیز دیگه ای نیست که غیرفعالش کنم:
......
اون تیک skip the boot menu هم زدم ولی تاثیری نداشت و دوباره نیاز به اینتر زدن بود.
میتونید به راحتی تایم بوت ویندوز رو صفر کنید تا اتومات بدون اینتر گزینه اول بوت بشه.نیاز به دستکاری خاصی نیست .البته راه دوست عزیزی که پست قبل ذکر کردند نیز جواب میده.
کجا میشه صفر کرد اینو ؟ تو msconfig خود ویندوز چک کردم کمتر از 3 ثانیه نمیشه کرد.
........
در ضمن من رو کامپیوتر یه درایو D دارم که خودش ساخته شده و محتویاتش اینه: ممکنه با فرمت کردن این درایو دیگه اون گزینه ها تو بوت نیاد و مستقیم وارد ویندوز بشه ؟ :n13:
به نظر من ویندوز 7 که شما نصب کرده اید دستکاری شده است و تمام آن منوها مربوط به دستکاری و تغییر ویندوز برای اکتیو شدن ویندوز است .
اگر با زدن دکمه اینتر و ورود به ویندوز مشکلی ندارید و ویندوز به خوبی کار می کند نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست .
در ویندوزهای فعلی موجود در سایتهای معتبر معمولا چنین مشکلی رخ نمی دهد.
(از این نوع دستکاری و تغییر برای فعالسازی ویندوز استفاده نمی شود)
شما بهتر است یک ویندوز Win 7 Ultimate SP1 تهیه کنید پس از انتقال فایلهای مهم خود از دسکتاپ و document (به صورت کلی از درایو C ) ویندوز
فعلی به درایوهای دیگر ؛ با DVD ویندوز جدید (یا فلش مموری ) بوت شوید و پارتیشن ویندوز و پارتیشن هایی که این ویندوز به صورت خودکار ساخته
است را فرمت کنید و ویندوز را دوباره نصب نمایید.
Fonixion
08-03-2015, 20:17
والا ویندوز تو پک گردو بود. قبلا هم بارها رو لپ تاپ های دیگه نصب کرده بودم همین رو و ایرادی نداشت. من احساس می کنم مشکل از همون فری داس قبلی هست که رو لپ تاپ بوده :n13: الان درایو D که اسکرین گذاشتم مشخص هست چیه دقیقا ؟ فرمتش مشکل ساز میشه به نظرتون ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.