مشاهده نسخه کامل
: ضرب و شتم خبرنگار توسط مدیرعامل استقلال، جهانی شد!
Masoud-2014
06-03-2015, 14:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرکت ناشایست بهرام افشارزاده در جریان مصاحبه با یکی از خبرنگاران، بازتاب زیادی را در رسانه های جهان داشته است.
طرفداری- فیلمی که در آن بهرام افشار زاده، مدیر عامل باشگاه استقلال با تکذیب یک خبر، به صورت فیزیکی با خبرنگار نزدیکش، برخورد می کند، ابعاد تازه ای پیدا کرده است. چند ساعت پس از انتشار این فیلم توسط باشگاه خبرنگاران جوان، حالا رسانه های خارجی هم به پخش آن، روی خوشی نشان داده اند.
در جدیدترین موج این بازخوردهای خارجی، فیلم برخورد فیزیکی مدیرعامل استقلال با این خبرنگار در وب سایت بلیچر ریپورت که یکی از مشهورترین وب سایت های ورزشی در سطح جهان است، منتشر شده و مخاطبان خارجی در صفحات بلیچر در فیسبوک، از تماشای چنین حرکتی، اظهار تعجب کرده اند.
ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].tab=0)
SADEGH 7
06-03-2015, 17:07
امیدوارم هرچه زودتر خبر برکنار شدن این انسان؟!! و امثالشون رو از فوتبال و سایر پست های مهم بشنوم.
برخورد زشت و غیر انسانی داشتن که در سطح جهان جز آبرو ریزی هیچی نداره.
اره من هم این فیلم و دیدم اما اخرش نفهمیدنم دلیل ردن تو شکم خبرنگار چی بود ؟؟؟
بابا تورو خدا ول کنید مگه چند سال پیش همین خداداد نبود که تو شیراز یک خبرنگار و زده بود با خداداد چی کار کردن که با افشارزاده که برای خودش یلی هست بتونن کاری کنند؟
فقط باید افسوس خورد به حال این فرهنگ !
Sh-Meteor
07-03-2015, 16:57
اگه ویدئو رو نمی دیدم محال ممکن بود چنین خبری رو باور کنم
افشار زاده رو با شخصیت تر از این صحبتا میدونستم.
بدیش اینجاست که روزنامه های معتبر اروپایی این خبر + ویدئو رو منتشر کردن و خیلی ها دیدن اینو
نشریه میرور انگلیس (به طعنه) نوشته ما نگرانیم مربی های لیگ برتر از حرکت این مدیرعامل الگوبرداری کنن.
توی سایتش هم یه نظر سنجی گذاشته که به نظرتون چه کسی ممکنه چنین حرکتی رو تکرار کنه.
Masoud-2014
07-03-2015, 23:34
افشارزاده در واکنش به ویدیو منتشرشده: این شوخی همیشگی من با خبرنگاران است
بهرام افشارزاده نسبت به ویدیوی پخش شده در وبسایت ها که امروز به رسانه بلیچر نیز کشیده شد واکنش نشان داد.
مدیرعامل استقلال در گفتگو با خبرنگار طرفداری اذعان داشت:"این شوخی همیشگی من با خبرنگاران است. من همه آن ها را دوست دارم. حالا این بار فیلم این صحنه نیز گرفته شده است. اما مشکلی نیست و تمام کسانی که من را می شناسند و اصحاب رسانه به این شوخی های من عادت دارند."
وی در واکنش به انتشار این ویدئو در سایت بلیچر اسپورت نیز گفت:"خیلی هم خوب است. معروف تر هم می شویم!"
SADEGH 7
07-03-2015, 23:59
افشارزاده در واکنش به ویدیو منتشرشده: این شوخی همیشگی من با خبرنگاران است
بهرام افشارزاده نسبت به ویدیوی پخش شده در وبسایت ها که امروز به رسانه بلیچر نیز کشیده شد واکنش نشان داد.
مدیرعامل استقلال در گفتگو با خبرنگار طرفداری اذعان داشت:"این شوخی همیشگی من با خبرنگاران است. من همه آن ها را دوست دارم. حالا این بار فیلم این صحنه نیز گرفته شده است. اما مشکلی نیست و تمام کسانی که من را می شناسند و اصحاب رسانه به این شوخی های من عادت دارند."
وی در واکنش به انتشار این ویدئو در سایت بلیچر اسپورت نیز گفت:"خیلی هم خوب است. معروف تر هم می شویم!"
ماسمالیزیشن.
شوخی غار نشینی. از این به بعد خبرنگارا باید کاپ ببندن برن از این گزارش بگیرن.
معروف شدن به خاطر بی فرهنگی مثل معروف شدن اون بازی پیروزی و داماش.
nini bad
08-03-2015, 15:32
به نظرم الکی بزرگ شده این موضوع... تازه خبرنگاره هم خودش گفت من این ویدیو را پخش نکردم...دیگه بعضی ها هم بیکارن میخوان یه جوری سر مردم را هم گرم کنم البته بعد از دیدن این ویدیو یاد بچه هایی افتادم که تا دست میزنی بهشون گریه میکنند !!!!
kia138345
08-03-2015, 20:32
حالا چه اتفاقی افتاده !!!بهتره نگران اتفاقات بسیار مهمتر در اطرافمون باشیم
بعضی معلمها تو مدرسه از این کارا با ما زیاد میکردن. تو شیکم میزدن .
امير موسر
08-03-2015, 20:47
ضرب و شتم خبرنگار توسط مدیرعامل استقلال، جهانی شد
خوبه خبرنگاره نمرد زیر ضرب و شتم !
Masoud-2014
08-03-2015, 22:42
خوبه خبرنگاره نمرد زیر ضرب و شتم !
یک آخ بلند گفت همین و دایو کرد(خمیده شدن) بعدش دیگه تصویر مدیر عامل و تعقیب کرد و احتمالا در اون لحظه نقش زمین شده بود و فیلم تمام شد و البته داور همون تظاهر تشخیص داد ...
mojtaaba00119
11-03-2015, 13:15
بابا خدایی خبرنگاره تمارض کرد مگه چقد محکم زد حالا پپپعع
بابا خدایی خبرنگاره تمارض کرد مگه چقد محکم زد حالا پپپعع
مگه بحث روی شدت ضربه ست گرامی ؟
نخیر ! بحث روی حرکات و رفتار مدیران ماست وقتی به قدرت میرسند بحث روی فقر فرهنگیه .. بحث سر اینکه چرا خبرنگارا یک سندیکای درست حسابی نباید داشته باشند که اگه کسی کاری کرد محکم پشتشون به ایسته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.