مشاهده نسخه کامل
: مشکل اینترنت
سلام.چرا لپ تاپم به اینترنت وصل نمیشه وای فای رو پیدا میکنه ولی وصل نمیشه با موبایل راحت به اینترنت وصل میشه.یه علمت زرد رنگ رو شکل آنتن هم هستش .مشکل چیه؟ لطفا هر چه سریعتر راهنماییم کنین.plz
Public Enemy
05-03-2015, 16:03
ممنون میشم اطلاعات بیشتری در اختیارمون قرار بدین .
- نسخه ویندوز روذکر کنین همچنین آخرین زمانی که به اینترنت متصل شدین و یا آیا قبلا از لپ تاپتون کسی دیگه استفاده کرده و یا تنظیمات خاصی رو روی کانکشن ها اعمال کرده رو ذکر کنین .
- آیا لپ تاپتون روی Static IP تنظیم شده ؟ IP تلفن همراهتون رو با لپ تاپ مقایسه کنین . در صورتی که IP تلفن همراه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشه ، IP لپ تاپ باید به صورت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشه ( همواره از توی ویندوز در network connections ، با کلک روی کانکشن مورد نظر و انتخاب details می تونین مشخصات IP خودتون رو ببینین . یا می تونین با تایپ دستور ipconfig در run مشخصات IP دستگاههای مختلف رو ببینین . اگر خروجی Ipconfig رو اینجا قرار بدین بهتر می تونیم راهنمایی کنیم )
ممنون که سوال منو جواب دادین.ویندوز 7 هستش.من منظورتون از static IP رو نمیفهمم چیه؟:n03:
دو هفته پیش بردم خدماتی تا آنتی ویروس نصب کنن.قبلا اویرا نصب بود تا اینکه دیگه پولی شد منم مجبور شدم نود سی و دو رو نصب کنم. بیرون هم ظاهرا با وای فای به اینترنت وصل شدن
Public Enemy
06-03-2015, 14:33
بهتره مشکل مرحله به مرحله بررسی بشه :
1 - شما یک بار سیستم رو ری استارت ( ری استارت نه شات داون ) کنین . سپس قابلیت اتصال رو چک کنین .
2 - به وایرلس متصل بشین . سپس روی آرم وایرلس توی نوار ابزار آیکون ها کلیک راست کنین و open network and sharing center رو بزنین .
3 - سپس با کلیک روی کانکشن وایرلستون ، وارد Status میشین .
4 - طبق عکس و گزینه هایی که گذاشتم چک کنین IP روی حالت automatic باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کابل وصل شدم اینترنت کار میکنه پس چرا وای فای مشکل داره؟
مدل لپ تاپم ASUS X552Cهستش
Public Enemy
11-03-2015, 16:36
دوست عزیز شما مراحلی که گفتم انجام دادین ؟
انجام دادم ولی مرحله سه و چهار رو متوجه نمیشم .چیزی به عنوان status پیدا نمیکنم
Public Enemy
12-03-2015, 09:53
روی اون نوشته آبیه ( که برای من نوشته wifi 2 ) کلیک کنین صفحه status باز میشه .
قبلا به یک وایرلس متصل بشین
ممنون بابت همکاریتون. خدا رو شکر مشکلم حل شد ولی برای من status نشون نمیداد. تو قسمتproperies که رفتم یه رمز وای فای بود که وقتی تیک show رو زدم رمز رو نشون نمیداد ولی محلی که قبلا غیر از کانکت خودم در جای دیگری وصل شده بود رو نشون میداد. منم رمز رو پاک کردم و رمز خودم رو وارد کردم که دیگه وصل شد.:n20:
:n40::n40::n16:
این گلا هم بابت تشکر تقدیم به شما که باهام همکاری کردین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.