مشاهده نسخه کامل
: مشکل در "نصب" بازی!!!
سلام
بچها شرمنده اتقد سوال میپرسم ولی دوسه روزه ویندوز 8.1 Enterprise رو نصب کردم و هر روز دارم ب مشکلات جدیدی توش بر میخورم!
امروز اومدم دوتا بازی نصب کنم اصن نصب نمیشه!
بازی pes2015
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ی بازی دیگ
ممنون میشم راهنمایی کنین
sayanermia
05-03-2015, 10:02
مشکل اول ( pes ) مربوط به دیکمپرس کردن فایل ها است! اگر از روی سی دی نصب می کنید شاید سی دی کثیف شده! یک بار کلیه محتوی دیسک رو روی سیستم کپی کنید و از روی هارد اقدام به نصب کنید
مشکل دوم هم شما دکمه ی view problem details رو بزن ببین به کدوم فایل داره گیر میده و کرش میکنه! شاید مشکل از کرک باشه که مثلا با ویندوز 8.1 سازگار نیست! من همین مشکل رو با pes2015 دارم که روی ویندوز هفت راحت اجرا میشه ولی 8.1 کرش میکنه و اجرا نمیشه! که اخرش فهمیدم مشکل از دوتا فایل dll بوده!
مشکل اول ( pes ) مربوط به دیکمپرس کردن فایل ها است! اگر از روی سی دی نصب می کنید شاید سی دی کثیف شده! یک بار کلیه محتوی دیسک رو روی سیستم کپی کنید و از روی هارد اقدام به نصب کنید
مشکل دوم هم شما دکمه ی view problem details رو بزن ببین به کدوم فایل داره گیر میده و کرش میکنه! شاید مشکل از کرک باشه که مثلا با ویندوز 8.1 سازگار نیست! من همین مشکل رو با pes2015 دارم که روی ویندوز هفت راحت اجرا میشه ولی 8.1 کرش میکنه و اجرا نمیشه! که اخرش فهمیدم مشکل از دوتا فایل dll بوده!
ن از رو سیدی نیست. از رو فلش نصب میکنم.کپی کردم تو هارد بازم همون ارور میده.فایل بازی با فرمت iso هست. قبلا ویندوز 7داشتم همینو راحت نصب کردم اما الان...!!!
در مورد مشکل دوم هم این عکساش؛ من سردر نیووردم. اگ میش راهنمایی کنین
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mr_100_dolari
05-03-2015, 21:07
برای مشکل اول :
نرم افزار نت فریم ورک 4.5 رو دانلود کن و پس از نصب کامل ( هنگام نصب به اینترنت وصل بمانید) ، کامپیوترتان را ریستارت کنید ، این ارور رفع میشود
.این مواردم چک کن انجام شده باشه :
غیر فعالسازی آنتی ویروس و اعتمادسازی مسیر نصب بازی .
نصب آخرین نسخه درایور کارت گرافیک
نصب آخرین نسخه ۲۰۱۲ ++Microsoft Visual C نسخه آپدیت شده است . که با توجه به نوع ویندوزتان می توانید نرم افزار را نصب تا ارور شما برطرف شود
نصب آخرین نسخه Directx
برای مشکل ارور CLR هم احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه که اگر هر بازی رو که می خوای نصب کنی همین ارور رو میده و اگر مطمئنی که فایل نصب بازی مشکلی نداره بازی رو روی هارد و سیستم دیگه نصب کن ببین بازم هنگام نصب به مشکل مشابه میخوری یا نه ...
برای مشکل اول :
نرم افزار نت فریم ورک 4.5 رو دانلود کن و پس از نصب کامل ( هنگام نصب به اینترنت وصل بمانید) ، کامپیوترتان را ریستارت کنید ، این ارور رفع میشود
.این مواردم چک کن انجام شده باشه :
غیر فعالسازی آنتی ویروس و اعتمادسازی مسیر نصب بازی .
نصب آخرین نسخه درایور کارت گرافیک
نصب آخرین نسخه ۲۰۱۲ ++Microsoft Visual C نسخه آپدیت شده است . که با توجه به نوع ویندوزتان می توانید نرم افزار را نصب تا ارور شما برطرف شود
نصب آخرین نسخه Directx
برای مشکل ارور CLR هم احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه که اگر هر بازی رو که می خوای نصب کنی همین ارور رو میده و اگر مطمئنی که فایل نصب بازی مشکلی نداره بازی رو روی هارد و سیستم دیگه نصب کن ببین بازم هنگام نصب به مشکل مشابه میخوری یا نه ...
نت فریم ورک.. دایرکت ایکس... ویژوال سی پلاس پلاس.. کارت گرافیک و... همه رو آبدیت کردم ارور برطرف نشد!
برای مشکل دوم؛از رو هارد هم اقدام ب نصب کردم،فایده نداشت!
ویندوزم ویرایش اینترپرایزه. ممکنه رو اینترپرایز اصن بازی و.. نصب نشه؟ یعنی اگه مثلا ویرایش پرو 8.1 نصب کنم درست میش؟
sayanermia
06-03-2015, 21:08
نت فریم ورک.. دایرکت ایکس... ویژوال سی پلاس پلاس.. کارت گرافیک و... همه رو آبدیت کردم ارور برطرف نشد!
برای مشکل دوم؛از رو هارد هم اقدام ب نصب کردم،فایده نداشت!
ویندوزم ویرایش اینترپرایزه. ممکنه رو اینترپرایز اصن بازی و.. نصب نشه؟ یعنی اگه مثلا ویرایش پرو 8.1 نصب کنم درست میش؟
نه همچين چيزي نيست. منم اينترپرايز دارم ، دوتا بازي pes و nfs نصب كردم خيلي عالي اجرا ميشن. احتمال اينكه بازيتون با ويندوز ٨.١ سازگار نباشه هم هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mr_100_dolari
06-03-2015, 22:12
کلا بعضی بازی ها روی 8 اجرا نمیشه ولی بازی نصب میشه و هنگام ورود به بازی پیغام میده که اون اروری که مربوط باشه به اجرا نشدن بازی در ویندوز 8 همچین اروری نیستش اصلا ...
در مورد نصب از روی هارد منظورم این بود کلا روی سیستم دیگه این تست رو کنی و نه از روی هارد سیستم خودتون ...
الان هم شما میگی در مورد نصب همه بازی ها مشکل نصب داری ... در نهایت باز ویندوز 7 بریز روی هارد خودت ببین نصب میشه یا نه اگر باز مشکلت برطرف نشد ممکن مشکل سخت افزاری باشه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.