مشاهده نسخه کامل
: شیوه مناسب برگزاری مراسم عروسی از نظر شما؟
Motaharri
02-03-2015, 15:28
مراسم شب عروسی در کشور ما معمولا به این دو شیوه برگزار میشه:
1- مراسمی که در آن مرد و زن جدا هستن و معمولا در تالارها یا دو خانه جدا برگزار میشه.
2- مراسمی که در اون اختلاط مرد و زن هست و معمولا در باغ یا یک خانه و ... برگزار میشه.
هرکدوم از این نوع مراسم ها طرفدارا و مخالفی خاص خودش رو داره.
یه عده معتقدن اختلاط زن و مرد با توجه به پوشش هایی که در شب عروسی دارن درست نیست.
یه عده مغتقدن یک شب هزار شب نمیشه و میشه یک شب رو مختلط برگزار کرد.
یه عده هم ترجیح میدن اکثر مراسم های عروسی و میهمانی هاشون رو مختلط برگزار کنن.
با توجه به اینکه در یک مراسم عروسی صرفا فامیل های درجه 1 حضور ندارن، شما ترجیح میدین کدوم مراسم رو برگزار کنید؟
منظور مراسم عروســی ایــ هست که همه اقوام دور و نزدیک و آشنا و دوست و ... حضور دارن نه مراسم های عروسی خیلی خصوصی.
سئوال ممکنه ساده به نظر بیاد، اما مشکل اصلی و جدی خیلی از خانواده هایی شده که با هم در این زمینه تفاوت دیدگاه دارن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ArashMiniStar
02-03-2015, 15:37
عکس راستیه به عروسی پایین شهریا میخوره بیشتر
البته قصد من جسارت نیس واقعیته
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
ArashMiniStar
02-03-2015, 15:39
ضمنا مراسم نوع دو خیلی تو اقوام دیدم یه باغ بوده و خانوم اقا جدا مشکلش چیه؟
Motaharri
02-03-2015, 15:43
عکس راستیه به عروسی پایین شهریا میخوره بیشتر
البته قصد من جسارت نیس واقعیته
دیگه نمیشد از همه قشرها و گروه ها عکس گذاشت !!
خیلی از شخصیت های بزرگ هم مراسم رو در تالار جدا میگیرن و ربطی به پایین شهر و بالا شهر نداره.
مثلا عروسی علی دایی:
ضمنا مراسم نوع دو خیلی تو اقوام دیدم یه باغ بوده و خانوم اقا جدا مشکلش چیه؟
مهم همون جدا بودن یا مختلط بودنه !!
باز شما بیایین بگین من تو تالار هم دیدم مختلط میگیرن.
ولی اونچه که غالب بوده اونی هست که گفتم یعنی تالارها در اکثر مواقع جدا برگزار میکنن و باغ ها مختلط.
اصل موضوع رو ول کردین به فرعیات چسبیدین !!
igi jones
02-03-2015, 15:51
هر کدوم در سبک خودش خوب هست .
مختلط زمانی که بیشتر افراد دعوت شده آناهای نزدیک و درجه یک هستند .
جدا زمانی که بیشتر مهمانان دعوت شده فامیل های دور یا درجه 3 اند .
Motaharri
02-03-2015, 17:20
هر کدوم در سبک خودش خوب هست .
مختلط زمانی که بیشتر افراد دعوت شده آناهای نزدیک و درجه یک هستند .
جدا زمانی که بیشتر مهمانان دعوت شده فامیل های دور یا درجه 3 اند .
اگر دقت میکردین در نوشته اول تاپیکم این مطلبو نوشتم چون میدونستم خیلیا ممکنه این حرف رو بزنن که یک مراسم جدا برای همه میگیریم و یک مراسم داخلی هم برای اقوام درجه 1.
ولی با این اوضاع و احوال اقتصادی گرفتن یک مراسم هم هنر هست چه برسه به چندین مراسم مختلف با طبقه بندی کردن اقوام درجه یک و دو و ...
و هدف صرفا همون تک مراسم شب عروسی هست، نه میهمانی های بعدی و مجالس خصوصی با حضور دایی و خاله و ...
قبلن که توی شمال عروسی ها مختلط بود که طی چند وقت اخیر اینقد از تهران و جاهای دیگه اومدن عروسی های مختلط خفن گرفتن الان شمال هم گیر بازار شده:n35:
من که بشخصه مختلط ترجیح میدم :n33:
سلام
بستگی به خوشایند خوده عروس و داماد داره چون فکر میکنم عروسی فقط متعلق به اونها هست
از طرفی کسانی که با مختلط بودن مشکل دارند میتونن خیلی محترمانه تنها در مراسم عقد که هنوز بزن و بکوبی درکار نیست تشریف بیارن برای تبریک و تقدیم کادو و بعد هم از مجلس برن (کاری که خیلی ها در خانواده ما انجام میدن)
اونهایی هم که موافقن که میتونن باشن
البته نوع سومی هم وجود داره جناب مطهری اونم اینه که در خیلی از مواقع در تالار مراسم کاملا جدا هست (الکی مثلا داماد کلا وجود نداره :دی) و بعد از مدت زمان خاصی در انتهای شب مخصوصا فامیلهای درجه 1 به خانه ی صاحب مجلس رفته به صورت مختلط به ادامه ی پایکوبی میپردازن
در این مورد هم بعضی ها که مایل نیستند میتونن دیگه این مرحله رو ادامه ندن:n39:
بهرحال این قضیه اونقدرها هم 0 و 1 نیست که شما میگید:n26:
Motaharri
02-03-2015, 18:09
البته نوع سومی هم وجود داره جناب مطهری اونم اینه که در خیلی از مواقع در تالار مراسم کاملا جدا هست (الکی مثلا داماد کلا وجود نداره :دی) و بعد از مدت زمان خاصی در انتهای شب مخصوصا فامیلهای درجه 1 به خانه ی صاحب مجلس رفته به صورت مختلط به ادامه ی پایکوبی میپردازندر این مورد هم بعضی ها که مایل نیستند میتونن دیگه این مرحله رو ادامه ندن:n39:بهرحال این قضیه اونقدرها هم 0 و 1 نیست که شما میگید:n26:من این موضوعو توضیح دادم. که هدف این تاپیک اون مراسمی هست که قراره همه توش حضور داشته باشه نه چندین مراسم که اول جدا باشه و بعدش فامیلای نزدیک برن خونه عروس و دوماد یا جای دیگه و... برای همین میشه گفت اون مراسم تک و اصلی 0 و 1 هست.
igi jones
02-03-2015, 18:14
خب ، حالا که اینطور شد به نظرم مختلف خوبه ، با شرط حفظ حجاب خانم ها .
حالا فکر کردم میخوای بگی مراسم پرخرج باشه یا کم خرج بهتره و از نظر اقتصادی سوال رو پرسیدفی
هنوز ما درگیر بحث زن و مرد و جدا و مختلط و ... هستیم حیف.
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
Motaharri
02-03-2015, 19:02
حالا فکر کردم میخوای بگی مراسم پرخرج باشه یا کم خرج بهتره و از نظر اقتصادی سوال رو پرسیدفی
وقتی درباره یک موضوع سئوال پرسیده میشه، به این معنی نیست که موضوعات دیگه اهمیت ندارن و درگیرش نیستیم!
بحث هزینه های سنگین و چشم و هم چشمی ها و... یک بحث جداس و نمیشه تو یک تاپیک در مورد همه چیز بحث کرد.
یاد بگیریم به جای از این شاخه به اون شاخه پریدن روی یک موضوع مشخص تمرکز کنیم.
Mr_100_dolari
02-03-2015, 21:17
سلام
جناب مطهری به نظر من کلا مراسم گرفتن هزینه بی خودی هستش و چشم و هم چشمی و ... بهتر که چنین هزینه هایی با توجه به اولویت در جاهای دیگه ایی از زندگی زوجین که در آغاز زندگی مشترک هستند خرج بشه و زیاد هم درگیر حرف و حدیث های پشت سرمان نباشیم ...
اما در مورد سوال مشخص شما با توجه به فرهنگ مورد قبول خانواده ها از قبل باید تفاهمی در این مورد صورت بگیره که با توجه به مراسم مورد قبول عموم مهمانان میتونه همون مراسم جدا باشه و هر کی دوست داشت میتونه حضور داشته باشه یا خیر که باز به خودش مربوطه ...
جدا و مختلط بودن مراسم کاملا به فرهنگ خانواده دو طرف بستگی داره
به عنوان مثال ما تا چندی پیش کلا رنگ عروسی جدارو ندیده بودیم ولی با عروسی های اخیر چون خانواده اقای داماد دوست نداشتن عروسی ها جدا برگذار شد و در اخر شب دور هم جمع شدیم و قاطیش کردیم.
بودند خانواده هایی که در عروسی مختلط شیک ترین و پوشیده ترین لباس هارو پوشیده بودند و حضور داشتن.
الانم که دیگه اجازه عروسی مختلط داده نمیشه و باید عروسی رو جدا برگذار کرد.
در حالت کلی وقتی عروسی مختلط باشه هرکی با توجه به اعتقادش و راحتیش لباس مناسبی میپوشه،مختلط بودن دلیل بر ایجاد فضای نا مناسب نیست چون یه جمعی با حضور خانواده هاس و فامیلا نه پارتی که بگیم معضلاتی ممکنه داشته باشه!
befermatooo
02-03-2015, 23:25
سلام
تو شهر ما ( آمل ) اکثر عروسی ها در ساعات پایانی مختلط میشه که اکثراً بستگان درجه 1 و 2 و 3 میشن که با میزنن و میکوبن و شادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمان هایی که نسبت نزدیک فامیلی یا ... ندارن بعد از صرف شام و ... تشریف رو بهم میروسنن منزل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در روستاهای ما هم که کلا مختلطه .
به نظر من لذت مراسم عروسی در رقصدین و پایکوبیشه .
ما رفته بودیم مراسم عروسی یکی از آشنایان و من هم یکی از دوستان شهرستانی ( تهرانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو با خودم بردم که دوستم گفت اومدیم ولیمه حج یا عروسی ! حتی صدای ارکست رو هم نمیشنیدیم ! انگار دیوار دو جداره کار کرده بودند بین قسمت بانوان و آقایان .
البته جسارت به دوستان متدین هم نشه . همینطور که به ارزش های اونها احترام میزاریم لطفا اونها هم به اعتقادات ما احترام بزارن و از زنگ زدن به اماکن و ... بپرهیزند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : از این تریبونی که به من دادید میخوام استفاده کنم تا از دوستانی که ظرفیت شرب خمر ندارن لطفا در مراسم شرکت نکنن تا مشکلی که برای عروسی بنده افتاد و باعث شد یکی از تلخترین لحظات زندگی من و همسرم رو بوجود ببیاره برای دیگران ایجاد نکنه . خواهش میکنم :n01:
1376MAXIMUM
03-03-2015, 00:00
به نظر من جدا کردن درست نیست اخه چه لذتی داره من هر دو رو رفتم هم جدا هم مختلط توی جمع های مختلط خوب شادی خیلی بیشتری و جود داره مثلا موقع رقص ها اکثر دونفره هست خوب اخه دوتا مرد کدومشون ادای زن رو در بیارن یا تو زن ها کدومشون ادای مرد رو در بیارن:n13:
و این طوری همه یک جا میشینن و هم دیگه رو نگاه میکنن و تو جمع های مردانه معمولا حرف های اقتصادی و ... میکنن تو زن ها هم نمیدونم خوب چه فایده ای داره چه جشنی شد چه پایکوبی شد این:n41:
دوم کسی فکر نمیکنم تو عروسی بره دنبال زن بازی و دختر بازی چون هر لحظه ممکنه طرف مقابل یه عکس العمل نشون بده که ابر ریزی خیلی بدی داره
سوم کسی اگر مریض نباشه که نمیاد از دختر یا زن دیگران عکس بگیره که نمیشناستش
چهارم خوب افراد طوری لباس بپوشن که موجب خجالت و ابرو ریزیشون نشه جلوی مردها مگه مریضه ادم هیچ جای دنیا فکر نمیکنم که لباس کم پوشیده بشه موقع عروسی و ... خیلی معمولی در حد فوقش ۱۰ سانت بالای زانو یا استین مثلا حلقه ای کم تر
Motaharri
03-03-2015, 10:41
سوم کسی اگر مریض نباشه که نمیاد از دختر یا زن دیگران عکس بگیره که نمیشناستش
چهارم خوب افراد طوری لباس بپوشن که موجب خجالت و ابرو ریزیشون نشه جلوی مردها مگه مریضه ادم هیچ جای دنیا فکر نمیکنم که لباس کم پوشیده بشه موقع عروسی و ... خیلی معمولی در حد فوقش ۱۰ سانت بالای زانو یا استین مثلا حلقه ای کم تر
اتفاقا یکی از مشکل ها دقیقا همینه.
جدیدا همه لپ تاپ و موبایل و ... با دوربین دارن و هرکسی داره از مراسم فیلم میگیره.
و این فیلم های شامل رقص های دو نفره حتی با پوشش مناسب پخش میشه که مورد رضایت خیلیا نیست.
اگر در محموع بخوای حساب کنی مفسده اش خیلی بیشتر از فوایدش از نظر شماست.
Motaharri
03-03-2015, 10:44
اما در مورد سوال مشخص شما با توجه به فرهنگ مورد قبول خانواده ها از قبل باید تفاهمی در این مورد صورت بگیره که با توجه به مراسم مورد قبول عموم مهمانان میتونه همون مراسم جدا باشه و هر کی دوست داشت میتونه حضور داشته باشه یا خیر که باز به خودش مربوطه ...
من تعجب میکنم چرا کاربران محترم توجه به سئوال نمیکنن.
من هم نگفتم به خودش مربوط نیست!!
سئوال این بود که نظر شما چیه؟
یعنی شمای نوعی وقتی میخوای مراسم برگزار کنی حتی به قول شما مختصر و ساده کدام نوعش رو ترجیح میدی و به چه دلایلی.
و الا اینکه به فرهنگ و خانواده ها و... مربوطه یک چیز کاملا واضحیه ولی خوبه آدم دلایل مختلف همه این فرهنگ هارو بشنوه و مشکلی در شنیدن نیست.
M.Amorous
03-03-2015, 11:10
سلام.
ببینید این موضوع کاااااملا بسنگی به فرهنگ و عرف دو خانواده داره. یه بررسی بکنید از خانواده طرف مقابلتون که معمولا عروسی هاشون رو چطوری برگزار می کنن و اونو با سبک برگزار کردن عروسی هایی که توی خانواده خودتون برگزار شده مقایسه کنید. من ساکن بوشهر هستم و معمولا عروسی های ما مورد شماره 3 هست یعنی عروسی جدا هست و آخر مجلس مختلط میشه و بعدشم خونه پدر عروس/داماد ادامه جشن...
ولی من به شخصه عقیدم همونه که یه شب هزار شب نمیشه. آخه یه موضوع منطقی این وسط هست و اونم اینه که فرضا خانومی از قوم درجه 3 خانواده طرف مقابل (عروس/داماد) که من هیچ شناختی ازشون ندارم با لباس مجلسی میاد تو مجلس جلو من [نامحرم] حتما والده یا شوهر طرف مقابل یه اعتمادی به من داره که گذاشته خانومش یا دخترش این طوری جلوی من غریبه بیاد، پس منم نباید مشکلی با این موضوع داشته باشم و این میشه یه اعتماد متقابل؛ البته به شرطی که کسانی که مشروب میخورند (بی جنبه هاش) یا یه سری افراد عقده ای مشکلی به وجود نیارن وگرنه من توی عروسی های زیادی هم از نوع اول هم دوم بودم که خدا را شکر خیلی هم خوش گذشته و کسی هم از این موضوع ناراحت نبوده.
Mehrshad-msv
03-03-2015, 13:10
سلام
جناب مطهری به نظر من کلا مراسم گرفتن هزینه بی خودی هستش و چشم و هم چشمی و ... بهتر که چنین هزینه هایی با توجه به اولویت در جاهای دیگه ایی از زندگی زوجین که در آغاز زندگی مشترک هستند خرج بشه و زیاد هم درگیر حرف و حدیث های پشت سرمان نباشیم ...
بنظر منم عروسی گرفتن حداقل در کشور ما صرفی نداره هرچند یک خوشحالی کوچکی به وجود میاره اما بسیار کمر شکن و چشم و چشم بازیست! ودر نتیجه هزینه هاش اگر در جایی دیگه خرج بشه زوجین خوشبخت ترند.
والبته اگر بخوام مربوط به تاپیک صحبت کنم هرکی یک عقیده و اعتقادی داره مسلمون می گه جدا مسیحی می گه باهمف کافر می گه... فعلانی می گه فلان. درنتیجه چون من جزئ هیچکدوم از موارد گفته شده حساب نمی شم با عذر خواهی از صاحب تاپیک نظر خاصی در این مورد اصلی مختلط یا بی مختلط ندارم.:n01:
Mr_100_dolari
03-03-2015, 16:58
من تعجب میکنم چرا کاربران محترم توجه به سئوال نمیکنن.
من هم نگفتم به خودش مربوط نیست!!
سئوال این بود که نظر شما چیه؟
یعنی شمای نوعی وقتی میخوای مراسم برگزار کنی حتی به قول شما مختصر و ساده کدام نوعش رو ترجیح میدی و به چه دلایلی.
و الا اینکه به فرهنگ و خانواده ها و... مربوطه یک چیز کاملا واضحیه ولی خوبه آدم دلایل مختلف همه این فرهنگ هارو بشنوه و مشکلی در شنیدن نیست.
اگر با دقت پست بنده رو میخوندین متوجه می شدین که من نگفتم با مراسم ساده و مختصر موافقم گفتم :
به نظر من کلا مراسم گرفتن هزینه بی خودی هستش و چشم و هم چشمی و ... بهتر که چنین هزینه هایی با توجه به اولویت در جاهای دیگه ایی از زندگی زوجین که در آغاز زندگی مشترک هستند خرج بشه
قسمت بالا نظر من بود یعنی مخالف با هر نوع مراسمی چه جدا و چه مختلط هستم ...
کدام نوعش رو ترجیح میدی و به چه دلایلی.
اما با توجه به شناختی که از خانواده و اقوام خودم دارم چنانچه بخواد مراسمی هم به اصرار اون ها باشه گفتم :
با توجه به مراسم مورد قبول عموم مهمانان میتونه همون مراسم جدا باشه
دلیل انتخاب مراسم جدا هم صرفا احترام گذاشتن به نظر عموم مهمانان هستش چون نظر شخصی ام رو در مورد مراسم گرفتن بالاتر توضیح دادم ...
SADEGH 7
03-03-2015, 17:39
یه خانواده ای دوست دارن مختلط بگیرن، یه خانواده ای دوست دارن جدا بگیرن. مسلما هم مهمونا از قبل اطلاع دارن مختلطه یا جدا پس هرکس دوست داشت می ره. هر کی دوست نداشت نمی ره. (چه مختلط چه جدا.)
------------------
سوال از استارتر: دلیل وجود این تاپیک چیه؟ قراره به چه نتیجه ای برسه؟ آیا می شه از همچین تاپیکی نتیجه هم گرفت؟
اتفاقا یکی از مشکل ها دقیقا همینه.
جدیدا همه لپ تاپ و موبایل و ... با دوربین دارن و هرکسی داره از مراسم فیلم میگیره.
و این فیلم های شامل رقص های دو نفره حتی با پوشش مناسب پخش میشه که مورد رضایت خیلیا نیست.
اگر در محموع بخوای حساب کنی مفسده اش خیلی بیشتر از فوایدش از نظر شماست.
شما اگر یکبار به عروسی مختلط رفته باشید میبینید که کسایی هستن اونجا که میگن عکس نگرین با دوربین موبایل یا دوربین دستی! هم پرسنل اونجا تاکید میکنند و خانواده های طرفین.
از عروسی های جدا هم کم فیلم و عکس های بد منتشر نشده!چون بلاخره خانوما باز تر و ازاد تر لباس میپوشند و کنترلی روی دوربینا نیست چون به قولی همه خانومن و نامحرمی وجود نداره.
من این مفسده هارو در مراسم جدا بیشتر دیدم!
ملا نصرالدین
03-03-2015, 22:20
کاش واقعا موضوع تاپیک همین بود
به نظر من این موضوعی که الان هست به هیچ نتیجه ای نمیرسه
عروسی من توی تالار و جدا بود.
اگر الان هم میخواستم عروسی بگیرم باز هم همون طور میگرفتم.چون چاره ای نداشتم.خانواده های ما جز این هیچ گزینه ای رو قبول نمیکنند.
به نظر من این سوال رو اون کسی که میخواد عروسی بگیره باید از خانوادش بپرسه. مثلا من بخوام مختلط بگیرم از شما بپرسم که چی بشه؟ من نظر خانوادم مهمه شما که عروسی من نمیای که ازت بپرسم.
Mehrshad-msv
04-03-2015, 02:15
یه خانواده ای دوست دارن مختلط بگیرن، یه خانواده ای دوست دارن جدا بگیرن. مسلما هم مهمونا از قبل اطلاع دارن مختلطه یا جدا پس هرکس دوست داشت می ره. هر کی دوست نداشت نمی ره. (چه مختلط چه جدا.)
------------------
سوال از استارتر: دلیل وجود این تاپیک چیه؟ قراره به چه نتیجه ای برسه؟ آیا می شه از همچین تاپیکی نتیجه هم گرفت؟
سوال از شما: دلیل اینکه فکر می کنید این پست بی محتواست چیه؟
آیا بنظر شما هرچیزی که برای شما مهم نیست بی ارزش است؟
چرا مطالب بی ارزش را می خوانید که وقتتون هدر بره؟ (البته در این مورد راهنمایی می کنم به سایت ویکی پدیا برید و از مطالب مفیدش استفاده کنید، و یا کتاب بخوانید، و یا کمی وقت بگذارید و برای ارزش های دیگران ارزش قائل باشید.)
به نظر مسئله مهم و فرهنگی هم هست شاید هم از تجربه دونفر استفاده کردیم یا یه چیزی یاد گرفتیم:n16: (گلای زیاد)
Demon King
04-03-2015, 08:13
سلام؛
یقینا نمیشه رای مطلق داد چون همه کس رسم یکسانی نداره اما در فرهنگ اقوام ما مراسم مختلط نوعی « جرم » هست.
تمام مراسمات ما در تالار و جداگانه برگذار میشه اما نه اینکه رقص و موزیک نداشته باشیم نه، بلکه رقص، موزیک و شادی هم داریم اما بانوان برای خود و آقایان هم جداگانه.
توی مراسم مختلط که نمیشه همچین کاری کرد؛ رقص و موزیک باشه و هر دو گروه هم بخواهند شادی کنند.
مگر اینکه کل افراد حاضر در جمع عروسی به صراطی دیگر مستقیم باشند که باز بحثش جداست.
در کل صاحب مجلس تصمیم گیرنده است و میهمانان در صورتی که مایل به شرکت بودن، باید به ساز صاحب مجلس برقصند.
به نظر من مراسم جدا پسندیده تره، اینطور هم میهمانان راحت ترند و هم باعث جلوگیری از شرکت برخی نمیشه.
SADEGH 7
04-03-2015, 10:22
سوال از شما: دلیل اینکه فکر می کنید این پست بی محتواست چیه؟
آیا بنظر شما هرچیزی که برای شما مهم نیست بی ارزش است؟
چرا مطالب بی ارزش را می خوانید که وقتتون هدر بره؟ (البته در این مورد راهنمایی می کنم به سایت ویکی پدیا برید و از مطالب مفیدش استفاده کنید، و یا کتاب بخوانید، و یا کمی وقت بگذارید و برای ارزش های دیگران ارزش قائل باشید.)
به نظر مسئله مهم و فرهنگی هم هست شاید هم از تجربه دونفر استفاده کردیم یا یه چیزی یاد گرفتیم:n16: (گلای زیاد)
بنده از استارتر سوال پرسیدم نه از شما.
پس ادب حکم می کرد شما در مورد مساله ای که ارتباطی با شما نداره دخالت نکنی.
اما چون شما (به هر دلیلی) با این لحن، و به این شدت هجومی صحبت کردی، بهتره توضیحاتی بدم تا امثال شما دیگه این حرکت رو تکرار نکنن.
چرا مطالب بی ارزش را می خوانید که وقتتون هدر بره؟
من مطالب موجود رو می خونم. در مورد هرکدوم که صلاح بدونم اظهار نظر می کنم و اظهار نظر من به شما یا هیچ شخص دیگه ای مربوط نمی شه که بخوام در موردش به کسی جواب بدم.
البته در این مورد راهنمایی می کنم به سایت ویکی پدیا برید و از مطالب مفیدش استفاده کنید، و یا کتاب بخوانید
شما سعی کن به جای نصیحت دیگران، با خوندن کتاب کمی (حداقل کمی) سطح فرهنگت رو بالا ببری تا در مورد مساله ای که به شما مربوط نمی شه صحبت نکنی.
یا کمی وقت بگذارید و برای ارزش های دیگران ارزش قائل باشید
عروسی مختلط یا جدا ارزشه؟ شما اول در مورد معنای کلمات تحقیق کن، بعد راجع بهشون اظهار نظر کن.
به نظر مسئله مهم و فرهنگی هم هست شاید هم از تجربه دونفر استفاده کردیم یا یه چیزی یاد گرفتیم
برای شما اولین و مهم ترین مساله ی فرهنگی نحوه ی برخورد تو اجتماع (مجازی و حقیقی) هست.در صورتی که قصد داری چیزی یاد بگیری، ضروری ترین مساله همینه. همین پست و نحوه ی صحبت شما هم اثبات حرف بنده هستش.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد تاپیک:
همونطور که تو پست قبلیم عرض کردم، هرکس به نحوی که می خواد عروسیشو برگزار می کنه و کسی نمی تونه برای دیگران تصمیم گیری کنه.
ضمنا این مساله معضلی برای جامعه نیست که نیازی باشه راجع بهش بحث بشه.
محتوای موجود سودی برای کسی نداره، همچنین توی این تاپیک نمی شه به نتبجه ی خاصی رسید.چون یه بحث کاملا سلیقه ای هستش. مثل این می مونه یه تاپیک ایجاد کنیم به نظر شما زرد بهتره یا سبز. با توجه به سلیقه ای بودن، هرکس نظر خودش رو می گه و حتی ممکنه شخصی گزینه ی دیگه ای مد نظرش باشه. مثل همون دوستی که گفتن کلا با عروسی گرفتن موافق نیستن.
همچنین هر شحص یا خانواده با توجه به اعتقادات و رسم خانوادگیشون، عروسی رو به نوعی که می خوان برگزار می کنن و مسلما خودشون اطلاع دارن که هر نوعی از مراسم به چه صورت هست و ممکنه چه مزایا یا معایبی داشته باشه پس وقتی تصمیم بگیرن مراسم رو به نحوی برگزار کنن، این نظرسنجی یا حرف های دیگران کوچک ترین تاثیری روی تصمیمشون نداره. چون از قبل در مورد جزئیاتی که قراره اتفاق بیفته اطلاع داشتن.
ahwazp30
04-03-2015, 15:26
بزارید منم خیلی صریح نظرم رو بگم .من کاری با بی اهمیت بودن یا با اهمیت بودن تاپیک ندارم ولی اگر بخام نظر بدم دوست دارم هر عروسی که میرم مختلط باشه چون تمام ارزشش به مختلط بودنشه .مجلس عزاداری نیست که جدا باشن .بعدشم اگه مختلط نباشه که خوش نمیگذره .اما اگر مجلس عروسی خودم بود به هیچ وجه مختلط نمیگرفتم چون دلم نمیخاست خانم های خانواده ام در دید اقایان باشند ان هم با لباس مجلسی که از نظر حجاب در اینگونه مجالس کمی ضعیف عمل میشه:n09:
Mehrshad-msv
04-03-2015, 16:44
منظورم از ارزش عقاید شخص استارتر و آقیون خانم های محترمی مثل ایشون بود دوست عزیز:n16:(گل های بسیار فراوان!)
بزارید منم خیلی صریح نظرم رو بگم .من کاری با بی اهمیت بودن یا با اهمیت بودن تاپیک ندارم ولی اگر بخام نظر بدم دوست دارم هر عروسی که میرم مختلط باشه چون تمام ارزشش به مختلط بودنشه .مجلس عزاداری نیست که جدا باشن .بعدشم اگه مختلط نباشه که خوش نمیگذره .اما اگر مجلس عروسی خودم بود به هیچ وجه مختلط نمیگرفتم چون دلم نمیخاست خانم های خانواده ام در دید اقایان باشند ان هم با لباس مجلسی که از نظر حجاب در اینگونه مجالس کمی ضعیف عمل میشه:n09:
شما حاضرید برید عروسی مختلط دیگران و خوش بگذرونید و خانوم های خانواده ی اون هارو ببینید اما خودتون عروسی جدا بگیرید تا کسی به ناموس شما چشم چرونی نکنه؟؟؟؟
:n23::n27::n13:
واقعا متاسفم برای این جور فکر کردن!
چند لحظه فکر کنید همه اقایون مثل شما فکر کنند!!
عجــــــــــب
راست میگن جامعه مجازی نمونه کوچکی از جامعه واقعی هست
بعد میگن چرا میگی متاسفم
مثلا الان باید چی گفت؟:n06:
ArashMiniStar
05-03-2015, 01:02
شما حاضرید برید عروسی مختلط دیگران و خوش بگذرونید و خانوم های خانواده ی اون هارو ببینید اما خودتون عروسی جدا بگیرید تا کسی به ناموس شما چشم چرونی نکنه؟؟؟؟
خوب اینم یه عقیده اشتباه ایرانیه که هنوز تو فاز محافظت از ناموسه مثلا!
B.Russell
05-03-2015, 11:22
یه بنده خدایی قبل از اینکه سُکان دار دولت بشه گفت مگه مشکل جوانان ما موی اونهاست؟
همه به به و چه چه کردن، نه راست میگی ما مشکلات بیکاری داریم، مشکلات فرهنگی داریم، مشکل مو که اصلا مشکل نیست !!
وقتی میخواستن همون بنده خدا رو برش دارن، یکی از پر رنگ ترین شعارهای رقبا این بود که گشت ارشاد رو بر میداریم که به موی جوانان کار نداشته باشه و جوانان برای او جیغ و دست و هورا میکشیدن.
که نشون میداد مشکل جوونای ما دقیقا موی اونها بود و هست و خواهد بود.
القصه علت اینکه این مثال رو زدم این بود که برعکس خیل عظیم کاربران محترم که میگن این چیزا مشکل ما نیست، به نظر بنده دقیقا همین چیزا مشکل ماست!!
برای همین هم هست تاپیک هایی با موضوع باکره بودن یا نبودن، دوست دختر داشتن یا نداشتن، ازدواج کردن یا نکردن، مختلط بودن یا نبودن و... ده ها صفحه جلو میره اما تاپیک های تخصصی دو صفحه هم به زور جلو میره.
نظراتی پر از تناقض، پر از تابوزدگی و مذهب زدگی، پر از وحشت از قضاوت دیگران، پر از خسته شدن از رفتار خانواده و اطرافیان تو این تاپیک موج میزنه و تا وقتی نتونین چنین مسائلی رو با خودتون و جامعه ای که توش هستید حل کنید هیچ وقت نمیتونین سراغ چیزهای به قول خودتون بزرگتر برید.
طرف مراسم عروسی میگیره، یکی میگه چقدر غذاش بد بود !
یکی میگه آرایش عروس چقدر فاجعه بود!
این یکی روسری سرش هست که حجابش کامل باشه اما با مینی ژوپ داره میرقصه!
اون یکی چادر سیاه سر کرده مثل کلاغ فقط دماغش رو بیرون انداخته و داره زیر لب صلوات میفرسته انگار مراسم ختمه و.... چرا اینهمه تناقض؟
به نظر من علت این تناقضات ریشه در اهمیت چنین بحث هایی داره که هیچ وقت جراتش رو نداشتیم در اونها ریز بشیم و خودمون و باورهامون رو یک بار بشوریم و دوباره اتو کنیم.
ahwazp30
05-03-2015, 14:15
من منظورم این نبود . الانم هر مجلسی که بفهمم مختلط نیست اصلا نمیرم .حالا شما که برای من متاسفی میشه بگی مجلسی که مختلط نیس به چه دردی میخوره ؟
خوب بنده ی خدا دیگه چرا میری عروسی هندزفری بزار تو گوشت موزیک گوش کن میشه هممون عروسی دیگه .
مگه قراره چون من روی ناموسم حساسم برای ناموس دیگران هم حساس باشم ؟ یا مثلا مگه قراره چون دوست دارم عروسی مختلط باشه یعنی قصدم چشم چرونیه ؟
منم برای شما متاسفم که در مورد من همچین فکری کردید .خیلی از دستت ناراحت شدم که این حرف رو زدی .
من منظورم این نبود . الانم هر مجلسی که بفهمم مختلط نیست اصلا نمیرم .حالا شما که برای من متاسفی میشه بگی مجلسی که مختلط نیس به چه دردی میخوره ؟
خوب بنده ی خدا دیگه چرا میری عروسی هندزفری بزار تو گوشت موزیک گوش کن میشه هممون عروسی دیگه .
مگه قراره چون من روی ناموسم حساسم برای ناموس دیگران هم حساس باشم ؟ یا مثلا مگه قراره چون دوست دارم عروسی مختلط باشه یعنی قصدم چشم چرونیه ؟
منم برای شما متاسفم که در مورد من همچین فکری کردید .خیلی از دستت ناراحت شدم که این حرف رو زدی .
شما اگر نظر من رو خونده باشید میفهمید که چی گفته بودم در مورد جدا و مختلط بودن!
شما وقتی میگید خودم جدا میگیرم هر کس دیگه ای باشه چه فکر میکنه جز چشم چرونی و ...؟؟؟
اگر من اشتباه برداشت کردم نظر شمارو روشن کنید حرفتون رو تا متوجه بشم
ahwazp30
05-03-2015, 15:49
شما وقتی میگید خودم جدا میگیرم هر کس دیگه ای باشه چه فکر میکنه جز چشم چرونی و ...؟؟؟
راستش من دیگه نه حوصله خوندن پست های تکراری رو دارم نه خودم یادمه چی گفتم .ولی یک بار دیگه واضح میگم :
من اگر عروسی مختلط نباشه نمیرم چون بهم خوش نمیگذره فقط عروسیای مختلط رو میرم .یعنی اکثرا همینطور هستند و عامه مردم توی مجالس جدا شرکت نمیکنن اونایی که میان فقط میخان یه شام مفتی بخورن .به هر حال ما که از دل مردم خبر نداریم که کی برای چه منظوری اومده .الله اعلم ، همه که قصد چشم چرونی ندارن .یکی میخاد جلوی زن ها برقصه یکی میخاد چشم چرونی کنه یکی میخاد با همسرش باشه و ... هر کس به دلیلی مجلس مختلط رو میپسنده .
اما در مورد من :
خودم هنوز نفهمیدم چرا فقط تو مراسم مختلط شرکت میکنم شاید به خاطر این باشه که جو صمیمی تر و غیر رسمی تره و اون حالت خشک و مذهبی رو نداره .اما مطمئنم که قصدم هر چی باشه چشم چرونی نیست به این دلیل که وقتی میرم عروسی حتی خجالت میکشم جایی که زن هست برم حتی اگه بقیه مردها هم داخل باشند معمولا توی حیاط یا بیرون می ایستم اونوقت شما میای و میگی به خاطر این میری که زن های مردم رو نگاه کنی و خودت رو برای من متاسف هم میدونی .یعنی من از لحاظ اجتماعی و فرهنگی جزو طبقات پایین جامعه هستم.
اون مطلبی هم که در مورد خودم گفتم کلا ربطی به این تاپیک نداشت همینطوری یه چیزی پروندم .من اصلا ادم غیرتی نیستم روی خانواده ام شاید برام مهم هم نباشه .اگر ازدواج کنم فقط و فقط روی همسرم حساس و غیرتی هستم ان هم برای این که همیشه احساس میکنم اگر مرد روی زنش غیرتی نباشه ممکنه اونو راحت تر از دست بده..فقط چون توی عروسی های مختلط همه چشمشون بیشتر به عروسه برای همین دوست ندارم عروسی خودم مختلط باشه .اگر جدا باشه همسرم کمتر توی دیده.
حالا اصل مطلب رو گرفتی یا بیشتر باید توضیح بدم ؟
دوستان لطفا از بحث و جدل پرهیز بشه
سعی در متقاعد کردن و همنظر کردن یکدیگر نداشته باشیم!
دیدگاه و بیان هر شخص نشان دهنده ی شخصیت و طرز فکرش هست
لطفا ادامه پیدا نکنه
ممنون
Mehrshad-msv
06-03-2015, 02:35
خوب اینم یه عقیده اشتباه ایرانیه که هنوز تو فاز محافظت از ناموسه مثلا!
محافظت از ناموس ایرانی امریکایی نداره، شما اگر فیلم فرانسوی که اسمش الان یادم نیست و درمورد تجاوز می باشد رو ببنید متوجه می شوید که ناموس و غیرت وجود دارد. چه بخواهیم و نخواهیم بعضی چیزها مرزی ندارد. مثل حس وطن پرستی که بنظر من ذره ای ارزش ندارد ولی متاسفانه وجوود دارد.
یه بنده خدایی قبل از اینکه سُکان دار دولت بشه گفت مگه مشکل جوانان ما موی اونهاست؟
همه به به و چه چه کردن، نه راست میگی ما مشکلات بیکاری داریم، مشکلات فرهنگی داریم، مشکل مو که اصلا مشکل نیست !!
وقتی میخواستن همون بنده خدا رو برش دارن، یکی از پر رنگ ترین شعارهای رقبا این بود که گشت ارشاد رو بر میداریم که به موی جوانان کار نداشته باشه و جوانان برای او جیغ و دست و هورا میکشیدن.
که نشون میداد مشکل جوونای ما دقیقا موی اونها بود و هست و خواهد بود.
القصه علت اینکه این مثال رو زدم این بود که برعکس خیل عظیم کاربران محترم که میگن این چیزا مشکل ما نیست، به نظر بنده دقیقا همین چیزا مشکل ماست!!
برای همین هم هست تاپیک هایی با موضوع باکره بودن یا نبودن، دوست دختر داشتن یا نداشتن، ازدواج کردن یا نکردن، مختلط بودن یا نبودن و... ده ها صفحه جلو میره اما تاپیک های تخصصی دو صفحه هم به زور جلو میره.
نظراتی پر از تناقض، پر از تابوزدگی و مذهب زدگی، پر از وحشت از قضاوت دیگران، پر از خسته شدن از رفتار خانواده و اطرافیان تو این تاپیک موج میزنه و تا وقتی نتونین چنین مسائلی رو با خودتون و جامعه ای که توش هستید حل کنید هیچ وقت نمیتونین سراغ چیزهای به قول خودتون بزرگتر برید.
طرف مراسم عروسی میگیره، یکی میگه چقدر غذاش بد بود !
یکی میگه آرایش عروس چقدر فاجعه بود!
این یکی روسری سرش هست که حجابش کامل باشه اما با مینی ژوپ داره میرقصه!
اون یکی چادر سیاه سر کرده مثل کلاغ فقط دماغش رو بیرون انداخته و داره زیر لب صلوات میفرسته انگار مراسم ختمه و.... چرا اینهمه تناقض؟
به نظر من علت این تناقضات ریشه در اهمیت چنین بحث هایی داره که هیچ وقت جراتش رو نداشتیم در اونها ریز بشیم و خودمون و باورهامون رو یک بار بشوریم و دوباره اتو کنیم.
با شما موافقم دوست عزيز چون:
اما ايا اين خود گوياي اين حقيقت نيست که جماعت ايراني به غير از ظواهري مثل مو، حالت بيني، و چشم از خود بزرگ بيني نيزرتج مي برند و بر مسائل آريايي بودن و برترين نژاد بودن و ... ارج مي نهند. مدعيان فرهنگ و تخصص نيز با ظواهر علم اکتسابي خود درگيرند!
آنوقت چگونه مراحل رشد انسان را به عنوان نوجواني و جواني مي توان به غير ظواهر امر و خواهش هاي تاييد شده ديگران ناديده گرفت؟!
آيا در کشورهاي به قول گفتني پيشرفته، صنعتي و يا حهان اول مسائل مو و ... مهم نبوده و نيست که الان با اين همه پيشرفت و ثروت آن جوانان درگير تير اندازي به همکلاسي هاي خود يا دور شدن از عرف اجتماع و نژاد پرستي و مواد مخدر و و ... مي باشند؟!
من با شما مخالفم زیرا:
علم بدون عقل، تروت بدون تلاش جسمي، پيروزي بدون شکست،عشق بدون نفرت، مرگ بدون تولد ماندگار نيست و تمام اين امور بدون داشتن آزادي بيان و حقیقی کشک است و مي باشد.
وقتي جوان از خانواده از اجتماع از بي سواد از کم سواد يا باسواد و فرهنگي و ... دائما هدف بگيرد و راه اشتباه بسازد و درگير حاشيه هاي خواست هاي بالاترين ها باشد. آيا غير از نابودي نسل جوان جهان اول يا سوم چيزي عايد ان جامعه خواهد شد؟! خير، چون دوران تکامل فرهنگي و وجودي اشخاص در ان جامعه، کم ارزش تمسخر اميز و چه بسا به بي ارزشي توسط اشخاص به اصطلاح دانا وجلودار گرفته شده است.
مشکل ما موي جوانان يا عروسي مختلط نيست،بله، مشکل ما بي احترامي به خواست ها و علايق و افکار يکديگر است. جامعه اي که خود را قبول ندارد و توانايي هضم سادگي نوجوانان و جوانانش را ندارد چگونه مي تواند فرهنگ مختلط يا بي مختلط بودن را درک کند چه برسد که ان را نقد کند. دوست من!.
چشم چرانی فقط مختص مردان نمی باشد:n01:
استارتر کجایی....:n02:
ArashMiniStar
06-03-2015, 09:34
محافظت از ناموس ایرانی امریکایی نداره، شما اگر فیلم فرانسوی که اسمش الان یادم نیست و درمورد تجاوز می باشد رو ببنید متوجه می شوید که ناموس و غیرت وجود دارد. چه بخواهیم و نخواهیم بعضی چیزها مرزی ندارد. مثل حس وطن پرستی که بنظر من ذره ای ارزش ندارد ولی متاسفانه وجوود دارد.
با شما موافقم دوست عزيز چون:
اما ايا اين خود گوياي اين حقيقت نيست که جماعت ايراني به غير از ظواهري مثل مو، حالت بيني، و چشم از خود بزرگ بيني نيزرتج مي برند و بر مسائل آريايي بودن و برترين نژاد بودن و ... ارج مي نهند. مدعيان فرهنگ و تخصص نيز با ظواهر علم اکتسابي خود درگيرند!
آنوقت چگونه مراحل رشد انسان را به عنوان نوجواني و جواني مي توان به غير ظواهر امر و خواهش هاي تاييد شده ديگران ناديده گرفت؟!
آيا در کشورهاي به قول گفتني پيشرفته، صنعتي و يا حهان اول مسائل مو و ... مهم نبوده و نيست که الان با اين همه پيشرفت و ثروت آن جوانان درگير تير اندازي به همکلاسي هاي خود يا دور شدن از عرف اجتماع و نژاد پرستي و مواد مخدر و و ... مي باشند؟!
من با شما مخالفم زیرا:
علم بدون عقل، تروت بدون تلاش جسمي، پيروزي بدون شکست،عشق بدون نفرت، مرگ بدون تولد ماندگار نيست و تمام اين امور بدون داشتن آزادي بيان و حقیقی کشک است و مي باشد.
وقتي جوان از خانواده از اجتماع از بي سواد از کم سواد يا باسواد و فرهنگي و ... دائما هدف بگيرد و راه اشتباه بسازد و درگير حاشيه هاي خواست هاي بالاترين ها باشد. آيا غير از نابودي نسل جوان جهان اول يا سوم چيزي عايد ان جامعه خواهد شد؟! خير، چون دوران تکامل فرهنگي و وجودي اشخاص در ان جامعه، کم ارزش تمسخر اميز و چه بسا به بي ارزشي توسط اشخاص به اصطلاح دانا وجلودار گرفته شده است.
مشکل ما موي جوانان يا عروسي مختلط نيست،بله، مشکل ما بي احترامي به خواست ها و علايق و افکار يکديگر است. جامعه اي که خود را قبول ندارد و توانايي هضم سادگي نوجوانان و جوانانش را ندارد چگونه مي تواند فرهنگ مختلط يا بي مختلط بودن را درک کند چه برسد که ان را نقد کند. دوست من!.
چشم چرانی فقط مختص مردان نمی باشد:n01:
استارتر کجایی....:n02:
این حرف شما اصلا ربطی به عروسی نداره
مگه قراره تو عروسی مختلط به ناموس شما تجاوز بشه؟ بحث سر اینه که تو کله ما اینه خودمون حال کنیم ولی به ناموسمون وقتی رسیدیم غیرتی بشیم!!!
B.Russell
06-03-2015, 11:37
خیلی سعی کردم ارتباط بحثتون رو با عروسی متوجه بشم!
از تیراندازی در آمریکا، تا اعتیاد جوانان و نژاد پرستی و آزادی بیان و...سخن راندید و آخر سر معلوم نشد ریشه مشکلات برگزاری مراسم عروسی در ایران کجا بود !!
جواب من کاملا روشن و واضح بود.
مشکل عروسی مختلط یا جدا، فقط و فقط به همون چهارتا موی زن و لباس های زنان برمیگرده.
یعنی یک عده در جامعه معتقدن اگر موی زن رو ببینن یا لباس آستین کوتاه تنش ببینن ممکنه هوایی بشن و به فکر رابطه جنسی با او بیوفتن.
یک عده هم معتقدن خودشون با موی زن تحریک نمیشن ولی دیگران با موی زن تحریک میشن، پس وظیفه حفاظت کاتدی از مو و ظاهر نوامیس خودشون رو دارن.
و همینجور دسته بندی های مختلف در باب نحوه نگرش به عروسی که به نظر من:
گیر همه اونها نحوه نگرش و قضاوت درباره اندام های زنان هست و بس.
حالا یک عده دوست دارن شعار بدن و خودشون و دیگران رو توجیه کنند بماند.
supermax15
06-03-2015, 16:38
اصلا عروسی نباشه
Mehrshad-msv
06-03-2015, 21:00
این حرف شما اصلا ربطی به عروسی نداره
مگه قراره تو عروسی مختلط به ناموس شما تجاوز بشه؟ بحث سر اینه که تو کله ما اینه خودمون حال کنیم ولی به ناموسمون وقتی رسیدیم غیرتی بشیم!!!
تجاوز فقط فیزیکی نیست...
خیلی سعی کردم ارتباط بحثتون رو با عروسی متوجه بشم!
از تیراندازی در آمریکا، تا اعتیاد جوانان و نژاد پرستی و آزادی بیان و...سخن راندید و آخر سر معلوم نشد ریشه مشکلات برگزاری مراسم عروسی در ایران کجا بود !!
جواب من کاملا روشن و واضح بود.
مشکل عروسی مختلط یا جدا، فقط و فقط به همون چهارتا موی زن و لباس های زنان برمیگرده.
یعنی یک عده در جامعه معتقدن اگر موی زن رو ببینن یا لباس آستین کوتاه تنش ببینن ممکنه هوایی بشن و به فکر رابطه جنسی با او بیوفتن.
یک عده هم معتقدن خودشون با موی زن تحریک نمیشن ولی دیگران با موی زن تحریک میشن، پس وظیفه حفاظت کاتدی از مو و ظاهر نوامیس خودشون رو دارن.
و همینجور دسته بندی های مختلف در باب نحوه نگرش به عروسی که به نظر من:
گیر همه اونها نحوه نگرش و قضاوت درباره اندام های زنان هست و بس.
حالا یک عده دوست دارن شعار بدن و خودشون و دیگران رو توجیه کنند بماند.
بنظر من شما بحث کلی بنده رو متوجه نشدید، اما از حرف هاتون بر میاد که کلیتش رو درک کردید.
اتفاقا به عروسی مختلط و غیر مختلط خیلی ربط دارد چون مشکل فقط چهارتا مو زن و مرد نیست... مشکل در عقاید و اعتقادات و همینطور محیط زندگی اشخاص هست دوست عزیز
ArashMiniStar
06-03-2015, 21:05
تجاوز فقط فیزیکی نیست...
بنظر من شما بحث کلی بنده رو متوجه نشدید، اما از حرف هاتون بر میاد که کلیتش رو درک کردید.
اتفاقا به عروسی مختلط و غیر مختلط خیلی ربط دارد چون مشکل فقط چهارتا مو زن و مرد نیست... مشکل در عقاید و اعتقادات و همینطور محیط زندگی اشخاص هست دوست عزیز
:n13::n13::n13::n13:
این دیگه مشکل خود شماست که صورت مسئله رو میخواین پاک کنین چون ذهناتون یه فاحشه هست و با دیدن یه مو هر جور فکری میکنید :n13: واقعیت تلخیه این موضوع باید حل بشه نه با جدا کردن مراسم عروسی
مراسم عروسی جدا بشه مدرسه جدا بشه دانشگاه جدا بشه تا کی؟ تا کجا؟ دیگه همه پاک شدیم؟
Mehrshad-msv
06-03-2015, 21:12
:n13::n13::n13::n13:
این دیگه مشکل خود شماست که صورت مسئله رو میخواین پاک کنین چون ذهناتون یه فاحشه هست و با دیدن یه مو هر جور فکری میکنید :n13: واقعیت تلخیه این موضوع باید حل بشه نه با جدا کردن مراسم عروسی
مراسم عروسی جدا بشه مدرسه جدا بشه دانشگاه جدا بشه تا کی؟ تا کجا؟ دیگه همه پاک شدیم؟
دوست عزیز فکر کنم وقت کافی نذاشتی تا مطلب من رو بخونی! بعضی چیزها لازمه طبیعت محیط و افرادش هست مهم نیست که ما چی فکر می کنیم... مهم اعتقدات و طرز تفکر جمع هست و خوب متاسفانه من و شما هم باید سعی کنیم تابع جمع باشیم. مگر اینکه از اون محیط فاصله بگیریم و در محیط مناسب خودمون قرار بگیریم.
بحث کلیه منم اینه که فقط می تونیم بگیم بنظر من مختلط یا غیر مختلط اما نمی تونیم هیچکدومش رو نقد یا تحقیر کنیم...
ArashMiniStar
06-03-2015, 21:25
دوست عزیز فکر کنم وقت کافی نذاشتی تا مطلب من رو بخونی! بعضی چیزها لازمه طبیعت محیط و افرادش هست مهم نیست که ما چی فکر می کنیم... مهم اعتقدات و طرز تفکر جمع هست و خوب متاسفانه من و شما هم باید سعی کنیم تابع جمع باشیم. مگر اینکه از اون محیط فاصله بگیریم و در محیط مناسب خودمون قرار بگیریم.
بحث کلیه منم اینه که فقط می تونیم بگیم بنظر من مختلط یا غیر مختلط اما نمی تونیم هیچکدومش رو نقد یا تحقیر کنیم...
از کجا باید شروع کرد شما بگو؟ غیر از اینه که همش جدا شدیم؟ شما بگو؟
Mehrshad-msv
06-03-2015, 22:04
والله منم تو همینش موندم که چیکار کنیم. چون متاسفانه نه دست شماست نه دست من!! شکلک اندوه
Motaharri
08-03-2015, 08:50
به نظر من این موضوعی که الان هست به هیچ نتیجه ای نمیرسه
عروسی من توی تالار و جدا بود.
اگر الان هم میخواستم عروسی بگیرم باز هم همون طور میگرفتم.چون چاره ای نداشتم.خانواده های ما جز این هیچ گزینه ای رو قبول نمیکنند.
همین که میگین چاره ای نداشتیم جدا بگیریم، یعنی اجباری بهتون تحمیل شده.
و اگر شانش اینو داشتین که مختلط برگزار کنین، احتمالا این کارو میکردین.
هدف منم از ایجاد این تاپیک این نبود که یک نتیجه واحد بگیریم و بگیم کی خوبه و کی بد.
بلکه شناسایی موانع پیش رو طرفدارای هرکدام از این مراسم ها بوده و اینکه مراسمی که گرفتن یا قراره بگیرن اعتقاد قلبی و باوریشون بوده یا مجبور شدن.
و کدوم رو قلبا بیشتر میپسندن و چرایی هاش.
اگر اینقدر که کاربرا به تاپیک گیر دادن حرف دلشون رو میزدن، مطمئن باشین نتیجه خوبی حاصل میشد.
1376MAXIMUM
08-03-2015, 09:23
این تاپیک به نظر من خیلی هم جالبه گاهی اوقات یه چیزایی رایجه تو اجتماع و فرهنگ ما که خودمون هم هیچ دلیلی برای پیروی از اون رسن یا هر چی که هست رو نمیدونیم فقط اجراش میکنیم این تاپیک کمک میکنه حداقل خودمون روی موضعمون فکر کنیم و عقلانی بودن یا نبودنش رو خودمون بسنجیم
ملا نصرالدین
08-03-2015, 10:18
همین که میگین چاره ای نداشتیم جدا بگیریم، یعنی اجباری بهتون تحمیل شده.
و اگر شانش اینو داشتین که مختلط برگزار کنین، احتمالا این کارو میکردین.
هدف منم از ایجاد این تاپیک این نبود که یک نتیجه واحد بگیریم و بگیم کی خوبه و کی بد.
بلکه شناسایی موانع پیش رو طرفدارای هرکدام از این مراسم ها بوده و اینکه مراسمی که گرفتن یا قراره بگیرن اعتقاد قلبی و باوریشون بوده یا مجبور شدن.
و کدوم رو قلبا بیشتر میپسندن و چرایی هاش.
اگر اینقدر که کاربرا به تاپیک گیر دادن حرف دلشون رو میزدن، مطمئن باشین نتیجه خوبی حاصل میشد.
ببینید من نوشتم خانواده های ما قبول نمیکردند.البته بهتر بود بنویسم خانواده و اقوام.
وقتی کل فامیل ما مذهبی هستند اگر شانس این رو داشتم دیگه اصلا معنی پیدا نمیکرد.
منظورم از نوشته این بود که عروسی گرفتن یه چیزی نیست که مربوط به اعتقاد قلبی عروس و داماد باشه.مربوط به کل خانواده و اقوام میشه.من هر کدام رو به هر دلیل که که قلبا بپسندم فایده ای نداره...پس صحبت کردن در موردش هم بی فایده است
Motaharri
08-03-2015, 11:03
ببینید من نوشتم خانواده های ما قبول نمیکردند.البته بهتر بود بنویسم خانواده و اقوام.
وقتی کل فامیل ما مذهبی هستند اگر شانس این رو داشتم دیگه اصلا معنی پیدا نمیکرد.
منظورم از نوشته این بود که عروسی گرفتن یه چیزی نیست که مربوط به اعتقاد قلبی عروس و داماد باشه.مربوط به کل خانواده و اقوام میشه.من هر کدام رو به هر دلیل که که قلبا بپسندم فایده ای نداره...پس صحبت کردن در موردش هم بی فایده است
درسته، شاید شما در شرایط فعلی با توجه به مذهبی بودن اقوام نتونین به اعتقاد قلبیتون برسین.
ولی اگر دقت کنین من در سئوالم پرسیدم به نظر شما کدوم مراسم مناسبه؟ نه به نظر اقوام و جامعه.
اگر میپرسیدم کدام نوع مراسم رو با توجه به شرایطتون عملی میبیند، جواب شما هم شاملش میشد.
و من دوست داشتم هرکس نظر شخصی و عقاید خودش رو بگه و سپس موانعی که باعث میشن به خواست خودش نرسه رو بگه.
مطمئن باشین اونموقع خیلی فایده داشت.
برای جامعه شناسی ایرانی اهمیت داره اگر بفهمیم مردم ایران مذهبی هستن چون حس میکنن جامعه مذهبیه؟
یا اگر جامعه مذهبی نباشه اونا هم مذهبی نخواهند بود؟
و کلی سئوال مهم دیگه که باعث میشه فرامونش نکنیم افراد جامعه رو میسازن نه جامعه افرادو.
Mr_100_dolari
08-03-2015, 12:07
برای جامعه شناسی ایرانی اهمیت داره اگر بفهمیم مردم ایران مذهبی هستن چون حس میکنن جامعه مذهبیه؟
یا اگر جامعه مذهبی نباشه اونا هم مذهبی نخواهند بود؟
و کلی سئوال مهم دیگه که باعث میشه فرامونش نکنیم افراد جامعه رو میسازن نه جامعه افرادو.
اتفاقا در اینگونه موارد این جامعه هستش که عقاید خودش رو به افراد جامعه تحمیل میکنه و افراد نسل جدید که حتی نظر شخصیشون مراسم مختلط هستش (حالا با شیوه های متفاوت از لحاظ ظاهر و پوشش) به علت تحمیل سنت ها و عقاید و مذهب از طرف جامعه که بیشترین تاثیر رو بر روی نسل های گذشته که اکثرا بدون هر گونه سوالی پیرو عقاید تحمیلی از طرف جامعه بودن داشته و از طرفی همسو شدن با عقاید مخالف نظر خود صرفا به دلیل احترام به اشخاص نسل گذشته و نه پذیرش چنین عقایدی از طرف نسل های جدیدتر و یا ترس از هر گونه سنت شکنی و مقاومت در برابر عقاید تحمیلی جامعه باعث میشه که افراد نسل جدید حتی با هرگونه نظر مخالف ، خودشون رو با جامعه به اصطلاح مذهبی و چنین عقاید حاکم بر اون در ظاهر وقف بدن و برای کسی که از دور داره نگاه میکنه شاید این طوری به نظر بیاد که به به عجب مردم مذهبی داره این جامعه ... ... و اما در واقعیت :n21:
که نمونش رو هم میتونیم در مثال هایی که دوستان برای قبول مراسمی که با نظر و عقایدشون متفاوت بود و دلیل توافق با این نوع مراسم رو ببینیم ...
Motaharri
09-03-2015, 12:56
اتفاقا در اینگونه موارد این جامعه هستش که عقاید خودش رو به افراد جامعه تحمیل میکنه و افراد نسل جدید که حتی نظر شخصیشون مراسم مختلط هستش (حالا با شیوه های متفاوت از لحاظ ظاهر و پوشش) به علت تحمیل سنت ها و عقاید و مذهب از طرف جامعه که بیشترین تاثیر رو بر روی نسل های گذشته که اکثرا بدون هر گونه سوالی پیرو عقاید تحمیلی از طرف جامعه بودن داشته و از طرفی همسو شدن با عقاید مخالف نظر خود صرفا به دلیل احترام به اشخاص نسل گذشته و نه پذیرش چنین عقایدی از طرف نسل های جدیدتر و یا ترس از هر گونه سنت شکنی و مقاومت در برابر عقاید تحمیلی جامعه باعث میشه که افراد نسل جدید حتی با هرگونه نظر مخالف ، خودشون رو با جامعه به اصطلاح مذهبی و چنین عقاید حاکم بر اون در ظاهر وقف بدن و برای کسی که از دور داره نگاه میکنه شاید این طوری به نظر بیاد که به به عجب مردم مذهبی داره این جامعه ... ... و اما در واقعیت :n21:
که نمونش رو هم میتونیم در مثال هایی که دوستان برای قبول مراسمی که با نظر و عقایدشون متفاوت بود و دلیل توافق با این نوع مراسم رو ببینیم ...
جامعه یک جریان همیشه ثابت نیست.
عقاید تک تک افراد هست که جامعه رو تشکیل میده.
وقتی شما و خیلی های دیگه اگر مراسم عروسی انچنانی بگیرین و کلی خرج کنین و صدها سکه مهریه کنین و بعدا بگین جامعه به ما زور کرده، دلیل موجهی نیست.
چون هزاران مثال نقض وجود داره.
من هم تقریبا به جوابی که حدس میزدم تو این تاپیک رسیدم.
حتی یک نفر هم نیومد بگه من مراسم عروسیم رو مختلط یا جدا میگیریم به این دلایل شخصی و نگرش خودم.
همه جامعه رو در تصمیمشون بیش از حد پر رنگ میکنن و خلاف عقیده هاشون عمل میکنن.
Mehrshad-msv
14-03-2015, 03:20
متاسفانه اینا مشکلات جامعه ما نیست. در عربستان هنوز زنان رو داخل گونی می کنند. و در جهان متمدن غرب هم هزینه های آنچنانی برای یک مراسم ساده ازدواج وجود دارد. پس مشکل جامعه یا افراد نیست . مشکل سنت که روبروی ماست و شاید تا صدسال دیگه بهتر بشه. شاید....:n01::n29:
Motaharri
16-03-2015, 13:45
متاسفانه اینا مشکلات جامعه ما نیست. در عربستان هنوز زنان رو داخل گونی می کنند. و در جهان متمدن غرب هم هزینه های آنچنانی برای یک مراسم ساده ازدواج وجود دارد. پس مشکل جامعه یا افراد نیست . مشکل سنت که روبروی ماست و شاید تا صدسال دیگه بهتر بشه. شاید....:n01::n29:
سنت و جامعه کسی رو زور نمیکنه.
سنت اینطوره، جامعه اینطوره فقط بهانه ای هستن برای تلاش نکردن واسه ایجاد تغییر.
همین چند مدت پیش تو دانشگاه پلی تکنیک مراسم ازدواج دانشجویی گرفته بودن، با مهریه های بین 5 تا 14 سلکه و ساده ترین مراسم و ماشین عروس هایی که فقط تاکسی بودن.
اونم تو جامعه ای که امروز تا 1000سکه و بیشتر مهریه میشه و هزینه مراسم عروسی از ده ها میلیون تومان فراتر رفته.
آدمایی که باورهای خودشون را مصمم جلو میبرن، موفق ترن.
djbehnam73
16-03-2015, 13:52
سلیقه و فرهنگها متفاوت هست
به نظر من هیچ کدوم مشکلی نداره
Captain_America
16-03-2015, 14:25
@Motaharri ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هر دو نوع بستگی به فرهنگ ها خانواده ها داره مثلا عروسی تو خیلی روستاها میشه گفت یه جوری مختلط حساب میشه ولی چون وضع پوشش مناسبه و حد و حدود هم مشخصه مشکلی پیش نمیاره.
ولی این مدلی که در شهرهای بزرگ متاسفانه شاهدش هستیم با این اوضاع پوشش و اینکه دوست و همکار و ... هم دعوت میشن همون تو سالن جدا بهتره برگزار بشه.
Mehrshad-msv
17-03-2015, 02:53
سنت و جامعه کسی رو زور نمیکنه.
سنت اینطوره، جامعه اینطوره فقط بهانه ای هستن برای تلاش نکردن واسه ایجاد تغییر.
همین چند مدت پیش تو دانشگاه پلی تکنیک مراسم ازدواج دانشجویی گرفته بودن، با مهریه های بین 5 تا 14 سلکه و ساده ترین مراسم و ماشین عروس هایی که فقط تاکسی بودن.
اونم تو جامعه ای که امروز تا 1000سکه و بیشتر مهریه میشه و هزینه مراسم عروسی از ده ها میلیون تومان فراتر رفته.
آدمایی که باورهای خودشون را مصمم جلو میبرن، موفق ترن.
اتفاقا سنت جامعه رو تشکیل می ده چون قدرت دست قئای سنتی کشوره. ودر تمامیه ممالک می بینیم که اکثرا محافظه کاران اکثریت مجلس رو بدست دارن نمونش همین جمهوری خواهان آمریکا که اوباماهم از پسشون بر نیومد. من مسئله رو جهانی نگاه کردم. تغییر زمان می خواد و به تلاش ما بستگی نداره زیاد متاسفانه.
آیا ازدواج با پیکان ساده و چند سکه بنظر مناسب میاد؟1 هزینه مای بیبی رو کی می ده؟1 هزینه فرهنگ و تحصیلات و روان اون کودک رو کی تامین می کنه؟1 بحث ما داره فراتر از ازدواج جدا یا مختلط می شه دوست عزیز... اما انقلاب با من و شما شروع نمی شه یک انقلاب جهانی باید صورت بگیره و اون بنظر من هنوز وقتش نیست چون ظرفیتش نیست.
Motaharri
17-03-2015, 14:11
آیا ازدواج با پیکان ساده و چند سکه بنظر مناسب میاد؟1 هزینه مای بیبی رو کی می ده؟1 هزینه فرهنگ و تحصیلات و روان اون کودک رو کی تامین می کنه؟1 بحث ما داره فراتر از ازدواج جدا یا مختلط می شه دوست عزیز... اما انقلاب با من و شما شروع نمی شه یک انقلاب جهانی باید صورت بگیره و اون بنظر من هنوز وقتش نیست چون ظرفیتش نیست.
برادر من وقتی توقع شما از زندگی بالا باشه و فکر کنی انسان نباید در زندگی سختی بکشه همین میشه دیگه.
مگه زمان من و شما مای بیبی بود؟
یا تلویزیون و یخچال انچنانی بود؟
تکنولوژی برای زندگی خوبه ولی اصل نیست. اگر تکنولوژی اصل بشه، هدف میشه مصرف کردن.
اونوقت کل زندگیت تنها چیزی که برات اهمیت خواهد داشت پول هست و راه پول در آوردن و یک لحظه آرامش نداری.
اینکه اکثر مردم دنیا در عصر جدید مسیر زندگیشون منحرف شده رو به پای صحیح بودن مسیر اونا نذارین.
انسان امروز معتاد مصرف گرایی و تکنولوژی شده و خودش هم از این وضعیت زجر میکشه و همه چیو گردن جامعه میندازه.
Mehrshad-msv
18-03-2015, 02:09
برادر من وقتی توقع شما از زندگی بالا باشه و فکر کنی انسان نباید در زندگی سختی بکشه همین میشه دیگه.
مگه زمان من و شما مای بیبی بود؟
یا تلویزیون و یخچال انچنانی بود؟
تکنولوژی برای زندگی خوبه ولی اصل نیست. اگر تکنولوژی اصل بشه، هدف میشه مصرف کردن.
اونوقت کل زندگیت تنها چیزی که برات اهمیت خواهد داشت پول هست و راه پول در آوردن و یک لحظه آرامش نداری.
اینکه اکثر مردم دنیا در عصر جدید مسیر زندگیشون منحرف شده رو به پای صحیح بودن مسیر اونا نذارین.
انسان امروز معتاد مصرف گرایی و تکنولوژی شده و خودش هم از این وضعیت زجر میکشه و همه چیو گردن جامعه میندازه.
خیلی وقته دوست عزیز بشر به مصرف گرایی عادت کرده، البته مصرف گرایی در حالت افراطی درست نیست ولی هر حرکتی و تحولی نیاز به نیروی محرکه ای داره، مصرف گرایی هم یکی از گزینه هاشه. هرچند من با شما در مورد مصرف گرایی اون هم به شکل غربیش مخالفم.
اما بنظر شما می شه گفت چون زمان قدیم با شمع جایی رو روشن می کردند پس ماهم الان از لامپ استفاده نکنیم؟! چون مصرف گرایی محصوب می شه!
بنظرم مصرف گرایی بد نیست اما افراط گرایی در مصرف اشتباهه. که خوب راست می گید الان جامعه گرفتارش شده. ولی چطور زنی که باید 24 ساعت رخت با دست بشوره یا مردی که 24 ساعت باید پر پر بزنه تا هزینه های زندگی رو تامین کنه چطور می تونند یک جامعه سالم رو برای تفکر ازدواج مختلط یا غیر مختلط به وجود بیارن!
آیا این خودش تضاد نیست!آسایش و امنیت و آرامش باید باشد تا جامعه سالم باشد... همه چی ول و مصرف گرایی نیست اما وسیله ایست برای رسیدن به هدف های بالاتر که خوب یکمی منحرف شده متاسفانه.
ArashMiniStar
30-03-2015, 16:19
خیلی وقته دوست عزیز بشر به مصرف گرایی عادت کرده، البته مصرف گرایی در حالت افراطی درست نیست ولی هر حرکتی و تحولی نیاز به نیروی محرکه ای داره، مصرف گرایی هم یکی از گزینه هاشه. هرچند من با شما در مورد مصرف گرایی اون هم به شکل غربیش مخالفم.
اما بنظر شما می شه گفت چون زمان قدیم با شمع جایی رو روشن می کردند پس ماهم الان از لامپ استفاده نکنیم؟! چون مصرف گرایی محصوب می شه!
بنظرم مصرف گرایی بد نیست اما افراط گرایی در مصرف اشتباهه. که خوب راست می گید الان جامعه گرفتارش شده. ولی چطور زنی که باید 24 ساعت رخت با دست بشوره یا مردی که 24 ساعت باید پر پر بزنه تا هزینه های زندگی رو تامین کنه چطور می تونند یک جامعه سالم رو برای تفکر ازدواج مختلط یا غیر مختلط به وجود بیارن!
آیا این خودش تضاد نیست!آسایش و امنیت و آرامش باید باشد تا جامعه سالم باشد... همه چی ول و مصرف گرایی نیست اما وسیله ایست برای رسیدن به هدف های بالاتر که خوب یکمی منحرف شده متاسفانه.
اگه این زندگی ایده عال شما بخواد برای زن فراهم بشه شک نکنید فشار رو مرد میره
Mehrshad-msv
31-03-2015, 01:33
اگه این زندگی ایده عال شما بخواد برای زن فراهم بشه شک نکنید فشار رو مرد میره
فشار از اول وجود داشته خبر نداریم! (شوخی):n01:
ولی من فکر می کنم مشکل مصرف گرایی نیست ببخشید از حد تاپیک رد می شم مشکل خودخواهی و برای خود خواستن شخص به هر قیمتی و ندادن حق آزادی به همدیگر هست... همینه که رابطه های ازدواج بعد یه مدت می شه پدر دختری یا مادر و پسری.
فشار از جای دیگریست برادر از ذهن سنتی ما است و از ترسی که از تغییر داریم. چون ذاتا تغییر امنیت رو از بین می بره و چالش های جدید به وجود میاره پس هر تغییری خوبه اما در ابتدا مخالفین زیادی خواهد داشت. حتی بدترین تغییرها هم مثل جنگ جهانی برای بشر یکجور خاصیت ها مثبت داشت هرچند بد یا منفی بود...
Captain_America
01-04-2015, 23:41
بحث هزینه یا چشم و هم چشمی و ... نیست.
یه عروسی با شئونات میتونه هم هزینه یه عروسی مختلط و نامناسب باشه ولی با رعایت ارزش ها و اصول باشه، کلا خانواده هایی که بدنبال مراسم مختلط و ناشایست میرن کسانی هستند که بحران هویت و بحران های جدی تری دارند.
Saeed Dz
02-04-2015, 00:12
در كل با نوع مرسوم مراسم ازدواج كاملا مخالفم و خب دليلش هم مشخصه. مراسمى كه جز اتلاف زمان، هزينه و انرژى سودى نداره پس چه ضرورتى در برگزاريش وجود داره؟! اين مراسم رو يك فاجعه ميدونم و فكر ميكنم بايد در موردش تجديد نظر كرد.
فكر ميكنم اگر از اول پروسه ازدواج هزينه ها تقسيم بشه يعنى براى مثال هزينه جهيزيه بر عهده زوجين باشه، مهريه حذف بشه و ... و به جاى مراسم ازدواج زن و شوهر سفرى سياحتى برن و مقدارى از هزينه چند ده ميليونى يا گاها چند صد ميليونى كه قرار بوده صرف مراسم ازدواج بشه به افراد نيازمند (افراد سرطانى يا سالمندان يا ...) اهدا بشه و مابقى براى آينده ذخيره يا براى رفع نيازهاى زوج استفاده بشه خيلى بهتره.
واقعا پروسه اى كه حالا براى ازدواج وجود داره احمقانست! و باعث خوددارى افراد بسيارى براى اقدام به ازدواج و به تبع اون بوجود اومدن مشكلات زياد اجتماعى شده.
Mehrshad-msv
02-04-2015, 01:40
بحث هزینه یا چشم و هم چشمی و ... نیست.
یه عروسی با شئونات میتونه هم هزینه یه عروسی مختلط و نامناسب باشه ولی با رعایت ارزش ها و اصول باشه، کلا خانواده هایی که بدنبال مراسم مختلط و ناشایست میرن کسانی هستند که بحران هویت و بحران های جدی تری دارند.
عروسی با شئونات یعنی چی؟
مراسم ناشایست یعنی چی؟
بحران هویت . بحران های جدی تر چه ربطی به فرهنگ ازدواج داره؟!
یعنی کسی که در فلان منطقه افریقا و با عقاید خودش مراسم ازدواج برگزار می کنه، چون اون چیزی که ما فکر می کنیم جز شئونات نیست غلط است؟!
آیا ازدواج فقط در حیط ه دین ها و فرهنگ های اکتسابی درست است دوست عزیز؟!
لطفا منو روشن کنید. ممنون
در كل با نوع مرسوم مراسم ازدواج كاملا مخالفم و خب دليلش هم مشخصه. مراسمى كه جز اتلاف زمان، هزينه و انرژى سودى نداره پس چه ضرورتى در برگزاريش وجود داره؟! اين مراسم رو يك فاجعه ميدونم و فكر ميكنم بايد در موردش تجديد نظر كرد.
فكر ميكنم اگر از اول پروسه ازدواج هزينه ها تقسيم بشه يعنى براى مثال هزينه جهيزيه بر عهده زوجين باشه، مهريه حذف بشه و ... و به جاى مراسم ازدواج زن و شوهر سفرى سياحتى برن و مقدارى از هزينه چند ده ميليونى يا گاها چند صد ميليونى كه قرار بوده صرف مراسم ازدواج بشه به افراد نيازمند (افراد سرطانى يا سالمندان يا ...) اهدا بشه و مابقى براى آينده ذخيره يا براى رفع نيازهاى زوج استفاده بشه خيلى بهتره.
واقعا پروسه اى كه حالا براى ازدواج وجود داره احمقانست! و باعث خوددارى افراد بسيارى براى اقدام به ازدواج و به تبع اون بوجود اومدن مشكلات زياد اجتماعى شده.
چرا باید به سالمندان کمک بشه یا سرطانی ها مگر نمی گن چراغی که به منزل فلان است به مسجد فلان است! پس چرا نباید قویترها و ثروتمندها این حقو داشته باشند که ازدواج رو با بیشترین هزینه برگزار کنند؟!
بنظر شما مشکلات اجتماعی فقط از هزینه های ازدواج و یا مختلط و یا غیر مختلط هست!؟ یعنی نمی تونه هیچ ربطی به افکار و طرز نگرش طرفین داشته باشه!
چرا باید سفر سیاحتی بروند مگر ان هم هزینه ای اضافه نیست در صورتی که خود اشخاص به اون پول نیاز دارند یا انسان های نیازمند؟! اصلا انسان های ضعیف تر مگر حق بقا دارند، مگر نه اینکه فلسفه تکامل زنده ماندن قویترهاست پس چرا باید به ضعیفترها کمک کرد؟! (مگر این به هدر دادن سرمایه نیست)
Saeed Dz
02-04-2015, 03:11
چرا باید به سالمندان کمک بشه یا سرطانی ها مگر نمی گن چراغی که به منزل فلان است به مسجد فلان است! پس چرا نباید قویترها و ثروتمندها این حقو داشته باشند که ازدواج رو با بیشترین هزینه برگزار کنند؟!
بنظر شما مشکلات اجتماعی فقط از هزینه های ازدواج و یا مختلط و یا غیر مختلط هست!؟ یعنی نمی تونه هیچ ربطی به افکار و طرز نگرش طرفین داشته باشه!
چرا باید سفر سیاحتی بروند مگر ان هم هزینه ای اضافه نیست در صورتی که خود اشخاص به اون پول نیاز دارند یا انسان های نیازمند؟!
اصلا انسان های ضعیف تر مگر حق بقا دارند، مگر نه اینکه فلسفه تکامل زنده ماندن قویترهاست پس چرا باید به ضعیفترها کمک کرد؟! (مگر این به هدر دادن سرمایه نیست)
بنده بايد، نبايد و اجبارى در صحبتهام نميبينم و توصيه ميكنم پستم كه بيشتر جنبه نظر شخصى داشت دوباره با دقت بيشترى مطالعه بشه.
در رابطه با اينكه چرا گفتم براى مثال به افراد نيازمند بهتره كمك بشه بايد گفت اينكار انسانيتره و اثرات اجتماعى و اخلاقى مفيدى براى جامعه داره و من به شخصه شادى رو كه با اينكار ميشه براى اين افراد به ارمغان آورد رو به شادى ناشى از برگزارى مراسم ازدواج ترجيح ميدم. زوجى هم كه توانايى اينكار رو ندارن خب ميتونن صرف زندگى و آينده خودشون كنن همونطور كه قبلا اشاره كردم.
بخشى از مشكلاتى كه در زمينه ازدواج وجود داره و بخشى از مشكلات اخلاقى جامعه ناشى از عدم تمايل به ازدواج قطعا مربوط به هزينه هاى سرسام آور كل پروسه ازدواجه!
قطعا ميتونه و عوامل متعددى دخيله، يك عامل به تنهايى نيست بلكه مجموعه اى از عوامل دخيله. در رابطه با مختلط يا غير مختلط بودن مراسم هم نظرى ندارم و نميدم چون فكر ميكنم يك موضوع كاملا شخصيه.
خب ببينيد حذف يك سنت خيلى سخته و حتى گاها غير قابل حذف هستن برخى سنن پس در نتيجه بهترين راه حل كوتاه مدت جايگزينيه اون سنته. سفر هزينه بر هست اما نه به اندازه مراسم ازدواج و خب موضوعى كه اينجا وجود داره اينه كه در رابطه با سفر هرينه اى كه انجام ميشه مطلوبيتش به زوج برميگرده در حالى كه در مراسم ازدواج شما مطلوبيتى براى صدها نفر ايجاد ميكنى و بخش زياديش به زوج برنميگرده.
فرگشت يا تكامل يك واقعيت علمى هست در زمينه توضيح بخشى از مجهولات علمى و سوالات ما در مورد جهان پيرامونمون و فكر نميكنم ربطى پيدا كنه به روابط انسانى. روابط انسانى و اصول حاكم بر اين روابط لزوما منطبق بر فلسفه نيستند دوست من و نميشه گفت هر نظريه فلسفى لزوما درسته و بايد به كار گرفته بشه. انسان امروز به اين نتيجه رسيده كه اگر قصد ما واقعا حل مشكلات هست، صلح و احترام بهتر از جنگ و خشونت نتيجه و ميدن.
Mehrshad-msv
02-04-2015, 04:13
خوب تا حدودی منظورتون رو گرفتم ولی متاسفانه جواب سوالام رو کامل نگرفتم! (هرچند شما مجبور نیستید به سوالات من جواب بدید و من این انتظار ندارم)
ولی مگر فلسفه هم خود باعث کامل شدن نظریه تکامل نیست؟1 مگر فلسفه علم بهتر شناختن و دیدن و فهمیدن نیست؟1 پس چطور می شه نظریه علمی رو از فلسفه فاکتور گرفت؟! مگر هر سوالی تفکری به وجود نمیار و هر تفکری باعث تکاملی نمی شه! پس چطور ما این دورو از هم جدا بدونیم!
نظریه علمی هم همیشه کامل و تکامل یافته نیست مگر خود علم نیاز به تکامل نداره! مگر همه چیز با علم اثبات شدنی است؟!
اگر تکامل نظریه ای کامله چرا دایناسورها ملیاردها سال زندگی کردن و به جای عقل قوای جسمی و نیاز به خورده شدن و خورده نشدن رو در خود تکامل دادند؟! یعنی طبیعت یهویی فهمید باید روی عقل سرمایه گذاری کنه و عقل هم دلیله علمه و هرچیزه علمی غیر قابل رده چون ادامه فرایند تکامله!
در کلهر کسی که از دواج نمی کند فقط دلایل مادی دارد؟!
دوست عزیز فکر می کنم ما قبول می کنیم چون مجبور شدیم که قبول کنیم، چون هیچ چیزی در این دنیا ثابت نیست حتی خود علم که فقط سعی می کنه تعریف کنه و تحقیق و کشف و خودش عاجزه از تفسیر فلسفه تکامل.همه چیز وجود داشته و دارد و فقط علم پیدایش می کندو نه کشف. علم چیزی رو کشف نکرده فقط تجربه کرده و ازمایش و تجربه و ازمایش نیاز دارد به فلسفه شناختن و کنجکاوی نیروی عقل برای فهمیدن و دانستن.
منم موافقم ازدواج مختلط یا غیر مختلط چیزی است شخصی اما گاهی اوقات باید در کل نظریه اجتماعی مورد قبول و تایید اکثریت لحاظ شود... اما باز هم چون اکثریت تایید یا ردش می کنند نمی توان گفت اشتباه است یا درست.چون هر کس از نگاه خود و آموزش هایش و محیطش به این مسئله نگاه می کند و از کلاه خود فرهنگی خود پیروی می کند.
Captain_America
02-04-2015, 08:22
عروسی با شئونات یعنی چی؟
مراسم ناشایست یعنی چی؟
بحران هویت . بحران های جدی تر چه ربطی به فرهنگ ازدواج داره؟!
یعنی کسی که در فلان منطقه افریقا و با عقاید خودش مراسم ازدواج برگزار می کنه، چون اون چیزی که ما فکر می کنیم جز شئونات نیست غلط است؟!
آیا ازدواج فقط در حیط ه دین ها و فرهنگ های اکتسابی درست است دوست عزیز؟!
لطفا منو روشن کنید. ممنون
مراسم با شئونات یعنی بر طبق آداب و سنن پذیرفته شده همون جامعه برگزار بشه،
ناشایست یعنی این اختلاط و وضع پوششی که در مراسم در شهرهای بزرگ بین افراد تازه به دوران رسیده دیده میشه.
این افراد اکثر چون از بی نوایی به نوایی رسیدند ریشه های خودشون رو فراموش کردند یه هویت مجعول و مهجول برای خودشون ساختند که نه ایرانی است نه غربی یه کلاف سردرگم می مانند.
کسی که در هر نقطه ای از جهان به آداب و سنن خودش پایبنده تا وقتی خطری از جانبش بقیه رو تهدید نکنه حتی حق قضاوت هم درموردش کسی نداره.
سوال آخر رو متوجه نشدم.
ArashMiniStar
02-04-2015, 08:48
ناشایست یعنی این اختلاط و وضع پوششی که در مراسم در شهرهای بزرگ بین افراد تازه به دوران رسیده دیده میشه.
این افراد اکثر چون از بی نوایی به نوایی رسیدند ریشه های خودشون رو فراموش کردند یه هویت مجعول و مهجول برای خودشون ساختند که نه ایرانی است نه غربی یه کلاف سردرگم می مانند.
کسی که در هر نقطه ای از جهان به آداب و سنن خودش پایبنده تا وقتی خطری از جانبش بقیه رو تهدید نکنه حتی حق قضاوت هم درموردش کسی نداره.
سوال آخر رو متوجه نشدم.
یه مورد هم هست که لازم هست یاد بگیریم زندگی هر کسی به خودش مربوطه و تا اسیبی به بقیه نمیرسونه حق دخالت داریم
هر وقت اینو یاد گرفتیم مطمعنا در خیلی زمینه ها پیشرفت خواهیم کرد
Captain_America
02-04-2015, 09:26
یه مورد هم هست که لازم هست یاد بگیریم زندگی هر کسی به خودش مربوطه و تا اسیبی به بقیه نمیرسونه حق دخالت داریم
هر وقت اینو یاد گرفتیم مطمعنا در خیلی زمینه ها پیشرفت خواهیم کرد
دقیقا خط چهارم نوشته من رو بخونید همین رو نوشتم. الان این دسته افراد دارن به جامعه آسیب میرسونن با روند بی بند و باری اون هم نه در بین فامیل و اقوامشون. اگه جامعه بازتر بود یه چیزی ولی تو یه جامعهع سنتی این فساد عظیمی رو موجب میشه. چه میدونه شاید دوست دارند پلی به گذشته بزنند خاطرات دوره ساسانیان و اون فساد عظیمی که با محارم توشون بود رو زنده کنن.
الان شما ببین تو ایران جاهایی که اقوامی هستند که رو غیرت ناموس خیلی حساس هستند مثل ما ترک ها و عرب ها و بلوچ ها و کرد ها همه حد و حدود برخورد رو میدونیم و این مسائلی که تو شهرهای مرکزی و یزرگ ایران هست نمیگم اونجاها نیستش ولی خیلی کمتره.
ArashMiniStar
02-04-2015, 12:05
دقیقا خط چهارم نوشته من رو بخونید همین رو نوشتم. الان این دسته افراد دارن به جامعه آسیب میرسونن با روند بی بند و باری اون هم نه در بین فامیل و اقوامشون. اگه جامعه بازتر بود یه چیزی ولی تو یه جامعهع سنتی این فساد عظیمی رو موجب میشه. چه میدونه شاید دوست دارند پلی به گذشته بزنند خاطرات دوره ساسانیان و اون فساد عظیمی که با محارم توشون بود رو زنده کنن.
الان شما ببین تو ایران جاهایی که اقوامی هستند که رو غیرت ناموس خیلی حساس هستند مثل ما ترک ها و عرب ها و بلوچ ها و کرد ها همه حد و حدود برخورد رو میدونیم و این مسائلی که تو شهرهای مرکزی و یزرگ ایران هست نمیگم اونجاها نیستش ولی خیلی کمتره.
جامعه سنتی ؟ کدوم جامعه سنتی؟ رفتی بیرون ببینی چه خبره؟ اگه جامعه اینطور بود آیا وضع حجابو اینطور میدیدی؟ اگه جامعه سنتیه چطور این همه عروسی اینجوری میبینیم؟ از نظر شما همه دهاتیا و تازه به دوران رسیده ها عروسی اینطوری میگیرن؟ پس منم میگم خانومایی که چادر به تن میکنن بسیار عقب مونده و زشت هستن اکثرا ! اینم نظریه به هر حال:n39: عروسی های سنتی هم همیطور :n41:
هر کسیم دوست نداری این عروسیا رو میتونه نیاد
بیخیال بابا
من همچنان دیدگاه قبلیم رو دارم
مراسم ازدواج یک امر سلیقه ای هست و تصمیم گیری به عهده ی عروس و داماد!
هیچ باید و الزامی وجود نداره که بگیم باید اینجوری و نباید فلان جوری!
ما تنها مهمان هستیم در مراسم دوستان یا فامیل حق انتخاب داریم اکر به مذاقمان خوش نیامد میتوانیم در حد یک شادباش و تقدیم کادو باشیم اگرهم خواستیم در کل مراسم یا هم میتوانیم کلا نرویم!
ضمنا اصرار بعضی از دوستان در متقاعد کردن بقیه با نظرشخصی خودشان را بی مورد میبینم
خاک بر سر اون جامعه ای که با اینجوز چیزا آسیب ببینه....هر کسی حق داره هر پوششی که دلش میخواد رو داشته باشه ... جامعه هم باید ظرفیتش بره بالا ... اون کسی که با با اینجور چیزا منحرف میشه ...با نمیدونم پوشش بد یه خانوم دست ب کارای ناجور میزنه مطمئن باشید اگه اینم نباشه از راه های دیگه خودشو ارضا میکنه ... این مسئله برمیگرده به ضعف کلی ساختار جامعه .... شما نمیتونی جلوی غریزه رو بگیری ...شما نمیتونی "زور" کنی .... و تعریف "غیرت" هم باید یه دگرگونی توش ایجاد بشه تو این مملکت ....غیرت یعنی نزاری همسرت خواهرت ناموست یه شب با گریه سر رو بالشت بزاره ... غیرت یعنی پشتیبانی از ناموست .... نه این که "بزار تو موهات " ...oh yeah ... من خیلی غیرتیم ! یاد بگیریم آدمارو شخصیت هارو از رو ظاهرشون قضاوت نکنیم ... فلان خانواده چون مختلط برگزار کردن فلان خانواده حجابشون خوب نیس پس تازه به دوران رسیده هستن ؟ این واقعا نتیجه گیری منطقیه هست از نظر شما ...؟ یا خانواده ای که حجابشون رو رعایت میکنن بهترینن ؟ لابد کسایی که مولودی میخونن میرن بهشت همشون یا جزء بهترین خلق خدان .....اینجور ذهنیت ها رو بزاریم کنار ... اینا همش ظاهر قضیس .... اعتبار یک خانواده هیچ ربطی به شیوه (شیوه ، نه کیفیت! ) برگزاری مراسمشون نداره ، هیچ ربطی به غیرتشون نداره ...صرفا یک تصمیم شخصی هست و یاد بگیریم احترام بزاریم و توهین نکنیم.
Captain_America
02-04-2015, 15:29
جامعه سنتی ؟ کدوم جامعه سنتی؟ رفتی بیرون ببینی چه خبره؟ اگه جامعه اینطور بود آیا وضع حجابو اینطور میدیدی؟ اگه جامعه سنتیه چطور این همه عروسی اینجوری میبینیم؟ از نظر شما همه دهاتیا و تازه به دوران رسیده ها عروسی اینطوری میگیرن؟ پس منم میگم خانومایی که چادر به تن میکنن بسیار عقب مونده و زشت هستن اکثرا ! اینم نظریه به هر حال:n39: عروسی های سنتی هم همیطور :n41:
هر کسیم دوست نداری این عروسیا رو میتونه نیاد
بیخیال بابا
جامعه ایران رویکرد کلی اش رویکرد سنتی هست، این شما هستی که انگار تا حالا بیرون نرفتی، من سر و کارم از صبح تا شب تو بازارم کارم با مردم هستش، قشر تازه به دوران رسیده یه کلان شهر نمونه خوبی از این اجتماع نیست، شما انگار دایره اجتماعی تون خیلی بسته هستش.
شما که دهاتی رو توهین میدونی جای ادامه بحث با شما نیست متاسفم.
ولی آره وجود امسال شماها بالاخره واسه ما آقایون سنتی یه سودهایی هم داره که نمیشه ازش گذشت.
تا باشه امثال این پلنگ ها و و خانواده های پلنگ پرورشون حداقل بساط دوران جوانی ما رو که تامین میکنند، ولی ما آدم های سنتی تو جوانی هر کاری هم کرده باشیم وقتی بخواهیم ازدواج کنیم سراغ یه دختر از یه خانواده اصیل و با شخصیت میریم نه کسایی که اینجور بی ناموسی رو ترویج میکنن.
خاک بر سر اون جامعه ای که با اینجوز چیزا آسیب ببینه....هر کسی حق داره هر پوششی که دلش میخواد رو داشته باشه ... جامعه هم باید ظرفیتش بره بالا ... اون کسی که با با اینجور چیزا منحرف میشه ...با نمیدونم پوشش بد یه خانوم دست ب کارای ناجور میزنه مطمئن باشید اگه اینم نباشه از راه های دیگه خودشو ارضا میکنه ... این مسئله برمیگرده به ضعف کلی ساختار جامعه .... شما نمیتونی جلوی غریزه رو بگیری ...شما نمیتونی "زور" کنی .... و تعریف "غیرت" هم باید یه دگرگونی توش ایجاد بشه تو این مملکت ....غیرت یعنی نزاری همسرت خواهرت ناموست یه شب با گریه سر رو بالشت بزاره ... غیرت یعنی پشتیبانی از ناموست .... نه این که "بزار تو موهات " ...oh yeah ... من خیلی غیرتیم ! یاد بگیریم آدمارو شخصیت هارو از رو ظاهرشون قضاوت نکنیم ... فلان خانواده چون مختلط برگزار کردن فلان خانواده حجابشون خوب نیس پس تازه به دوران رسیده هستن ؟ این واقعا نتیجه گیری منطقیه هست از نظر شما ...؟ یا خانواده ای که حجابشون رو رعایت میکنن بهترینن ؟ لابد کسایی که مولودی میخونن میرن بهشت همشون یا جزء بهترین خلق خدان .....اینجور ذهنیت ها رو بزاریم کنار ... اینا همش ظاهر قضیس .... اعتبار یک خانواده هیچ ربطی به شیوه (شیوه ، نه کیفیت! ) برگزاری مراسمشون نداره ، هیچ ربطی به غیرتشون نداره ...صرفا یک تصمیم شخصی هست و یاد بگیریم احترام بزاریم و توهین نکنیم.
بخوای یا نخوای این حقیقت جامعه ما هست یه جامعه با رویکردی سنتی ربطی به ظرفیت و ... نداره، کسی قدرت تطبیق با جامعه نداشته باشه دست آخر خودش ضرر میکنه. (البته اصلا به معنی عدم تلاش برای تغیر به یه وضع بهتر نیست)
اینهم که از روی ظاهر نباید قضاوت کرد حرف پوچی هست،مثال کوچیکش من گفتم بازاری هستم از ظاهر طرف میفهمم این مشتری هست یا نیست یا چقدر میخواد جنس ببره یا جنس با چه کیفیتی میخواد ببره، یا در مورد جنس مخالف با اولین برخورد میدونم طرف چیکارست تا کجا پیش میاد باهام. ظاهر و برخورد جزء جدایی ناپذیر شخصیت هستند.
در باره بهشت و خدا و ... چون به ماوراءالطبیعه معتقد نیستم نمیتونم نظری بدم.
دقیقا اعتبار خانواده ها به همین چیزاست شما نمیدونید ولی یکم بیاید تو بعد سنتی تر جامعه نمیدونید چه چیزها که در مورد امثال اونجور خانواده گفته که نمیشه. و چه دیدگاهی نسبت بهشون هست مخصوصا زنانی که از اونجور خانواده ها میان.
دوستان يجوري در مقابل مراسم مختلط جبهه گرفتن انگار يادشون رفته تا همين چند سال پيش كه مراسم هنوز در خانه ها برگزار ميشد كاملا مختلط بود و كسي هم مشكلي نداشت ! اين دعواها از وقتي شروع شد كه به دليل آپارتمان نشيني و كمبود امكانات و ضعف مالي مردم ترجيح دادن مراسمشون رو در سالنها برگزار كنن...
همين الان هم در شهرستانها و در همين قشر مثلا سنتي كه مثال ميزنيد مراسم كاملا مختلط برگزار ميشه و كاملا عاديه... (سري به مراسم كرمانيها و شيرازيها بزنيد تا بفهميد)
منم با مراسم مختلط موافقم در صورتي كه افرادي كه ظرفيت اين نوع مراسم رو داشته باشن دعوت شن و اقوام درجه 1
اتفاقا خيلي مراسم به ياد موندني تر و با حالتر و باشكوه تر ميشه....
جامعه ایران رویکرد کلی اش رویکرد سنتی هست، این شما هستی که انگار تا حالا بیرون نرفتی، من سر و کارم از صبح تا شب تو بازارم کارم با مردم هستش، قشر تازه به دوران رسیده یه کلان شهر نمونه خوبی از این اجتماع نیست، شما انگار دایره اجتماعی تون خیلی بسته هستش.
شما که دهاتی رو توهین میدونی جای ادامه بحث با شما نیست متاسفم.
ولی آره وجود امسال شماها بالاخره واسه ما آقایون سنتی یه سودهایی هم داره که نمیشه ازش گذشت.
تا باشه امثال این پلنگ ها و و خانواده های پلنگ پرورشون حداقل بساط دوران جوانی ما رو که تامین میکنند، ولی ما آدم های سنتی تو جوانی هر کاری هم کرده باشیم وقتی بخواهیم ازدواج کنیم سراغ یه دختر از یه خانواده اصیل و با شخصیت میریم نه کسایی که اینجور بی ناموسی رو ترویج میکنن.
بخوای یا نخوای این حقیقت جامعه ما هست یه جامعه با رویکردی سنتی ربطی به ظرفیت و ... نداره، کسی قدرت تطبیق با جامعه نداشته باشه دست آخر خودش ضرر میکنه. (البته اصلا به معنی عدم تلاش برای تغیر به یه وضع بهتر نیست)
اینهم که از روی ظاهر نباید قضاوت کرد حرف پوچی هست،مثال کوچیکش من گفتم بازاری هستم از ظاهر طرف میفهمم این مشتری هست یا نیست یا چقدر میخواد جنس ببره یا جنس با چه کیفیتی میخواد ببره، یا در مورد جنس مخالف با اولین برخورد میدونم طرف چیکارست تا کجا پیش میاد باهام. ظاهر و برخورد جزء جدایی ناپذیر شخصیت هستند.
در باره بهشت و خدا و ... چون به ماوراءالطبیعه معتقد نیستم نمیتونم نظری بدم.
دقیقا اعتبار خانواده ها به همین چیزاست شما نمیدونید ولی یکم بیاید تو بعد سنتی تر جامعه نمیدونید چه چیزها که در مورد امثال اونجور خانواده گفته که نمیشه. و چه دیدگاهی نسبت بهشون هست مخصوصا زنانی که از اونجور خانواده ها میان.
اولین بخشی که هایلایت کردم میدونم نقل قولی به حرفای من نبوده ولی .... شما .... {SIGH} .... فقط رو حرفتون یه کم بیشتر فکر کنید چون واقعا ...واقعا جای تاسف داره. وقتی به کسی پیشنهاد ازدواج میدیم باید با هدف خوشبخت کردن فرد مقابلمون باشه ...باید ببینیم که آیا لیاقتشو داریم یا نه ...شما هر ..ببخشید....غلطی بکنی تو دوران جوانی...بعد واقعا خودتون رو استحقاق این میدونید که پیشنهاد ازدواج به دختری بدید که پاک و باوقار زندگی کرده ...؟ بی ناموسی دوست عزیز...بی ناموسی ...یعنی این افکار .... یعنی این افکار خودخواهانه یعنی بی وجدانی ... شما انتظار دارید کل افراد جامعه سنتی باشن ..شما درواقع هیچ احترامی به افکار و عقاید دیگر افراد جامعه قائل نیستید ... من هیچ وقت کسی رو به خاطر سنتی بودنش متهم نمیکنم... جامعه سالم یعنی جامعه ای که افراد به عقاید همدیگه احترام بزارن ... نه اینکه به یکی بگی تازه به دوران رسیده به اون یکی بگی اصیل ..چرا؟ چون حجابشون متفاوته ....
مشکل خیلی از بازاریا و دلالا اینه که همه چیو به شکل معامله میبینن و این جای تاسف داره .... شما تبحر دارید تو زمینه فروش و معامله ... یه فرد بازاری موفق هستید و تجربه بسیاری در زمینه فروش دارید .....خب ینی شما ذات و اخلاق و کردار آدمارو میشناسید ؟! شما صرفا یک جنبه اقتصادی از آدمارو میبینید ...تو این زمینه تبحر دارید...نمیتونید راجب کلیت اون فرد اظهار نظر کنید ... یا در مورد جنس مخالف دقیقا چه شکلی باشه شما میفهمید تا تهش هست و چه شکلی باشه میفهمید خیانت میکنه ؟ نه این دانش عظیم و اکتسابی رو به اشتراک بزارید تا جوانان دیگر هم سود ببرن ... فقط به تاریخ هم توجه کنید ..سال 2015 میلادی ...شناخت کامل از روی چهره !
چه چیزهایی در مورد امثال اونجور خانواده ها میگن ؟ ..چه فرقی به حال بنده میکنه که آدما چی بگن راجبم ؟ ... نه اصولا ما برای تعیین صلاحیت خودمون چه نیازی به حرف دیگران داریم ...؟ وجدان آدمی رو حرف های دیگران تعیین نمی کنن... من اگه کار خوب بکنم از خودم راضیم اگه کار بد بکنم ناراحت میشم از خودم ...تمام ! و اصلا واسه من فرقی نمیکنه که پشت سرم چی میگن ...عوام بیکارن دوست دارن حرف بزنن ...خب بزنن ... هر کسی مسئولیت زندگی خودشو داره و باید اونقدر عاقل و دانا باشه که اهمیت نده به حرف های دیگران ... باید رو شخصیت و رشد عقلی و اخلاقی خودش کار کنه ... نه رو راضی کردن افکار عوام ... اعتبار خانواده ها هم به سطح فرهنگی و علمی برمیگرده ... نه به صحبت های بازاریان یا هر قشره دیگه ای...
Saeed Dz
02-04-2015, 22:39
مگر فلسفه هم خود باعث کامل شدن نظریه تکامل نیست؟1 مگر فلسفه علم بهتر شناختن و دیدن و فهمیدن نیست؟1 پس چطور می شه نظریه علمی رو از فلسفه فاکتور گرفت؟! مگر هر سوالی تفکری به وجود نمیار و هر تفکری باعث تکاملی نمی شه! پس چطور ما این دورو از هم جدا بدونیم!
نظریه علمی هم همیشه کامل و تکامل یافته نیست مگر خود علم نیاز به تکامل نداره! مگر همه چیز با علم اثبات شدنی است؟!
اگر تکامل نظریه ای کامله چرا دایناسورها ملیاردها سال زندگی کردن و به جای عقل قوای جسمی و نیاز به خورده شدن و خورده نشدن رو در خود تکامل دادند؟! یعنی طبیعت یهویی فهمید باید روی عقل سرمایه گذاری کنه و عقل هم دلیله علمه و هرچیزه علمی غیر قابل رده چون ادامه فرایند تکامله!
دوست عزیز فکر می کنم ما قبول می کنیم چون مجبور شدیم که قبول کنیم، چون هیچ چیزی در این دنیا ثابت نیست حتی خود علم که فقط سعی می کنه تعریف کنه و تحقیق و کشف و خودش عاجزه از تفسیر فلسفه تکامل.همه چیز وجود داشته و دارد و فقط علم پیدایش می کندو نه کشف. علم چیزی رو کشف نکرده فقط تجربه کرده و ازمایش و تجربه و ازمایش نیاز دارد به فلسفه شناختن و کنجکاوی نیروی عقل برای فهمیدن و دانستن.
در کل هر کسی که از دواج نمی کند فقط دلایل مادی دارد؟!
منم موافقم ازدواج مختلط یا غیر مختلط چیزی است شخصی اما گاهی اوقات باید در کل نظریه اجتماعی مورد قبول و تایید اکثریت لحاظ شود... اما باز هم چون اکثریت تایید یا ردش می کنند نمی توان گفت اشتباه است یا درست.چون هر کس از نگاه خود و آموزش هایش و محیطش به این مسئله نگاه می کند و از کلاه خود فرهنگی خود پیروی می کند.
در رابطه با قسمتی از صحبت هاتون که با رنگ سرخ مشخص کردم باید گفت میتونه بحثی مفصل و خوبی صورت بگیره اما نه در این انجمن و نه در این تاپیک. در واقع اینجا بحث در این رابطه نوعی اسپم نگاری تلقی میشه چون رابطه ای با موضوع تاپیک نداره!
شما دیدگاه کاملا نادرستی از علم، فلسفه و نظریه فرگشت (تکامل) دارید دوست من و توصیم این هستش که اول به تاپیک هایی که براتون لینک کردم مراجعه کنید و کمی بحث ها و مجهولاتی که قبلا بارها مطرح شده رو مطالعه کنید و دست آخر اگر سوالی یا نکته ای بافی موند در تاپیک های مربوطه پیگیری کنید.
علم چیست (و چه نیست) | Science 101 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تکامل (فرگشت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در رابطه با سوالتون هم باید بگم که خیر میتونه دلایل دیگری هم داشته باشه اما دلیل برجسته اون برای جامعه امروز ما دلیل مادی، نبود شغل مناسب و عدم اطمینان به آینده هستش که اتفاقا در این رابطه نظر سنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم در انجمن انسانی با جامعه آماری نسبتا خوب بالای 500 نفر انجام شد که تاییدی هست برای این موضوع. البته شما میتونید به سایت آمار ایران هم که یک سایت دولتی هست مراجعه و مطمئنا همین نتیجه رو خواهید گرفت.
برگزاری مراسم مختلط یا غیر مختلط یک مسئله ملی نیست که دیدگاه اکثریت لحاظ بشه! بلکه یک مسئله کاملا شخصیه و میتونه بنابر سلیقه خانواده ها متغییر باشه. دقیقا صحبت هایی که در ادامه گفتید درسته.
Captain_America
02-04-2015, 22:43
اولین بخشی که هایلایت کردم میدونم نقل قولی به حرفای من نبوده ولی .... شما .... {SIGH} .... فقط رو حرفتون یه کم بیشتر فکر کنید چون واقعا ...واقعا جای تاسف داره. وقتی به کسی پیشنهاد ازدواج میدیم باید با هدف خوشبخت کردن فرد مقابلمون باشه ...باید ببینیم که آیا لیاقتشو داریم یا نه ...شما هر ..ببخشید....غلطی بکنی تو دوران جوانی...بعد واقعا خودتون رو استحقاق این میدونید که پیشنهاد ازدواج به دختری بدید که پاک و باوقار زندگی کرده ...؟ بی ناموسی دوست عزیز...بی ناموسی ...یعنی این افکار .... یعنی این افکار خودخواهانه یعنی بی وجدانی ... شما انتظار دارید کل افراد جامعه سنتی باشن ..شما درواقع هیچ احترامی به افکار و عقاید دیگر افراد جامعه قائل نیستید ... من هیچ وقت کسی رو به خاطر سنتی بودنش متهم نمیکنم... جامعه سالم یعنی جامعه ای که افراد به عقاید همدیگه احترام بزارن ... نه اینکه به یکی بگی تازه به دوران رسیده به اون یکی بگی اصیل ..چرا؟ چون حجابشون متفاوته ....
مشکل خیلی از بازاریا و دلالا اینه که همه چیو به شکل معامله میبینن و این جای تاسف داره .... شما تبحر دارید تو زمینه فروش و معامله ... یه فرد بازاری موفق هستید و تجربه بسیاری در زمینه فروش دارید .....خب ینی شما ذات و اخلاق و کردار آدمارو میشناسید ؟! شما صرفا یک جنبه اقتصادی از آدمارو میبینید ...تو این زمینه تبحر دارید...نمیتونید راجب کلیت اون فرد اظهار نظر کنید ... یا در مورد جنس مخالف دقیقا چه شکلی باشه شما میفهمید تا تهش هست و چه شکلی باشه میفهمید خیانت میکنه ؟ نه این دانش عظیم و اکتسابی رو به اشتراک بزارید تا جوانان دیگر هم سود ببرن ... فقط به تاریخ هم توجه کنید ..سال 2015 میلادی ...شناخت کامل از روی چهره !
چه چیزهایی در مورد امثال اونجور خانواده ها میگن ؟ ..چه فرقی به حال بنده میکنه که آدما چی بگن راجبم ؟ ... نه اصولا ما برای تعیین صلاحیت خودمون چه نیازی به حرف دیگران داریم ...؟ وجدان آدمی رو حرف های دیگران تعیین نمی کنن... من اگه کار خوب بکنم از خودم راضیم اگه کار بد بکنم ناراحت میشم از خودم ...تمام ! و اصلا واسه من فرقی نمیکنه که پشت سرم چی میگن ...عوام بیکارن دوست دارن حرف بزنن ...خب بزنن ... هر کسی مسئولیت زندگی خودشو داره و باید اونقدر عاقل و دانا باشه که اهمیت نده به حرف های دیگران ... باید رو شخصیت و رشد عقلی و اخلاقی خودش کار کنه ... نه رو راضی کردن افکار عوام ... اعتبار خانواده ها هم به سطح فرهنگی و علمی برمیگرده ... نه به صحبت های بازاریان یا هر قشره دیگه ای...
بزارید مطلب رو روشن کنم از لحاظ مدرن بودن در عقاید شخصی شاید من خیلی از شما جلوتر باشم ولی ما داریم در یک جامعه سنتی زندگی میکنیم که باید استاندارهای اون رو رعایت کنیم.
به نظر من ازدواج (یا حتی ازدواج سفید) یعنی پیدا کردن کسی رو که میخواهیم بقیه عمر رو باهاش بگذریم یه شریک زندگی با هدف خوشبختی هر دو باید هر دو لیاقت همدیگه رو داشته باشند، هر دو جنس به اقتضای انسان بودن و حیوان بودن در مرحله اول این حق رو دارن که به جنس مخالف (یا جنس موافق بر اساس نوع گرایششون) جذب بشن علاقمه مند بشن و رابطه داشته باشند. این یه سیر طبیعی هست اینکه از یه دختر خواسته بشه برای حفظ شرافت مرد آینده اش از یه تکه پوست (بکارت که هزار و یک راه برای از دست دادنش هست) مثل جونش محافظت کنه ظلم بزرگی هست و انسان بودن و زن بودن اون رو زیر سوال قرار میده. زن و مردی که تجربه های پیش از ازدواج داشتند (و به هر دلیلی اون رابطه به ازدواج ختم نشده) و بتونن از این تجربه ها استفاده موثر رو برده باشند به نظر من تصمیم گیری بهتری خواهند داشت در مورد شریک زندگی آینده شون. (اگر هم به هر دلیلی مذهبی و ... نخواهند پیش از ازدواج رابطه ای داشته باشند باز هم این حق براشون محفوظ هست چون زندگی شخصی خودشون هست.)
در دنیای امروز که اصلا خود مساله جنسیت داره اون مرز بندی های سابقش رو از دست میده و ازدواج دیگه یه امر ثانویه محسوب میشه الان ازدواج سفید، دوستی با منافع، رابطه آزاد، ازدواج آزاد و... دیگه فرم جوامع رو به طوری دگرگون کرده که اینکه جشن ازدواج چجور باشه یا اصلا اینکه باشه یا نباشه دیگه نباید چیز مهمی محسوب بشه.
ولی میرسیم به اینجا که آیا جامعه ما آماده هست؟ پاسخ من خیر. پس راه حل چیه؟ پاسخ من پایبندی به سنت های همین جامعه ای که آماده تغیر نیست. چرا جزئی از تغیری که خودت بهش اعتقاد داری نمیشی؟ پاسخ من چون منافعی رو که تو جامعه سنتی دارم و باعث میشه در مقام قدرتی بیش از حد نسبت به جنس مونث باشم ممکنه از دست بدم.
پس برای من بر خلاف تفکرات شخصیم ازدواج در شرایط کنونی در جامعه کنونی برام حکم یه تجارت رو داره و آدم کاسب کار تو تجارت قبل از هر چیز سود هر چه بیشتر خودش رو در نظر میگیره.
بزارید مطلب رو روشن کنم از لحاظ مدرن بودن در عقاید شخصی شاید من خیلی از شما جلوتر باشم ولی ما داریم در یک جامعه سنتی زندگی میکنیم که باید استاندارهای اون رو رعایت کنیم.
به نظر من ازدواج (یا حتی ازدواج سفید) یعنی پیدا کردن کسی رو که میخواهیم بقیه عمر رو باهاش بگذریم یه شریک زندگی با هدف خوشبختی هر دو باید هر دو لیاقت همدیگه رو داشته باشند، هر دو جنس به اقتضای انسان بودن و حیوان بودن در مرحله اول این حق رو دارن که به جنس مخالف (یا جنس موافق بر اساس نوع گرایششون) جذب بشن علاقمه مند بشن و رابطه داشته باشند. این یه سیر طبیعی هست اینکه از یه دختر خواسته بشه برای حفظ شرافت مرد آینده اش از یه تکه پوست (بکارت که هزار و یک راه برای از دست دادنش هست) مثل جونش محافظت کنه ظلم بزرگی هست و انسان بودن و زن بودن اون رو زیر سوال قرار میده. زن و مردی که تجربه های پیش از ازدواج داشتند (و به هر دلیلی اون رابطه به ازدواج ختم نشده) و بتونن از این تجربه ها استفاده موثر رو برده باشند به نظر من تصمیم گیری بهتری خواهند داشت در مورد شریک زندگی آینده شون. (اگر هم به هر دلیلی مذهبی و ... نخواهند پیش از ازدواج رابطه ای داشته باشند باز هم این حق براشون محفوظ هست چون زندگی شخصی خودشون هست.)
در دنیای امروز که اصلا خود مساله جنسیت داره اون مرز بندی های سابقش رو از دست میده و ازدواج دیگه یه امر ثانویه محسوب میشه الان ازدواج سفید، دوستی با منافع، رابطه آزاد، ازدواج آزاد و... دیگه فرم جوامع رو به طوری دگرگون کرده که اینکه جشن ازدواج چجور باشه یا اصلا اینکه باشه یا نباشه دیگه نباید چیز مهمی محسوب بشه.
ولی میرسیم به اینجا که آیا جامعه ما آماده هست؟ پاسخ من خیر. پس راه حل چیه؟ پاسخ من پایبندی به سنت های همین جامعه ای که آماده تغیر نیست. چرا جزئی از تغیری که خودت بهش اعتقاد داری نمیشی؟ پاسخ من چون منافعی رو که تو جامعه سنتی دارم و باعث میشه در مقام قدرتی بیش از حد نسبت به جنس مونث باشم ممکنه از دست بدم.
پس برای من بر خلاف تفکرات شخصیم ازدواج در شرایط کنونی در جامعه کنونی برام حکم یه تجارت رو داره و آدم کاسب کار تو تجارت قبل از هر چیز سود هر چه بیشتر خودش رو در نظر میگیره.
با تشکر از صداقت شما ...همونطور که بنده در پست قبلی اشاره کردم شما صرفا به فکر خودتون هستید ..و دلایلی هم که میارید مبنی بر آماده نبودن جامعه باز هم به خاطر تلقین به خودتون هست تا این به قول خودتون "قدرت" بر جنس مخالف رو حفظ کنید ...که از دید بنده یک خودخواهی به تمام عیاره ... و این با اصولی که بنده بهشون پایبند هستم مغایرت داره ... درضمن جلوتر بودن مهم نیست ، عمل کردن مهمه ، ... شما همه اینها رو میگید ولی عمل نمی کنید پس در نتیجه شما یک هیپوکریت هستید، در تاپیک بقلی هم گفتم یکی از مشکلات جامعه ما هیپاکرسی هست و شما نشان بارز این هیپاکرسی هستید.
و امیدوارم شما و خیلی از افراد امثال شما کمی راجب خودشون، طرز فکرشون، دیدگاهشون تامل کنند، زندگی یک تجارت نیست.
موفق باشید.
Mr_100_dolari
03-04-2015, 00:42
در تایید صحبت های شما باید این و بگم که چند وقت پیش شبکه سه یه برنامه ای داره اسمش رو درست یادم نیستش فکر کنم یه سمت خدا یا همچین چیزی باشه و جالبه که بدونین موضوع برنامشون در مورد این بود که این آگهی های بازرگانی که درش انواع خانم ها با پوشش ها و آرایش های مختلف هستند موجب نشه مردم به فسق و فجور و گناه و آتش جهنم دچار شوند و در اون لحظه احساسی که به ادم دست میداد در مورد همچین موضوعی دقیقا این بود :n04:
جالبتر اینکه مجری برنامه پیامک میخوندش که آقایی پیام داده و گفته من وقتی دارم فیلم نگاه میکنم و به تبلیغات که میرسه نمیدونم با این مشکل که همون خانم های بد حجاب باشه چی کار کنم و خدایی نکرده اگر به گناه کشیده بشم اون دنیا کی جواب گو هستش ... :n04::n04::n04:
باور کنید یک لحظه شک کردم که توی چه قرنی هستیم :دی
Mr_100_dolari
03-04-2015, 01:01
پاسخ من چون منافعی رو که تو جامعه سنتی دارم و باعث میشه در مقام قدرتی بیش از حد نسبت به جنس مونث باشم ممکنه از دست بدم.
نمیدونم چی بگم ...
شما در مقابل کسی که به عنوان شریک زندگی میخوای انتخابش کنی دنبال منافع و کسب سود و تجارت هستی اونم به دلیل اینکه قوانین جامعه سنتی این حق رو براتون ایجاد کرده تا امثال شما نوعی کاسب بشی در مقابل فردی که می خوای باهاش احساست رو در میون بزاری ... :n41:
حالا جامعه و سنت هاش و قانون گذار سوء استفاده کننده شرایطی رو ایجاد کرده برای کسب منافع خودش که بساط به قول شما تجارت و سوء استفاده رو هم برای عده ای فراهم کرده
ولی چه طور میشه که انسانیت و ارزشهای انسانی رو مورد معامله و تجارت قرار داد اون هم در مورد شریک زندگی و ادعای خوشبخت بودن رو هم داشتش همراه با پرورش و تربیت نسل متفاوت از نظر عقیده و افکار ....
همچنان موفق باشید ....
Mehrshad-msv
03-04-2015, 01:12
در رابطه با قسمتی از صحبت هاتون که با رنگ سرخ مشخص کردم باید گفت میتونه بحثی مفصل و خوبی صورت بگیره اما نه در این انجمن و نه در این تاپیک. در واقع اینجا بحث در این رابطه نوعی اسپم نگاری تلقی میشه چون رابطه ای با موضوع تاپیک نداره!
شما دیدگاه کاملا نادرستی از علم، فلسفه و نظریه فرگشت (تکامل) دارید دوست من و توصیم این هستش که اول به تاپیک هایی که براتون لینک کردم مراجعه کنید و کمی بحث ها و مجهولاتی که قبلا بارها مطرح شده رو مطالعه کنید و دست آخر اگر سوالی یا نکته ای بافی موند در تاپیک های مربوطه پیگیری کنید.
علم چیست (و چه نیست) | Science 101 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تکامل (فرگشت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در رابطه با سوالتون هم باید بگم که خیر میتونه دلایل دیگری هم داشته باشه اما دلیل برجسته اون برای جامعه امروز ما دلیل مادی، نبود شغل مناسب و عدم اطمینان به آینده هستش که اتفاقا در این رابطه نظر سنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم در انجمن انسانی با جامعه آماری نسبتا خوب بالای 500 نفر انجام شد که تاییدی هست برای این موضوع. البته شما میتونید به سایت آمار ایران هم که یک سایت دولتی هست مراجعه و مطمئنا همین نتیجه رو خواهید گرفت.
برگزاری مراسم مختلط یا غیر مختلط یک مسئله ملی نیست که دیدگاه اکثریت لحاظ بشه! بلکه یک مسئله کاملا شخصیه و میتونه بنابر سلیقه خانواده ها متغییر باشه. دقیقا صحبت هایی که در ادامه گفتید درسته.
درسته ممکنه برداشت من غلط باشه! بابت لینک ها ممنون سیوشون کردم به مرور زمان مطالعشون می کنم تا بیشتر اگاه بشم:n01:
با قسمت آخر هم موافقم ولی باز هم نمی تونه همه دلایل مادی باشه... علم خیلی هم خوبه ولی بنظرم اینکه همه جنبه ها فقط مادی باشه فکر نکنم درست باشهف فکر می کنم جنبه های معنوی(البته منظورم از معنوی دین نیست) و محیط هم تاثیر گذارند که خوب به قول شما اینجا جاش نیست.
البته با قسمت بولد صحباتاتون موافقم اما بنظرم دلیلش شخصی هم نمی تونه باشه چون ملیت رو فقط افراد جامعه تشکیل نمی دند و محیط، افراد، اموزش و فرهنگ کسب شده و دین مذهب اموخته شده می تونه تاثیر گذار باشه پس باز هم با اینکه شخصیه ولی در عرف جامعه نمی تونه شخصی محسوب بشه.
سوال آخر رو متوجه نشدم.
خوب ممنون تاحدودی متوجه شدم اما هنوز نمی دونم تعریف هویت مجعول و مهجول چیست؟!
در مورد سوال اخر منظورم این بود که یعنی تابوها و چیزهایی که ما از کودکی می بینیم درست هستن؟! عامل محیط منظورم هست.:n11:
مثال: اگر کودکی به پرنده ای نگاه می کرد و از پدر می پرسید این چیست و پدر می گفت: این خرچنگ هست.و محیط هم بر این موضوع تاکید می کرد و همه باور داشتند که پرنده همان خرچنگ هست باز هم ما می توانستیم مطمئن باشیم که، چیزی که از محیط و اطرافیان دریافت کردیم درسته! ایا آنوقت اگر کسی برعکس این موضوع را می گفت شما مخالفت نمی کردید! منظورم به طور کل این هست همه چیز آنطور که هست وجود دارد هست ما هستیم که بر مبنای عقل و دانشمون اون رو تعریف می کنیم و برش نام می نهیم ولی این نمی تونه صحتی بر افکار ما باشه. هیچ چیزی کامل و بی نقص نیست برای این هست که نیاز به جریان و زمان و فکر های تازه هست!تکرار همه چیز رو برای انسان عادی می کنه چون انسان علاقه دارد تا پیش بینی کند و به خاطره بسپارد وگرنه هیچ چیز تکراری نیست پس نمی شود عقاید ناهمجور با عقاید خودمون رو معضل یا انحراف بدانیم دوست عزیز.:n01:
Captain_America
03-04-2015, 21:53
خوب ممنون تاحدودی متوجه شدم اما هنوز نمی دونم تعریف هویت مجعول و مهجول چیست؟!
در مورد سوال اخر منظورم این بود که یعنی تابوها و چیزهایی که ما از کودکی می بینیم درست هستن؟! عامل محیط منظورم هست.:n11:
مثال: اگر کودکی به پرنده ای نگاه می کرد و از پدر می پرسید این چیست و پدر می گفت: این خرچنگ هست.و محیط هم بر این موضوع تاکید می کرد و همه باور داشتند که پرنده همان خرچنگ هست باز هم ما می توانستیم مطمئن باشیم که، چیزی که از محیط و اطرافیان دریافت کردیم درسته! ایا آنوقت اگر کسی برعکس این موضوع را می گفت شما مخالفت نمی کردید! منظورم به طور کل این هست همه چیز آنطور که هست وجود دارد هست ما هستیم که بر مبنای عقل و دانشمون اون رو تعریف می کنیم و برش نام می نهیم ولی این نمی تونه صحتی بر افکار ما باشه. هیچ چیزی کامل و بی نقص نیست برای این هست که نیاز به جریان و زمان و فکر های تازه هست!تکرار همه چیز رو برای انسان عادی می کنه چون انسان علاقه دارد تا پیش بینی کند و به خاطره بسپارد وگرنه هیچ چیز تکراری نیست پس نمی شود عقاید ناهمجور با عقاید خودمون رو معضل یا انحراف بدانیم دوست عزیز.:n01:
کاملا مثالتون و مصادیقتون صحیح هست تقریبا تمام استانداردها و تعاریفی که افراد دارند و خیلی هاشون هم بکل نادرست و غیر واقعی هستند از کودکی توسط خانواده و جامعه و مذهب بهشون دیکته شده و جوری با ذهنیتشون آمیخته شده که جداکردن این باورهای باطل از شخص سال ها تفکر و مطالعه و تحقیق بدون غرض ورزی توسط اون شخص رو میطلبه.
مشکل اینجاست که مقابله با این باورها که در جامعه رسوخ کرده ریسک زیادی میطلبه بهترین راه زمان هست به تدریج حقیقت راه خودش رو باز میکنه باید بهش فرصت داد.
تو تاپیک تجربیات یه چیزی گفته بودم دوباره اینجا می زارم:
در مقابل استانداردهای جامعه سرکشی نکنید عاقبت خوبی نداره، اگه موردی رو هم نمیپسندید خیلی راحت انجامش ندید یا موردی رو بر خلاف اون میپسندید در خفی انجامش بدید.
Motaharri
01-09-2015, 13:21
نوع مرسوم مراسم ازدواج کدام است؟
ازدواج های بالا شهری با ده ها میلیون هزینه یا ازدواج های ساده دانشجویی که هزینه ای در حد یک جشن تولد هم نداره؟
قانونی برای ازدواج به یک شکل مشخص و تعریف شده وجود نداره، اینکه یک عده قانونی نانوشته رو ملزم بدونن و بعدا بگن قانون مشکل ایجاد کرده پس بهتره ازدواج نکنیم مشکل از خود افراد هست.
همچنین موضوع تاپیک در مورد ساده یا تجملی برگزار شدن عروسی نبود.
بحث علاقه به مختلط برگزار شدن یا جدا برگزار شدن مراسم هست، با هر میزان هزینه ای (از ساده گرفته تا تجملی).
نوع مرسوم مراسم ازدواج کدام است؟
ازدواج های بالا شهری با ده ها میلیون هزینه یا ازدواج های ساده دانشجویی که هزینه ای در حد یک جشن تولد هم نداره؟
قانونی برای ازدواج به یک شکل مشخص و تعریف شده وجود نداره، اینکه یک عده قانونی نانوشته رو ملزم بدونن و بعدا بگن قانون مشکل ایجاد کرده پس بهتره ازدواج نکنیم مشکل از خود افراد هست.
همچنین موضوع تاپیک در مورد ساده یا تجملی برگزار شدن عروسی نبود.
بحث علاقه به مختلط برگزار شدن یا جدا برگزار شدن مراسم هست، با هر میزان هزینه ای (از ساده گرفته تا تجملی).
نوع مرسوم یعنی متداول ترین نوعی که برگزار میشه!
اون مدل دانشجویی تنها توسط یک عده معدود (نسبت به کل جامعه بسنجیم) انتخاب میشه
مرسوم و معمول همونه که گفتید یعنی با صرفنظر از اینکه داماد پول داره یا نداره میتونه یا نه اما در ماکسیمم حالت ممکنه با صرف هزینه فراوان امروزه برگزار میشه
کاری به تایید و ردش ندارم اما مرسوم رو عرف و اکثریت جامعه تعیین می کنند قانون همیشه اونی نیست که در کتاب قانون بیاد
قانون برای خیلی از موارد اجتماعی در خوده اجتماع تعریف و رعایت میشه
سرهنگ معمر قذافی
02-09-2015, 00:49
واقعا چالش امروز خاورمیانه شیوه مراسم عروسی و نکاح اسلامی ایرانی هاست
- - - Updated - - -
Motaharri
17-01-2016, 18:32
چالش برگزاری مراسم عروسی مختص به ایران نیست.
برای همین هم شما در کشورهای غربی گرایش به ازدواج سفید رو میبینی. که نه مراسمی بگیرن، نه فرد خاصی رو دعوت کنن و نه بخوان تعهدی بدن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.