ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید لپتاپ

User720
02-03-2015, 14:53
سلام
الان pc دارم و به دلیل حجم بالای کتابها ، کتابهای pdf رو روی مانیتور میخونم اما هیچ جوره نمیشه باهاش کنار اومد و
چشم رو خیلی اذیت میکنه و پشت سیستم نشستن هم سختی خودشو داره ،
میخواستم ببینم pc رو بفروشم و لپتاپ بگیرم روی لپتاپ کتاب pdf خوندن چشم رو اذیت نمیکنه مثل مانیتور؟
پیشنهاد دوستان چیه ، اصلا کار درستی هست؟
ممنون.

Amir-Rainman
02-03-2015, 15:37
بستگی داره بخوای چقدر هزینه کنی.
میخوایین قدرت لپ تاپتون در حد همین سیستمی که دارین باشه یا بیشتر؟

برای مطالعه بهتره صفحه نمایش از نوع IPS باشه و اگر به cpu قوی احتیاج داشته باشید حداقل باید بالای 3 میلیون خرج کنین

شاید خرید یه تبلت ، خیلی بهتر باشه

HOJ-JAT
02-03-2015, 16:52
سلام
الان pc دارم و به دلیل حجم بالای کتابها ، کتابهای pdf رو روی مانیتور میخونم اما هیچ جوره نمیشه باهاش کنار اومد و
چشم رو خیلی اذیت میکنه و پشت سیستم نشستن هم سختی خودشو داره ،
میخواستم ببینم pc رو بفروشم و لپتاپ بگیرم روی لپتاپ کتاب pdf خوندن چشم رو اذیت نمیکنه مثل مانیتور؟
پیشنهاد دوستان چیه ، اصلا کار درستی هست؟
ممنون.
اگر فقط میخوای pdf بخونی ی ایپد رتینا بخر نمایشگرش فوق العاده هست در کنار سیستم
اگر میخوای لپتاپ بخری بودجه تون رو بگید و همچنین کارایی تون

Motaharri
02-03-2015, 17:22
واسه مطالعه pdf خالی kindle خیلی بهتره که سیستم ink داره و دقیقا انگار کاغذ پرینت گرفتی.

Public Enemy
02-03-2015, 18:26
دوست عزیز اینکه چشم شما اذیت میشه به عوامل زیادی بستگی داره . مانند تنظیم نبودن نور ، کنتراست و رزولوشن نامناسب ، میزان بازتاب از صفحه نمایش ، میزان وضوح متون مورد نظر و خیلی عوامل دیگه .

توصیه می کنم برای اذیت شدن چشمتون به دکتر مراجعه کنین و در صورت نیاز عینک های مخصوص آنتی رفلکس رو تهیه کنین . همچنین میزان نور صفحه نمایش و رزولوشن رو با توجه به نور محیط و فونت تنظیم کنید. اگر مانیتورتون از نوع Glossy هستش می تونین با خرید روکش آنتی رفلکس به کاهش بازتاب از صفحه نمایش کمک کنین . در این صورت از خرج های اضافی پرهیز می کنین

برای مطالعه بهتره صفحه نمایش از نوع IPS باشه و اگر به cpu قوی احتیاج داشته باشید حداقل باید بالای 3 میلیون خرج کنین

IPS به نسبت TN از زمان پاسخ گویی ( Response time ) و Refresh rate پایینتری برخوردار هستش . پایین بودن Refresh rate باعث خستگی چشم و مشکلات بینایی خواهد شد .
هرچند این روزها IPS ها از Refresh rate قابل قبولی برخوردار هستند و اکثرا مشکل خاصی برای چشم بوجود نمیارند .اما در هنگام خرید باید دقت بشه که در صورتی که نیاز دارین یک صفحه نمایش با Refresh rate بالا تهیه بشه ، به نوع پنل دقت بیشتری داده بشه .