ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای ثبت کد divx تلویزیون ال جی

moha.68
28-02-2015, 17:12
با سلام.
من تلویزیون UB820 ال جی خریدم و خودم راه اندازی کردم .فایلmkvنشون نمیده.میگه این نوع فایل پشتیبانی نمیشه.ظاهرا باید کد divx ثبت بشه.من کدش رو توی سایت vod.divx.com ثبت کردم و یک ویدئو با فرمت divx. برای دانلود داد و گفت که اگر اونو توی تلویزیون پخش کنم کدش ثبت میشه و دیگه مشکلی برای پخش فایل های divxندارم.اما مشکل من اینجاست که اون فایل دانلود شده رو پخش نمیکنه و میگه نوع فایل پشتیبانی نشده.دوستان لطفا هرکی راه حلی داره راهنمایی کنه چون این مشکل برای خیلیا پیش میاد.:n03::n13:

matinpour
28-02-2015, 22:00
با سلام.
من تلویزیون UB820 ال جی خریدم و خودم راه اندازی کردم .فایلmkvنشون نمیده.میگه این نوع فایل پشتیبانی نمیشه.ظاهرا باید کد divx ثبت بشه.من کدش رو توی سایت vod.divx.com ثبت کردم و یک ویدئو با فرمت divx. برای دانلود داد و گفت که اگر اونو توی تلویزیون پخش کنم کدش ثبت میشه و دیگه مشکلی برای پخش فایل های divxندارم.اما مشکل من اینجاست که اون فایل دانلود شده رو پخش نمیکنه و میگه نوع فایل پشتیبانی نشده.دوستان لطفا هرکی راه حلی داره راهنمایی کنه چون این مشکل برای خیلیا پیش میاد.:n03::n13:
دوست عزیز
برای سامسونگ از این روش استفاده می شود ممکن است در ال جی هم کاربرد داشته باشد به این تایپیک مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

s.amjadi
22-03-2020, 14:00
سلام وقت بخیر من تمام مراحل بالا رو رفتم فقط مشکل اینه که اون فایل divx که دانلود کردم توی تلویزیون ال جی پخش نمیشه چکار باید کرد؟

msotoudehnia
08-10-2020, 19:37
تلویزیون ال جی دارم میخوام کد دایویکس اورا ثبت و فعال نمایم ممکن است راهنمایی بفرمایید با تشکر

mojt90
08-10-2020, 19:42
تلویزیون ال جی دارم میخوام کد دایویکس اورا ثبت و فعال نمایم ممکن است راهنمایی بفرمایید با تشکر

italodance
08-10-2020, 20:24
بیخیال بابا دایویکس؟! مگه سال 2002 هست؟!!

amirooo1500
28-11-2020, 12:35
سلام
برای ثبت نام divx باید چکار کنم؟

matinpour
17-12-2020, 17:41
سلام
برای ثبت نام divx باید چکار کنم؟

دوست عزیز

برای سامسونگ از این روش استفاده می شود ممکن است در ال جی هم کاربرد داشته باشد به این تایپیک مراجعه کنید.

ramezanabedini
25-05-2023, 11:36
اگر امکان داره زودتر جواب من رو بدید