ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد نحوه مطالعه ریاضی و فیزیک

a_bayan
28-02-2015, 00:32
سلام بر دوستان گل پی 30 ورلدی...
اگه جای خوبی تاپیک باز نکردم منو ببخشید اما سعی کردم مناسب ترین جا باشه...دوستان من دبیرستان هستم(ریاضی2)یک سوالی داشتم خدمتتون...
تا1-2 سال پیش که کم درس میخوندم نه اینکه خیلی کم نسبت به الان کمتر بود بعدش نتیجه های قابل قبولی میگرفتم.امسال هم ترم اول زور خودمو زدم که خوب بخونم معدلم شد19.43.......حالا از شروع ترم دوم من عزمم رو جزم کردم که خوب بخونم و معدلم رو حدود 20-30 صدم بتونم ارتقا بدم...از اول ترم دوم شروع کردم به خوندن و مثلا اگه واسه یه امتحان کلاسی قبلا 1دور از روی جزوه و کتاب میخوندم الان دو دور میخونم!!!اما نتیجه کاملا معکوس بوده؟!بطوریکه توی هفته گذشته من که امتحان هندسه ترم 20 شده بودم هندسه شدم(با عرض معذرت)12/75:n10::n02::n38:
فیزیک هم گند زدم اساسی شیمی هم بالای 15 نمیشم...دقت کنید که من شاگرد دوم کلاسم و به یک شاگرد دوم لدفن مشاوره بدین!بعدش اینکه من عزمم رو جزم کردم درسارو خرخونی بکنم قطعا نمره میگیرم به احتمال زیاد هم گوشی رو خاموش کنم!و فقط لبتاپ رو بزارم بمونه شاید کاریی پیش اومد...
خواسام ببینم با این تفاسیر شما چه روش درسس خوندنی رو برای ریاضی و فیزیک به من پیشنهاد میکنین؟بعدشم هر کدوم از شما اگه یه مشاوره بده حتی اگه بگه بشین درسنامه های مختلف رو از اول کتاب بخون میخونم!!!فقط تورو خدا یجوری منو راه بندازین.امسال فیزیک افت کردم...بعدم بنده حسرت یه 20 فیزیک از سال اول تو دلم مونده خداییش یه مشاوره بدیین واسه 20 گرفتن ریاضی و فیزیک!!!ریاضی هم سوالاشو نمیفهمم خیلی وقتا یعنی نمیدونم دقیقا سوال از من چی میخواد و فکر میکنم 14-15 میشم اما در کمال نا باوری هربار 19-20 میشم....
ببخشید سرتون رو درد اوردم اما تو قوانین انجمن گفته شده اطلاعات رو دقیقا به مشاوره دهنده ها بدین!!!!فقطم ازتون روش درس خوندن رو میخوام نمررو از معلم و موفقیت هم از خدا میخوام:n12:

stabesh
28-02-2015, 10:59
سلام
ریاضی و فیزیک درس خوندنی نبست باید مساله حل کنید اونم نه شب امتحان بلکه در طول ترم مشکلاتتون رو پیدا کنید و استاد یا دبیرتون بپرسید شبها هم زودتر بخوابید خواب کافی تمرکزو بیشتر میکنه

a_bayan
28-02-2015, 19:44
سلام
ریاضی و فیزیک درس خوندنی نبست باید مساله حل کنید اونم نه شب امتحان بلکه در طول ترم مشکلاتتون رو پیدا کنید و استاد یا دبیرتون بپرسید شبها هم زودتر بخوابید خواب کافی تمرکزو بیشتر میکنه
سلام ممنون که جواب دادین...والا بعله من خیلی اهل حل کردن نبودم اما خوب به گفته شما عمل میکنم...خیلی هم شب امتحانی نیستم!در طول ترم میخونم.شب امتحان شیمی یادمه انقد خونده بودم(امتحان ترم)نشستم انیمیشن راشل کوری رو خریدم اونو نگاه کردم پس از بابت شب امتحانی بودن خیالتون راحت باشه!نیستما:n38:معزل(معضل)من بیشتر سر جلسه ی امتحانه!یعنی شب قبلش اونقد خوندم که مطمینم بالای 19 میشم روز امتحان میام میبینم که کلا سوالا فرق داره!!!یعنی عملا گیر میکنم توش!
سوال اصلی من در اینجا هم اینه که من فیزیک رو چجوری بخونم؟یعنی حل کنم؟اخه وقتی حل میکنم یه مسیله ای رو مثلا از فصل دینامیک یا سینماتیک یا کار و انرژی انقدر فرمولا زیاده که عملا نمیدونم جه فرمولی رو بزارم اونجا!!!برای تشخیص فرومل مناسب بنظرتون چیکار کنم؟آیا روش مشتق گرفتن رو یاد بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین:n12::n12:

supermax15
28-02-2015, 20:02
دبیرستان مهم نیس فقط ب امید قبولی 10 باش
فقط کنکور رو خوب بخون تا دانشگاه خوب بری

!SaMiRa!
28-02-2015, 20:06
ببینید شما باید مساله هایی از ریاضی که اثبات کردنی هست یکبار خودتون تا آخرش برید و بعد هم همونطور که دوستمون گفتند تمرین زیاد حل کنید .
برای شیمی هم باید مفهوم درس رو بفهمید اینجور که مشخصه موقع خوندن حواستون نیست ، به نظرم اول متن درس رو به صورت روزنامه واری بخونید تا کلیات دستتون بیاد ، بعد تیتر به تیتر با دقت بخونید و تمریناتش و سوالاتش رو حل کنید .
فیزیک و امااااااااااااان از فیزیک:n13: اینم باید مثل شیمی برید جلو . فرمولهارو هم روی برگه های کوچیک بنویسید و بگذارید جلوی دیدتون روی دیوار ، بالای لبتاپ:n02: روی در یخچال تا مدام براتون تکرار بشه .
سعی کنید طوری نخونید که همه رو قاطی بکنید یه مبحث که یاد گرفتید کامل کامل با تمرین و فرمول برید سراغ بعدی .

موفق باشید .:n01:

!SaMiRa!
28-02-2015, 20:42
آآهان یه چیز دیگه هم برای سر جلسه از روز قبلش حتما خلاصه نویسی داشته باشید خیلی به زبان خودمونی هم بنویسید .
صبح مرور کنید حتمااااااااااااااااااا.
فکر نکنید اینها برای مبتدی هاست و شاگرد اول و دوم مستثنی هستند ، سوالاتم مطمئن باشید نمونه اش صددرصد داخل کتاب و تمرینات هست فقط یه خورده پیچونده شده:n02:

a_bayan
28-02-2015, 22:29
سلام.ممنون که جواب دادین.اخه به عقیده من یک کنکوری موفق باید خوب مباحث رو فهمیده باشه.اگر من برای مدرک برم دانشگاه درسته همون 10 بگیرم کافیه اما من برای مدرک نمیرم.مباحث الان ریاضی فیزیک رو نفهمیم تو دانشگاه در بهترین دانشگاه و تاپ ترین رشته هم که باشیم کم میاریم!!!

a_bayan
28-02-2015, 22:36
ببینید شما باید مساله هایی از ریاضی که اثبات کردنی هست یکبار خودتون تا آخرش برید و بعد هم همونطور که دوستمون گفتند تمرین زیاد حل کنید .

اولا ممنون بابت پاسختون.ثانیا اینکه خیلی از معلما راه حلای مارو قبول ندارن !!!اونو چیکار کنیم؟

برای شیمی هم باید مفهوم درس رو بفهمید اینجور که مشخصه موقع خوندن حواستون نیست ، به نظرم اول متن درس رو به صورت روزنامه واری بخونید تا کلیات دستتون بیاد ، بعد تیتر به تیتر با دقت بخونید و تمریناتش و سوالاتش رو حل کنید .
شیمی هم تا حالا فکر میکردم من دارم مفهومی کار میکنم که فهمیدم خوب کار نمیکنم

فیزیک و امااااااااااااان از فیزیک:n13: اینم باید مثل شیمی برید جلو . فرمولهارو هم روی برگه های کوچیک بنویسید و بگذارید جلوی دیدتون روی دیوار ، بالای لبتاپ:n02: روی در یخچال تا مدام براتون تکرار بشه .
سعی کنید طوری نخونید که همه رو قاطی بکنید یه مبحث که یاد گرفتید کامل کامل با تمرین و فرمول برید سراغ بعدی .

دبیر ریاضیمون میگفت واسه ریاضی و فیزیک هر فصل رو یک جزوه 10-12برگ a4 داشته باشین بهتر از یک جزوه برای تمام فصوله.بنظر شما با چیزی که شما گفتین مطابقت داره؟میگف اینکار جلوی به همریختگی ر. میگیره ووقتی هم داری میخونی هر فصل که تموم میشه و جزوشو میزاری کنار یه حس خوبی بهت دست میده که اعتماد به نفست برای ادامه مطاعه میره بالا؟!؟!؟!:n04:

موفق باشید .:n01:
موید باشید

!SaMiRa!
28-02-2015, 22:51
خواهش میکنم :)

البته من منظورم همون اثباتهای داخل کتاب بود ، خودتون ببینید میتونید اثباتشون بکنید یا نه ، اینقدر حس پیروزی به آدم دست میده انگار خود فیثاغورث باشید:n02:
والا از اسمش مشخصه خلاصه نویسی ، نمیدونم .

در کل باید ببینید شما با کدوم روش و راه حل میتونید مفاهیم رو بفهمید ، همه مثل هم نیستند.
الان که درباره سرجلسه ریاضی میگفتید انگار خودمو دیدم البته 15 سال پیش ، منم مثل شما بودم یعنی خیلی میخوندم ولی سر امتحان همه قاطی ولی در آخرم 20 خدا باهامون یاره اساسییییییییی:n09: