PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید پراید 111 صفر برای یک تازه کار

javad 61
27-02-2015, 10:11
سلام.من قصد خرید پراید 111 صفر را دارم.
1. اول این که چون ماشین اولم هست و کلا بعد از گرفتن گواهینامه 15 ،20 بار بیشتر پشت ماشین نشستم آیا پراید 111 برای من مناسب هست یا نه؟
2. چون قصد تعویض زود هنگامو ماشینو ندارم بنابراین اگر ماشین خوبی دربیاد حداقل سه سالی قصد دارم نگهش دارم واسه همین به نظرم صفر بگیرم.
3. خیلی ها بهم میگند چون تجربه اولته پراید دست دوم بگیر.( بابت تصادف و خط و خش ) به نظرتون درسته؟البته اینم بگم هنوز ترسم از رانندگی تو جاهای خاص و مواقع خاص نریخته اما رانندگی عادیم بد نیست.
4. به نظرتون کدوم رنگ بهتر است؟خودم سفید و نوک مدادی و آبی کاربنی مد نظرم است.
5. در کل میخوام بدونم پراید 111 برای منی که تجربه اول ماشین داشتنم هست چطور هست.از فرمان هیدرولیک و abs ماشین گرفته تا هر چی که خودتون فکر میکنید مهم هست که بدونم.
ممنون

hossein.az
27-02-2015, 12:25
1. اول این که چون ماشین اولم هست و کلا بعد از گرفتن گواهینامه 15 ،20 بار بیشتر پشت ماشین نشستم آیا پراید 111 برای من مناسب هست یا نه؟
2. چون قصد تعویض زود هنگامو ماشینو ندارم بنابراین اگر ماشین خوبی دربیاد حداقل سه سالی قصد دارم نگهش دارم واسه همین به نظرم صفر بگیرم.
3. خیلی ها بهم میگند چون تجربه اولته پراید دست دوم بگیر.( بابت تصادف و خط و خش ) به نظرتون درسته؟البته اینم بگم هنوز ترسم از رانندگی تو جاهای خاص و مواقع خاص نریخته اما رانندگی عادیم بد نیست.
5. در کل میخوام بدونم پراید 111 برای منی که تجربه اول ماشین داشتنم هست چطور هست.از فرمان هیدرولیک و abs ماشین گرفته تا هر چی که خودتون فکر میکنید مهم هست که بدونم.
ممنون

صفر بگیرید از تصادف و اسیب به ماشینم نترسید افت قیمت پراید برای یه خط و خراش روی ماشین ایقندر نیست که ارزش دست دوم گرفتن داشته باشه
سفید بعد از اون نوک مدادی
من رنگ های مناسب برای فروش رو گفتم والا رنگ یه مسئله سلیقیه

mmf66
27-02-2015, 23:53
به نظر منم صفر بگیر البته شنیدم 111 اگه ثبت نام کنی بهت دیر تحویل میدن تاخیر داره خواستی بگیری یه پرس و جو قبلش بکن که به مشکل نخوری
اما دست دو به نظر من خوب نیست چرا ؟ چون الان یه پراید صبا که با 131 یا 111 های الان خیلی تفاوت داره رو دارن به قیمت های بالا میفروشن مثلا صبا مدل 86 رو الان حدود 12 میلیون میدن که حدود 8 سال کارکرده
در حالی که 131 الان مدل 94 میدن که دو تا کیسه هوا + ترمز abs + فرمان هیدرولیک + تقویت بدنه x100 + موتور m13 ارتقا یافته + داشبورد جدید + یورو4 بهش اضافه شده یعنی حدود 6 میلیون لوازم بیشتر نسبت به اون صبا 86 داره
که قیمت 131 رو 19720000 تومان در نظر بگیریم قیمت صبا صفر مدل 94 اگه تولید میشد الان میشد 13720000 تومان

mmf66
28-02-2015, 00:06
در مورد رنگ هم سفید بهتره چرا
چون قیمتش کمتره
چون بخوای بفروشی همه پسنده
چون تو شب دید بهتری داره و کلا احتمال تصادفش کمتره

ولی نوک مدادی هم قشنگه دیگه بستگی به خودت داره اگه که با چه رنگی حال میکنی زیاد برات تفاوت نداره

atlas-m
28-03-2015, 11:26
ممنون

سلام.
این دقیقا سوال منه!
البته من مد نظرمه که 131 بگیرم.
شما الان چیکار کردی؟
من 9 تومن دارم و میخوام بقیه اونو از عموم قرض کنم. به نظرتون ارزششو داره؟
یه پراید 131 مدل SE و دوگانه سوز با سود مشارکت 22 درصد و تحویل تیر با پیش پرداخت 7 میلیون و احتمالا رنگی غیر از سفید آخرش چند در میاد میرسه دست من؟
پراید موقع تحویل چه رنگهایی داره؟ چه رنگایی میشه انتخاب کرد؟

radarz
28-03-2015, 18:08
همش حرفه ماشین برای تازه کار .... پیش ی فرد وارد بشین ی مدت برون کار کن تو جاهای خلوت دستت که راه افتاد بزن ب دل اتوبان ---- منم تازه کار بودم ی پراید صبا نو گرفتم ب جایی هم نزدم