brad pitt
27-02-2015, 09:29
سلام
من 2 تا مشکل اساسی دارم که میخام حلش کنم :
1. رنگ پوستم سفید هست اما یه مدتی رنگ پوستم به قول ایرانیها ( زردتر ) شده .
چکار کنم یا چه غذاهایی بخورم که رنگ پوستم بازتر بشه
البته فکر کنم علتش تغذیه ای باشه . من کارمند بانکم سره کار خدایی دهن ما سرویس میشه بس که شلوغه
در طول روز بخدا نمیرسیم یک لیوان آب بخوریم . صبحانه که یچیزه کیک و قهوه چیزی بشه ساعت 10-11 صبح خورد
اینروزا هم نزدیک عیده تا 5 وایمیسیم
یعنی کلن سیستم تغذیه ای م این دو ماه اخیر نابود شده
عصرها هم که تا بیای عین نعشه دیگه نمیشه اصلن به ورزش و .. و اینها رسید
2. یه مشکل که هست که از قبل هم داشتم اینه که منخیلی زود خیلی میشم . درسته زیاد کار میکنم چون مجبورم
ولی خیلی خسته م میشه و دیگه وقتی میام خونه بگم بهن فلانن کا رو بکن اصلن نمیتونم . خیلی زود خسته میشم و بدنم کرخت
چکار کنم زرنگ بشم ؟ یعنی دیدی بعضیا حتی مادر پدرهامون که قدیمی ترن کارها رو چقدر آسون انجام میدن که ما شاخ در میاریم ؟
چون ز تنبلی خودمونه . میخام بدونم چکار کنم ؟
حجامت اینا هم میتونه موثر باشه ؟
ممنون
من 2 تا مشکل اساسی دارم که میخام حلش کنم :
1. رنگ پوستم سفید هست اما یه مدتی رنگ پوستم به قول ایرانیها ( زردتر ) شده .
چکار کنم یا چه غذاهایی بخورم که رنگ پوستم بازتر بشه
البته فکر کنم علتش تغذیه ای باشه . من کارمند بانکم سره کار خدایی دهن ما سرویس میشه بس که شلوغه
در طول روز بخدا نمیرسیم یک لیوان آب بخوریم . صبحانه که یچیزه کیک و قهوه چیزی بشه ساعت 10-11 صبح خورد
اینروزا هم نزدیک عیده تا 5 وایمیسیم
یعنی کلن سیستم تغذیه ای م این دو ماه اخیر نابود شده
عصرها هم که تا بیای عین نعشه دیگه نمیشه اصلن به ورزش و .. و اینها رسید
2. یه مشکل که هست که از قبل هم داشتم اینه که منخیلی زود خیلی میشم . درسته زیاد کار میکنم چون مجبورم
ولی خیلی خسته م میشه و دیگه وقتی میام خونه بگم بهن فلانن کا رو بکن اصلن نمیتونم . خیلی زود خسته میشم و بدنم کرخت
چکار کنم زرنگ بشم ؟ یعنی دیدی بعضیا حتی مادر پدرهامون که قدیمی ترن کارها رو چقدر آسون انجام میدن که ما شاخ در میاریم ؟
چون ز تنبلی خودمونه . میخام بدونم چکار کنم ؟
حجامت اینا هم میتونه موثر باشه ؟
ممنون