PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین مجموعه آموزش زبان انگلیسی ؟؟

farza4
26-02-2015, 23:50
سلام دوستان .اگه بخوام در منزل انگلیس یاد بگیرم بهترین مجموعه ای که تو بازار هست چی میتونه بتشه یا هست ؟

اگه روش دیگه ای هم به ذهنتون میرسه خواهشا راهنمایی کنید
شکر

MR.CART
27-02-2015, 02:25
انگلیسی رو تازه میخواید یاد بگیرید یا قبلا خوندین حالا میخواین یکم مرور کنین؟؟
اگه تازه میخوای یاد بگیری بهترین روش حقیقتش معلم و کلاس زبان رفتنه.

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

stabesh
27-02-2015, 08:38
سلام دوستان .اگه بخوام در منزل انگلیس یاد بگیرم بهترین مجموعه ای که تو بازار هست چی میتونه بتشه یا هست ؟

اگه روش دیگه ای هم به ذهنتون میرسه خواهشا راهنمایی کنید
شکر

سلام
نرم افزار rosetta stone

فیلم آموزشی
english for you
english today
family album

farza4
27-02-2015, 11:25
انگلیسی رو تازه میخواید یاد بگیرید یا قبلا خوندین حالا میخواین یکم مرور کنین؟؟
اگه تازه میخوای یاد بگیری بهترین روش حقیقتش معلم و کلاس زبان رفتنه.

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk با تشکرمن در حد دانشگاهی همون کتاب زبان های دانشگاه واستعداد خوب انگلیس بلدم . ولی میخوام کاملا روان انگلیسی حرف بزنم

farza4
27-02-2015, 12:18
سلام
نرم افزار rosetta stone

فیلم آموزشی
english for you
english today
family album
این مجموعه هایی که گفتید آموزش به زبان فارسی داره یا کلا انگلیسیه یعنی استاد به زبان فارسیدرس میده یا انگلیسی آموزشهارو بیان میکنه ؟ فیلمه یا نرم افزار یا صوتیه ؟ در ضمن من میخوام بتونم روان انگلیسی حرف بزنم یعنی در حد زبان فارسی ؟ سپاسگزارم

stabesh
27-02-2015, 15:16
این مجموعه هایی که گفتید آموزش به زبان فارسی داره یا کلا انگلیسیه یعنی استاد به زبان فارسیدرس میده یا انگلیسی آموزشهارو بیان میکنه ؟ فیلمه یا نرم افزار یا صوتیه ؟ در ضمن من میخوام بتونم روان انگلیسی حرف بزنم یعنی در حد زبان فارسی ؟ سپاسگزارم

نه فارسی نیست همش انگلیسی است اگر روزی بتونید 2 ساعت وقت بذارید و یک درس از نرم افزار جلو برید خیلی خوبه من یه زمانی باهاش کار میکردم اما الان وقت نمیکنم اون ورژن که من داشتم 5 سطح داشت من تا سطح 3 کار کردم خیلی کند پیش میرفت و هر مبحث رو چندین بار تکرار میکرد ولی فکر نکنم اگه تا سطح 5 هم پیش برید بتونید مثل فارسی انگلسی رو مثل بلبل حرف بزنید ولی مفیده در ضمن نرم افزار ازتون میخواد بعضی از سوالاتو شفاهی جواب بدید وخیلی روی لهجه حساس هست هر درس هم بخش نوشتاری داره هم گفتاری هم شنیداری هم عکس چند گزینه ای کلا محیط جالبی داره امتحانش می ارزه
فیلمها هم کاملا انگلیسی است بعضیاش زیرنویس انگلیسی هم داره با فیلم گوشتون عادت میکنه به زبان اگر تهران هستید یه سر برید میدون انقلاب اونجا پیدا میکنید بعضی از سایت ها هم آنلاين میفروشند یه جستجو کنید پیدا میکنید
ولی بهترین کار رفتن به کلاسه چون بیشتر میتونید صحبت کنید البته بستگی به خودتون داره اگر مثل من کم حرف باشید کلاسم براتون فایده ای نداره
موفق باشید

saeed13558524
20-07-2015, 22:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين سايت اموزشي از انجمن رسمي اموزش زبان بريتانا

saeed13558524
20-07-2015, 22:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين سايت اموزشي از انجمن رسمي اموزش زبان بريتانا