ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر رنگ ادرار

Gregar
26-02-2015, 21:47
سلام دوستان

چند وقتی هست رنگ ادرارم از از رنگ زرد به رنگ نارنجی متمایل شده . تقریبا از موقعی که قرصهای لووتریکسین برای کم کاری تیروئید مصرف میکنم اینطوری شده . یه دو ماهی میشه فکر کنم . روزی یک دونه صبح میخورم . ممکنه از اون باشه ؟ به نظرتون علتش چی میتونه باشه ؟

M.R.S.
26-02-2015, 22:31
سلام دوستان

چند وقتی هست رنگ ادرارم از از رنگ زرد به رنگ نارنجی متمایل شده . تقریبا از موقعی که قرصهای لووتریکسین برای کم کاری تیروئید مصرف میکنم اینطوری شده . یه دو ماهی میشه فکر کنم . روزی یک دونه صبح میخورم . ممکنه از اون باشه ؟ به نظرتون علتش چی میتونه باشه ؟

رنگ نارنجی ادرار معمولا مربوط به یکسری دارو هامثل ریفامپین،ویتامین ب،فنازوپیریدین هست
اما خود لووتیروکسین اکثرا توسط ادرار دفع میشه

Gregar
26-02-2015, 22:41
رنگ نارنجی ادرار معمولا مربوط به یکسری دارو هامثل ریفامپین،ویتامین ب،فنازوپیریدین هست
اما خود لووتیروکسین اکثرا توسط ادرار دفع میشه

خوب من این چند وقته فقط این دارو رو مصرف کردم . به نظر مشکل از چی میتونه باشه ؟

M.R.S.
26-02-2015, 23:24
خوب من این چند وقته فقط این دارو رو مصرف کردم . به نظر مشکل از چی میتونه باشه ؟

بنظرم بهتر هست یک آزمایش ادرار ساده بدین
چون رنگی که شما توصیف میکنین ممکن هست اونطور که تصور میشه پرنگ نباشه و مثلا در اثر غلظت ادرار اینطور بنظر بیاد
من هر منبعی رو نگاه کردم لووتیروکسین دارویی نبود که باعث تغییر رنگ ادرار بشه

Gregar
27-02-2015, 08:28
بنظرم بهتر هست یک آزمایش ادرار ساده بدین
چون رنگی که شما توصیف میکنین ممکن هست اونطور که تصور میشه پرنگ نباشه و مثلا در اثر غلظت ادرار اینطور بنظر بیاد
من هر منبعی رو نگاه کردم لووتیروکسین دارویی نبود که باعث تغییر رنگ ادرار بشه

ممنون

فقط یه سوال دیگه . ازمایشی هست که نشون بده کبد سالم کار میکنه یا نه ؟چون من یه جا خوندم که رنگ نارنجی ممکنه از ناراحتی کبد باشه . حالا دکتر واسم چک اپ کامل نوشته که ازمایش ادرار هم هست . حالا چه ازمایشی کارکرد کبد رو هم نشون میده ؟ میخوام ببینم تو ازمایشهام هست یا نه .

M.R.S.
27-02-2015, 09:30
ممنون

فقط یه سوال دیگه . ازمایشی هست که نشون بده کبد سالم کار میکنه یا نه ؟چون من یه جا خوندم که رنگ نارنجی ممکنه از ناراحتی کبد باشه . حالا دکتر واسم چک اپ کامل نوشته که ازمایش ادرار هم هست . حالا چه ازمایشی کارکرد کبد رو هم نشون میده ؟ میخوام ببینم تو ازمایشهام هست یا نه .
زردی میتونه باعث تغییر رنگ ادرار‌بشه و معمولا همراه با تغییر رنگ مدفوع،سفیدی چشم و زیر زبان همراه هست
آزمایش مشخص‌کننده زردی bilirubin هست که bili D'T نوشته میشه
آنزیم های کبدی‌هم AST , ALT,ALP هستند
البته یک آزمایش دبگه که عملکرد کبد رو نشون میده مربوط به تست های انعقادی هست که البته بصورت سرپایی معمولا انجام نمیشه و برای بیماری های خاصی انجام میشه