مشاهده نسخه کامل
: مشاوره درباره ی خرید لپ تاپ رنج قیمت 3200_4000
سروش ترابی
26-02-2015, 16:38
سلام دوستان
من میخواستم بدونم لپ تاپ مخصوص گیم تو این رنج قیمت کدوما هستن؟ من خودم asus n56jn دارم و از کارکردش راضی نیستم. خواستم بدونم تو سری ام اس آی آپاچه یا همون ایسوس یا هر مدل دیگه ای لپ تاپی نیست که هم cpu هم gpu قدرتمندی داشته باشه؟خواهش میکنم کمکم کنید
با تشکر
مشکل اصلی jn گرافیک بسیار ضعییف اون هست شما بهتر بود jk یا jr میگرفتید
در کل تو این رنج
asus n56jk-jr
asus n551jk
asus n550jk
asus g56jk
lenovo y5070
msi ge60 apache
سروش ترابی
26-02-2015, 18:20
کدوم از همه بیشتر ارزش خرید داره و از بقیه برا گیمینگ بهتره؟؟ من خودم ام اس آی مد نظرم بود چون gpu اش gddr5 عه
و آیا این گرافیک 850 gtx gddr5 در حد gtx 750 ti یا gtx 760 جواب میده یا ضعیف تره؟
سروش ترابی
26-02-2015, 19:00
خواهش میکنم جواب بدید
Amir-Rainman
26-02-2015, 19:41
lenovo Y50-70 گرافیکش GTX860 با GDDR5 هست که از بین گرینه های موجود بهترینه
جواب به سوال دومتون نیاز به تجربه استفاده از هر سه مدل داره اما با توجه به مشخصاتشون
850 و 750ti تفاوت خیلی زیادی با هم ندارن اما 750ti عملکردش کمی بهتره ، 760 هم از هر دوشون بهتره
سروش ترابی
26-02-2015, 20:31
لطفا جواب بدید به این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه میشه بگید که از نظر کیفیت به کدوم برند میشه اعتماد کرد
کدوم از همه بیشتر ارزش خرید داره و از بقیه برا گیمینگ بهتره؟؟ من خودم ام اس آی مد نظرم بود چون gpu اش gddr5 عه
و آیا این گرافیک 850 gtx gddr5 در حد gtx 750 ti یا gtx 760 جواب میده یا ضعیف تره؟
اگر منظورت گرافیک های دکستاپ هست که خیلی خیلی دکستاپ ها قوی تر هستند
می تونید در سایت زیر مقایسه کنید
gpuboss.com
سروش ترابی
26-02-2015, 22:21
با این حساب n56jr asus چون gtx 760 عه از همه بهتره دیگه نه؟
خیر y5070 لنوو gtx860 داره قوی تر هست
سروش ترابی
27-02-2015, 08:51
آخه من لنوو نمیخوام
سروش ترابی
27-02-2015, 11:18
به نظرتون این GDDR5 تاثیری رو gtx850 نداره؟ با این حساب چون من نمیخوام لنوو بگیرم الان ایسوس n56jr نسخه ی چهار گیگش بهترین گزینست نه؟
Amir-Rainman
27-02-2015, 12:02
اگه لنوو خوشتون نمیاد، N56 Jr بهترین گرافیک رو تو این رنج قیمت داره
همین N56jr مناسبتونه
سروش ترابی
27-02-2015, 12:24
قیمت نسخه ی چهار گیگش چنده؟
سروش ترابی
27-02-2015, 15:41
راستی گرافیک این مدل لپ تاپ ها رو نمیشه افزایش داد؟
سروش ترابی
27-02-2015, 17:34
خواهشا جواب بدید این سایت بزرگ و عالی هست و یه میلیون نفر جمعیت داره فقط نمیدونم چرا یه نفرن نیست من بدبخت رو کمک کنه
Amir-Rainman
27-02-2015, 17:53
قیمت گرافیک 2 گیگ و رم 8 تا جایی که اطلاع دارم حدود 3350
گرافیک هم نمیشه عوض کرد، کارت گرافیک به مادربورد لحیم شده ست و تعویضش شاید باعث خراب شدن کل دستگاه بشه
سروش ترابی
27-02-2015, 18:01
نرم افزار هایی که قدرت گرافیکی رو افزایش بدن وجود ندارن؟
سروش ترابی
27-02-2015, 19:38
یکی یه حرفی بزنه
خواهشا جواب بدید این سایت بزرگ و عالی هست و یه میلیون نفر جمعیت داره فقط نمیدونم چرا یه نفرن نیست من بدبخت رو کمک کنه
دوست عزیز صبر داشته باشد همه کاربران که همیشه انلاین نیستند
نه میشه گرافیک رو عوض کرد نه میشه با نرم افزار قدرتش رو بیشتر کرد (البته اور کلاک میشه کرد ولی تاثیر شگرفی نداره)
در مورد لپتاپ های نام برده شده شاید اختلافشون در حد ۱۰ درصد باشه پس هرکدومو دوس داشتند بخرید
سروش ترابی
28-02-2015, 15:36
Asus g551jm خیلی بهتر از Asus n56jr هست؟
بیشتر اختلاف در گرافیک هست
لینک زیر را باز کنید
Asus g551jm خیلی بهتر از Asus n56jr هست؟
دوست عزیز g551 لپتاپ گیمه n56jr لپتاپ مالتی مدیا !!!این دوتا کلا کاربردشون متفاوته!بعدشم الان n56jr توی بازار نیست.بعدشم اصا g551 قیمتش 1.5حدودا با n56 فرق داره که خودش پول یه لپتاپه!!!باید کاربردتون رو بگین تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن!!!
سروش ترابی
28-02-2015, 20:23
دوست عزیز g551 لپتاپ گیمه n56jr لپتاپ مالتی مدیا !!!این دوتا کلا کاربردشون متفاوته!بعدشم الان n56jr توی بازار نیست.بعدشم اصا g551 قیمتش 1.5حدودا با n56 فرق داره که خودش پول یه لپتاپه!!!باید کاربردتون رو بگین تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن!!!
ممنون دیگه مطمعن شدم چی میخوام بخرم.
G551jn رو میخرم
دوست عزیز g551 لپتاپ گیمه n56jr لپتاپ مالتی مدیا !
ظاهرا گیمنگه ولی باطنن نیست!!! لپتاپ گیمیگ باید مادربورد مقاوم در برابر حرارت داشته باشه و...
ولی با توجه به اختلاف قیمتش و سایر سایت های نقد و بررسی مانند نوت بوک چک و با توجه بخ وسایلی که روی سری g هست (دلیل اختلاف قیمت )بنظر بنده فقط رنگ لپتاپ مشکی شده!!!!!!
جناب حجت شما استاد مایی و ما هم جسارت نمیکنیم اما خوب یه فرق هایی ام داره.بی تعصب عرض میکنم در حالی ک خودم N56 دارم!!
بی انصافیهه بگیم فقط رنگش مسایل کولینگ + گرافیک + سی پی یو قوی تر + 100% صفحه نمایش فوق العاده!!اینا+اون وسایل گیمینگه اضافه!!!
البته خوب بنظر من نمی ارزه به میلیون اختلاف قیمت
سروش ترابی
01-03-2015, 12:33
جناب حجت شما استاد مایی و ما هم جسارت نمیکنیم اما خوب یه فرق هایی ام داره.بی تعصب عرض میکنم در حالی ک خودم N56 دارم!!
بی انصافیهه بگیم فقط رنگش مسایل کولینگ + گرافیک + سی پی یو قوی تر + 100% صفحه نمایش فوق العاده!!اینا+اون وسایل گیمینگه اضافه!!!
مگه g کولینگ نداره؟ آخه گرافیک جی بالا تر هم هست
بنده عرض کردم کولینگ g بهتره!!!متن من در وصف g بود نه n...
مسله گولینگ در تصاویر زیر کاملا واضح هست
تصویر اول n56jr متاسفانه jk نبود و میدونید که jr گرم تره
تصویر دوم مربوط به g551jm
مشخصه که سیستم کولینگ هیچ تغییری نکرده!!!!!!!
در مورد CPU هم جفتشون مدل i7 4710hq دارند نمی دانم دلیل برتری که میگی چیه؟؟ حتی اگر i7 4700 هم داشت هیج برتری نداشت!!!!
در مورد نمایشگر هم همه دوستان به اتفاق موافق هستند که بین نمایشگر n56 با نمایشگر مدل های ips مانند n550 تفاوت 100 در صدی نیست!!!!!!!
در مورد gpu هم که ۱ میل گرون تر هست پس طبیعاتا باید قوی تر هم باشه هر چند اصلا ۱ تومن نمی ارزه اما اگر شما مدل g56jk را نگاه کنید بازم هیچ تفاوتی نمیبینی
پس نتیجه میگیرم سری g ارزان ایسوس (زیر ۴.۵ میل) فقط در رنگ تفاوت دارند و اختلاف قیمت هم فقط بدلیل لوازم جانبی و اسم گیمیگ هست.
مسله گولینگ در تصاویر زیر کاملا واضح هست
تصویر اول n56jr متاسفانه jk نبود و میدونید که jr گرم تره
تصویر دوم مربوط به g551jm
مشخصه که سیستم کولینگ هیچ تغییری نکرده!!!!!!!
در مورد CPU هم جفتشون مدل i7 4710hq دارند نمی دانم دلیل برتری که میگی چیه؟؟ حتی اگر i7 4700 هم داشت هیج برتری نداشت!!!!
بالاخره از یه کلاس مدل جدیدتریه...البته توی سی پی یو باس تفاوتی ندارن خیلی اما یهمقدار کلاک پردازندشون متفاوته؟اینو که قبول دارین:n02:
در مورد نمایشگر هم همه دوستان به اتفاق موافق هستند که بین نمایشگر n56 با نمایشگر مدل های ips مانند n550 تفاوت 100 در صدی نیست!!!!!!!
بله بنده هم موافقم خودم N56 دارم واقعا با کیفیته اما خوب پنل IPS حتی اگه شده بگیم 10% از TN بهتره؟!؟!؟!
در مورد gpu هم که ۱ میل گرون تر هست پس طبیعاتا باید قوی تر هم باشه هر چند اصلا ۱ تومن نمی ارزه اما اگر شما مدل g56jk را نگاه کنید بازم هیچ تفاوتی نمیبینی
موافقم واقعا این تفاوت قیمت نمی ارزه!!!
پس نتیجه میگیرم سری g ارزان ایسوس (زیر ۴.۵ میل) فقط در رنگ تفاوت دارند و اختلاف قیمت هم فقط بدلیل لوازم جانبی و اسم گیمیگ هست.
بنده در پایان صحبتام نوشتم که بنده خودم موافق خرید G551 نیست.حتی G751 هم مقرون به صرفه نیست
خلاصه ممنون که روشنمون کردین!
hassan_110
16-03-2015, 19:21
سلام
دوستان حالا که بحث بین لپ تاپ های سری g ايسوس هست بنده هم یه سوال داشتم اونم اینه که الان که من این کامنت رو می ذارم قیمت g56jk-b حدود چهار تومان هست ولی g56jk-a حدودا سیصد هزار تومان پایین تر هست.مشخصات سخت افزار هاشون هم فرق خاصی باهم نداره. لطفا راهنمایی کنید که دلیل این اختلاف قیمت چیه؟
متشکرم
یا علی مدد
hassan_110
17-03-2015, 10:00
سلام
دوستان حالا که بحث بین لپ تاپ های سری g ايسوس هست بنده هم یه سوال داشتم اونم اینه که الان که من این کامنت رو می ذارم قیمت g56jk-b حدود چهار تومان هست ولی g56jk-a حدودا سیصد هزار تومان پایین تر هست.مشخصات سخت افزار هاشون هم فرق خاصی باهم نداره. لطفا راهنمایی کنید که دلیل این اختلاف قیمت چیه؟
متشکرم
یا علی مدد
سلام
دوستان اگر میشه زودتر جواب بدین چون تو این یکی دو روزه قصد خرید دارم و بین این دو مدل مردد شدم.
متشکرم
یا علی مدد
سلام
دوستان اگر میشه زودتر جواب بدین چون تو این یکی دو روزه قصد خرید دارم و بین این دو مدل مردد شدم.
متشکرم
یا علی مدد
اختلاف مربوط به رم گرافیک هست
۲ به ۴ گیگ
البته بیشتر از ۲ گیگ نیاز نخواهید داشت
hassan_110
17-03-2015, 11:53
اختلاف مربوط به رم گرافیک هست
۲ به ۴ گیگ
البته بیشتر از ۲ گیگ نیاز نخواهید داشت
سلام
یعنی فقط همیین دو گیگ اختلاف باعث شده چیزی حدود 300 هزار تومان قیمت مدل B از A بیشتر بشه؟:n04::n04:
در این صورت که اصلا خرید مدل B به صرفه نیست.
یا علی مدد
Public Enemy
17-03-2015, 16:09
برای برخی کارها همین دو گیگ حیاتی هستش .
اگر به بخش بنچمارک های نرم افزار رندرینگ furryball مراجعه کنین در قسمت rasterization مدل 4 گیگاباتی 3 برابر سریعتر عمل می کنه .
در کل بستگی به کارتون داره
hassan_110
17-03-2015, 20:36
برای برخی کارها همین دو گیگ حیاتی هستش .اگر به بخش بنچمارک های نرم افزار رندرینگ furryball مراجعه کنین در قسمت rasterization مدل 4 گیگاباتی 3 برابر سریعتر عمل می کنه .در کل بستگی به کارتون دارهمیشه گفت مهمترین کارم همون گیم هست. پس با این تفاسیر فکر می کنم خرید ۴ گيگش منطقی تر باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.