ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SAMSUNG 24D395-H-Plus یا LG 23MP65HQ ؟

amir_t6262
25-02-2015, 22:42
دوستان بین SAMSUNG 24D395-H-Plus و LG 23MP65HQ با قیمت تقریبا مشابه، کدام را توصیه میکنید؟ چرا؟

amir_t6262
27-02-2015, 14:00
دوستان نظری ندارند؟

mmf66
27-02-2015, 23:45
من باشم ال جی
چون
من کلا با سامسونگ مشکل دارم
تصویر ال جی به نظر من طبیعی تر هست بر خلاف سامسونگ که یه جورایی پر زرقو برق تره من سبک ال جی رو بیشتردوست دارم
کیفیت ساخت ال جی به نظر من بهتره هم تو تی وی ها هم مانیتور هم موبایل کلا خراب ال جی کمتره و خیلیهم خر کاره بر خلاف سامسونگ که خرابیش زیاده و جوندار نیست
گارانتی ال جی مادیران هست و خدمات بهتری داره
از لحاظ قیافه هم ال جی به نظرم بهتره
کلا من این مدل ال جی رو بهتر از اون سامسونگ میدونم
مدل 595 همین مانیتور سامسونگ رو هم برای عموم چند ماه پیش گرفتم کیفیتش خوبه درخشندگی خوبی داره و رنگ ها رو هم خوب نشون میده ولی من کلا با سامسونگ مشکل دارم :n02:حالا شما هر کدوم رو دوست داری و بیشتر باهاش حال میکنی انتخاب کن

amir_t6262
27-02-2015, 23:51
یک سوال
درست است که مانیتورهای IPS به درد بازی و فیلم دیدن نمیخوره و بیشتر به درد کارهای گرافیکی میخورد؟

mmf66
28-02-2015, 00:20
یک سوال
درست است که مانیتورهای IPS به درد بازی و فیلم دیدن نمیخوره و بیشتر به درد کارهای گرافیکی میخورد؟

والا این سوال منم هست ولی من هم اون ال جی رو دیدم تصویرش رو هم توی بازی هم فیلم هم سامسونگ 595 رو به نظر من دوتاییش خوب بود حالا اون 5 میلی ثانیه من کار ندارم ولی به نظر من که خوبه ضمن این که شما زاویه دید هم داری مثلا اگه بخوای فیلم نگاه کنی میتونی بری روی تخت یا حتی روی زمین دراز بکشی ولی مانیتور های tn مشکل زاویه دید دارن و رنگهاشونم به ips نمیرسه ضمن این که شما بخوای tn بگیری باید ایسوس بگیری که حدود 150 گرونرته تو همین سایز که به نظر من ارزش نداره

david-ebi
01-04-2015, 21:26
بر خلاف دوست و همشهری عزیزم جناب mmf66 من دقیقا بر عکس ایشون از برند ال جی خوشم نمیاد و با کیفیت صفحه نمایشهاش اصلا حال نمیکنم.:n02:مانیتور SAMSUNG 24D395-H-Plus از فناوری pls استفاده میکنه که حتما میدونید جدیدتر از super amoled و ips هست و تقریبا از تلفیق این دو با هم تشکیل شده و خوبیهای هر دو را دارد با مصرف کمتر و روشنایی بیشتر و همان زاویه دید 178 درجه ای در سطح افقی و عمودی که باعث میشه این مانیتور از بهترینهای بازار نسبت به هر دو فن آوری دیگه باشه.بنده خودم چون در کار فروش لوازم صوتی و تصویری و به طور اختصاصی فقط تصویری بودم باید بدون تعصب اعتراف کنم که در زمینه کیفیت صفحه نمایش در تلویزیونها و مانیتورهای هم قیمت این دو برند کره ای اکثرا کیفیت بیشتر مربوط به سامسونگ بوده.و بعد از سالها کار در این زمینه و تستهای عملی فراوان به این نتیجه رسیدم.شما با خوندن این بررسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از زومیت که درباره این مانیتور سامسونگ نوشته شده میتونید به برتریهای این مانیتور نسبت به رقیب هموطن دیگه اش پی ببرید.ضمن اینکه شما با پرداخت حداکثر 20000 تومان بیشتر میتونید مدل 595h plus این مانیتور رو بردارید که دو تا ورودی hdmi داره و شاید بنابر بعضی سلیقه ها ظاهر قشنگتری هم نسبت به 395 داشته باشه.