مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای گیرنده تلویزیون برای کامپیوتر
mohsen_blid
25-02-2015, 20:33
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال دارم برای کامپیوتر می خوام یه گیرنده تلویزیون بگیرم و نمی خوام زیاد هزینه کنم کدوم برند به نظرتون بهتره ؟
matinpour
25-02-2015, 23:09
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال دارم برای کامپیوتر می خوام یه گیرنده تلویزیون بگیرم و نمی خوام زیاد هزینه کنم کدوم برند به نظرتون بهتره ؟
دوست عزیز
مدلهای متنوعی از مدلهای گیرنده دیجیتال usb برای این منظور در بازار است که حدود 30 تا 50 هزار تومان است. از سایت دیجی کالا هم می توانید مدلها را بررسی کنید.
mohsen_blid
26-02-2015, 16:27
ممنون بابت پاسختون
قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم اونجا خوندم اما سوالی برام پیش اومد ایا سخت افزار هایی اینترنتال که اسلات می خورن بهترن یا این usb ها کدوم به نظرتون بهتره و اگر بخوایید مدل خوبی پیشنهاد کنید چه مدلی را پیشنهاد می کنید؟
matinpour
26-02-2015, 17:01
ممنون بابت پاسختون
قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم اونجا خوندم اما سوالی برام پیش اومد ایا سخت افزار هایی اینترنتال که اسلات می خورن بهترن یا این usb ها کدوم به نظرتون بهتره و اگر بخوایید مدل خوبی پیشنهاد کنید چه مدلی را پیشنهاد می کنید؟
دوست عزیز
من خودم به شخصه از مدل usb آن استفاده می کنم که میشود هم روی pc و هم روی لپتاپ استفاده کنید ولی از مدل اینترنال فقط روی pc می توان استفاده کنید.
و بسته به بودجه تان میتوانید مدل مورد نظرتان را انتخاب کنید.
ودر ضمن از لحاظ کاری فرق چندانی ندارند.
omid-p30
28-02-2015, 11:44
سلام.
مدل دستگاه سامسونگ من این هست :
UA40ES6950
ولی در سایت سامسونگ جایی که باید مدل رو جستجو کرد از هیچ طریقی نمیتونم این مدل رو پیدا کنم تا به صفحه دانلود برنامه ها و چیز های دیگه اش برم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون.
سلام
پیشنهاد میدم مدل Xvision 3100 یا مدل بهتر آن 4100 رو خریداری کنید .
چون هم روی لپ تاپ ، تبلت و موبایل ، و pc جواب میده .
قیمت مدل اول 38 و مدل دوم 48 هزارتومان است .
matinpour
28-02-2015, 16:22
سلام.
مدل دستگاه سامسونگ من این هست :
UA40ES6950
ولی در سایت سامسونگ جایی که باید مدل رو جستجو کرد از هیچ طریقی نمیتونم این مدل رو پیدا کنم تا به صفحه دانلود برنامه ها و چیز های دیگه اش برم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون.
دوست عزیز
مدل اصلی شما که در منوی مخفی شما ثبت شده UA40ES6200 است و نام گذاری ایران UA40ES6950 است و برای دانلود از این سایت دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.