ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاور خرید 2 لپ تاپ مختلف

charlize
25-02-2015, 14:50
سلام
من دو تا لپ تاپ میخوام که کاربریشون یکیه اما رنج قیمتشون فرق داره
اولی 1.5 تا 2 تومن...
دومین تا 3 تومن...

اما انتظارات:
1.فیلم و موسیقی : صفحه نمایش بسیار مهمه...در مورد اسپیکر ها هم خب اصلش با هدفون انجام میشه اما به هر حال جوری نباشه که اگه طرف لازم شد یه روزی با صدای اسپیکر چیزی رو پخش کنه، تابلو باشه!
2.بازی : خیلی اهل بازی نیستن اما خب بلاخره بشه اکثر بازی های روز رو انجام بده (با توجه به اینکه حرفه ای بازی نمیکنن، نیاز نیست با کیفیت ultra بازی کنن و با کیفیت پایین هم بازی کنن مشکلی ندارن)
3.نه اهل برنامه نویسی هستن نه رندر و اینا...نهایت اینجور کارهاشون، فتوشاپه!
4.بحث وبگردی و اینا هم هست پس کیفیت وایرلس هم مهمه تا حدودی...

این لپ تاپ ها برای تویه خونه هستن در نتیجه مسائلی مثل وزن و یا حتی شارژدهی باطری خیلی مهم نیست...
اگه لپ تاپی به نظرتون میاد که وزنش زیاده یا شارژدهیش خوب نیست خیلی، بازم ممنون میشم معرفی کنید...

ممنون میشم بهترین لپ تاپ هایی که با این رنج قیمت میشه گرفت رو پیشنهاد بدید...:n16:

HOJ-JAT
25-02-2015, 15:02
برای ۳ تومنی مدل asus n56jn با قیمت ۳ تومن البته پیشنهاد میکنم n56jk با قیمت ۳.۳ بخرید اختلاف در گرافیک هست. نمایشگر فول اچ دی با ساب وفوو اختصاصی خواص n56 هست
برای رنج ۲ میل مدلی که هم نمایشگر خوب داشته باشه و هم بشه بازی کرد حقیقتا نیست یا نمیشگر خوب هست یا گرافیک بالا
پس بنظر من واسه این رنج سیستم بخرید بهتره
در هر حال z510 برای گیم و سری ستلایت توشیبا برای نمایشگر بهتر هست
تو این رنج باید یا نمایشگر یا قدرت سخت افزاری را انتخاب کنید

charlize
25-02-2015, 16:10
برای ۳ تومنی مدل asus n56jn با قیمت ۳ تومن البته پیشنهاد میکنم n56jk با قیمت ۳.۳ بخرید اختلاف در گرافیک هست. نمایشگر فول اچ دی با ساب وفوو اختصاصی خواص n56 هست
برای رنج ۲ میل مدلی که هم نمایشگر خوب داشته باشه و هم بشه بازی کرد حقیقتا نیست یا نمیشگر خوب هست یا گرافیک بالا
پس بنظر من واسه این رنج سیستم بخرید بهتره
در هر حال z510 برای گیم و سری ستلایت توشیبا برای نمایشگر بهتر هست
تو این رنج باید یا نمایشگر یا قدرت سخت افزاری را انتخاب کنید
ممنون...

در مورد 2 تومنی...صفحه نمایش خیلی مهمتره...
چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟

HOJ-JAT
25-02-2015, 16:23
TOSHIBA Satellite S50-B-12
البته یک مدل ارزان تر هم داره که اسمش یادم نیست
کلا سری ستلایت از ۲ تا ۳ تومن مدل داره

charlize
25-02-2015, 16:30
ممنون
جزو گزینه ها رفتن هر 3 مورد...
دوستان دیگه هم ممنون میشم پیشنهاد بدن...