مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل توپ توپ داشته بیدم
باعرض سلام به همگی
آقانزدیک دوهفته ست که وقتی سیستم روروشن میکنم خودکیس روشن میشه ولی رو صفحه مانیتور هیچی ظاهرنمیشه فقط چراغ مانیتورچشمک میزنه خواستم ببینم مشکل ازکجاست آیامشکل ازسخت افزارسیستمه یانرم افزار دمتون گرم اساتیدیه کمکی به ماهم بکنند منتظرم
dead_makers
10-09-2006, 21:19
چندتا چیز به ذهنم میرسه میگم شاید بدرد خورد:
1- ممکنه کارت گرافیکت از جاش در امده باشه.
2- باتری مادربردتو در بیار(یا جامپرشو) شاید توی bIOS دست به FSB زده باشی یا کلا اشکال از اون باشه که با این کار DEFUALTمیشه
3-احتمالش کمه ولی خب جای رمتو هم عوض کن.
احتمالا مشکل از Ram هست.(اگه تونستی با یک رم دیگه امتحان کن)
اشكال كه صد در صد از رم نيست . بعد از اينكه بايوس سيستم رو چك مي كنه يه سيگنال مي فرسته به مانيتور و اطلاعات رو نمايش ميده . اينجا هنوز رم داخل كار نشده /.
شايد شل شدن كارت گرافيك باشه .
با Default كردن بايوس هم موافقم - شايد جواب بده .
موفق باشي .
باعرض سلام به همگی
آقانزدیک دوهفته ست که وقتی سیستم روروشن میکنم خودکیس روشن میشه ولی رو صفحه مانیتور هیچی ظاهرنمیشه فقط چراغ مانیتورچشمک میزنه خواستم ببینم مشکل ازکجاست آیامشکل ازسخت افزارسیستمه یانرم افزار دمتون گرم اساتیدیه کمکی به ماهم بکنند منتظرم
بابا تو ديگه كي هستي تازه بعد از 2 هفته به فكر افتادي!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دليل كه زياد داره شيد مادربوردت سوخته
Mohammad Modarresi
10-09-2006, 22:56
خب با يه مانيتور ديگه چك كن ببين چي ميشه ؟
mohsennowruzi
10-09-2006, 23:16
سلام
همان طور که بقیه دوستان هم گفتند اشکال ممکنه از قطعات مختلف باشه من به شما پیشنهاد می کنم به ترتیب زیر عمل کنید
اول باتری رو از روی مادر بورد بردارید و بعد از چند ثانیه سر جاش قرار بدیداگه اشکال از تنظیمات باشه این جوری حل می شه
اگه با روش بالا حل نشد مشکل سخت افزاری هست
حالا Ram رو از جاش خارج کنید و بعد سیستم رو راه اندازی کنید اگه سیستم بوق زد و بالا نیومد نتیجه می گیریم Ram سالم هست (یه روش دیگه هم استفاده از یه Ram هست که می دونین سالم هست)
اگه مشکل از Ram نبود می ریم سر Cpu در مورد Cpu باید فن رو از روش بردارید سیستم را راه اندازی کنید و دستتون رو روی Cpu بزارید ببینید داغ می شه یا نه (البته این کار باید خیلی سریع انجام بشه در غیر این صورت Cpu می سوزه!) اگه Cpu داغ شد به احتمال زیاد سالم هست
بعد از اون می ریم سراغ کارت گرافیک . برای اینکه کارت گرافیک رو تست کنید باید از یه کارت گرافیک دیگه که می دونید سالمه استفاده کنید اگه سیستم تون با اون کارت گرافیک بالا اومد معلوم می شه مشکل از کارت گرافیک هست
نهایتا اگه همه این قطعات سالم بودند مشکل از مادر بورد تون هست(که احتمالش از همه بیشتر هست) در این صورت باید مادر بوردتون رو به نمایندگی بفرستید تا براتون تعمیر کنن.
یه تذکر هم بدم در صورتی که هیچ آشنایی با سخت افزار ندارید پیشنهاد می کنم به جای انجام موارد فوق سیستم رو پیش یه تعمیرکار خبره ببرید چون ممکنه به سیستم تون صدمه بزنید
ببينم مانيتورت از پاور برق مي گيره يا نه؟
گرافيكت رو هم چك كن...
Lord_theOne
12-09-2006, 04:07
با توجه به پيشنهادات بچه ها و چك كردن ببين مادربردت سالمه يا نه احتمال زياد از مادربرد است
اقادم همتون گرم همونجورکه اکثردوستان گفتن به احتمال زیادازمادربرده همون جوری که داش محسن نوروزی گفت بایدسیستمم روپیش یه تعمیرکارببرم ازهمتون هم ممنونم متشکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.