مشاهده نسخه کامل
: ام اس یا پانیک ؟
mrjoorabchi
25-02-2015, 10:01
سلام خدمت بزرگواران عزیز
من حدود یک سال و نیم هست که از مشکل تپش قلب ، نوسان فشار خون معمولا افت ، وزوز گوش ، سوزش داخل سر ، بعضا سرگیجه و گیجی ،سردشدن دست و پا ، ضعف و بی حالی رنج میبرم که در برخی ساعات روز شدت پیدا میکنه ، البته همراه مشکلات فوق مشکلاتی مقطعی مثل تنگی نفس و قلب درد شدید و یا معده درد شدید و یا سردرد پیش آمده اما با ازمایش های متعدد نکته خاصی پیدا نشده
پزشکان یکسال و نیم پیش تشخیص پانیک رو دادن که با دارو درمانی مقداری این مشکلات مهار شد اما پس از مدتی به علت چرب شدن کبد دارو ها قطع شد و پزشکان دارو ها رو قطع کردن
چند عامل تاثیر بسازی در عود مشکلات فوق داره
پس از حمام کردن احساس کوفتگی و خستگی خیلی زیادی دارم
تحریک جنسی که فوق العاده شرایط بیماری من رو تشدید میکنه
استرس و اضطراب که باعث میشه سردرد ها و سوزش های سرم تشدید پیدا کنه
الان حدود یکسال و نیمه زندگیم واقعا کیفیتش رو از دست داده و بسیار از این شرایط رنج میبرم
البته برای رد اینکه این بیماری ام اس نیست یکبار ام ار ای کامل بدون تزریق شدم
از عزیزان که با صبر و بردباری این مطلب رو خوندن سپاسگذارم و ممنون میشم منو راهنمایی کنن
سلام خدمت بزرگواران عزیز
من حدود یک سال و نیم هست که از مشکل تپش قلب ، نوسان فشار خون معمولا افت ، وزوز گوش ، سوزش داخل سر ، بعضا سرگیجه و گیجی ،سردشدن دست و پا ، ضعف و بی حالی رنج میبرم که در برخی ساعات روز شدت پیدا میکنه ، البته همراه مشکلات فوق مشکلاتی مقطعی مثل تنگی نفس و قلب درد شدید و یا معده درد شدید و یا سردرد پیش آمده اما با ازمایش های متعدد نکته خاصی پیدا نشده
پزشکان یکسال و نیم پیش تشخیص پانیک رو دادن که با دارو درمانی مقداری این مشکلات مهار شد اما پس از مدتی به علت چرب شدن کبد دارو ها قطع شد و پزشکان دارو ها رو قطع کردن
الان حدود یکسال و نیمه زندگیم واقعا کیفیتش رو از دست داده و بسیار از این شرایط رنج میبرم
از عزیزان که با صبر و بردباری این مطلب رو خوندن سپاسگذارم و ممنون میشم منو راهنمایی کنن
دوست عزیز اگه تمام بررسی ها از نظر بیماری های جسمی انجام شده و موردی پیدا نشده،اگه شما علامت خاص جدیدی پیدا نکرده باشین واقعا ضرورتی نداره دوباره بررسی ها رو تکرار کنین
غیر از پانیک یکسری بیماری های اعصاب و روان دیگری هم وجود دارن که میتونن علایم جسمی ایجاد کنن
بنظر من بهتر هست مشکلتون رو از طریق روانپزشک پیگیری کنین،البته مدارک مربوط به بررسی های قبلی رو هم به همراه ببرید
اگه روانپزشک شما احتمال بیماری جسمی رو مطرح بدونه حتما شما رو به تخصص مربوطه ارجاع میده
سلام خدمت بزرگواران عزیز
سلام چند سالتونه؟
منم همین طوری میشم منتها دکتر من چندین دوره آزمایش های کامل خون + سی تی اسکن های متعدد + سونوگرافی نوشت.که همه سالم بود به منم گفته ممکنه پانیک باشه.
الان فرصت ندارم بیشتر توضیح بدم دوباره میام.
mrjoorabchi
26-02-2015, 10:16
مرسی از دوستان ، من دائما مشکلات جسمی جدیدی برام بروز میکنه ، بیست و شش سالم هست
hesam_a_r
27-02-2015, 05:28
یه اصل تجربی اگه یه طرف بدن سر -درد-سوزش-گزگز داشته باشه یا یک چشم تار بشه احتمال MSهست در غیر این صورت یه استرس کوچیک میتونه منشا همه اون علایم باشه
mrjoorabchi
28-02-2015, 21:21
سپاس گذارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.