ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقاومت از پزشک رفتن

iranch
24-02-2015, 14:35
دروود
2 تا سوال دارم.
1- وقتی یمیری پزشک برای یک مشکلی و پزشک میگه من فلان مشکل رو هم درمان کنم و زیر بار نره، باید چی کار کرد؟

2- ما در اقوام 2 نفر داریم که وسواس غذایی پیدا کردند و خیلی از غذاها نمی خورند و روز به روز لاغر تر میشوند و من توصیه کردم بروند نزد راونپزشک اما اصلا از پزشک ها و قرص ها می ترسند.. میگن قرص ها مضر هستند در صورتی که این وسواس فکری و غذایی که پیدا کردند از همه مضر تر هستند
یا این وضعیت فکری و غذایی که پیدا کردند به زودی بیماری های بدی خواهند گرفت
با این گونه افراد باید چی کار کرد؟

M.R.S.
24-02-2015, 15:31
دروود
2 تا سوال دارم.
1- وقتی یمیری پزشک برای یک مشکلی و پزشک میگه من فلان مشکل رو هم درمان کنم و زیر بار نره، باید چی کار کرد؟

2- ما در اقوام 2 نفر داریم که وسواس غذایی پیدا کردند و خیلی از غذاها نمی خورند و روز به روز لاغر تر میشوند و من توصیه کردم بروند نزد راونپزشک اما اصلا از پزشک ها و قرص ها می ترسند.. میگن قرص ها مضر هستند در صورتی که این وسواس فکری و غذایی که پیدا کردند از همه مضر تر هستند
یا این وضعیت فکری و غذایی که پیدا کردند به زودی بیماری های بدی خواهند گرفت
با این گونه افراد باید چی کار کرد؟
لطفا سوال اول رو با مثال و بیماری و تخصص پزشک بیان کنین

در مورد سوال دوم قطعا این افراد نیاز مشاوره و مراجعه به روانپزشک دارن چون این میتونه یک نوع بیماری‌ روانپزشکی از دسته eating disorder‌باشه
بنظر من بهترین کار آگاهی دادن به این افراد هست
یعنی سعی کنید مطالب و مقالات راجع به این مشکل و همچنین ایمن بودن دارو ها و درمان های روانپزشکی بهشون بدین
و بهشون نشون بدین مشکلشون بیماری هست که قابل درمان هست

اما بعنوان یک قانون کلی هیچ کس حتی پزشک ( بجز موارد اورژانس یا در مورد افراد صغیر) نمیتونن فردی رو وادار به انجام درمان کنن و عدم پذیرش درمان حق قانونی یک انسان (با قدرت تصمیم گیری سالم) هست