ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم رندر تا 13.000.000 تومان !

ali_nnn13
24-02-2015, 13:10
سلام به همگی دوستان...

قصد خرید یک کیس جهت رندر و کارهای گرافیکی به ارزش 13.000.000 دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید...
بعضی از قطعات رو نهایی کردم، ولی چند سوال هم در موردشون دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1- با توجه به نایاب بودن و قیمت بالای Intel Core i7-5960X اگه به Intel Core i7-4960X سوییچ کنم کار اشتباهیه ؟ اختلاف قدرت این دو تا، حدوداً چند درصد میشه ؟
2- با این بودجه میشه XEON بست و کانفیگ بالاتری گرفت ؟

موفق و شاد و سلامت باشید...:n40:

kaveh-gh
25-02-2015, 12:23
سلام به همگی دوستان...

قصد خرید یک کیس جهت رندر و کارهای گرافیکی به ارزش 13.000.000 دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید...
بعضی از قطعات رو نهایی کردم، ولی چند سوال هم در موردشون دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1- با توجه به نایاب بودن و قیمت بالای Intel Core i7-5960X اگه به Intel Core i7-4960X سوییچ کنم کار اشتباهیه ؟ اختلاف قدرت این دو تا، حدوداً چند درصد میشه ؟
2- با این بودجه میشه XEON بست و کانفیگ بالاتری گرفت ؟

تا جایی که میدونم این پردازنده در بازار موجوده. در همین انجمن آقای Hessam II فروشنده معتبری هستند که میتونید ازشون خرید کنید.
اما خرید پردازنده 4960X رو توصیه نمیکنم. این پردازنده در مقایسه با 5960X حدود 15 تا 20 درصد کندتره در از نظر عملکرد هم‌رده پردازنده 5930K هستش. پس بهتره به جای 4960X، نسل جدیدتر یعنی 5930K رو تهیه کنید. اتفاقاً این پردازنده با درنظر گرفتن معیار قیمت/عملکرد انتخاب بهتری نسبت به 5960X به حساب میاد. 5960X با قیمت حدودی 4.2 میلیون، فقط 15 تا 20 درصد سریعتر از 5930K با قیمت حدودی 2.2 میلیون هستش. اما با بودجه‌ای که درنظر گرفتید بعید میدنم این اختلاف اهمیت زیادی براتون داشته باشه :)

سیستم پیشنهادی:

Intel Core i7-5960X / 4,200
Gigabyte GA-X99-UD7 WiFi / 1,400
GSkill Ripjaws 4 | 4×8GB=32GB DDR4 2800MHz CL16 Black / 2,440
Samsung 850 Pro 256GB / 920
Western Digital Caviar Black 2TB / 630
Gigabyte GTX 980 G1 Gaming OC WF 3X 4GB / 2,680
Enermax Revolution 87+ 850W *Gold* / 620
Enermax Thormax GT / 620
​جمعاً به قیمت 13،510

afshin b
25-02-2015, 12:40
پیشنهادات کاوه عزیز بنظر خوب میان. فقط ابزارهای ذخیره سازی رو بنظر من میتونید ارزون تر تهیه کنین. هم SSD و هم HDD پیشنهاد شده از مدل های بیش از اندازه گرون هستن در صورتی که افزایش کارایی به اندازه ی قیمت بالاترشون ندارن. پیشنهاد من
SSD: Crucial M550 256GB : 560/000
HDD: Seagate barracuda 2TB : 285/000
و هم چنین این سیستم به یه واتر کولر مناسب هم نیاز داره. پیشنهاد من
Cooler master Nepton 280l : 495/000

ali_nnn13
25-02-2015, 13:44
سلام مجدد...

از لطف و راهنماییتون ممنونم...

در مورد خنک کننده یکم سرچ کرده بودم، میخواستم مدل زیر رو بگیرم، ولی با مدلی که فرمودین نظرم به Cool Master جلب شد...

اگر مورد دیگه ای هست بفرمایین تا اصلاح کنم...

موفق و شاد و سلامت باشین...:n40:

Corsair H100i Extreme performance Liquid CPU Cooler

afshin b
25-02-2015, 15:14
هردو واتر کولر جزو بهترین ها هستن ولی خب تا جایی که یادمه مدل کولرمستر کمی بهتر عمل میکنه. فقط قبل خرید کولر، از جا شدن درون کیستون مطمعن بشین

MOSTAFA_ABBASI
25-02-2015, 15:49
سیستم پیشنهاد شده عالیه
به کولر مستر GT H110 هم می تونید دفکر کنید.

NEED FOR PC
25-02-2015, 19:37
ببخشید موتور رندر چیه اونوقت؟!
بیشتر دوستان میان یچی مینویسن میرن دیگه خبر ندارن چیکار کردن با پول ملت!
دلیل پست: کارت گیمینگ980:n13:

MOSTAFA_ABBASI
25-02-2015, 19:38
کارت های گیمینگ تا حدی به اندازه کارت های ورک استیشن و مخصوص رندر قوی شدن!

NEED FOR PC
25-02-2015, 19:47
کارت های گیمینگ تا حدی به اندازه کارت های ورک استیشن و مخصوص رندر قوی شدن!
نکته خوبی بود احسنت اما
اینکه چقد میتونین تحمل کنند رو مهمه
اینکه در دمای بالا عملکردشون بسیار ضعییف میشه هم مهمه
لطفا با نگاه کردن ب کاغذ سیستم ننویسد (cuda) :n05:
مرسی:n01:

Hessam 2
25-02-2015, 21:59
موتور رندر و نرم افزارهایی که ازشون استفاده می کنید رو نام ببرید لطفاً...!

kaveh-gh
26-02-2015, 17:53
نکته خوبی بود احسنت اما

دوست عزیز صحبت‌های شما رو در انتقاد به خودم میبینم، پس لازم دونستم جوابتونو بدم چون اصلاً خوشم نمیاد هر کی از راه میرسه یه تیکه‌ی بی‌ربطی بندازه و فکر کنه دانشمنده...

پست اول استارتر رو دوباره بخونید. خیلی واضح و روشن گفتند که "بعضی از قطعات رو نهایی کردم، ولی چند سوال هم در موردشون دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید."
کاملاً هم منطقیه، کسی که میخواد 13 میلیون پول سیستم بده حتماً میره و درباره کانفیگ مورد نیازش تحقیق میکنه. ایشون هم این کار رو انجام داده و قطعات مورد نیازشو پیدا کرده و سؤالاتی درباره پردازنده انتخابی خودش پرسیده.
بنده هم بعد از پاسخ دادن به سؤال، با توجه به قطعات معرفی شده، کانفیگ بهتری رو پیشنهاد دادم که قطعاً از لحاظ کارایی و عملکرد بهتر از سیستم انتخابی استارتر عمل میکنه.
با کاهش بودجه مادربرد (و البته حفظ امکانات ضروری) SSD و هارد سریعتری پیشنهاد شد. کارت گرافیک بهتری پیشنهاد شد و قیمت تمام شده هم در رنج 13 میلیون باقی موند.

به طور خلاصه عرض میکنم؛ بنده کاسه داغ‌تر از آش نیستم که از استارتر بپرسم "آقا شما مطمئنی که کانفیگ درستی انتخاب کردی؟ اول بگو سیستم رو برای چی لازم داری؟ ...؟"
بنده اینجام تا به سؤالات ایشون پاسخ بدم، و در پست شماره 2 هم دقیقاً همین کارو کردم.

نکته آخر، کسی کاری نداره شما چی میگی و چی کار میکنی، اما اگه پیگیر بقیه بشید اونا هم پیگیرتون میشن و ممکنه از این شرایط جدید خوشتون نیاد...

ali_nnn13
26-02-2015, 22:43
سلام مجدد...

دوستان ببخشید که تاپیکم باعث ناراحتی شد...

در مورد سوالی که فرمودین با چه برنامه های کار میشه باید خدمتتون عرض کنم که این سیستم جهت رندر با Max و Lumion هستش... (البته استفاده Lumion خیلی زیاد نیست)

میدونم که جهت لومیون به کارت گرافیک قوی تری نیاز داریم، ولی واقعاً فعلاً نمیتونیم بیشتر از این هزینه کنیم و از سری TAITAN بگیریم، انشاالله در آینده، کارت بهتری جایگزین میشه... کما اینکه طبق نظر دوستان و مشخصاتی که برای کارت های GTX 980 ارائه شده به نظر کارت های قوی در زمینه رندرینگ هستن و با این بودجه فعلاً برای کار ما مناسب هستش...

با این حساب با این بودجه CPU در درجه اهمیت بیشتری برای ما قرار داره و طبق راهنمایی دوستان تصمیم بر این شد که 5960X تهیه بشه...

از تمام دوستان و اساتید عذر میخوام و ممنونم که راهنمایی کردید...:n16:

NEED FOR PC
26-02-2015, 23:31
دوست عزیز صحبت‌های شما رو در انتقاد به خودم میبینم، پس لازم دونستم جوابتونو بدم چون اصلاً خوشم نمیاد هر کی از راه میرسه یه تیکه‌ی بی‌ربطی بندازه و فکر کنه دانشمنده...

پست اول استارتر رو دوباره بخونید. خیلی واضح و روشن گفتند که "بعضی از قطعات رو نهایی کردم، ولی چند سوال هم در موردشون دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید."
کاملاً هم منطقیه، کسی که میخواد 13 میلیون پول سیستم بده حتماً میره و درباره کانفیگ مورد نیازش تحقیق میکنه. ایشون هم این کار رو انجام داده و قطعات مورد نیازشو پیدا کرده و سؤالاتی درباره پردازنده انتخابی خودش پرسیده.
بنده هم بعد از پاسخ دادن به سؤال، با توجه به قطعات معرفی شده، کانفیگ بهتری رو پیشنهاد دادم که قطعاً از لحاظ کارایی و عملکرد بهتر از سیستم انتخابی استارتر عمل میکنه.
با کاهش بودجه مادربرد (و البته حفظ امکانات ضروری) SSD و هارد سریعتری پیشنهاد شد. کارت گرافیک بهتری پیشنهاد شد و قیمت تمام شده هم در رنج 13 میلیون باقی موند.

به طور خلاصه عرض میکنم؛ بنده کاسه داغ‌تر از آش نیستم که از استارتر بپرسم "آقا شما مطمئنی که کانفیگ درستی انتخاب کردی؟ اول بگو سیستم رو برای چی لازم داری؟ ...؟"
بنده اینجام تا به سؤالات ایشون پاسخ بدم، و در پست شماره 2 هم دقیقاً همین کارو کردم.

نکته آخر، کسی کاری نداره شما چی میگی و چی کار میکنی، اما اگه پیگیر بقیه بشید اونا هم پیگیرتون میشن و ممکنه از این شرایط جدید خوشتون نیاد...
ما اینجا بودیم شما تازه از راه رسیدی2014:n11:
اولا ک کلی گفتم دوما

برادر عزیز من بشخصه چند بار دیدم بدون دونستن کاربرد طرف از سیستم نوشتین و رفتین ! البته خیلیا بیشتر از شما اینطوری هستن ! ب در گفتم ک دیوار بشنوه!
کسی ک بره تحقیق بکنه بیاد اینجا پست بده مشخصه نمیدونه کارش درسته یا ن بخاطر همون میاد اینجا. پس شما نمیتونی فرض کنی ک حتما جنتلمنه اومده اوکی بشه بره! اگه بود اینجا نمی اومد عزیز من.
درضمن اون سوال یکی از مهم ترین و کلیشه ایی ترین سوالاته و حتما باید پرسیده بشه!
شما اینجایی ک ب بقیه کمک کنی . ن اینکه صرفاجواب بدین مشاوره دادن کمک کردنه ن صرفا جواب دادن
مرسی :n01:

D3vil_A
27-02-2015, 23:23
نکته خوبی بود احسنت اما

با سلام.
میشه قسمت قرمز رنگ رو یه مقدار مبیشتر توضیح بدید؟
ممنونم.

NEED FOR PC
28-02-2015, 10:13
با سلام.
میشه قسمت قرمز رنگ رو یه مقدار مبیشتر توضیح بدید؟
ممنونم.
بله چرا نمیشه
قضیه تحمل و دما بسیار ب هم نزدیک هست
اگه ما یک کارت گیمینگ مثلا titan داشته باشیم (البته معماریشgk110 هست مثله کارت های رندرk5000 پس عملا یک کارت کوادرو هست) و در مقابلش یک کارت رندرk4000 داشته باشیم
و تعداد sample های رندر هم زیاد کنیم تا زیاد طول بکشه نتایج بسیار جالبه
در ده دقیقه اول کارت تایتان بسیار عالی و پرسرعت میتونه1008 و کارت رندر k4000 تونست634 sample رو رندر کنه حالا گرماشون ب ترتیب89 درجه برای تایتان و 64 درجه برایk4000 اما ادامه
بعد از گذشت 40 دقیقه کارت تایتان به90 درجه میرسه و میتونه 3243sample رو رندر کنه یعنی در زمان چهار برابر نتونست چهاربرابر بیشترsampler رو رندر کنه و نهایتش 3/2 برابر بیشتر شد اون طرف میدان کارت k4000 با دمای77 درجه2361sample رو رندر کرد در واقع تونست3/7 برابر توان پردازشی ارائه کرد
اما چرا یک کارت گیمینگ نمیتونه همیشه سریع رندر کنه؟ چون دمای کارت های گیمینگ بخاطر سرعت زیادشون ب سرعت بالا میره و سرعت کلاکشون پایین میاد تا دما رو کنترل کنن نتیجه: عملکردشون ب شدت پایین میاد و همونطور ک خودتون بهتر میدونید گرما برای کارت گرافیک بسیار مضر هست
حالا کیفیت رندر رو هم فاکتور میگیریم!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در هرصورت اگه متوجه نشدین یا نیاز ب منبع و سند داشتین بگین تا تقدیم حضور کنم. من همه جوره پای حرفم هستم
یا حق

kaveh-gh
28-02-2015, 16:29
ما اینجا بودیم شما تازه از راه رسیدی2014:n11:
اولا ک کلی گفتم دوما

برادر عزیز من بشخصه چند بار دیدم بدون دونستن کاربرد طرف از سیستم نوشتین و رفتین ! البته خیلیا بیشتر از شما اینطوری هستن ! ب در گفتم ک دیوار بشنوه!
کسی ک بره تحقیق بکنه بیاد اینجا پست بده مشخصه نمیدونه کارش درسته یا ن بخاطر همون میاد اینجا. پس شما نمیتونی فرض کنی ک حتما جنتلمنه اومده اوکی بشه بره! اگه بود اینجا نمی اومد عزیز من.
درضمن اون سوال یکی از مهم ترین و کلیشه ایی ترین سوالاته و حتما باید پرسیده بشه!
شما اینجایی ک ب بقیه کمک کنی . ن اینکه صرفاجواب بدین مشاوره دادن کمک کردنه ن صرفا جواب دادن
مرسی :n01:

لطف کنید «مشاوره دادن» رو برای کسی معنی نکنید.
این سایت شخصی شما نیست و شما قوانینش رو تعیین نکرده‌اید و نخواهید کرد.
شما فقط کاربری هستید که تا حدی دچار خود بزرگ بینی شده...
هیچ باید و نبایدی برای من وجود نداره. اگه شما فکر میکنید که تعریف بهتری از مشاوره دادن دارید، پس بهش عمل کنید. بنده به شخصه علاقه‌ای به دونستن اسرار مشاوره‌ای شما ندارم.
با تشکر. :n40:

kaveh-gh
28-02-2015, 17:03
بله چرا نمیشه
اگه ما یک کارت گیمینگ مثلا titan داشته باشیم (البته معماریشgk110 هست مثله کارت های رندرk5000 پس عملا یک کارت کوادرو هست) و در مقابلش یک کارت رندرk4000 داشته باشیم
در ده دقیقه اول کارت تایتان بسیار عالی و پرسرعت میتونه1008 و کارت رندر k4000 تونست634 sample رو رندر کنه حالا گرماشون ب ترتیب89 درجه برای تایتان و 64 درجه برایk4000 اما ادامه
بعد از گذشت 40 دقیقه کارت تایتان به90 درجه میرسه و میتونه 3243sample رو رندر کنه یعنی در زمان چهار برابر نتونست چهاربرابر بیشترsampler رو رندر کنه و نهایتش 3/2 برابر بیشتر شد اون طرف میدان کارت k4000 با دمای77 درجه2361sample رو رندر کرد در واقع تونست3/7 برابر توان پردازشی ارائه کرد
اما چرا یک کارت گیمینگ نمیتونه همیشه سریع رندر کنه؟ چون دمای کارت های گیمینگ بخاطر سرعت زیادشون ب سرعت بالا میره و سرعت کلاکشون پایین میاد تا دما رو کنترل کنن نتیجه: عملکردشون ب شدت پایین میاد و همونطور ک خودتون بهتر میدونید گرما برای کارت گرافیک بسیار مضر هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در هرصورت اگه متوجه نشدین یا نیاز ب منبع و سند داشتین بگین تا تقدیم حضور کنم. من همه جوره پای حرفم هستم
یا حق

کاش زحمت Copy/Paste کردن لینک منبع رو هم میکشیدین...
خیلی مشتاقم بدونم چطور GTX Titan بعد از 40 دقیقه کار کردن در حالت لود کامل به چنین مشکلی بر خورده و هیچ جا صحبتی در این مورد نشده...

NEED FOR PC
28-02-2015, 18:10
کاش زحمت Copy/Paste کردن لینک منبع رو هم میکشیدین...
خیلی مشتاقم بدونم چطور GTX Titan بعد از 40 دقیقه کار کردن در حالت لود کامل به چنین مشکلی بر خورده و هیچ جا صحبتی در این مورد نشده...
میدونین برا چی لینک منبع رو همون اول نذاشتم؟
برای اینکه اطلاعات طرف مقابلم رو بفهمم! وقتی کسی پست 15 رو میخونه و دنبال مدرک میگرده متوجه طرف حسابم میشم
لود؟ کسی حرف از لود زد؟ ما داریم درمورد رندر صحبت میکنیم یعنی استرس زیاد ک باعث بالا رفتن دما با سرعت زیاد میشه مثال میزنیم تا بیشتر متوجه شین
قسمتی از بررسی کارت 980 رو بخونین :
خب بر میگردیم به 9 کلمه عقب تر یعنیgtx titan
میدونین چرا؟ چون هیچ آدم عاقلی تایتان رو با اون قیمت سر سام آورش برای رندر نمیخره! ک متوجه بشه کارت گیمینگ تایتان برای کارش(رندر)مناسب نیست!
منبع: dfmrendering.com
لینک موضوع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم آخرین پستم برای این تاپیک بود نیازی نمیبینم دوباره بیام
یاحق

Stream
02-03-2015, 09:10
بله چرا نمیشه

یا حق

میدونین برا چی لینک منبع رو همون اول نذاشتم؟
برای اینکه اطلاعات طرف مقابلم رو بفهمم! وقتی کسی پست 15 رو میخونه و دنبال مدرک میگرده متوجه طرف حسابم میشم
لود؟ کسی حرف از لود زد؟ ما داریم درمورد رندر صحبت میکنیم یعنی استرس زیاد ک باعث بالا رفتن دما با سرعت زیاد میشه مثال میزنیم تا بیشتر متوجه شین
قسمتی از بررسی کارت 980 رو بخونین :

خب بر میگردیم به 9 کلمه عقب تر یعنیgtx titan
میدونین چرا؟ چون هیچ آدم عاقلی تایتان رو با اون قیمت سر سام آورش برای رندر نمیخره! ک متوجه بشه کارت گیمینگ تایتان برای کارش(رندر)مناسب نیست!
منبع: dfmrendering.com
لینک موضوع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم آخرین پستم برای این تاپیک بود نیازی نمیبینم دوباره بیام
یاحق

من یک سوال از شما دارم، اگه روی اون کارت گرافیک Titan ، یک واتربلاک نصب کنیم و با واترکولینگ قوی، که به راحتی میشه در سنگین ترین لود ها هم دما رو در حد 40-45 درجه نگه داشت، به نظرتون نتایج چقدر متفاوت خواهند بود؟

اگه به نظرتون تنها تفاوتی که باعث میشه کارایی بین کارت های گیمینگ و Computing در رندرها باشه، مسئله دماست، چرا روی کارت گیمینگ یک واترکولینگ نذاریم (فوقش 250 دلار)، و چندین هزار دلار صرفه جویی نکنیم؟

NEED FOR PC
02-03-2015, 11:22
من یک سوال از شما دارم، اگه روی اون کارت گرافیک Titan ، یک واتربلاک نصب کنیم و با واترکولینگ قوی، که به راحتی میشه در سنگین ترین لود ها هم دما رو در حد 40-45 درجه نگه داشت، به نظرتون نتایج چقدر متفاوت خواهند بود؟

اگه به نظرتون تنها تفاوتی که باعث میشه کارایی بین کارت های گیمینگ و Computing در رندرها باشه، مسئله دماست، چرا روی کارت گیمینگ یک واترکولینگ نذاریم (فوقش 250 دلار)، و چندین هزار دلار صرفه جویی نکنیم؟
قرار نبود دوباره بیام اما لازم شد مثله اینکه
اینترنت منم قطع هست الانم فقط بخاطر یک سوال آماتوری اومدم کافی نت هرچند خودتون جواب سوال رو میدونید من اینطور فکر میکنم ک هدف ازپرسش سوال این بود ک خواننده های تاپیک به تفاوت کارت های ورک استیشن و گیمینگ بیشتر پی ببرند
میشه دوتا جواب درنظرگرفت:
دلیل اول اینکه هیچ شرکتی کارت گیمینگ تایتان با واترکولینگ برای رندر نمیخره ! اگه موتور رندر cpuبخاد هزینه برای تایتان بیخوده .حالت دوم: موتور رندر متکی به گرافیک باشه ک مشکلاتی دربالا و همین دوخط پایینتر هم گفتم گریبان گیر میشه
دلیل دوم محکم ترش اینه که هیچ کارت گیمینگgtx ازحافظه یECC پشتیبانی نمیکنه خودتون از اهمیتecc برای رندر بهتر از من اطلاع دارین
درضمن قیمت تایتان با k4200برابر هست و خرید واترکولینگ هزینه اضافی هست!

Stream
03-03-2015, 19:39
قرار نبود دوباره بیام اما لازم شد مثله اینکه
اینترنت منم قطع هست الانم فقط بخاطر یک سوال آماتوری اومدم کافی نت هرچند خودتون جواب سوال رو میدونید من اینطور فکر میکنم ک هدف ازپرسش سوال این بود ک خواننده های تاپیک به تفاوت کارت های ورک استیشن و گیمینگ بیشتر پی ببرند
میشه دوتا جواب درنظرگرفت:
دلیل اول اینکه هیچ شرکتی کارت گیمینگ تایتان با واترکولینگ برای رندر نمیخره ! اگه موتور رندر cpuبخاد هزینه برای تایتان بیخوده .حالت دوم: موتور رندر متکی به گرافیک باشه ک مشکلاتی دربالا و همین دوخط پایینتر هم گفتم گریبان گیر میشه
دلیل دوم محکم ترش اینه که هیچ کارت گیمینگgtx ازحافظه یECC پشتیبانی نمیکنه خودتون از اهمیتecc برای رندر بهتر از من اطلاع دارین
درضمن قیمت تایتان با k4200برابر هست و خرید واترکولینگ هزینه اضافی هست!

پاسخ ندادید سوال رو. آیا اگر واترکولینگ نصب کنیم روی تایتان، کارایی در رندر چقدر به نظر شما متفاوت خواهد بود؟ به درصد بیان کنید... 5 درصد؟ 50 درصد؟ 200 درصد؟ آیا این مشکل "سریع رندر کردن بطور مداوم" که مدعی شدید در کارت های گیمینگ وجود داره و به خاطر دماست، بعد از نصب واترکولینگ و مشکل دما حل میشه؟

K4000 رو که شما تست کرده بودید که بر اساس GK106 است و مدل مشابه گیمینگش میشه Geforce 650 Ti ، و شما فکر می کنید دلیلی که نسبت به Titan در تست هایی که خودتون گرفتید کارایی بهتری در رندرها داشت، دمای این کارت است و حافظه های ECC ؟

NEED FOR PC
04-03-2015, 15:22
پاسخ ندادید سوال رو. آیا اگر واترکولینگ نصب کنیم روی تایتان، کارایی در رندر چقدر به نظر شما متفاوت خواهد بود؟ به درصد بیان کنید... 5 درصد؟ 50 درصد؟ 200 درصد؟ آیا این مشکل "سریع رندر کردن بطور مداوم" که مدعی شدید در کارت های گیمینگ وجود داره و به خاطر دماست، بعد از نصب واترکولینگ و مشکل دما حل میشه؟

K4000 رو که شما تست کرده بودید که بر اساس GK106 است و مدل مشابه گیمینگش میشه Geforce 650 Ti ، و شما فکر می کنید دلیلی که نسبت به Titan در تست هایی که خودتون گرفتید کارایی بهتری در رندرها داشت، دمای این کارت است و حافظه های ECC ؟
سلام
ازاینکه دیر جواب میدم معذرت میخام اینترنتم قطع هست
کارایی تایتان بعد از نصب واترکولینگ بین 2تا 5 درصد بهتر میشه
برگردیم رویsampleها
در رندر وقتی دمای تایتان تا حداکثر46 درجه میرسه با واترکولینگ بصورت تئوری میشه نتیجه گرفت افت کارایی نباید داشته باشه یا کمتر شاهدش باشیم نتیجه اینکه کارت تایتان میتونه با سرعت زیاد و دقت کم حدود4000sample رو رندر کنه در 40 دقیقه(تاکید میکنم دوباره این عدد ها تئوری هستند)
خب این از نظر شما یعنی چی؟ احتمالا میخاین نتیجه گیری کنید ک یک کارت گیمینگ رو میشه(هرکارتی مثله همون650) با واترکولینک یا ایرکولینگ مهار کرد و با سرعت بسیار زیاد و هزینه به مراتب کمتر رندر گرفت
من با صراحت این رو رد میکنم البته زمانی ک موتور رندر physically based یا همان متکی برgpu باشد
ولی این نتیجه زمانی ک موتور رندر cpu based باشه حق با شماس کارت هایgtx با قیمت کمتر مناسب هستن
اما قضیه به همینجا و به این سادگی ختم نمیشه
تمام کارت های ورک استیشن از double-precision floating point یاهمون اعداد شناور با دقت مضاعف بهره میبرند این مسئله در پروژه های صنعتی و شبیه سازی و .. بسیار مهم هست ک خوشبختانه هیچ کارت gtx پشتیبانی نمیکنه
احتمالا شما درجواب میگین درکارت های دسکتاپ این دقت بهینه شده یا متد های double-precision floating point در کارت های دسکتاپ استفاده شده اما نتایج چه تغییری کرد؟
واقعیت این هست که شرکت ها برای پروژه های صنعتی ازgtx استفاده نمیکنن اینکه شما با چه منطقی 650 و k4000 رو دارین مقایسه میکنن برای من نامعلوم هست
اینکه معماری یکی هست اصلا دلیلی نمیشه برای مقایسه
دلیل انتخاب من برای مقایسه تایتان و کارت های ورک استیشن صرفا جهت این بود که کسی منکر قدرت کارت گیمینگ نشه همین وگرنه مقایسه این دو سری از کارت ها بنظرم تاحد زیادی کلیشه ایی هست و جوابش مدت ها قبل داده شده راجب برتری کدام یک.
من یک سوال از شما دارم
فرض کنید شما با پروژه های سنگین سرو کار دارید 24/7 خب تایتان یا650 یا هر چی که شما قبولش داری مقدار زیادی گرما و زمان زیادی برای پردازش نیاز داره
شما گفتین با یک واترکولینگ مسئله رفع میشه یا کمرنگ میشه بسیار خب
چرا اشاره ایی به عمرواترکولینگ نکردین؟ مگر غیرراز این هست که پمپ های واتر کولینگ هرچه بیشتر کارکنند به پایان عمر خود زودتر میرسند؟ مگرغیراز این هست که شاهد افت کارایی اون ها بدلایل مختلف درگذر زمان نه چندان زیاد هستیم؟ چرا خرید واترکولینگ حساس و گرانقیمت برای کار مداوم پیشنهاد میکنید؟ که آخرش به خرید کیس گرانتر و بالارفتن هزینه ها منجر میشه
مسئله ی بعدی زمان گارانتی رو چرا درنظر نمیگیرین؟ چرا نمیگین که هردوشرکت amd و nvidia کارت های گیمینگ شون رو مدت زمان بسیار کوتاه تری گارانتی میکنند؟ از این چه نتیجه ایی میشه گرفت؟
بیخود نیست که میگن هرکه را بهر کاری ساختن
لطفا این دو سری کاملا متفاوت رو انقدر مقایسه نکنید
یا حق:n16:

Hessam 2
04-03-2015, 23:09
دوستان کاربری ایشون خیلی درگیر با GPU نیست. برای لومیون هم GTX 970 کفایت می کنه. در صورت صلاحدید، بعداً می تونن کارت 970 دوم رو اضافه کنن. من لزومی به خرید کارت تایتان یا کوادرو با اون هزینه های گزاف، نمی بینم!

afshin b
04-03-2015, 23:11
دوستان کاربری ایشون خیلی درگیر با GPU نیست. برای لومیون هم GTX 970 کفایت می کنه. در صورت صلاحدید، بعداً می تونن کارت 970 دوم رو اضافه کنن.
گویا سیستم با گرافیک 980 HOF تهیه شد.

Stream
06-03-2015, 10:20
سلام
ازاینکه دیر جواب میدم معذرت میخام اینترنتم قطع هست
کارایی تایتان بعد از نصب واترکولینگ بین 2تا 5 درصد بهتر میشه

برگردیم رویsampleها
در رندر وقتی دمای تایتان تا حداکثر46 درجه میرسه با واترکولینگ بصورت تئوری میشه نتیجه گرفت افت کارایی نباید داشته باشه یا کمتر شاهدش باشیم نتیجه اینکه کارت تایتان میتونه با سرعت زیاد و دقت کم حدود4000sample رو رندر کنه در 40 دقیقه(تاکید میکنم دوباره این عدد ها تئوری هستند)
خب این از نظر شما یعنی چی؟ احتمالا میخاین نتیجه گیری کنید ک یک کارت گیمینگ رو میشه(هرکارتی مثله همون650) با واترکولینک یا ایرکولینگ مهار کرد و با سرعت بسیار زیاد و هزینه به مراتب کمتر رندر گرفت
من با صراحت این رو رد میکنم البته زمانی ک موتور رندر physically based یا همان متکی برgpu باشد
ولی این نتیجه زمانی ک موتور رندر cpu based باشه حق با شماس کارت هایgtx با قیمت کمتر مناسب هستن
اما قضیه به همینجا و به این سادگی ختم نمیشه
تمام کارت های ورک استیشن از double-precision floating point یاهمون اعداد شناور با دقت مضاعف بهره میبرند این مسئله در پروژه های صنعتی و شبیه سازی و .. بسیار مهم هست ک خوشبختانه هیچ کارت gtx پشتیبانی نمیکنه
احتمالا شما درجواب میگین درکارت های دسکتاپ این دقت بهینه شده یا متد های double-precision floating point در کارت های دسکتاپ استفاده شده اما نتایج چه تغییری کرد؟
واقعیت این هست که شرکت ها برای پروژه های صنعتی ازgtx استفاده نمیکنن اینکه شما با چه منطقی 650 و k4000 رو دارین مقایسه میکنن برای من نامعلوم هست
اینکه معماری یکی هست اصلا دلیلی نمیشه برای مقایسه
دلیل انتخاب من برای مقایسه تایتان و کارت های ورک استیشن صرفا جهت این بود که کسی منکر قدرت کارت گیمینگ نشه همین وگرنه مقایسه این دو سری از کارت ها بنظرم تاحد زیادی کلیشه ایی هست و جوابش مدت ها قبل داده شده راجب برتری کدام یک.
من یک سوال از شما دارم
فرض کنید شما با پروژه های سنگین سرو کار دارید 24/7 خب تایتان یا650 یا هر چی که شما قبولش داری مقدار زیادی گرما و زمان زیادی برای پردازش نیاز داره
شما گفتین با یک واترکولینگ مسئله رفع میشه یا کمرنگ میشه بسیار خب
چرا اشاره ایی به عمرواترکولینگ نکردین؟ مگر غیرراز این هست که پمپ های واتر کولینگ هرچه بیشتر کارکنند به پایان عمر خود زودتر میرسند؟ مگرغیراز این هست که شاهد افت کارایی اون ها بدلایل مختلف درگذر زمان نه چندان زیاد هستیم؟ چرا خرید واترکولینگ حساس و گرانقیمت برای کار مداوم پیشنهاد میکنید؟ که آخرش به خرید کیس گرانتر و بالارفتن هزینه ها منجر میشه
مسئله ی بعدی زمان گارانتی رو چرا درنظر نمیگیرین؟ چرا نمیگین که هردوشرکت amd و nvidia کارت های گیمینگ شون رو مدت زمان بسیار کوتاه تری گارانتی میکنند؟ از این چه نتیجه ایی میشه گرفت؟
بیخود نیست که میگن هرکه را بهر کاری ساختن
لطفا این دو سری کاملا متفاوت رو انقدر مقایسه نکنید
یا حق:n16:

دوست عزیز، شما دلیل سوال پرسیدن من رو اشتباه متوجه شدید. من سوال نپرسیدم که لا به لای سوال ها بطور غیرمستقیم چیز دیگه ای پیشنهاد بدم، سوال پرسیدم که شما برید و خودتون جواب درست رو پیدا کنید.

شما ابتدا گفتید "در دمای بالا عملکرد بسیار ضعیف میشه" و بعد تست مقایسه بین Titan و K4000 رو آوردید که در اون Titan با دمای بالا نتایج ضعیفی داشت که صحبتتون رو تایید کنه، و من ازتون پرسیدم در صورتی که روی Titan واترکولینگ نصب کنیم که مشکل دما حل بشه و فاکتور دما از معادله خارج بشه آیا نتایج متفاوت خواهد بود؟ شما ابتدا گفتید دلیل کارایی بهتر کارت های کوادرو مسئله دما و حافظه ECC است و حالا حداقل گفتین خیر دما تاثیر مهمی نداره. پس خودتون فهمیدید صحبت ابتداییتون اشتباه بوده. یک قدم در راه صحیح!

الان بحث Double precision رو مطرح کردید که نکته مهمی است (و یک قدم دیگه در راه صحیح)، ولی ادعا کردید هیچ کارت GTX پشتیبانی نمی کنه. مطمئن هستید؟ فکر کنم تحقیقی که می کردید در مسیر صحیح بود ولی زود به جوابی قانع شدید که دقیق نبوده... همین مسیر رو ادامه بدید اطلاعات دقیق تر پیدا می کنید. دلیل مقایسه Geforce 650 و Quadro K4000 اینه که اساسا این دو کارت یکسان هستند (هر کارت Quadro یک مدل Geforce معادل داره) ولی زمانی که کارایی دو محصول به ظاهر یکسان، یکسان نیست، شما باید بگردید و پیدا کنید که چرا اینگونه است. درک چرایی این مسئله باعث میشه جایی ادعا نکنید که "در دمای بالا عملکرد بسیار ضعیف میشه".

من هیچ جا خرید واترکولینگ رو توصیه نکردم (و پست های قدیمی من رو بخونید درباره این مسئله دقیقا توصیه کردم در سیستم های Workstation اینکار توصیه نمیشه)، همونطور که گفتم مطرح کردن واترکولینگ به خاطر خارج کردن فاکتور دما از معادله و آوردن منطق شما به راه راست بود. گارانتی نکته خوبی است، چرا اینگونه است؟ می تونید پاسخ بدید؟ پاسخش کمک می کنه که باز هم اطلاعات نادقیق به کاربران ارائه نکنید.

در نهایت گفتن پاسخ صحیح برای من در این مسئله کاری نداره چون اینها مفاهیم ابتدایی هستند، اگه می بینید من از شما سوال می پرسم دلیلش اینه که شما برید و دنبال پاسخ بگردید، و این پروسه پیدا کردن پاسخ خودش باعث یادگیری مطالب گسترده تر و عمیق تر میشه. :n16:

NEED FOR PC
07-03-2015, 11:05
سلام

شما ابتدا گفتید "در دمای بالا عملکرد بسیار ضعیف میشه" و بعد تست مقایسه بین Titan و K4000 رو آوردید که در اون Titan با دمای بالا نتایج ضعیفی داشت که صحبتتون رو تایید کنه، و من ازتون پرسیدم در صورتی که روی Titan واترکولینگ نصب کنیم که مشکل دما حل بشه و فاکتور دما از معادله خارج بشه آیا نتایج متفاوت خواهد بود؟ شما ابتدا گفتید دلیل کارایی بهتر کارت های کوادرو مسئله دما و حافظه ECC است و حالا حداقل گفتین خیر دما تاثیر مهمی نداره. پس خودتون فهمیدید صحبت ابتداییتون اشتباه بوده. یک قدم در راه صحیح!

عزیز من برادر من مگه ما داریم اینجا داستان مینویسیم؟ زمانی دما اهمیت نداره که گفتید مهارش میکنیم با هرچی حالا شما واترکولینگ رو مثال زدین حالا من چی باید بگم؟ میتونم بگم الان دیگه تاثیر مهمی نداره
الان میگید فقط میخاستم فاکتور دما رو حذف کنم!! عزیز من من دارم با شما جدی صحبت میکنم شما فقط داری فرض میکنی دما رو کنترل کنیم فرض کنیم فلان.. فرض کنیم ...!! عزیز من gtx در لود طولانی و استرس بالا به سرعت گرم میشه و مناسب رندر و صنعت نیست راه حل شما چیه؟ فرض نخاستم بکنید! گفتم راه حل چیه! واترکولینگ میزارین یا نه؟کیس رو عوض میکنید؟! جوابش یک کلمه هست!
دلایل زنجیره وار هست وشما هنوز مشکل دما رو حل نکردین رسیدین رویecc
مورد دوم:

الان بحث Double precision رو مطرح کردید که نکته مهمی است (و یک قدم دیگه در راه صحیح)، ولی ادعا کردید هیچ کارت GTX پشتیبانی نمی کنه. مطمئن هستید؟

دقت نکردین:

مورد سوم:

من هیچ جا خرید واترکولینگ رو توصیه نکردم (و پست های قدیمی من رو بخونید درباره این مسئله دقیقا توصیه کردم در سیستم های Workstation اینکار توصیه نمیشه)، همونطور که گفتم مطرح کردن واترکولینگ به خاطر خارج کردن فاکتور دما از معادله و آوردن منطق شما به راه راست بود. گارانتی نکته خوبی است، چرا اینگونه است؟ می تونید پاسخ بدید؟ پاسخش کمک می کنه که باز هم اطلاعات نادقیق به کاربران ارائه نکنید.

در نهایت گفتن پاسخ صحیح برای من در این مسئله کاری نداره چون اینها مفاهیم ابتدایی هستند
عزیز من.. با آدم16 17 ساله دارین حرف نمیزنین که میگین برو تحقیق کن!
وقتی سوال تخصصی میپرسم جواب تخصصی میخام .مرسی
شماره ی خودم هم براتون پ.خ میکنم درصورت تمایل میتونید تماس بگیرید بحث کنیم در این مورد
و در پایان عرضم به حضورتون که من نه حوصله و نه زمان کافی دارم بیام کافی نت جواب بدم برم
خوده انویدیا هم نمیاد بگه ازgtx توی کارهای صنعتی ..شبیه سازی..رندرینگ و و و استفاده کنید حالا من نمیدونم شما دارین سنگه چیو به سینه میزنین
درهرصورت من انصراف میدم حق باشماست بیخیال.از تبادل اطلاعات تشکر میکنم
شاد و پیروز باشید خدانگهدار:n16: