ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بد افزار تغيير دهنده dns سرور

d_oxid
23-02-2015, 19:42
من توي يه شبكه كوچيك از اينترنت استفاده ميكنم.
بصورت مكرر مجبورم وارد كانفيگ مودم adsl بشم و هر بار dns رو عوض كنم..هميشه از dns هاي گوگل استفاده ميكنم كه بعد از گذشت مدتي صفحات وب ريدايركت ميشن به يه سري سايت تبليغاتي.دوباره به تنظيمات مودم بر ميگردم و ميبينم dns ها تغيير كرده.من با kaspersky چيزي پيدا نكردم...adaware finder هم چيزي پيدا نميكنه...اكستنشن ها كروم هم چك ميكنم چيز جديدي اضافه نشده.
چطور از شرش خلاص شم...در ضمن كليه سيستم هايي كه در اين شبكه از نت استفاده ميكنند دچار اين مشكل ميشن حتي گوشي موبايل.

m751
23-02-2015, 20:58
بصورت مكرر مجبورم وارد كانفيگ مودم adsl بشم و هر بار dns رو عوض كنم..هميشه از dns هاي گوگل استفاده ميكنم كه بعد از گذشت مدتي صفحات وب ريدايركت ميشن به يه سري سايت تبليغاتي.دوباره به تنظيمات مودم بر ميگردم و ميبينم dns ها تغيير كرده.من با kaspersky چيزي پيدا نكردم...adaware finder هم چيزي پيدا نميكنه...اكستنشن ها كروم هم چك ميكنم چيز جديدي اضافه نشده.
چطور از شرش خلاص شم...در ضمن كليه سيستم هايي كه در اين شبكه از نت استفاده ميكنند دچار اين مشكل ميشن حتي گوشي موبايل.
عجیبه:n23:
یک بار مودمو ریست کامل کنید احتمالا درست بشه

elvish
23-02-2015, 21:03
بدافزار معروفیه گوگل کنید جواب میاد

مودم رو آپدیت کنید.

پسورد default مودم رو تغییر بدین

فایروال و... مودم رو فعال کنین

احتمالا با تغییر پسورد و تنظیم dns تو مودم درست بشه

M.Hashemi
25-02-2015, 11:26
با سلام
این مخرب شناخته شده و مشهوری است.
این گونه مخرب ها با نام DNSChanger شناخته می شوند بیشترین حمله را روی سرور های امریکای شمالی و استرالیا داشته به همین دلیل پیشنهاد من power eraser Norton را پیشنهاد می کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر

M-H2013
26-03-2015, 12:36

[/QUOTE]
سلام دوست عزیز بنده آموزش خلاص شدن از شر این تبلیغات رو در لینک زیر دادم به لینک زیر مراجعه کنید
و وقتی از شر این تبلیغات راحت شدید متن موجود در امضای بنده رو زمزمه کنید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]