مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک فوری
safoora s
23-02-2015, 16:09
با سلام به همه ی دوستان
یه لپ تاپ اچ پی ( probook 4520s) دارم که جدیدا مشکل پیدا کرده، ویندوز اصلا روش نصب نمیشه (موقع نصب توی قسمت set up گیر میکنه و جلوتر نمیره) و اکثر سی دی های ویندوزم نمیخونه، بردم بیرون میگن مشکل از هاردشه و باید تعویض بشه، ولی با تعویض هارد تمام اطلاعاتی که از 6 سال پیش روی لپتاپم بوده میپره و من واقعا اون اطلاعات و احتیاج دارم، اگه راهی برای جلو گیری از، از بین رفتن اطلاعات هست ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام به همه ی دوستان
یه لپ تاپ اچ پی ( probook 4520s) دارم که جدیدا مشکل پیدا کرده، ویندوز اصلا روش نصب نمیشه (موقع نصب توی قسمت set up گیر میکنه و جلوتر نمیره) و اکثر سی دی های ویندوزم نمیخونه، بردم بیرون میگن مشکل از هاردشه و باید تعویض بشه، ولی با تعویض هارد تمام اطلاعاتی که از 6 سال پیش روی لپتاپم بوده میپره و من واقعا اون اطلاعات و احتیاج دارم، اگه راهی برای جلو گیری از، از بین رفتن اطلاعات هست ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه سی دی ویندوز سالم باشه و درایو اپتیک هم مشکلی نداشته باشه از اونجایی که اطلاعات هارد رو نیاز دارید دو راه دارید یا میتونید با استفاده از ویندوزهای لایو مثل لینوکس و minixp به اطلاعات دسترسی پیدا بکنید و بریزید تو حجم دیگر یا اینکه هارد رو از
لپ تاب خارج کنید یا تو باکس بزارید یا با تبدیل به پی سی یا سیستم دیگر متصل کنید اطلاعات رو استخراج کنید و یک هارد دیگر تهیه کنید...
safoora s
23-02-2015, 17:27
اینکه تبدیل به پی سی کنم یعنی چوری؟؟؟؟؟
اینکه تبدیل به پی سی کنم یعنی چوری؟؟؟؟؟
کابل تبدیل ساتا به یو اس بی است برق هارد هم میتونید از پاور پی سی بگیرید یا اینکه یک آداپتور جدا براش تهیه کنید باکس هم که معلومه
ابتدا روش اولی رو تست کنید...
اگر هارد به عنوان هارد دوم وصل شه با نرم افزار هم احتمالا میشه فهمید مشکلات هارد رو...
safoora s
24-02-2015, 11:52
ممنون از راهنماییتون، مرسی
ali 2990
24-02-2015, 19:33
با اجازه از صاحب تاپیک لطفا یکی به تاپیک منم جواب بده 90 بار بازدید داشته ولی کسی جواب نداده (خصوصا استاد extreme )
ali 2990
24-02-2015, 19:34
با اجازه از صاحب تاپیک لطفا یکی به تاپیک منم جواب بده 90 بار بازدید داشته ولی کسی جواب نداده (خصوصا استاد extreme )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.