ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این هارد قابلیت تبدیل شدن به اینترنال رو داره؟؟

elshaarawy
22-02-2015, 21:52
seagate backup plus slim 1 TB میشه به صورت اینترنال روی سیستم نصبش کرد ؟؟

ata.royalfalcon
22-02-2015, 22:09
seagate backup plus slim 1 TB میشه به صورت اینترنال روی سیستم نصبش کرد ؟؟

باید باکس باز بشه که گارانتی باطل میشه . مگر اینکه در باز کردن باکس خیلی دقت کنید تا دچار شکستگی و ... نشه .

elshaarawy
22-02-2015, 22:15
باید باکس باز بشه که گارانتی باطل میشه . مگر اینکه در باز کردن باکس خیلی دقت کنید تا دچار شکستگی و ... نشه .

اضافه کردن کارت usb3 به اسلات pci ex1 سرعت واقعی usb3 رو برآورده میکنه ؟؟ و این کارت قبل از بالا اومدن ویندوز میتونه ارتباط رو برقرار کنه ؟؟

بعد من این هاردو میخوام بخرم نطرتون چیه ؟ چون تو یه سایت خارجی دومین هارد برتر پرتابل بود

ata.royalfalcon
22-02-2015, 23:45
اضافه کردن کارت usb3 به اسلات pci ex1 سرعت واقعی usb3 رو برآورده میکنه ؟؟ و این کارت قبل از بالا اومدن ویندوز میتونه ارتباط رو برقرار کنه ؟؟

بعد من این هاردو میخوام بخرم نطرتون چیه ؟ چون تو یه سایت خارجی دومین هارد برتر پرتابل بود

پهنای باند PCIe 1.0 x1 بطور تئوری 250MB/s هست که کمتر از پهنای باند تعریف شده برای USB3 هست (5Gbit/s) ولی به هر حال در حدی هست که کمتر از Sequential Transfer rate اکثر هارد دیسک نباشد و محدودیتی برای آن ایجاد نکند .

کارت USB3 که برای لپتاپم خریده بودم تا زمانیکه درایور آن در ویندوز نصب نشود شناسایی هم نمیشود و در نتیجه قبل از بالا آمدن ویندوز (در محیط بایوس مثلاً) هم نمیتوان از پورتهای USB3 این کارت استفاده کرد .

مدلی که انتخاب کردید گزینه مناسبی هست . اولین هارد برتر چی بود ؟ WD my passport ultra ؟