مشاهده نسخه کامل
: بازی باب اسفنجی ستاره برای اندروید android
احمد دات
22-02-2015, 21:12
به نام خدا
بازی باب اسفنجی ستاره
با باب اسفنجی در یک بازی شرکت کنید سکه جمع کنید از دشمنها دوری کنید و رکورد بزنید
برای این که بیشتر بتونید رکورد بزنید از فروشگاه همبرگر بخرید و هنگام بازی ازش استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک یک فیلم کوتاه از بازی در آپارات :
تشکر دوستان لطفا این بازی رایگان رو دانلود کنید
حدود10 مگابایت:دانلود از بازار
بازی رو انجام دادم.
به عنوان یک تست که بعداً بتونی نشون بدی بگی رانر بلدی کار کنی بد نیست ولی از اساس و بنیان ایراد داشت.
جذابیت صفر.
به نظرم اومد سرعت ثابته.
سیستم پرش بد.
سیستم امتیاز که هیچی , یکی از اساسی ترین المان های بازی های رانر اینه که متر به متر امتیاز رو بدی که بازیکن هر سری تلاش کنه یکم بهترش کنه نه اینکه 15 متری باشه فاصله ها :n35:
و غیره.
در کل هر سبک بازی میخوای بسازی اول ببین به خاطر کدوم المان ها معروف و موفق شده که اونا رو لحاظ کنی, این که فقط بدوئه نشد رانر که :n27:
احمد دات
23-02-2015, 23:45
بازی رو انجام دادم.
به عنوان یک تست که بعداً بتونی نشون بدی بگی رانر بلدی کار کنی بد نیست ولی از اساس و بنیان ایراد داشت.
جذابیت صفر.
به نظرم اومد سرعت ثابته.
سیستم پرش بد.
سیستم امتیاز که هیچی , یکی از اساسی ترین المان های بازی های رانر اینه که متر به متر امتیاز رو بدی که بازیکن هر سری تلاش کنه یکم بهترش کنه نه اینکه 15 متری باشه فاصله ها :n35:
و غیره.
در کل هر سبک بازی میخوای بسازی اول ببین به خاطر کدوم المان ها معروف و موفق شده که اونا رو لحاظ کنی, این که فقط بدوئه نشد رانر که :n27:
سپاس فراوان داداش که زمان گذاشتی و تست کردی :n16:
روسیستم سرعت بیشتر کار میکنم
اگه یه عدد بزارم مسافت رو نشون بده خوبه با شروع حرکت شروع کنه و عدد بندازه
نکته خوبی گفتی به المانها بیشتر توجه می کنم :n40:
احمد دات
04-03-2015, 00:23
دوتا Spriteدشمن اضافه کردم به بازی
05-03-2015, 19:07
دوستان بازی در قسمت تازه*های برتر رایگان بازار قرار گرفت
آخرین آپدیت رو گرفتم.
یه نکته :
به نظرم اگر یه سیستم سریع کننده بذاری خوبه ها , مثلاً بازیکن دستش رو روی صفحه نگه داره یکم سریع تر میره جلو.( نظر شخصی)
یه ایده : این اسپرایت آخریه هست که قلمبه هست و حالت 8 پا داره , به نظرم به جای اینکه جون کم کنه اگر بپریم روش مثل فنر پرتمون کنه جلو باحال تر میشه :n02:
راستی قبل از آخریت آپدیت تونستم خیلی برم جلو 285 متر 402 سکه :n02: آخراش انقدر سریع شده بود سکه ها پشتم ظاهر میشدن :n03:
تازه یه مشکل , یه کار کن بازیکن بدبخت نشه اگر تند تند روی همبرگرها کلیک کرد, مثلاً وقتی میزنیم بعدش چند ثانیه طول بکشه تا دوباره بشه زد یهو بازیکن اشتباهی چند بار میزنه نابود میشه :n34:
یه مورد هنری, ببین موقع لودینگ فکر کنم علامت بازیافت گذاشتی میچرخه , به نظرم جالب نیست عاخه بازیافت چه ربطی داره کلاً :n41: فکر کنم اسپرات مرتبط تر بذاری بهتر باشه.
اما مورد آخر که به صداگذاری ربط داره.
همبرگرهایی که تو بازی موجود هستن رو برمیداریم صدای سکه میده :n13: :n02:
بازی هم خوب دانلود شده , اینا رو گفتم چون ممکنه بعضیاش به بهتر شدن و بیشتر ستاره گرفتنش کمک کنه :n06:
AMIR REZAs
07-03-2015, 09:15
خیلی خوبه احمدجان فقط منم چند تا نکته بگم
اول اینکه متن 5 ستاره بهتره چند ثانیه اول باشه فقط و بعدش میتونی وقتی طرف میخواد از بازی خارج بشه این متن رو بگذاری تا نظرات واقعی تر بگیری.
بعد رو گوشی من این قسمت از بازی همیشه زمینه آبی پیش فرض Unity رو داره!! خودت خواستی اینطور باشه یا باگه؟
احمد دات
07-03-2015, 15:05
آخرین آپدیت رو گرفتم.
یه نکته :
به نظرم اگر یه سیستم سریع کننده بذاری خوبه ها , مثلاً بازیکن دستش رو روی صفحه نگه داره یکم سریع تر میره جلو.( نظر شخصی)
یه ایده : این اسپرایت آخریه هست که قلمبه هست و حالت 8 پا داره , به نظرم به جای اینکه جون کم کنه اگر بپریم روش مثل فنر پرتمون کنه جلو باحال تر میشه :n02:
راستی قبل از آخریت آپدیت تونستم خیلی برم جلو 285 متر 402 سکه :n02: آخراش انقدر سریع شده بود سکه ها پشتم ظاهر میشدن :n03:
تازه یه مشکل , یه کار کن بازیکن بدبخت نشه اگر تند تند روی همبرگرها کلیک کرد, مثلاً وقتی میزنیم بعدش چند ثانیه طول بکشه تا دوباره بشه زد یهو بازیکن اشتباهی چند بار میزنه نابود میشه :n34:
یه مورد هنری, ببین موقع لودینگ فکر کنم علامت بازیافت گذاشتی میچرخه , به نظرم جالب نیست عاخه بازیافت چه ربطی داره کلاً :n41: فکر کنم اسپرات مرتبط تر بذاری بهتر باشه.
اما مورد آخر که به صداگذاری ربط داره.
همبرگرهایی که تو بازی موجود هستن رو برمیداریم صدای سکه میده :n13: :n02:
بازی هم خوب دانلود شده , اینا رو گفتم چون ممکنه بعضیاش به بهتر شدن و بیشتر ستاره گرفتنش کمک کنه :n06:
سلام داداش عزیز خودم مهندس بازی سازی:n16:
آره تو نسخه قبلی این ایرادها بود تو نسخه جدید رفع شده و سرعت متناسب هست
چند موردی که گفتی رو حتما درست میکنم مخصوصا بازیافته :n31:
تو نسخه جدید
خیلی تشکر داداش که وقت گذاشتی و تست کردی ایشالا جبران کنم :n16:
احمد دات
07-03-2015, 15:08
خیلی خوبه احمدجان فقط منم چند تا نکته بگم
اول اینکه متن 5 ستاره بهتره چند ثانیه اول باشه فقط و بعدش میتونی وقتی طرف میخواد از بازی خارج بشه این متن رو بگذاری تا نظرات واقعی تر بگیری.
بعد رو گوشی من این قسمت از بازی همیشه زمینه آبی پیش فرض Unity رو داره!! خودت خواستی اینطور باشه یا باگه؟
سلام دوست عزیز
ایراد از من بود تو اون رزولشن تست نکرده بودم و بکگراند رو خوب تنظیم نکردم
ستاره هم چشم میزارمش بعد از باخت اول
سپاس:n40:
ehsan_wwe
08-03-2015, 14:33
سلام با تمام وجود بهت افتخار میکنم کارت داره خیلی نزدیک میشه به استاندارد های جهانی
:n12:
احمد دات
08-03-2015, 15:48
سلام با تمام وجود بهت افتخار میکنم کارت داره خیلی نزدیک میشه به استاندارد های جهانی
:n12:
سلام مهندس جان :n16:
خیلی خوشحالم مورد قبول شما قرار گرفته :n16:
:n40::n40:
چند موردی که گفتی رو حتما درست میکنم مخصوصا بازیافته :n31:
همبرگر شد :n04:
احمد دات
11-03-2015, 20:26
همبرگر شد :n04:
خوب داداش چی میزاشتم چرخ دنده خوبه :n20:یا مثل این
راستی چیکارم کنم بازی هیجان بیشتری داشته باشه:n28:
خوب داداش چی میزاشتم چرخ دنده خوبه :n20:یا مثل این
آره این چرخشی باز بهتره.
راستی چیکارم کنم بازی هیجان بیشتری داشته باشه:n28:
یه فکر خفن :
بعد از یکم جلو رفتن یهو یه دشمن پشتمون ظاهر بشه , اون ایده که گفتم روی صفحه نگه داریم تند تر بشه , اگر نگه نداری جون رو کم میکنه و اگر نگه داری بعد از یه مدت کوتاه جا میمونه.
اما :
آیتم میتونی داخل بازی بذاری مثل فلفل که برمیداره آتیش میگیره چندین متر تند میره, یا آهن ربا که سکه برداره و غیره.
البته اینا فقط ایده هستن در مورد پیاده سازیش دیگه خوددانی.
احمد دات
13-03-2015, 15:19
آره این چرخشی باز بهتره.
یه فکر خفن :
بعد از یکم جلو رفتن یهو یه دشمن پشتمون ظاهر بشه , اون ایده که گفتم روی صفحه نگه داریم تند تر بشه , اگر نگه نداری جون رو کم میکنه و اگر نگه داری بعد از یه مدت کوتاه جا میمونه.
اما :
آیتم میتونی داخل بازی بذاری مثل فلفل که برمیداره آتیش میگیره چندین متر تند میره, یا آهن ربا که سکه برداره و غیره.
البته اینا فقط ایده هستن در مورد پیاده سازیش دیگه خوددانی.
چشم
رو ایده تندتر شدن کار میکنم اگه خوب شده ایده دشمن رو هم پیدا می کنم ...
دستت درد نکنه مهندس جان ایده های خوبی بودن :n16:مثل .. تو گل مونده بودم چی به بازی اضافه کنم بهتر بشه :n28:
:n16::n16:
S.R Download
13-03-2015, 15:51
ایول باحال شده :n16:
احمد دات
14-03-2015, 20:40
مهندس جان طبق تصویر بالا
یه دشمن اضافه کردم که رندوم هر 10 تا 60 تا زمان میاد تا یه حدی جلو از پشت سر و یکم می ایسته بعد دوباره میره عقب
دکمه سرعتم گذاشتم اگه نگهداری داری بازی سرعتش اضافه میشه و بازیکن هم تا وسط صفحه میاد جلو و اگه ول کنی دکمرو دوباره میره سر جاش
اگه دشمن از پشت سر بیاد و شما عقب باشی خون کم میشه
چطور شد خوبه عزیز دل :n16:
فکر کنم چیز خوبی باشه , ولی به چند نفر بده این رو تست کنن ببین آیا واقعاً تاثیرش رو گذاشته یا نه ؛ بعدش میتونی آپدیت کنی.
زود آپدیت نکن بازی رو ممکنه نتیجه عکس بده یه همچین تغییراتی.
:n06:
فقط یه مورد, اون عکس دویدن رو هم مثل بقیه به سمت طلایی و قرمز ببر رنگش رو , نمیشه که با بقیه GUI ها فرق میکنه :n02:
احمد دات
15-03-2015, 22:04
فکر کنم چیز خوبی باشه , ولی به چند نفر بده این رو تست کنن ببین آیا واقعاً تاثیرش رو گذاشته یا نه ؛ بعدش میتونی آپدیت کنی.
زود آپدیت نکن بازی رو ممکنه نتیجه عکس بده یه همچین تغییراتی.
:n06:
فقط یه مورد, اون عکس دویدن رو هم مثل بقیه به سمت طلایی و قرمز ببر رنگش رو , نمیشه که با بقیه GUI ها فرق میکنه :n02:
داداش عالیه نسخه جدید رو آپ کردم وقت نیست صبر کنیم یا تست:n16:
ایشالا خوب میشه :n16:
عکس دویدن هم زرد شده مهندس جان :n40::n40::n40::n40::n40:
احمد دات
30-04-2015, 14:53
تغییرات جدید بازی :
تغییر منوی شروع بازی
بهبود بازی
اضافه شدن دوشخصیت دختر آقا خرچنگ و خانوم پاف
تغییر قایق پاتریک
اضافه شدن موشک
تغییراتی در گرافیک
اضافه شدن شخصیت مرمید من و پسر صدفی
اضافه شدن قایق موتوری
اضافه شدن دشمن جدید strangler
اضافه شدن شخصیت پاتریک
اضافه شدن شخصیت سندی
اضافه شدن شخصیت آقای خرچنگ
اضافه شدن دکمه سرعت
اضافه شدن شخصیت اختاپوس
البته با کمک دوستان و نظرات سازندشون :n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.