ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب کارت گرافیک جدید

albateh
22-02-2015, 10:09
سلام دوستان

من یه کارت گرافیک یک گیگ سافایر خریدم و اونو جای کارت گرافیک قبلیم گذاشتم ولی وقتی سیستم رو روشن میکنم هیچ چیزی بالا نمیاد که برم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم.

هیج بوقی هم نمیزنه که نشون بده کارت گرافیک مشکل داره. درایور کارت گرافیک قبلی رو هم پاک کردم.
دوباره کارت قبلی رو جا زدم، سیستم بالا میاد ولی با کارت جدید نه.

کسی میتونه بگه مشکل از چیه؟
ممنون

EXTREME
22-02-2015, 10:42
سلام دوستان

من یه کارت گرافیک یک گیگ سافایر خریدم و اونو جای کارت گرافیک قبلیم گذاشتم ولی وقتی سیستم رو روشن میکنم هیچ چیزی بالا نمیاد که برم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم.

هیج بوقی هم نمیزنه که نشون بده کارت گرافیک مشکل داره. درایور کارت گرافیک قبلی رو هم پاک کردم.
دوباره کارت قبلی رو جا زدم، سیستم بالا میاد ولی با کارت جدید نه.

کسی میتونه بگه مشکل از چیه؟
ممنون

یعنی سیستم با کارت جدید تصویر نمیده؟ اسلات گرافیک رو تمیز کنید درست نشد میتونه از ضعیف بودن پاور باشه مدل دقیق گرافیک و پاورتون به همراه سایر مشخصات سیستم رو بدید...

albateh
22-02-2015, 11:21
یعنی سیستم با کارت جدید تصویر نمیده؟ اسلات گرافیک رو تمیز کنید درست نشد میتونه از ضعیف بودن پاور باشه مدل دقیق گرافیک و پاورتون به همراه سایر مشخصات سیستم رو بدید...

مدل گرافیک: Hd5440- 1Gig سافایر
مادربرد: msi 7173
رم: DDR2- 2Gig

EXTREME
22-02-2015, 11:57
مدل گرافیک: Hd5440- 1Gig سافایر
مادربرد: msi 7173
رم: DDR2- 2Gig

گرافیکتون که زیاد پرمصرف نیست پاورتون چند وات است ؟

ممکنه گرافیک هم مشکل داشته باشه ببرید اونجا سیستم رو با یک گرافیک دیکه که همین مدل باشه تست کنند براتون...

albateh
22-02-2015, 14:33
گرافیکتون که زیاد پرمصرف نیست پاورتون چند وات است ؟

ممکنه گرافیک هم مشکل داشته باشه ببرید اونجا سیستم رو با یک گرافیک دیکه که همین مدل باشه تست کنند براتون...

متاسفانه الان جایی هستم ،کامپیوترم نیست که پاور رو ببینم چند واته...
هیج راهی وجود نداره که منوجه بشم کارت سالمه یا نه؟

EXTREME
22-02-2015, 15:10
متاسفانه الان جایی هستم ،کامپیوترم نیست که پاور رو ببینم چند واته...
هیج راهی وجود نداره که منوجه بشم کارت سالمه یا نه؟

راهی که وجود نداره باید همون مدل کارت رو بگید فروشنده بزاره روی سیستمتون اکه کار کرد میشه فهمید کارتی که بهتون داده مشکل داره اسلات رو هم تمیز کنید و پاور هم بگید چند وات است ... ولی کیس رو ببرید همونجا به نظر من بهتر باشه