ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید LED تا 5 میلیون

albatraox
21-02-2015, 19:22
سلام به همگی
لطفا دوستانی که تجربه دارن و اطلاعات زیادی در این مورد دارن راهنمایی کنن...
حدودا چند روز پیش ی سر به خیابان جمهوری رفتم و سه برند سونی / سامسونگ / ال جی رو مقایسه کردم!
با اینکه علاقه زیادی به برند سونی دارم متاسفانه رنگ ها سرد و بی روح بودن و با سلیقه من که رنگ های گرم و شاد دوست دارم جور نبود و نظر قیمت هم خیلی بالاتر از سامسونگ و ال جی قرار داشت...
سامسونگ هم مدل خاصی به چشمم نخورد و اکثر مدل هاش که در سطح پایینتری از ال جی قرار داشت گرونتر از ال جی بود!!!

در حال حاظر فقط برند ال جی مورد نظرم هست و بین چند مدل شدیدا مردد هستم...

مدل LB-8700 که بالاترین و بهترین مدل در سری LB ال جی هست.. 55 اینچ حدود 4.800 ( این مدل رو هیچجا جز بانه موجود ندارن و گویا خیلی محدود وارد شده )
مدل UB-8300 که رده متوسط به پایین سری 4K ال جی هست و مدل 55 اینچش حدود 4.300
مدل UB-8500 که رده متوسط به بالا سری 4K ال جی هست و مدل 55 اینچش حدود 5.100

شخصا مدل UB-8500 رو از نزدیک دیدم و کیفیت و رنگ هاش مورد پسندم بود اما چنتا از فروم های دیگه و نظرات کاربر هارو خوندم گفتن که تو تاریکی و نمایش رنگ مشکی مشکل داره و اونجاس که حسابی میزنه تو ذوقت!! مدل UB-830 هم دقیقا پنل مشابه UB-850 با این تفاوت که هرتز پایینتری داره و طراحی پایش فرق داره اما نزدیک 1 میلیون تومان ارزون تره :n02:

الان نمیدونم که برم همون LB-8700 رو بگیرم که جدیدترین و بهترین FULL HD ال جی هست یا اینکه 4K ال جی رو بگیرم! واقعا گیج شدم!
مثلا همین UB-8300 که 4K هست از LB-8700 که FHD هست قیمتش پایین تره و همین خودش بحث بر انگیزه!!!
بیشتر نمیتونم هزینه کنم چون میخوام ی سینمای خانگی حرفه ای هم کنارش بخرم و احتمالا ی ps4...وگرنه بدون شک LA-9700 رو میگرفتم!!!

ممنون میشم دوستان تجربیات و اطلاعات خودشونو در میون بذارن

sansa
21-02-2015, 19:38
سلام

شخصا به این نتیجه رسیدم که خرید 4k در ایران بسیار اشتباه است . دلایل زیادی وجود داره .

بدونید تا 10 سال دیگه هم تلویزیون ایران به سمت 4k و حتی 2k پیش نمیره . حتی شبکه های ماهواره ای که الان HD هستند تمومشون کارتی هستند . شبکه های ماهواره ای ایرانی حتی بودجه HD شدن رو هم ندارن و SD رو هم به زور پخش میکنند .

بیشتر فیلم های موجود در ایران به صورت DVD Rip هست . و کاربران خوره فیلم ganool و حرفه ای ها ریلیز های چند گیگی دانلود میکنند. میدونید دانلود یک فیلم 4k چقدر هزینه بره ؟ اصلا خریدش هم به صرفه نیست !!!!!!!!!!

در حال حاظر حتی یک فیلم 4k برای دانلود یا خرید وچجود ندارد . جز در فروشگاه های خارجی با قیمت هنگفت !!!!!!!!

95 % محتوای فعلی موجود بالاتر از 1080 نیست !!!!

یک تلویزیون 4k با سایز 55 و قیمت 5 میلیون و یک تلویزیون 4k با سایز 55 قیمت 10 میلیون اصلا قابل مقایسه نیست >>>> تلویزیون های 4k ارزون قیمت قابل قبول نیستند و پایین ترین سطح کیفیت 4k را ارائه میکنند را دارند .

LB-8700 به نظر بهتر میاد .