PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپتاپ با نمایشگر خوب تا 3 تومن

alibk
21-02-2015, 07:38
سلام من یک سال و نیمه لپ تاپ thinkpad e530 دارم و باهاش در روز چند ساعت متن میخونم.به خاطر نوع صحه نمایشی که داره و زاویه دید کم، چشم رو خیلی اذیت میکنه.میخواستم یک لپتاپ fullhd بگیرم تا 3 تومن.نظرتون درباره acer v3-572g و TOSHIBA Satellite S50-B-11J چیه ؟ من شنیدم نمایشگرهای full hd به خاطر ریز شدن فونت و... برای خوندن متن خیلی مناسب نیستن.درسته ؟ لپتاپی که الان دارم از نظر سخت افزاری مشکلی نداره و فقط برای ناراحتی زیاد چشم میخوام عوضش کنم.پیشنهاد شما برای لپتاپی که برای استفاده طولانی مدت چشم رو اذیت نکنه چیه ؟ بین نمایشگر فول اچ دی ips و مات کدوم برای مطالعه مناسب تره ؟
وزن لپتاپ هم زیر 2.6 باشه بهتره.

Amir-Rainman
21-02-2015, 10:07
اگه میخوایین تا 3 تومن خرج کنین، Lenovo Flex 2 میتونه گزینه بهتری باشه
صفحه نمایش IPS با رزولویشن FullHD ، داشتن حالت ایستاده و صفحه لمسی هم خیلی بیشتر میتونه تو مطالعه کمکتون کنه ( تا 6 ماه دیگه که ویندوز 10 بیاد همه میرن سمت گجت های لمسی )
از مدل توشیبا نسبتاً قوی تره ولی با مدل ایسر برابره

alibk
21-02-2015, 15:23
ممنون بابت راهنماییتون.اما صفحه نمایش flex براق هست و فکر میکنم برای مطالعه یک مقدار آزار دهنده باشه.در ضمن نمیدونم که صفحه نمایش لمسی برای یک مانیتور 15.6 اینچ که طبیعتا باید یه مقدار باهاش فاصله داشته باشی به چه کاری میاد.اصلا چقدر لمسی بودنش کاربرد داره که براش هزینه کنیم ؟
صفحه نمایش acer v3 572g رو کسی باهاش کار کرده ؟
درباره راحتی کار با مانیتور full hd نظرتون چیه ؟ بعضی ها میکن با اینکه میشه فونت رو تو ویندوز بزرگتر کرد اما تو بعضی نرم افزارها متون بازم کوچیکن.به نظرتون صفحه نمایش e530 که دارم چقدر با acer تفاوت داره ؟

Amir-Rainman
21-02-2015, 17:35
با این مدل acer کار نکردم، نظری نمیتونم بدم ولی از نظر صفحه نمایش مشخصه که توشیبا و لنوو چون صفحه شون IPS هست، از TFT خیلی بهترن

صفحه هر سه مدل هم براق هست !!

اما در مورد صفحه FullHD ، من از اینه FullHD خوشم میاد که چون رزولویشن بالاتره، فضا تو دسکتاپ بزرگتره. موضوع فونت هم میشه حدوداً حل کردف جاهایی هم که دیگه خیلی اذیت کنه آدم روزلویشن رو کم میکنه تا کارش رو انجام بده

از طرفی هم فلکس ژست حرکتی داره، میتونین با فاصله با دستتون یه کارایی کنین و تو صفحه هم یه اتفاقایی بیفته :n02:

البته این موضوع رو هم در نظر داشته باشین که این سه مدل سی پی یوشون سری U هست و e530 مدل M ( یعنی e530 قوی تره )

اینم یه بررسی از فکس شاید کمکتون کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Amir-Rainman
23-02-2015, 13:16
Acer V7 582PG با صفحه IPS و لمسی و FullHD و بدنه آلمینیومی و ضخامت کم و 24 گیگ هارد SSD و ویندوز 8.1 اورجینال و گرافیک GT750 4GB با مبلغ 2700 هم میتونه گزینه خوبی باشه

معایبش : پردازنده سری U - نداشتن DVD ROM

در صورت امکان افزایش بودجه تا 3100،asus N56 jn هم گزینه ایده آلیست

صفحه FullHD و با کیفیت کاملا قابل قبول و سی پی یو بسیار قوی

alibk
23-02-2015, 17:05
asus n56 لپتاپ قوی ای هست.اما برای وزن زیاد و مصرف بالای باتریش یک مقدار مردد هستم.مثلا کلاسهای فنی حرفه ای بعضا حدود 4 تا 5 ساعت طول میکشه.ظاهرا علاوه بر وزن زیاد خود دستگاه، وزن شارژرش هم زیاده.اگر باتریش تا حدود 5 ساعت جواب بده باز میشه شارژرش رو نبرد و تو رفت و آمد بین کلاسها راحت تره.فکر میکنید باتریش مثلا برای برنامه نویسی حدود 4-5 ساعت جواب میده ؟

Amir-Rainman
23-02-2015, 17:45
asus n56 لپتاپ قوی ای هست.اما برای وزن زیاد و مصرف بالای باتریش یک مقدار مردد هستم.مثلا کلاسهای فنی حرفه ای بعضا حدود 4 تا 5 ساعت طول میکشه.ظاهرا علاوه بر وزن زیاد خود دستگاه، وزن شارژرش هم زیاده.اگر باتریش تا حدود 5 ساعت جواب بده باز میشه شارژرش رو نبرد و تو رفت و آمد بین کلاسها راحت تره.فکر میکنید باتریش مثلا برای برنامه نویسی حدود 4-5 ساعت جواب میده ؟

در مورد شارژدهیش بهتره از کسایی که این مدل رو دارن و چندین مدت ازش استفاده میکنن بپرسین ( جواب بهتری دریافت میکنین)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هر حال هیچ وقت، یه لپ تاپ کامل نیست، همیشه باید یکی دو مورد رو فدای موارد دیگه که براتون اهمیت دارن کنید