مشاهده نسخه کامل
: مشکل نمایش تبلغات تو گوشه راست تو همه ی سایت ها حتی پی سی ورلد
سلام. من به هر سایتی که میرم یه تبلیغ بزرگ به زبان انگلیسی تو گوشه راست پایین میاره که کلافم کرده.من از سایت poll-maker.com برای نظرسنجی های سایتم استفاده می کنم نکنه از اون باشه آخه برای اولین بار تبلیغاتو اونجا دیدم.لطفا کمکم کنید.
اینم از عکسش.بابا یکی جواب بده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تبلیغات از چیه.یکی جواب بده:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28 ::n28:
tabriz-info
20-02-2015, 13:53
نمایش یه تبلیغات در روی مرورگر ارتباطی به طراحی وب نداره
میتونه یک نوع ویروس باشه
پس من این تاپیک رو منتقل میکنم به بخش مرتبط که تاپیک های مشابه زیادی وجود داره
چه جوری می تونم درستش کنم؟
tabriz-info
20-02-2015, 14:30
چه جوری می تونم درستش کنم؟
از پراااااااکسی خاصی استفاده کردی که اینطوری شده؟
میتونی سورس سایت رو نگاه کنی ببینی که سورس این تبلیغات مربوط به کجاست؟
با AdwCleaner اسکن کردی؟
این اتفاق دقیقا دیشب وقتی یه نظرسنجی تو سایت poll-maker.com ایجاد کردم اتفاق افتاد وقتی مودمو وصل کردم به لپ تاب هم تو اون هم نشان داد
از فری گیت
از این نرم افزار بالایی استفاده کردم حل نشد.
ملا نصرالدین
22-02-2015, 12:47
دوستان من هم همین مشکل رو پیدا کردم.میشه کمک کنید؟
tabriz-info
26-02-2015, 23:49
با مرور گر دیگه هم تست کردید؟
سورس تبلیغ مربوط به کجاست؟
ملا نصرالدین
04-03-2015, 14:35
با مرور گر دیگه هم تست کردید؟
سورس تبلیغ مربوط به کجاست؟
با همه مرورگر ها همینه
مربوط به سایت های مختلف
علی بابا- سایت های کارتون پ .و .ر.ن یا مثل همین بالا سایت های چینی
توی این صفحه و صفحه قبلش من همه راه هایی که رفتم رو توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tabriz-info
04-03-2015, 15:09
با همه مرورگر ها همینه
مربوط به سایت های مختلف
من خودم قبلا یه مشکل مشابه داشتم که در این تاپیک زده بودم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه حلش هم اینجا نوشتم : تبلیغات ناخواسته بالای تمام صفحات وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه نتونستی ویروسی پیدا کنی ممکنه از این نوع باشه که بر روی مودم و یا روتر تاثیر گذاشته
برای اینکه مطمئن بشی یک بار مودم رو ریست کن یعنی بزن تنظیمات کارخانه و دوباره کانفیگش کن
Mr_100_dolari
04-03-2015, 15:45
با همه مرورگر ها همینه
مربوط به سایت های مختلف
دوست عزیز موقعه نصب بعضی از نرم افزارها گزینه ای به مرورگرتون اضافه میکنه که باعث تبلیغات مربوط به اون نرم افزار میشه ...
شما اگر تازگی نرم افزاری نصب کردی ببین چی بوده و اون رو پاک کن ببین مشکلت حل میشه یا نه ...
ویروس یابی هم که میگی کردی و سیستمت ویروسی نداشته ؟
و اما راه دیگه اینکه شما نرم افزار Ad Muncher رو نصب کن و خودش جلوی هر گونه تبلیغات رو براتون میگیره ... از طرفی تبلیغاتی هم که نشون داده میشه رو میتونید لینکش رو به برنامه بدین تا تبلیغ رو براتون بلاک کنه ... از طرفی سرعت باز شدن صفحات بالا رفته ... فقط مشکلی که داره نرم افزار زیاد خودش و آپدیت میکنه که نباید مشکل کمبود حجم نت رو داشته باشید ...
از افزونه های بلاک تبلیغات مرورگرتون هم میتونید استفاده کنید ...
منم اين مشكلو دارم...هرچيزي هست مربوط به dns هست...من dns پيش فرضم ميشه 91.194.254.105 بعد اين تبليغات مياد.هر كار ميكنم از شرش خلاص نميشم...ويروس پيدا نميكنه...adware پيدا نميكنه....مودم رو ريست فكتوري كردم بعد رو روز دوباره dns تغيير پيدا ميكنه و دوباره روز از نو....كش مرورگرو پاك كردم...خلاصه همه كاري كردم....ديگه دلم ميخواد مودمو بشكنم!!
M.Hashemi
08-03-2015, 01:15
با سلام
به نظر من اول باید تشخیص بدهید که مشکل مال چی هست و بعد ...
بنا بر این:
1- نرم افزار زیر را دانلود کردن و گذارش را ایجاد کنید و برای من اپلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- بر روی cmd راست کلیک کردن و run as administrator را زده و کد زیر را وارد کنید دو فایل با نام ipconfig.txt و DNS.txt در درایو c ایجاد می شود ان را نیز برای من بفرستید
3- اگر در تنظیمات مودم dns خاصی set شده ان را نیز بگید(این DNS که نوشته اید بر روی Connection ست میشه یا بر روی Modem??).
4- بر روی مرورگر فایرفاکس در دسکتاپ راست کلیک کنید و properties را انتخاب کنید در قسمت target هر چیزی که نوشته کپی کنید و برای من بفرستید.
بعد از این کارها انشا الله مشکل بتونم تشخیص بدم.
با تشکر
M.Hashemi
13-03-2015, 00:32
با سلام
این گونه که من فکر میکنم (با اطلاعات ارسالی از طرف Ali14 persia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز) این مخرب باید نوعی DNS Changer باشد نه Adware.
مراحل زیر را با دقت و به ترتیب اجرا کنید.
1-فایل های زیر را دانلود کنید
2- ابتدا یک سیستم دیگه که اطمینان دارید سالم است را پیدا کنید و سپس مودم خود را به روش زیر در سیستم جدید کانفیگ کنید
ابتدا مودم را از سیستم جدا کرده و دکمه ریست پشت آن را بگیرید تا مودم ریست شود
سپس وارد تنظیمات مودم شده و مراحل کانفیگ را انجام داده و در آخر کلمه عبور تنظمات مودم را عوض کنید
حالا مودم را به سیستم خود وصل کنید اماروشن نکنید.
3- نرم افزار RKill را اجرا کنید و سپس صبر کنید تا کارش تموم بشه
4- فایل NPE.exe یا همان Norton Power Eraser را اجرا کنید و سیستم را اسکن کنید و هرچی پیدا کرد حذف کنید
5- mbam را به صورت آزمایشی نصب کنید و اپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید و هرچی پیدا کرد پاک کنید (منظورم از ازمایشی یعنی RealTime Protection فعال نباشه)
6- نرم افزار ccleaner را نصب کرده و system و registry را پاکسازی کنید
7- در ادرس زیر یک فایل با نام hosts و بدون پسوند وجود دارد ان را با notepad باز کنید و تمام خط های که اول آن ها علامت # نیست را حذف کنید
---
اگر سیستم درست شد
نرم افزار های نصب شده حتی spyhunter را حذف کنید و eset خود را به اخرین نگارش بدون کرک ارتقاع داده و با user , pass بروزرسانی کنید
در غیر این صورت
مراحل اجام شده را توضیح دهید.
با تشکر
Ali14 persia
15-03-2015, 00:04
با سلام
این گونه که من فکر میکنم (با اطلاعات ارسالی از طرف Ali14 persia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز) این مخرب باید نوعی DNS Changer باشد نه Adware.
مراحل زیر را با دقت و به ترتیب اجرا کنید.
1-فایل های زیر را دانلود کنید
2- ابتدا یک سیستم دیگه که اطمینان دارید سالم است را پیدا کنید و سپس مودم خود را به روش زیر در سیستم جدید کانفیگ کنید
ابتدا مودم را از سیستم جدا کرده و دکمه ریست پشت آن را بگیرید تا مودم ریست شود
سپس وارد تنظیمات مودم شده و مراحل کانفیگ را انجام داده و در آخر کلمه عبور تنظمات مودم را عوض کنید
حالا مودم را به سیستم خود وصل کنید اماروشن نکنید.
3- نرم افزار RKill را اجرا کنید و سپس صبر کنید تا کارش تموم بشه
4- فایل NPE.exe یا همان Norton Power Eraser را اجرا کنید و سیستم را اسکن کنید و هرچی پیدا کرد حذف کنید
5- mbam را به صورت آزمایشی نصب کنید و اپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید و هرچی پیدا کرد پاک کنید (منظورم از ازمایشی یعنی RealTime Protection فعال نباشه)
6- نرم افزار ccleaner را نصب کرده و system و registry را پاکسازی کنید
7- در ادرس زیر یک فایل با نام hosts و بدون پسوند وجود دارد ان را با notepad باز کنید و تمام خط های که اول آن ها علامت # نیست را حذف کنید
---
اگر سیستم درست شد
نرم افزار های نصب شده حتی spyhunter را حذف کنید و eset خود را به اخرین نگارش بدون کرک ارتقاع داده و با user , pass بروزرسانی کنید
در غیر این صورت
مراحل اجام شده را توضیح دهید.
با تشکر
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
برم این روش رو انجام بدم ببینم چی میشه.
دوست من برنامه ی spyhunter برنامه ی مورد اعتمادی نیست !!!
سلام. من به هر سایتی که میرم یه تبلیغ بزرگ به زبان انگلیسی تو گوشه راست پایین میاره که کلافم کرده.من از سایت poll-maker.com برای نظرسنجی های سایتم استفاده می کنم نکنه از اون باشه آخه برای اولین بار تبلیغاتو اونجا دیدم.لطفا کمکم کنید.
اینم از عکسش.بابا یکی جواب بده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تبلیغات از چیه.یکی جواب بده:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28 ::n28:
دوست عزیز برای حذف این تبلیغات به لینک زیر مراجعه کنید بنده به طور کامل توضیح دادم
mrmostafa
06-04-2015, 01:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GetSystemInfo_PARSA-PC_Parsa_2015_04_06_02_12_36.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
ipconfig.txt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم راهنمایی کنید البته فعلا نمیاره با مال ویر پاک کردم. ولی فکر کنم بر میگرده
mrmostafa
06-04-2015, 23:03
تا مرورگر گوگل باز میکنم میرم تو یهس ایت پایینش این سایت ها رو میاره یهو تبلیغات باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.