ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ازمایشان هورمونی

Life24
19-02-2015, 18:31
سلام
علت اینکه ازمایشات هورمونی یک هفته طول میکشند چیه؟ یعنی این زمان لازم هست برای ازمایش؟ مثلا یکی اورژانسی نیاز داشته باشه چی؟

M.R.S.
19-02-2015, 18:48
سلام
علت اینکه ازمایشات هورمونی یک هفته طول میکشند چیه؟ یعنی این زمان لازم هست برای ازمایش؟ مثلا یکی اورژانسی نیاز داشته باشه چی؟

البته همه آزمایشات و آزمایشگاه ها اینطور نیستند
مثلا من آزمایشگاه هایی رو میشناسم که بررسی هورمون تیروئید رو 48 تا 72 ساعته آماده میکنه
با آزمایشگاهی که فقط روز خاصی آزمایش رو میگیره
به نظر میاد بیشتر مربوط به امکانات آزمایشگاه و شلوغ بودن اون باشه تا خود تکنینک آزمایش

البته درمورد خدمات سرپایی باید بگم لفظ اورژانسی رو نمیشه به کار برد
چون آزمایشاتی که باید در مدت کمی آماده باشن و تصمیم گیری وضعیت بیمار و درمان به اون مرتبط هست آزمایشات ساده و کم هزینه هستند و جوابدهی هم سریع هست و در بیمارستان ها این آزمایشات انجام میشه

Life24
20-02-2015, 10:26
البته همه آزمایشات و آزمایشگاه ها اینطور نیستند
مثلا من آزمایشگاه هایی رو میشناسم که بررسی هورمون تیروئید رو 48 تا 72 ساعته آماده میکنه
با آزمایشگاهی که فقط روز خاصی آزمایش رو میگیره
به نظر میاد بیشتر مربوط به امکانات آزمایشگاه و شلوغ بودن اون باشه تا خود تکنینک آزمایش

البته درمورد خدمات سرپایی باید بگم لفظ اورژانسی رو نمیشه به کار برد
چون آزمایشاتی که باید در مدت کمی آماده باشن و تصمیم گیری وضعیت بیمار و درمان به اون مرتبط هست آزمایشات ساده و کم هزینه هستند و جوابدهی هم سریع هست و در بیمارستان ها این آزمایشات انجام میشه

مممنون از توضیح شما..میشه یکمی بییشتر توضیح بدید؟ آخه قند و چربی و اینها رو مثلا 48 تا 72 ساعت میدن.اما هورمونی ها حدودا 1 هفته هست.
مثلا اگر بخواهند حتی میتونن همان روز هم جواب هورمونی رو بدن؟ یا مثلا نیاز به دستگاه خاصی داره که سریع تر بشه؟

M.R.S.
20-02-2015, 11:13
مممنون از توضیح شما..میشه یکمی بییشتر توضیح بدید؟ آخه قند و چربی و اینها رو مثلا 48 تا 72 ساعت میدن.اما هورمونی ها حدودا 1 هفته هست.
مثلا اگر بخواهند حتی میتونن همان روز هم جواب هورمونی رو بدن؟ یا مثلا نیاز به دستگاه خاصی داره که سریع تر بشه؟

به نظر من تاخیر بیشتر به محدودیت های آزمایشگاخ برمیگرده چون خیلی از آزمایش های هورمونی با استفاده از کیت های مخصوص انجام میشه و روش سریعی هست
حتی من آزمایشگاه بیمارستان دولتی رو دیدم که فقط دو بار در هفته آزمایش هورمونی انجام میده اما جواب اون رو سریع آماده میکنه
فکر کنم برای جواب دقیق تر بهتر باشه کسانی که علوم آزمایشگاهی تحصیل کردن پاسخ بدن