مشاهده نسخه کامل
: خرید لپتاپ تا حداکثر 2500 با این مشخصات و انتظارات
behnambb
19-02-2015, 14:57
با سلام ..دوستان من یک لپتاپ خیلی عالی میخوام که واقعا کارکن باشه و انتظاراتم از این قرارا
1- من واسه مغازه میخوام برای فقط و فقط برنامه زدن روی اندرویید و ایفون
2- پورت اچ دی ام آی باشه واسه نمایش فیلم
3- اینترنتش عالی باشه و پورت یو اس بی هم داشته باشه ورژن3
4- و مصرف اصلیم اینا هست و در کنارشم شاید بازی هم کنم
5- صدا و تصویرش هم با کیفیت فول اچ دی باشه
ممنون و سپاس و نظرم ترجیحا ایسوس و سونی هست
من سری توشیبا ستلایت رو پیشنهاد میکنم
ایسوس سری با کیفیتی تو این رنچ نداره
سونی هم کلا بخش لپتاپش تعطیل شده
behnambb
19-02-2015, 20:35
دوستان من لپتاپ پیدا کردم چون 2500 داشتم اشنا بود و شرایطی میخوات بده و گفت مدل n551 ایسوس با سی پی یو amd بود و حدود 3600 قیمت داد و حالا میخوام ببینم مدلش دقیقا چی هست ؟ و ارزش خرید را داره یا نه ؟؟لطفا بهم بگین و میگفت کیفیت صفحه اش هم 4 کی هست
Amir-Rainman
19-02-2015, 21:07
دوستان من لپتاپ پیدا کردم چون 2500 داشتم اشنا بود و شرایطی میخوات بده و گفت مدل n551 ایسوس با سی پی یو amd بود و حدود 3600 قیمت داد و حالا میخوام ببینم مدلش دقیقا چی هست ؟ و ارزش خرید را داره یا نه ؟؟لطفا بهم بگین و میگفت کیفیت صفحه اش هم 4 کی هست
تا جایی که اطلاع دارم N551 یک مدل با پردازنده amd داره که نسبت به پردازنده intel این مدل کمی ضعیف تره ( Asus N551 zu )
من تا حالا با صفحه 4K ندیدم داشته باشه، همشون FullHD بودن
نمایشگر 4 کا نیست
از مدل دارای پردازنده اینتل ضعیف تر است
اما بدرد کار شما میخوره
behnambb
19-02-2015, 23:36
اینتل یعنی بهتره از هر لحاظ ؟؟؟amd منم تو دلم نیست ولی تعریفش را خیلی کرد و اینتل هم داشت از 3020 به بالا و شما چیو پیشنهاد میدین تا 3500 سری ان ایسوس عالی عالی عالی باشه و کم نیاره؟؟؟؟و اینکه لیست قیمت بروز را از کجا تهیه کنم ؟؟؟
اینتل بهتر نیست..عرض کردم واسه شما فرقی نداره اما اینتل بیشتر باب هست
بهترین مدل n56jk ایسوس با قیمت 3.3 است
مشکلاتش خیلی خیلی کم بوده یک مدل همه چی تمومه برای شما
سایت ال دیجیتال معمولا قیمتش به بازار نزدیک تر هست
behnambb
20-02-2015, 01:15
اینی که من دیدم مدل
N551JK بود که میگفت 3600
n56 بغیر از نمایشگر لمسی در تمامی موارد نسبت به مدلی که نام بردی برتری دارد
Amir-Rainman
20-02-2015, 09:35
n56 بغیر از نمایشگر لمسی در تمامی موارد نسبت به مدلی که نام بردی برتری دارد
سری N551 نمایشگر لمسی نداره ( البته چندجایی گفتن داره ولی من گشتم با مدل تاچ برخورد نکردم )
بنظرم asus N56jk میتونه گزینه خوبی براتون باشه
سری N551 نمایشگر لمسی نداره ( البته چندجایی گفتن داره ولی من گشتم با مدل تاچ برخورد نکردم )
مشخصات این مدل عینا شبیه n550 است البته در مورد لمسی بودن شبیه وجود داره
برا من جالبه هدف ایسوس از زدن این مدل چیه؟؟
ویرایش:
من تحقیقاتی کردم و معلوم شد که هدف ایسوس از ارئه این محصول بر طرف کردن عیب های n550 است
عیب های مثل جای درچه هوا که به سمت چپ منتقل شده و لپتاپ بسیار خنک تر شده
باطری قابل دسترسی
و......
behnambb
20-02-2015, 14:23
نظرتون در مورد این مدل چیه ارزش داره و عالیه و هنگ نداره ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
Amir-Rainman
20-02-2015, 15:32
این مدل هم مناسب شماست و همه نیازهاتون رو برآورده میکنه
میتونید مدلی که گرافیک 2 GB رو داره بگیرین با قیمت 3300
هم کاملا مناسب شماست و 400 ارزون تر
قیمت بالاست اگر مدل ۲ گیگش رو پیدا نکردی همون n551 رو بخر جدید تر هم هست
شما اینو بخر
Laptop-ASUS-N56JK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1)
behnambb
21-02-2015, 15:43
با تشکر و سپاس از همگی شما و دوستان این مدلی که گفتن میگن جدیده و اینم دقیقا مدلش میشه n551zدارای این مشخصات
Cpu...fx 7600x
ram...8
hdd..1tb 7200
vga....r9 299x 4gb
لطفا دوستان این مدلو تحقیق کنن ببینن چه جوریه چون جدیده میگم این شاید بهتر باشه طبق گفته فروشنده میگفت این عالیه و از مدل n56jk هم خیلی بهتره
Public Enemy
21-02-2015, 16:18
با تشکر و سپاس از همگی شما و دوستان این مدلی که گفتن میگن جدیده و اینم دقیقا مدلش میشه n551zدارای این مشخصات
Cpu...fx 7600x
ram...8
hdd..1tb 7200
vga....r9 299x 4gb
لطفا دوستان این مدلو تحقیق کنن ببینن چه جوریه چون جدیده میگم این شاید بهتر باشه طبق گفته فروشنده میگفت این عالیه و از مدل n56jk هم خیلی بهتره
دوست عزیز کاربردتون چیه ؟
تاپیک زیر رو مطالعه کنین ممکنه راهنماییتون کنه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
behnambb
21-02-2015, 18:56
دوستان دستگاه اچ پی چ جوریه الان دیدم مدل k008ne این بهتره یا ایسوس مدل n551z
Amir-Rainman
21-02-2015, 19:34
دوستان دستگاه اچ پی چ جوریه الان دیدم مدل k008ne این بهتره یا ایسوس مدل n551z
ایسوس بهتره
behnambb
22-02-2015, 08:20
ایسوسه سی پی یو amdداره ولی اچ پی اینتل j7 بنظرتون انتخاب خوبیه ایسوس مدل n551z ؟؟؟
Amir-Rainman
22-02-2015, 18:24
ایسوسه سی پی یو amdداره ولی اچ پی اینتل j7 بنظرتون انتخاب خوبیه ایسوس مدل n551z ؟؟؟
CPUش سری U اینتل هست که جز CPU های پر قدرت محسوب نمیشه، N551z بهتره
behnambb
23-02-2015, 16:41
با سلام مجدد من ان551زد خریدم فوق العاده هست و فقط نمیدونم اون قسمت بالای شماره ها بهش چی میگن که من بتونم درایورشو نصب کنم که بتونم بک لایت را کم و زیاد کنم و درایور چی باید بنصبم ؟؟؟
Public Enemy
23-02-2015, 16:58
با سلام مجدد من ان551زد خریدم فوق العاده هست و فقط نمیدونم اون قسمت بالای شماره ها بهش چی میگن که من بتونم درایورشو نصب کنم که بتونم بک لایت را کم و زیاد کنم و درایور چی باید بنصبم ؟؟؟
مبارک باشه دوست عزیز . منظورتون مدل N551ZU هستش ؟
مشکلاتتون رو توی بخش مشکلات نرم افزاری/درایور ها بپرسید اونجا پاسخ داده میشه:n16:
برای رفع مشکل hotkey ها باید درایور chipset و atk نصب باشه ( البته من این مدل رو از نزدیک ندیدم اشاره ای هم نشده که نور کیبور کم و زیاد میشه . شاید منظور شما نور صفحه نمایش بوده) . لینک برای ویندوز 8.1 :
سایر مشکلاتتون رو هم توی انجمن مشکلات نرم افزاری /درایور ها بپرسین
behnambb
28-02-2015, 19:47
منظورم داداشی اینه که چرا نور پس زمینه کیبورد روشن نمیشه و اصلا فعال نمیشه و نمیدونم درایورشو از کجا و ب اسم چی هست تا دانلود کنم مدل لپ تاپ n551z
behnambb
06-03-2015, 12:19
یکی از دوستان عزیز بهم بهم بگه اون ردیفی که روی کیبورد لپتاپ واسه کم و زیاد کردن ولوم صدا و نور زمینه چه جوری کار میکنه من دکمه fn را میگیرم و اون دکمه ها کار نمیکنه و نمیدونم درایور چیو نصب کنم که اون یک ردیف همشون کار کنن و مدل دستگام ایسوس n5551z هست
اگر سایر کیلد ها مثل کمو زیاد کردن صدا..نور و ... جواب میدن و فقط نور کیبورد روشن نمیشه مشکل سخت افزار ممکنه باشع و اگر همه جواب نمیدن باید atk پکیج را نصب کنی
behnambb
24-03-2015, 17:24
با تشکر فراروان .من همه درایورهای صدا را نصب کردم ولی از وفر لپتاپ صدا نمیاد چرا ؟؟؟ دقیقا اسم درایورش چی هست که بازم دان و نصب کنم ؟؟؟؟؟
با سلام مجدد من ان551زد خریدم فوق العاده هست ؟؟؟
می شه بگی صفحه نمایشش ماته یا براق و اگه براق هست نظرت رو درباره کار کردن با صفحه نمایشش بگو. چون من شنیدم که با صفحه نمایش های براق نمی شه کار کرد و مثلا نور لامپ و مهتابی و پنجره توش می افته و در بیرون هم که اصلا نمی شه کار کرد اگه چند تا عکس از صفحه نمایشش بزاری ممنون می شم مخصوصا در شب وقتی نور مهتابی یا لامپ توش می افته و در روز وقتی عکس پنجره توش می افته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.