ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لنوو G 500

saeid salehi
19-02-2015, 12:19
با سلام.تمام این سایت رو ریختم به هم ولی لنوو G500 ندیدم و مجبور شدم این تایپیک رو بزنم

حدودا یک سال پیش یه لنوو G500 I7 گرفتم و سه چهار ماه اول خوب کار میکرد و بعد از این چند ماه وقتی خاموشش میکنم صحفه خاموش میشه ولی دستگاه روشن میمونه و هر دو دقیقه سرعت فن بیشتر میشه و اگه ربع ساعت توی همین حالت باشه حرارت بیش از حد بالایی میده بیرون.مجبورا با نگه داشتن کلید پاور خاموشش میکنم و بعد از این اتفاق اگه بخوای روشنش کنی بوت نمیشه مگه اینکه سمت چپ تاچ پد رو فشار بدم و همزمان کلید پاور رو بزنم.
گارانتی سازگار داره که یکی از آشغال ترین گارانتی های کشور هست و من یک بار بردم میگه این اصلا مشکل نداره و کار به دعوا کشید

دوستان اگه مشکل رو میدونند لطفا راهنمایی

سوال بعدی من این هستش که همین لپ تاپ رو به اسم چیپ گرافیکی RADEON به ما دادن اما در مشخصات پردازنده ی گرافیکی نامی ازش نیست و نوشته اینتل HD 4000 . یعنی اصلا چیپ گرافیک RADEON روش نیست

ممنونم از دوستانی که راهنمایی کنند

mehrdad8086
25-02-2015, 17:33
سلام.....
اینکه گفتین به اسم radeon خریدین و اینل هست،اینجا یه بحثیه که اصولا همه لب تابهای جدید با 2 گرافیگ همزمان ارائه میشن.فرضا هم اینل و هم nvidia که بسته به نوع کار شما ،روی هرکدام اتوماتیک سوئیچ خواهد شد.

بعیده گارانتی سازگار چیزی که واقعا مشکل داشته باشه رو ؛رد کنه...ببرین جلوی کارشناس خودشون تست کنین.