ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وایو یا لنوو

sasansh
18-02-2015, 22:32
سلام
من می خوام یه لپ تاپ برای کارهای مهندسی عمران بخرم و بین وایوsvf 1532gs و لنووy5070c می خوام یکی رو انتخاب کنم.
آیا ویندوز اصلی وایو و دکمه assist وایو قابلیت مهمی محسوب می شه؟

HOJ-JAT
19-02-2015, 00:59
سلام
اگه منظورتون از سونی
Sony VAIO Fit 15E SVF1532GSGهست باید بگم اصلا قابل مقایسه با y5070 نیست
لنوو کامل قوی تر هست
ویندوز اصلی توی ایران بدرد نمیخوره ..یعنی کار خاصی نمیشه باهاش کرد تو خارج چون ی سری سرویس ها ارعه میشه بهتره
اون دکمه هم تقریبا همه لپتاپ ها دارند نوعی خدمات پس از فروش شرکت ها است البته همه دکمه ندارند ممکنه ی منو یا ی سی دی داشته باشند

sasansh
19-02-2015, 09:40
مرسی مهندس جان
می شه توضیح بیشتری درباره کار assist در سایر لپ تاپ ها بدید

HOJ-JAT
19-02-2015, 10:02
من خودم سال ۲۰۰۹ وایو داشتم اگر اشتباه نکنم چیز خاصی نبود مثلا می شد بکاپ گرفت وضغیت باطری رو دید و...
سایر لپتاپ ها هم همیچن چیزی دارند البته نداشته باشند هم فرقی نمیکنه چون چیز بدرد خوری نیست و نرم افزار های مشابه توی بازار فراون است

misaghilb
19-02-2015, 10:10
از لحاظ قدرت قابل مقایسه نیستند
لنوو بسیار قویتره (صفحشم اگه کار گرافیکی حرفه ای نمیکنید مناسبه)

sasansh
19-02-2015, 13:02
لنوو از نظر سخت افزاری بالا تره
ولی کیفیت قطعاتش به سونی میرسه؟
آیا پیشنهاد دیگه ای در حد این دو تا دارید؟

a_bayan
19-02-2015, 14:56
سلام.asus n56 jk یا n550 رو پیشنهاد میکنم....

Public Enemy
19-02-2015, 17:25
مرسی مهندس جان
می شه توضیح بیشتری درباره کار assist در سایر لپ تاپ ها بدید

دوست عزیز اکثر لپ تاپ دکمه recovery توی اون تعریف شده . حال sony اسمشو گداشته assist . مثلا لنوو دوست داشته اسم این دکمه رو گذاشته novo .

1 - ممکنه این دکمه رو به صورت سخت افزاری و محزا ببینین . مثل assist در vaio یا novo در لنوو ها
ممکنه به صورت یک تابع از دکمه های صفحه کلید باشه . مثل F4 در سامسونگ ها در هنگام روشن شدن و asus و acer ها و اکثر برند ها
البته شخصا دکمه مجزا رو ترجیه میدم

2 - معمولا کار اصلیشون تعمیر سیستم در هنگام بالا نیومدن ویندوز هست . اما بسته به قابلیت هایی که سازنده تعریف کرده ممکنه قابلیت های دیگه هم داشته باشند .
به عنوان مثال هنگامی که لپ تاپ روشن هستش و assist رو فشار بدین ، vaio care بالا میاد . و یا برای لنوو ها زمانی که لپ تاپ روشن باشه و novo رو فشار بدین ، onekey recovery بالا میاد که به شما اجازه بک آپ یا ریکاوری میده

لنوو از نظر سخت افزاری بالا تره
ولی کیفیت قطعاتش به سونی میرسه؟
آیا پیشنهاد دیگه ای در حد این دو تا دارید؟

دوست عزیز عموما ideapad ها لپ تاپ های با کیفیتی هستند . احساس میکنم شما فکر میکنین چون مارک وایو معروفتره پس باکیفیت تره !
اگر چنین احساسی دارین ، توصیه می کنم برین سراغ برند asus . چون بعد از خرید بنا بر برخی دلایل ( مثلا صحبت های دوستان و اطرافیان ، احساسات شخصی ، برخی مشکلات سخت افزاری یا نرم افزاری و هر چیز دیگر ) از خریدتون پشیمون نمیشین

---------------------

در ضمن vaio خریدن این روزها ریسک بزرگی هستش . تاپیک زیر رو مطالعه کنین ( هرچند نمیتونم صحت یا عدم صحتش رو بررسی کنم . اما میشه به عنوان یه گزارش کاربران و یه نوع هشدار بهش نگاه کرد . اگر اطلاعات بیشتر می خواین با نویسنده مطلب ارتباط برقرار کنین و جریان رو جویا بشین) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sasansh
19-02-2015, 21:54
دوست عزیز اکثر لپ تاپ دکمه recovery توی اون تعریف شده . حال sony اسمشو گداشته assist . مثلا لنوو دوست داشته اسم این دکمه رو گذاشته novo .

1 - ممکنه این دکمه رو به صورت سخت افزاری و محزا ببینین . مثل assist در vaio یا novo در لنوو ها
ممکنه به صورت یک تابع از دکمه های صفحه کلید باشه . مثل F4 در سامسونگ ها در هنگام روشن شدن و asus و acer ها و اکثر برند ها
البته شخصا دکمه مجزا رو ترجیه میدم

2 - معمولا کار اصلیشون تعمیر سیستم در هنگام بالا نیومدن ویندوز هست . اما بسته به قابلیت هایی که سازنده تعریف کرده ممکنه قابلیت های دیگه هم داشته باشند .
به عنوان مثال هنگامی که لپ تاپ روشن هستش و assist رو فشار بدین ، vaio care بالا میاد . و یا برای لنوو ها زمانی که لپ تاپ روشن باشه و novo رو فشار بدین ، onekey recovery بالا میاد که به شما اجازه بک آپ یا ریکاوری میده

دوست عزیز عموما ideapad ها لپ تاپ های با کیفیتی هستند . احساس میکنم شما فکر میکنین چون مارک وایو معروفتره پس باکیفیت تره !
اگر چنین احساسی دارین ، توصیه می کنم برین سراغ برند asus . چون بعد از خرید بنا بر برخی دلایل ( مثلا صحبت های دوستان و اطرافیان ، احساسات شخصی ، برخی مشکلات سخت افزاری یا نرم افزاری و هر چیز دیگر ) از خریدتون پشیمون نمیشین

---------------------

در ضمن vaio خریدن این روزها ریسک بزرگی هستش . تاپیک زیر رو مطالعه کنین ( هرچند نمیتونم صحت یا عدم صحتش رو بررسی کنم . اما میشه به عنوان یه گزارش کاربران و یه نوع هشدار بهش نگاه کرد . اگر اطلاعات بیشتر می خواین با نویسنده مطلب ارتباط برقرار کنین و جریان رو جویا بشین) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی ممنون داداش

دمت گرم
فک می کنم همون لنوو y5070 c رو بخرم
آیا این مدل زیاد دچار مشکل می شه؟ و هر روز اذیت می کنه یا خوبه؟
شنیدم صفحه نمایشش مشکل داره

Public Enemy
19-02-2015, 22:16
خیلی ممنون داداش

دمت گرم
فک می کنم همون لنوو y5070 c رو بخرم
آیا این مدل زیاد دچار مشکل می شه؟ و هر روز اذیت می کنه یا خوبه؟
شنیدم صفحه نمایشش مشکل داره

سخت افزار مناسبی داره ، هم چنین صفحه نمایش با کیفیتی داره . اما اگر برای کارهای طراحی و کلا کارهایی که اولویت اولتون صفحه نمایش هست توصیه نمیشه . توی این رنج قیمت لپ تاپ های با صفحه نمایش بهتر میتونین تهیه کنین ( همون طور که گفتم در صورتی که اولویتتون صفحه نمایش هستش . چون در درجه اول مدل هایی در بازار پیدا میشن که سطح روشنایی بهتری از این صفحه نمایش داشته باشن ، ثانیا این لپ تاپ با سه صفحه نمایش مختلف عرضه میشه که در بین اونها مدل با صفحه نمایش سامسونگ کیفیت خوبی داره و دو مورد دیگه از نظر سطح تاریکی و کنتراست خیلی از مدل های FHD عقب هستند . نمی تونم 100 % بگم که مدلی که قراره شما بخرین حتما از صفحه نمایش Samsung استفاده کرده . در ضمن برخی مسایل دیگه هم هستند که نیاز به توضیحات کاملتری دارند اما به دلیل اینکه ممکنه به کلی گیجتون کنه از توضیحات صرف نظر می کنم ) اما برای سایر فعالیت ها لپ تاپ بسیار مناسبی هستش .

فکر نکنم هم اذیت کنه :n01: البته باز هم برمیگرده به اینکه اذیت کردن رو چی معنی کنین و چه بلایی بخواین سر لپ تاپ در بیارین !

sasansh
19-02-2015, 22:28
سخت افزار مناسبی داره ، هم چنین صفحه نمایش با کیفیتی داره . اما اگر برای کارهای طراحی و کلا کارهایی که اولویت اولتون صفحه نمایش هست توصیه نمیشه . توی این رنج قیمت لپ تاپ های با صفحه نمایش بهتر میتونین تهیه کنین ( همون طور که گفتم در صورتی که اولویتتون صفحه نمایش هستش . چون در درجه اول مدل هایی در بازار پیدا میشن که سطح روشنایی بهتری از این صفحه نمایش داشته باشن ، ثانیا این لپ تاپ با سه صفحه نمایش مختلف عرضه میشه که در بین اونها مدل با صفحه نمایش سامسونگ کیفیت خوبی داره و دو مورد دیگه از نظر سطح تاریکی و کنتراست خیلی از مدل های FHD عقب هستند . نمی تونم 100 % بگم که مدلی که قراره شما بخرین حتما از صفحه نمایش Samsung استفاده کرده . در ضمن برخی مسایل دیگه هم هستند که نیاز به توضیحات کاملتری دارند اما به دلیل اینکه ممکنه به کلی گیجتون کنه از توضیحات صرف نظر می کنم ) اما برای سایر فعالیت ها لپ تاپ بسیار مناسبی هستش .

فکر نکنم هم اذیت کنه :n01: البته باز هم برمیگرده به اینکه اذیت کردن رو چی معنی کنین و چه بلایی بخواین سر لپ تاپ در بیارین !

برای کار های عمرانی و نقشه کشی و تحلیل سازه می خوام
می تونید لپ تاپ های دیگه رو هم پیشنهاد بدید؟

Public Enemy
19-02-2015, 22:59
برای کار های عمرانی و نقشه کشی و تحلیل سازه می خوام
می تونید لپ تاپ های دیگه رو هم پیشنهاد بدید؟

اگر بودجه مورد نظرتون رو بگین می تونیم انتخاب هارو محدود کنیم .
خانواده n56 و n550 برند asus هم لپ تاپ های مناسبی داره ( همون مدل هایی که a_bayan فرمودند ) . هم چنین اگر ظاهر براتون مهم نیست میتونین سراغ خانواده گیمینگ asus و msi نیز برین .
البته همون انتخاب اولتون ( y50-70 ) هم بسیار مناسبه برای کارهای شما

در کل انتخاب دست خودتونه

sasansh
19-02-2015, 23:24
اگر بودجه مورد نظرتون رو بگین می تونیم انتخاب هارو محدود کنیم .
خانواده n56 و n550 برند asus هم لپ تاپ های مناسبی داره ( همون مدل هایی که a_bayan فرمودند ) . هم چنین اگر ظاهر براتون مهم نیست میتونین سراغ خانواده گیمینگ asus و msi نیز برین .
البته همون انتخاب اولتون ( y50-70 ) هم بسیار مناسبه برای کارهای شما

در کل انتخاب دست خودتونه

یه لپ تاپ تا 4 تومن می خوام
که حداقل 5 - 6 سال برام کار کنه

Public Enemy
20-02-2015, 01:02
یه لپ تاپ تا 4 تومن می خوام
که حداقل 5 - 6 سال برام کار کنه

عمر 5 تا 6 ساله هم بستگی به کارتون داره . اگر در حد یه کاربر عادی استفاده می کنین که دووم میاره . اگر قراره با لپ تاپ کشتی کج ! بگیرین و اینجور حرفا ! ممکنه همون سال اول لپ تاپ داغون بشه .

در کل بیشتر علاقه خودتون رو مد نظر داشته باشین . اما بهتره انتخابتون یکی از لپ تاپ های لیست زیر باشه ( بدون توجه به ظاهر و البته با توجه به وزن گفتم ):

msi GE60 2pc apache + 128GB SSD
Lenovo Y50-70
Asus n550JK
Asus N56JN
Asus G56JK

sasansh
20-02-2015, 01:11
عمر 5 تا 6 ساله هم بستگی به کارتون داره . اگر در حد یه کاربر عادی استفاده می کنین که دووم میاره . اگر قراره با لپ تاپ کشتی کج ! بگیرین و اینجور حرفا ! ممکنه همون سال اول لپ تاپ داغون بشه .

در کل بیشتر علاقه خودتون رو مد نظر داشته باشین . اما بهتره انتخابتون یکی از لپ تاپ های لیست زیر باشه ( بدون توجه به ظاهر و البته با توجه به وزن گفتم ):

msi GE60 2pc apache + 128GB SSD
Lenovo Y50-70
Asus n550JK
Asus N56JN
Asus G56JK

مرسی بابت راهنماییتون
بین این ها اولویت با کدومه؟

Public Enemy
20-02-2015, 01:31
اولویت با سلیقه خودتونه . من شخصا msi ge60 2pc رو ترجیه می دم به دلیل وجود 128 گیگابایت هارد SSD ، سرعت HDD بالاتر ( 7200 دور بر ثانیه در برابر 5400 دور بر ثانیه سایر مدل ها ) و همچنین وزن سبک تر در کنار وجود درایو نوری
ممکنه زاویه دید برای شما مهم باشه ، لذا y50-70 , g56jk,n550jk مناسب تر هستند .
ممکنه دوست داشته باشین صفحه نمایش لمسی داشته باشه لذا n550jk مناسب هستش .
اگر بخواین در بودجه صرفه جویی کنین و بازی هم براتون اهمیت نداشته باشه ، n56jn مناسب تر هستش .

sasansh
20-02-2015, 09:17
اولویت با سلیقه خودتونه . من شخصا msi ge60 2pc رو ترجیه می دم به دلیل وجود 128 گیگابایت هارد SSD ، سرعت HDD بالاتر ( 7200 دور بر ثانیه در برابر 5400 دور بر ثانیه سایر مدل ها ) و همچنین وزن سبک تر در کنار وجود درایو نوری
ممکنه زاویه دید برای شما مهم باشه ، لذا y50-70 , g56jk,n550jk مناسب تر هستند .
ممکنه دوست داشته باشین صفحه نمایش لمسی داشته باشه لذا n550jk مناسب هستش .
اگر بخواین در بودجه صرفه جویی کنین و بازی هم براتون اهمیت نداشته باشه ، n56jn مناسب تر هستش .

مرسی نظراتتون واقعن مفید بود

bigbang001
20-02-2015, 09:52
دو تا قابلیت سونی خیلی مهمه
یکی کیفیت صفحه و دیگری عمر باتری
اگه این دوتا برات مهم نیست لنوو بگیر

Sent from my iPad Air (IOS 8.1)