ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علت عرق کردن کف دست چیست؟

h_mirgh20
17-02-2015, 19:40
سلام
علت عرق کردن کف دست و پا چیه؟
نشانه چه بیماریهایی میتونه باشه؟
:n16:

mmf66
17-02-2015, 20:33
منم چند سال پیش همینجوری بودم فکر کنم از استرس هم میتونه باشه الان بی عار شدم:n04:

M.R.S.
17-02-2015, 20:35
سلام
علت عرق کردن کف دست و پا چیه؟
نشانه چه بیماریهایی میتونه باشه؟
:n16:

تعریق اگه در کل بدن باشه تشخیص های زیادی مطرح میشه:مصرف دارو ها،بیماری های عفونی،بیماری های متابولیک،سرطان ها،بیماری های عصب و ...
اما درمورد تعریق محدود با اندام که معمولا زیر بغل،کف پا و کف دست اتفاق میافته علت بیشتر موارد اولیه و بدون بیماری خاصی هست و موارد ثانویه بیماری مثل آسیب عصب اون ناحیه ممکن هست وجود داشته باشه
نوع اولیه (Primary focal hyperhidrosis) باید حداقل 6 ماه وجود داشته باشه همراه با یکسری موارد دیگه مثل دوطرفه بودن،حداقل یکبار در هفته ،توفق در شب و ....
تا تشخیص گذاشته بشه
علت اون هم بیشتر مربوط به افزایش فعالیت اعصابی هست که به غدد عرق اون ناحیه عصب رسیانی میکنه
درمان هم داروی های ضد عرق مثل کلورید آلمینیوم،دارو های آنتی کولینرژیک مثل اوکسی بوترین،تزریق سم بوتولینیوم و جراحی برای ورداشتن غدد عرق ناحیه هست

h_mirgh20
17-02-2015, 20:57
داروهای سرترالین و پرفنازین مصرف میکنه تازه شروع شده حدود یک هفته
و بیشتر سمت راست هست
زیربغل و کف دست و پا، همیشه بوده ولی با مصرف قرصهای بالا زیاد شده کلا دستی که به کاری مشغوله عرق میکنه مثل کار با موس دمای محیط هم کمه
به چه دکتری باید مراجعه کنه؟

M.R.S.
17-02-2015, 21:07
داروهای سرترالین و پرفنازین مصرف میکنه تازه شروع شده حدود یک هفته
و بیشتر سمت راست هست
زیربغل و کف دست و پا، همیشه بوده ولی با مصرف قرصهای بالا زیاد شده کلا دستی که به کاری مشغوله عرق میکنه مثل کار با موس دمای محیط هم کمه
به چه دکتری باید مراجعه کنه؟
سرترالین میتونه ایجاد تعریق کنه و میتونه همین عامل باشه
بهتره در درجه اول به متخصص داخلی یا پزشک عمومی مراجعه کنید تا بررسی اولیه و آزمایشات لازم برای بیماری های سیستمیک انجام بشه
و با توجه به تشخیصی که داده بشه یا درمان برای شما انجام میشه یا شما رو به متخصص مربوطه ارجاع میدن

h_mirgh20
18-02-2015, 00:03
سرترالین میتونه ایجاد تعریق کنه و میتونه همین عامل باشه
بهتره در درجه اول به متخصص داخلی یا پزشک عمومی مراجعه کنید تا بررسی اولیه و آزمایشات لازم برای بیماری های سیستمیک انجام بشه
و با توجه به تشخیصی که داده بشه یا درمان برای شما انجام میشه یا شما رو به متخصص مربوطه ارجاع میدن

با توجه به اینکه 20-25 روز دیگه باید مجددا بره پیش متخصص اعصاب آیا نیازی هست این موضوع بررسی بشه؟

M.R.S.
18-02-2015, 00:23
با توجه به اینکه 20-25 روز دیگه باید مجددا بره پیش متخصص اعصاب آیا نیازی هست این موضوع بررسی بشه؟
میتونین بررسی رو به تاخیز بندازین
البته اگه علائمی از دیابت مثل پرنوشی یا پر ادراری
یا علائمی از مشکلات تیروئید مثل تغییر وزن ،عدم تحمل سرما و گرما،تپش قلب و ... رو نداشته باشین
اگه علائم نگران کننده دیگه ای همراه این مشکل دارین مراجعه کنین

™ Hadi
25-03-2016, 17:43
من از بچگي با اين مشکل (عرق کردن کف دست وپا) دست و پنجه نرم مي‌کنم، واقعاً خيلي عذاب آوره، مخصوصاً توي تابستان
به پزشک هم مراجعه کردم، يه داروي ماليدني تجويز کرد گفت اگه با اين خوب نشه ديگه چاره‌اي نداره، اونم که اثري نداشت.
ولي يه بار توي اينترنت ديدم که با يه عمل جرّاحي خاص ميشه درمانش کرد، حالا نميدونم
خدمت سربازي رو هم براي مبتلايان به اين مشکل معاف مي‌کنند!