ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کم شدن شدید ترافیک اینترنت (از چی هست و چطور جلوش را بگیرم؟)

ali_game
17-02-2015, 18:24
با سلام ترافیک اینترنتم توسط کامپیوتر کلا تموم شد
امروز یک گیگ گرفتم ولی با سرعت نور در حال تموم شدن هست
با این پنجره در حال دیدن کم شدن ترافیک هستم الان تو یک دقیقه 18 مگابایت کم کرد
چند دقیقه پیش تو 5 دقیقه 120 مگا بایت کم کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تمام اپدیت های ویندوز 8 را بستم ولی الان نمی دونم چی داره از ترافیک من کم می کنه
دوستان راهنمایی کنید لطفا؟

jimrako
17-02-2015, 18:48
سلام . توی گوگل سرچ بزن این عبارت رو و اولین سایتی که آورد وارد شو و آموزشش رو بخون : "چگونه کاری کنیم ویندوز 8 مانند سیاهچاله حجم اینترنت ما رو نخورد"
اگ مشکلت حل نشد برنامه ی net balancer رو دانلود و نصب کن و باهاش ببین چه برنامه هایی دارن حجم اینترنت رو میکشن و با برنامه اونها رو محدود کن . کار باهاش راحته !
با اینها مشکلت حل میشه .

ali_game
17-02-2015, 19:27
سلام . توی گوگل سرچ بزن این عبارت رو و اولین سایتی که آورد وارد شو و آموزشش رو بخون : "چگونه کاری کنیم ویندوز 8 مانند سیاهچاله حجم اینترنت ما رو نخورد"
اگ مشکلت حل نشد برنامه ی net balancer رو دانلود و نصب کن و باهاش ببین چه برنامه هایی دارن حجم اینترنت رو میکشن و با برنامه اونها رو محدود کن . کار باهاش راحته !
با اینها مشکلت حل میشه .

تو ویندوز 8.1 گذینه Sync settings over metered connections را نداره که خاموش کنم

ali_game
18-02-2015, 01:21
این فایل هست که داره دانلود می کنه
SVCHOST.EXE

jimrako
18-02-2015, 01:46
این فایل هست که داره دانلود می کنه
SVCHOST.EXE

سلام . این فایلی که نوشتی مال خود سیستم هست و در مواردی فایل های مخرب خودشون رو به این نام جا میزنن . ایراد نداره محدودش کن تا حجم نکشه دوباره میگم محدودش کن نه اینکه بزنی کامل ببندیش . فقط inbound و outbound رو براش محدود کن .نگاه کن ویندوز من هم 8.1 هست و با اون آموزشی که توی اون سایت هست دقیقا نمیشه انجامش داد چون اون مال ویندوز 8 هست نه 8.1 . ولی کلا ماجرا همون هست که تو باید بزنی کانکشنت رو metered کنی یعنی راست کلیک کنی روش و set as metered connection کنی و بعدش توی بخش one drive تنظیمات مربوط به سینک رو انجام بدی که مثلا هیچ چیزی رو با کانکشن metered سینک نکنه نه باهاش آپلود کنه و نه دانلود و نه بک آپ بگیره . خیلی سخت نیست فقط باید کمی زبان انگلیسیت خوب باشه تا ببینی چی نوشته . شاید یه تعدادی از گزینه ها برات خاموش باشه که همونجاها نوشته برای تغییر این گزینه ها باید Microsoft اکانت بسازی . من ساختم مشکل نیست فقط باید یک ایمیل outlook بسازی که آموزشش توی اینترنت هست . و با اون login بشی خیلی راحته اگر بتونی بخونی چی نوشته خودش مرحله به مرحله میگه چکار کنی . توی فعال کردنش هم یه جایی باید شماره تلفن خودت رو بدی و این حرفا . راستی فایروال eset smart security هم روی مد interactive خیلی به من کمک کرده و هر موقع هر چیزی که بخواد دانلود کنه و یا آپلود کنه بهم پیغام میده و من اگر نخوام میگم deny کنه یعنی نذاره . یه آموزش های خاصی هم هست توی اینترنت برای اینکه ویندوز 8 حجم اینترنت نخوره که مربوط به تغییرات در رجیستری ویندوز هست که من اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم . تا میتونی توی رجیستری دستکاری نکن . اصلا توی هیچ جای ویندوزت دستکاری نکن این رو با تجربه های قبلیم میگم . یه کار دیگه هم بکن توی start ویندوز 8.1 که میری همونجایی که کاشی های مترو هست هر کدوم از کاشی ها که عکس داره روشون راست کلیک کن و turn love title off رو انتخاب کن ببین تاثیری داره یا نه . فعلا همینا رو داشته باش ببین به دردت میخورن یا نه .