ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نامعلوم خواهش میکنم کمکم کنید

morteza.98
16-02-2015, 21:20
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید
وقتی کامپیوترو روشن میکنم بعد ا 2 ساعت کارکردن یه صفحه آبی میاد و سیستم خاموش میشه باید چند دقیقه صبر کنم و دوباره سیستمو روشن کنم دوستام گفتن مشکل از هارده هارد رو هم عوض کردم ولی بازم همین مشکلو دارم
این عکس همون صفحه ابیه
خواهش میکنم اگه کس میدونه کمکم کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bestmovie
16-02-2015, 21:36
احتمال زیاد از رم یا گرافیک هست

morteza.98
16-02-2015, 21:41
احتمال زیاد از رم یا گرافیک هست
سلام
گرافیکشو در اوردم از گرافیک انبوردشم استفاده کردم بازم همین مشکلو داشتم
رمو هنوز امتحان نکردم
یعنی امکانش هست مشکل از رم باشه؟

absineh
17-02-2015, 11:17
نرم افزار blue screen view را دانلود کنید وروی سیستم اجرا کنید و هنگامیکه اجرا شد قسمتی که مشکل داشته باشه به رنگ صورتی مشخص میشه روی آن دبل کلیک کنید تمام مشخصات ارور را نمایش میده مسیر را دنبال کنید ببینید که توی کدام درایوهست و برید توی درایو و آن را حذف کنید مشکل حل خواهد شد .

morteza.98
17-02-2015, 14:55
نرم افزار blue screen view را دانلود کنید وروی سیستم اجرا کنید و هنگامیکه اجرا شد قسمتی که مشکل داشته باشه به رنگ صورتی مشخص میشه روی آن دبل کلیک کنید تمام مشخصات ارور را نمایش میده مسیر را دنبال کنید ببینید که توی کدام درایوهست و برید توی درایو و آن را حذف کنید مشکل حل خواهد شد .
سلام مطمئنید مشکل از همینه؟ این عکس رو ببیندی یعنی با ید این 3 تا صورتی رو پاک کنم؟3تاش هم مربوط به کارت گرافیک هست فک کنم.اگه مشکل نرم افزاری باشه که 100 بار ویندوز عوض کردم درست میشد دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

morteza.98
17-02-2015, 15:03
این فایل هایی که گفتید حذف کنم حذف نشد :n28:

clau
17-02-2015, 15:07
من مشابه همین مشکل سر کیس فعلیم داشتم ایراد از رمم بود که برام تعویض کردن

یک نرم افزاری هست برای تست رم برای اینکه بفهمن باگ داره یا نه

با یک رم دیگه تست بکن ببین باز مشکل داری یا نه؟

absineh
19-02-2015, 14:04
دوتا ارور صورتی مشکل بلواسکرین یا صفحه آبی است که مربوط به ویندوز شماست توی آدرس full path درپوشه ویندوز و سیستم 32 برید و فایل مذکور را پاک کنید اگرمشکل حل نشد باید ویندوز را عوض کنید موفق باشید.