مشاهده نسخه کامل
: چه لپپ تاپی بخرم
hesam_dj10
15-02-2015, 16:09
سلام
من یه لپ تاپ میخام بخرم
بودجه = 2500000
کارایی=کار با نرم افزار های اتوکد و ایتبس و .... که همه مربوط به مهندسی عمران هستند
به نظر شما چه مدلی بخرم خوبه؟؟؟
یکی از مدل های که میتونی انتخاب کنی lenovo z510 است..
Amir-Rainman
15-02-2015, 17:25
قدرت پردازشی Z510 از پس برنامه ای مثل مایا بر میاد؟
زاویه دید زیاد حالا به کنار، تو زاویه دید مستقیم برای کارای گرافیکی مناسب هست؟
قوی ترین cpu تو این رنج مربوط به همین z510 است...نمایشگرش زیاد تعریفی نیست..بهتره افزایش بودجه بدهید
Amir-Rainman
15-02-2015, 18:44
قوی ترین cpu تو این رنج مربوط به همین z510 است...نمایشگرش زیاد تعریفی نیست..بهتره افزایش بودجه بدهید
شما برای مصارف مایا - گرافیک- برنامه نویسی چه لپ تاپی رو پیشنهاد میدید؟ (زیر 4 تومن ) ( البته مایا بصورت خیلی تخصصی و حرفه ای استفاده نمیکنم، ولی برای انیمیشن معمولی مصارفی داره برام )
سری N56 ضخامتش زیاده و فک کنم واسه من که فقط 10% کارام رو میز و صندلی انجام میشه اصلا مناسب نیست
من هر چقدر دنبال موردی که هم ضخامتش متعارف باشه؛ هم قدرت سخت افزاری و کیفیت تصویر و ظاهر خوب داشته باشه، فقط به Asus N550 رسیدم که اونم مشکلات خودش رو داره ، همه جدیداً خریدن، مشکل دارن، 4 میلیون پول بده، مشکلات اساسی هم داشته باشه !!
واسه همین بنظرم Z510 گزینه به صرفه ای اومد
نمیدونم باید چیکار کرد
البته بهتر بود تاپیک جدید ایجاد کنید
ولی ضخامت n56 انچنان تفاوتی با n550 نداره
همیچن سایر مشخصات شان یکی هست فقط n550 لمسی هست نمیدانم مشکلاتی که میگی چین ولی دوستم داره راضی هست...البته وزنش خیلی زیاده ۲.۷ کیلو
متاسفانه مدل سبک و پر قدرتی توی بازار نیست مدل زیر ۲ کیلو اکثر پردازنده کم مصرف دارند یعنی هست ها ولی ۷-۸ میل قیمت دارند مثل ریزر یا مک بوک ۱۵ اینچی
پیشنهاد من مدل y5070 لنوو هست با وزن ۲.۴ کیلوگرم نمایشگرش هم جدیدا ips شده است
z510 هم چندان بی مشکل نیست...اگر ۴ تومن پول داری به فک زیر ۳ تومن نباش!!!!! اشتباهی که خودم پارسال کردم و مجبور شدم ۱ تومن ضرر کنم
Amir-Rainman
15-02-2015, 20:06
البته بهتر بود تاپیک جدید ایجاد کنید
ولی ضخامت n56 انچنان تفاوتی با n550 نداره
همیچن سایر مشخصات شان یکی هست فقط n550 لمسی هست نمیدانم مشکلاتی که میگی چین ولی دوستم داره راضی هست...البته وزنش خیلی زیاده ۲.۷ کیلو
متاسفانه مدل سبک و پر قدرتی توی بازار نیست مدل زیر ۲ کیلو اکثر پردازنده کم مصرف دارند یعنی هست ها ولی ۷-۸ میل قیمت دارند مثل ریزر یا مک بوک ۱۵ اینچی
پیشنهاد من مدل y5070 لنوو هست با وزن ۲.۴ کیلوگرم نمایشگرش هم جدیدا ips شده است
z510 هم چندان بی مشکل نیست...اگر ۴ تومن پول داری به فک زیر ۳ تومن نباش!!!!! اشتباهی که خودم پارسال کردم و مجبور شدم ۱ تومن ضرر کنم
مشکل اصلیش همین قطع و وصلی صفحه نمایششِ
از چند نفر هم پرسیدم گفتن مشکلی تو این زمینه ندارن، ولی نمیدونم این مشکلات تودیجی کالا از کجا در اومده !! ( که هر روزم داره بیشتر میشه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل اصلی من با y5070 تو ظاهرشه
مشکی و قرمز؟ شوخیشَم قشنگ نیست :n02:
هر چند وزن و ضخامتش خوبه ولی در کل، نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ....n56 رو دریاب........واقعا سیستمی نیست که نسبت به بقیه لپتاپ ها کم بیاره......مدل jn برای شما کافی هست اگه گیمر نیستین!!!!!
برای 0.3 کیلوگرم خودتون رو از داشتن یه لپتاپ خوب محروم نکنید.....
البته دیجی کالا شایعه دونی هم شده چند وقتی هست ..ولی اگر با گارانتی بخری مشکلی نیست
در کل منم نظرم روی n56 هست چون گفتی سبک گفنم ۵۰۷۰
واقعا n550 چیزی بیشتر نداره که بخطرش بخوای ۴۰۰ بیشتر بدی
حتما هم jk بخر jn گرافیکش واقعا نامید کنتده هست انچنان اختلاف قیمتی هم ندارند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.