ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای کنکور (دندانپزشکی کیش)

hesam4388
15-02-2015, 02:23
سلام. من 26 سالمه و کاردان دامپزشک هستم
بنظر شما اگه من از الان تا 4 ماه آینده شروع کنم واسه کنکور میتونم برای دندانپزشکی دانشگاه آزاد کیش رتبه بیارم که فکر کنم حدودا رتبه 12 هزار بخواد و با توجه به اینکه من منطقه3 هستم تا 20 هزار هم میتونم رتبه رو بیارم

- بنظرتون وقتمو بذارم رو خوندن برای کنکور و احتمال اینکه نمره بیارم چقدره؟
- اگه پیشنهاد میدین بخونم چجوری بخونم کجا برنامه ریزی کنم؟ با موسسه ها کار کنم یا ...

و مهم ترین سوال : اگه شما هزینه ی این دانشگاه رو داشتین (تو 5-6 سال حدودا 150میلیون) حاضر بودین بخونین واسه کنکور و برین اون دانشگاه؟

Alireza SM
15-02-2015, 19:39
بله دندانپزشکی ارزشش رو داره باتوجه به اینکه هرجایی کار کنین این مبلغ رو در کمتر از 2-3 سال جبران خواهید کرد.

hesam4388
15-02-2015, 23:17
بله دندانپزشکی ارزشش رو داره باتوجه به اینکه هرجایی کار کنین این مبلغ رو در کمتر از 2-3 سال جبران خواهید کرد.

ممنون از پاسختون.
خب یه سوال دیگه : از کجا شروع کنم که بصورت قطعی بتونم درست و حسابی جواب بده. کانون خوبه؟

hesam4388
16-02-2015, 15:59
بقیه کاربران شما نظری ندارین؟:n35:

Alireza SM
16-02-2015, 22:08
راستش شما فعلا باید دنبال این باشین که بتونین وارد رشته نظری ریاضی یا تجربی بشین و پیش دانشگاهی بخونین. اگه وارد پیش دانشگاهی بشین و توی درس های ریاضی و فیزیک و شیمی مهارت داشته باشین حتما قبول میشین.

hesam4388
17-02-2015, 00:20
راستش شما فعلا باید دنبال این باشین که بتونین وارد رشته نظری ریاضی یا تجربی بشین و پیش دانشگاهی بخونین. اگه وارد پیش دانشگاهی بشین و توی درس های ریاضی و فیزیک و شیمی مهارت داشته باشین حتما قبول میشین.

یعنی میفرمائین یکی دوسال دیگه صبر کنم و بعد اون کنکور بدم؟ خب چرا الان واسه کنکور نخونم که قبول بشم؟

Alireza SM
17-02-2015, 11:30
ببخشید من پست اول رو اشتباه خوندم.
شما امسال بعیده که بتونین کاری از پیش ببرین حتی همین آزاد و بین المللی هم رتبه متوسط به خوب میخان برای قبول شدن.
اگه خوب برامه ریزی کنین و کتابهای خوب برای کنکور انتخاب کنین حتما برای کنکور 94 موفق میشین.

hesam4388
17-02-2015, 14:19
ببخشید من پست اول رو اشتباه خوندم.
شما امسال بعیده که بتونین کاری از پیش ببرین حتی همین آزاد و بین المللی هم رتبه متوسط به خوب میخان برای قبول شدن.
اگه خوب برامه ریزی کنین و کتابهای خوب برای کنکور انتخاب کنین حتما برای کنکور 94 موفق میشین.

امسال که تمومه دیگه. منم منظورم همون کنکور 94 بود و میخوام زیرنظر کانون شروع کنم این 4 ماه رو بخونم ببینم چی میشه. توکل بر خدا

Alireza SM
17-02-2015, 18:32
ببخشید اشتباه تایپی بود منظورم کنکور 95 بود نه 94 چون 94 برای رشته هایی مثل دندونپزشکی هم تمومه نقریبا. از این 4 ماه حدود 2 ماه و نیم برای جمع بندی لازمه حداقل.

hesam4388
20-02-2015, 15:57
ببخشید اشتباه تایپی بود منظورم کنکور 95 بود نه 94 چون 94 برای رشته هایی مثل دندونپزشکی هم تمومه نقریبا. از این 4 ماه حدود 2 ماه و نیم برای جمع بندی لازمه حداقل.
یکی از دلایلی که با شما مخالفم اینه که شهریه این دانشگاه ( آزاد بین الملل) خیلی زیاده و امکان قبولی تو این دانشگاه راحتتره. سال قبل من بدون ذره ای خوندن و در حالی که دانشجو بودم کنکور دادم واسه ارزیابی چون سهمیه منطقه 3 دارم تاثیر خیلی زیادی هم تو رتبه م داره. واسه همینه میگم احتمال قبولیش زیاده.
تو این مدت از چندین جا پیگیر بودم و به نتایج خوبی رسیدم و کاملا به این دانشگاه امیدوارم

irainian
14-03-2015, 02:40
عزیز من اگر این مبلغ رو هم داشتم مطمئنم نمیرفتم حقیقتا بهتره عزیزم یک تحقیق کنید من الان دوستانی میشناسم از دانشگاه شهید بهشتی دارن مدرک دندون پزشکی میگیرن بین الملل ولی به نظرت واقعا سریع میرن یک مطب و کسی هم میاد پیششون و میصرفه براشون
من اگر این مبلغ رو داشتم حقیقتا میزدمش به یک کاری ازاد و نمیخوندم اگر میخواید حقیقت رو راجع به دندون پزشکی بدونید یک سر برو و از دانشجو های فارغ التحصیل دندون دانشگاه کیش یا بین الملل های دیگه جویا شو