مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره قدرت cpu و کارت گرافیک بین دو لب تاپ مختلف
david-ebi
13-02-2015, 22:11
دوستان سلام.من بین دو مدل لب تاپ موندم.این رو بگم انتظار اجرای بازی از لب تاپها رو ندارم (اهل بازی نیستم)اما باز هم از بین دو مدلی که میگم لطفا بگید کدوم یکی cpu و کارت گرافیک بهتری داره.یکی از لبتاپها cpu اینتل پنتیوم n3530 و کارت گرافیک جی فورس 810m داره و لب تاپ دیگه cpu ای ام دی quad core مدل a4-6210 و کارت گرافیک رادئون hd 8570m داره.حالا بین این دو لب تاپ کدوم یکی cpu و کارت گرافیک بهتری داره؟
afshin b
13-02-2015, 22:16
از این سایت برای مقایسه CPU ها استفاده کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از این سایت برای گرافیک ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
david-ebi
13-02-2015, 22:30
از این سایت برای مقایسه CPU ها استفاده کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و از این سایت برای گرافیک ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز با تشکر از معرفی این دو سایت عالی در سایت مقایسه سی پی یو ها چیزایی هست که آدم نمیفهمه چی هستن.مثل این cinebench r10 32bit و ....که آدم نمیفهمه چه مشخصه ای رو نشون میدن و هر چی بیشتر باشن بهتره یا کمتر باشن.
تو سایتی هم که برای مقایسه کارت گرافیکها عنوان کردی من نتونستم کارت گرافیک جی فورس 810m رو پیدا کنم
afshin b
13-02-2015, 23:47
به رتبه ها توجه کنین کافیه. اون ها نتیجه بنچ مارک های مختلف هست که معمولا بیشتر بهتره.
برای گراف ۸۱۰ اگه پیدا نشد ۷۱۰ تقریبا همردش هست.
david-ebi
14-02-2015, 16:06
اگر باز هم دوستان بین این دو راهنمایی بکنند بسیار خوشحال میشوم:n06:
david-ebi
16-02-2015, 15:44
از دوستان عزیز مطلع باز هم میخواهم که اگر اطلاعی درباره قدرت این دو cpu و دو کارت گرافیک دارن اینجا بگن و کمک کنن.متشکرم:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.