PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با رم

Ali_RNT
13-02-2015, 21:39
سلام دوستان. از دیروز سیستمم دچار یه سری مشکلات شد و فهمیدم برنامه هایی که رم بالایی میکشن کار نمیکنن یا خیلی مشکل دارن.مثل بازیا. با memtest86+ تست کردم یه سری ارور داد فقط یکشو یادمه که مال آدرس 4004a884 بود.

چجوری میشه این مشکلو حل کرد؟ حتما باید تعمیر شه؟ رمو خیلی وقت نیست خریدم حدود ۵-۶ ماهه. ممنون میشم کمک کنید.

EXTREME
14-02-2015, 10:01
سلام دوستان. از دیروز سیستمم دچار یه سری مشکلات شد و فهمیدم برنامه هایی که رم بالایی میکشن کار نمیکنن یا خیلی مشکل دارن.مثل بازیا. با memtest86+ تست کردم یه سری ارور داد فقط یکشو یادمه که مال آدرس 4004a884 بود.

چجوری میشه این مشکلو حل کرد؟ حتما باید تعمیر شه؟ رمو خیلی وقت نیست خریدم حدود ۵-۶ ماهه. ممنون میشم کمک کنید.

رم قابل تعمیر است ممکنه یکی از چیپ های حافظش مشکل داشته باشه ولی تو ایران فکر نکنم بکنن این کارو از اونجا که تو memtest هم ارور داده به احتمال خیلی زیاد مشکل سخت افزاری هم داره باید با یک رم دیگه سیستم رو تست کنید درست نشد رم رو عوض کنید یک رم دیگر بخرید

مطمئن بشید پاور سالم است و نوسان برقی هم وچود ندارد

Ali_RNT
14-02-2015, 13:35
ممنون بابت راهنماییتون.

باید با یک رم دیگه سیستم رو تست کنید درست نشد رم رو عوض کنید یک رم دیگر بخرید

یعنی اگه یه رم دیگه هم تست کردم جواب نداد باید رم عوض شه؟ یا اینکه اشتباه تایپیه؟

یه سوال دیگه هم اینکه از کجا بفهمم پاورم مشکل داره یا نه.

EXTREME
14-02-2015, 14:51
ممنون بابت راهنماییتون.

یعنی اگه یه رم دیگه هم تست کردم جواب نداد باید رم عوض شه؟ یا اینکه اشتباه تایپیه؟

یه سوال دیگه هم اینکه از کجا بفهمم پاورم مشکل داره یا نه.

ببخشید منظورم این بود اگه با یک رم دیگه سالم بود یعنی اون رمتون ایراد داره و باید یک رم تهیه کنید...

برای پاور ساده ترین راه گرفتن ولتاژهای خروجی آن با ولت متر است پاور هم بایستی بتونه توان مورد نیاز سیستم رو تامین کنه