PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اعتراف میکنم که ...

صفحه ها : 1 [2]

றД ĵ ĭ Đ
10-06-2015, 21:08
اعتراف میکنم نمیتونم اعتیادم رو به بازی little empire کنار بزارم و از این بابت دارم ضربه میخورم :n03:

Reza Azimy_RW
10-06-2015, 21:47
اعتراف میکنم
تو دوران دبیرستان اون موقع که رشته برق بودم دو تا درس بود AC و DC . آخراش امتحانات خرداد با دوستم سر جلسه امتحان کنار هم افتادیم
مدیرمون اومد بالا سر رفیقم گفت امتحان چی دارین ؟
دوستم بلد نبود :|
به من اشاره کرد که بهش بگم منم آروم رسوندم بهش ac
اونم به مدیر گفت , مدیره یه چند دقیقه لیستو گشت گفت چرا اسمت تو لیست امحان نیست ? فهمیدیم منم گند زدم رفت :دی
خلاصه یه جوری ماس مالیش کرد رفت ولی جالب اینجا بود دو تاییمون سر امتحان نمیدونستیم امتحان چیه این عمق رفاقت و فاجعه رو همزمان نشون میده :دی

Ahmad
10-06-2015, 22:32
#246 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اعتراف می‌کنم هیچ‌گاه هیچ‌کجا افزونه‌ی Session Manager :n13: رو معرفی نکردم. :n02:
آنچه معرفی کردم افزونه‌ی Scrapbook بود که تا جایی که یادمه خودم هم از Saviss یادگرفتم. :n06:

puta
10-06-2015, 22:45
سلام ...
اعتراف میکنم که نمیدونم این (:n20:) یعنی چی ؟!؟!!

Iloveu-ALL
10-06-2015, 23:55
#246 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اعتراف می‌کنم هیچ‌گاه هیچ‌کجا افزونه‌ی Session Manager :n13: رو معرفی نکردم. :n02:
آنچه معرفی کردم افزونه‌ی Scrapbook بود که تا جایی که یادمه خودم هم از Saviss یادگرفتم. :n06:

آقا معذرت ... مغزم به من دروغ گفت ...
در واقع بعد معرفی این افزونه رفتم دنبال Session Manager
آقا ببخشید عجب سوتی بدی دادم خخخ :n02:

Pami
11-06-2015, 00:02
بهتره منم اعتراف کنم این تاپیک در حال حاضر اسپم خور ترین تاپیک فروم هست، برید حالشو ببرید!! :n27::n09:

A/|\IR
13-06-2015, 00:36
اعتراف میکنم چند روز پیش پنجاه تومن رشوه دادم!
تو یه اداره ای کار داشتم ولی خیلی اذیتم کردن و کارمو انداختن برای چند ماه بعد! موقع رفتن یکی کارمند سالخورده صدام کرد گفت میتونم کارت رو راه بندازم ولی فلانی که میخواد امضا بده همینجوری نمیده! گفتم چجوری میده؟ گفت وِلِشکُن! یکم اصرار کردم برد منو تو اتاق بایگانی گفت با پنجاه تومن ردیفش میکنم!
گفتم باشــه ولی فلانی نمیتونه یکم راه بیاد دستم خالیه؟ اونم گفت نه و من هم 50 دادم و همون لحظه کارم راه افتاد!
واقعا میتونستن کارمو راه بندازن ولی بازم پولو گرفتن:n41:

lieee
13-06-2015, 01:11
اعتراف میکنم امشب بعد چند سال داشتم اشغار عاشقانه رو سرچ میکردم ..
کلی واسه خودم خندم گرفت از این تغییر روحیه و...

M0RTEZA_R
13-06-2015, 21:39
اعتراف میکنم از سر شکم سیری غذای یه نفرو دزدیدیم با همکاری مشترک دوستم ولی بعد بهش دادیم:n02:

Hamid Hamid
15-06-2015, 19:40
اعــــــتراف می کنم کـــــه :

پـــــــناه بر عشــــــــق

دو رکــــعت گریســــتن در آستیــــــن آسمــــــان

برای دوری از یــــــــاد هـــای تـــــــــــــو واجـــب اســت !

ms368
15-06-2015, 21:00
اعتراف میکنم الان ۳ ساله پشت کنکور کاردانی به کارشناسی موندم
اعتراف میکنم ۱ ماه پیش رفتم کلی خرج کردم و کتاب کنکور گرفتم٬ اما هنوز نگاش نکردم و هربار یه بهونه واسه خودم میتراشم که نخونمش
اعتراف میکنم الان ۳ روزه کل نتو شخم زدم که ps3 بخرم بازی کنم
اعتراف میکنم نزدیک به ۲۶ سالمه اما هنوز نه با دختری حرف زدم و اینکه حتی تصادفی دستم خورده بهش و نه حتی به فکر دختری ام :n13:
اعتراف میکنم یه بار گوشی را قطع کرده بودم و نمیدونستم که قطع نشده٬ کلی فحش بار یارو کردم و بعد فهمیدم همه رو شنیده
اعتراف میکنم با ۳ نفر تاحالا تو این ۴ سال کار کردم که پولشون از پارو بالا میرفته٬ اما هر دفعه با بهونه های مختلف عیدی سال نوم رو کشیدن بالا و نتونستم از حقم دفاع کنم :n27:

Reza Azimy_RW
20-06-2015, 16:37
عاغا همین الان به وقت جنوب غربی اصفهان زلزله ای تغریبا 5 ریشتری زمین را لرزاند ( این 5 ریشترو خودم حس کردم :دی )
عجب حیجانی داشت لامصب :دی

Public Enemy
20-06-2015, 21:38
اعتراف می کنم امروز یه اشتباهی رو انجام دادم و کاربر pedram9 منو متوجه اشتباهم ساخت .

کاش همه کاربران مثل همین دوست عزیزمون pedram9 به قوانین احترام میزاشتن

جا داره ازشون تشکر کنم :n40:

mahdi--
21-06-2015, 07:26
اعتراف می کنم که یه بار رم PC رو در آوردم درست نزدم جا، کل قطعات( به جز هارد و گرافیک) سوختن و مجبور شدم عوضشون کنم:n03:

PLAΨMID
21-06-2015, 18:47
اعتراف می کنم که خیلی وقته به انجمن درست و حسابی سر نمی زنم و اعتراف می کنم که کاملا در تعجبم که چرا عنوان کاربر فعالی رو ازم نمی گیرن !!!:n02:

دوستانی که اونجا مشغول مدیریت هستند و یا قبلا بوده اند واقعا نسبت بهم لطف داشتن .

اعتراف می کنم که توی انجمن واقعا از دوستان یاد گرفتم و دوستان واقعیم رو همین کاربران میدونم با اینکه حتی اسم کوچیک خیلیاشون برام مشخص نیست .

rznrz06
22-06-2015, 10:43
اعتراف میکنم که تا حالا اعتراف نکردم.

XPERIA Z3

Tidus and Shayne
22-06-2015, 13:41
اعتراف می کنم که ...

یافتن دوست واقعی خیلی کار مشکلیه. :n03:

M0RTEZA_R
25-06-2015, 09:30
بابا چارتا اعتراف درست حسابی بکنین.اینام اعترافه اخه؟قتلی چیزی..:n02:

Public Enemy
25-06-2015, 09:43
اعتراف می کنم که خیلی دلم برای فوتبال دستی تنگ شده :n28:

Tidus and Shayne
25-06-2015, 20:49
بابا چارتا اعتراف درست حسابی بکنین.اینام اعترافه اخه؟قتلی چیزی..:n02:

اعتراف می کنم دوست دارم که یه لحظه به ایشون چاقو بزنم :n02:

Mehrshad-msv
26-06-2015, 01:49
اعتراف میکنم که تا حالا اعتراف نکردم.

XPERIA Z3

اعتراف می کنم الانم اعتراف نکردید!
اعتراف می کنم دوست دارم ابدی بزیستیم ببینم اون تهش آدم چه پ...خ...ی می شه!
اعتراف می کنم ریاضیم خوبه و عربیم ولی خوشم نمیاد متاسفانه!
اعتراف می کنم از گذشته خودم شرمنده نیستم.
اعتراف می کنم خیلی سخته گاهی وقتا از کسی بدت نیاد!!
اعتراف می کنم خیلی توانایی ها دارم اما تنبلم...

mahdi--
26-06-2015, 03:50
اعتراف می کنم که از روز بدم میاد.

Mehrshad-msv
26-06-2015, 05:31
اعتراف می کنم که از روز بدم میاد.

اعتراف می کنم روزم از شما بدش میاد:n02:

M0RTEZA_R
27-06-2015, 22:40
اعتراف می کنم دوست دارم که یه لحظه به ایشون چاقو بزنم :n02:

اعتراف میکنم ایشون زیاد اسپم میده:n02:

Abaddon
28-06-2015, 00:38
اعتراف میکنم من بودم لنگ ظهر زنگ میزدم در میرفتم:n03:

Tidus and Shayne
28-06-2015, 17:27
اعتراف می کنم دوست دارم که یه لحظه به ایشون چاقو بزنم:n02:

اعتراف میکنم ایشون زیاد اسپم میده:n02:

اعتراف می کنم که یه لحظه چاقو زدن در مورد ایشون کافی نیست و باید خیلی شکنجش کنم تا آدم خوبی بشه. :n02::n09:

ms368
29-06-2015, 19:15
اعتراف میکنم هروقت درباره جن و معجزه های پیامبرا و قران یه چیزای جدیدی میشنوم٬ شب با چراغ روشن میخابم و به گناهام فکر میکنم و خدا خدا میکنم جنی نشم و هی میگم یا خدا و غلط کردمو توبه و از این حرفا :n31:
اعتراف میکنم روز بعدش ناخاسته توبمو میشکنم :n41:

Mehrshad-msv
30-06-2015, 01:34
اعتراف می کنم اگر خدایی باشد از او نمی ترسم ولی از بنده هایش می ترسم... البته اونم فکر کنم از ما می ترسه!:دی

Public Enemy
30-06-2015, 12:10
اعتراف می کنم که الان دقیقا اینجوری شدم :n24: دلیلشم Stream هستش ! خودش می دونه چرا :n09:

:n24:

A/|\IR
11-07-2015, 22:09
اعتراف میکنم امروز خیلی عصبانی بودم و بی خود به هر چیزی گیر میدادم
حتی تو جمعی رفتار های خیلی بدی از خودم نشون دادم

اعتراف میکنم هنوز هم افکار شرم آور نژاد پرستانه دارم و متاسفانه از روی ظاهر افراد در موردشون قضاوت میکنم با اینکه سعی میکنم اصلاح کنم ولی بازم هستن

a_bayan
11-07-2015, 22:25
اعتراف میکنم امروز جای شما خالی!!!!
6صب خوابیدم 5ونیم غروب مادرم از بیرون برگشت دید هنوز خوابم علیه من قیام کرد....
اعتراف میکنم خواب 11ونیم ساعته خیلی چسبید

Sent from my GT-I9082

مصطفـی
17-07-2015, 23:30
اعتراف می کنم که خیلی دلم میخواد فعالیت های خودم و سایر دوستان توی این انجمن رو تا چندین سال دیگه ( حداقل 15 سال دیگه ) ببینم ....
اون وقت چه دوستی های طولانی مجازی جالبی خواهد شد ...
@VAHID
@@OMiD.1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @raana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @Iloveu-ALL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @Demon King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @Mr_100_dolari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @Ghaioom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abaddon
19-07-2015, 11:53
اعتراف میکنم یه بار از گاری شکلات فروشی یه دونه شکلات تلخ دزدیدم:n02: هنوز بعضی وقتا از این بابت ناراحت میشم...

alex_pk
16-08-2015, 22:41
اعتراف میکنم چند سال پیش تو انجمن ورزش یه اتفاقاتی افتاد ، حدودا 5-6 سال پیش بود فکر کنم
تو جو بازی ها بودیم و یه سری پست هایی رد و بدل شد
همکار وقت انجمن ، سینا بود nw_nk
اومد یه سر و سامونی به تاپیک داد و یه سری از پست هایی که وقت گذاشته بودم روش حذف شد
من نارحت شدم و تو همون تاپیک اعتراض کردم و اونم خیلی مودبانه جواب میداد
و بعدش پست هارو پاک میکرد اون موقع خیلی ناراحت شدم صحبتهامون فکر کنم به PM هم رسید و بعدش دیگه ارتباطم رو باهاش قطع کردم
در حالی که قبلش با هم خیلی صمیمی بودیم تو یه سری مسائل خیلی کمکم کرد
همون شبش فهمیدم کارم اشتباه بوده و خودم خیلی شرمنده شدم ، ولی هیچوقت ازش عذر خواهی نکردم و تا همین الان هم دیگه هیچ مطلبی بین ما رد و بدل نشد.
گفتم اینو بگم که هم اعتراف کرده باشم که تو جو بدی قرار گرفته بودم و یه سری صحبت هایی داشتیم و هم این که دوست دارم الان ازش عذر خواهی کنم.
سینا جان من نمیدونم اصلا اون ماجرا رو یادت هست یا نه ولی من هیچوقت یادم نرفته ، نمیدونم هنوز سر میزنی اینجا یا نه
ولی همینجا ازت عذر خواهی میکنم و اینکه انقدر دیر شد رو بذار رو حساب شرمندگیم.
قربانت میثم الکس./.

alex_pk
16-08-2015, 22:49
من بلد نیستم اینجا منشن کنم
مدیر جان اگر میتونی پستم رو ادیت کن سینا رو منشن کن.

mb1372
16-08-2015, 23:08
اعتراف میکنم تا حالا از منشن در این فروم استفاده نکردم و الان برای اولین بار شانسمو امتحانش می کنم!:n10:
mb1372

iranch
16-08-2015, 23:18
اعتراف میکنم که دیگر توان چالش ها و مشکلات زندگی رو ندارم. و دوست دارم ، تنهایی زندگی کنم و ارتباطات هایم را با همه،حتی خانواده قطع کنم.
یعنی حتی کسی آدرس منزل م رو ندونه...برای خودم تک نفری زندگی کنم و آرامش داشته باشم...به دور از حرف های مفت و دردسر های همیشگی :n35:

Mehrshad-msv
17-08-2015, 01:46
اعتراف می کنم هنوز نفهمیدم این منشن به چه درد می خوره!!:n27::n13:

ata.royalfalcon
17-08-2015, 06:55
اعتراف میکنم تا حالا از منشن در این فروم استفاده نکردم و الان برای اولین بار شانسمو امتحانش می کنم!:n10:
@mb1372 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اعتراف ميكنم ...
خودتو نميتوني منشن كني در واقع منشني برات نمياد ولي من براتون يه منشن ميفرستم :n02:

@mb1372 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اعتراف می کنم هنوز نفهمیدم این منشن به چه درد می خوره!!:n27::n13:

اعتراف ميكنم ...
اگه با كسي كاري داشتي ميتوني اونو منشن كني كه يه نوتيفيكشن اون بالا مياد و مطلع ميشه كه يه نفر يه جايي باهاش كار داره :n02:

@Mehrshad-msv ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Atghia
17-08-2015, 09:36
اعتراف مي كنم كه دلم نمياد اعتراف هام رو اينجا در ملا عام بنويسم:n31:

chapanah
17-08-2015, 10:04
اعتراف میکنم، 21 سال زندگی به من ثابت کرد آدم ها پیچیده تر از اونی هستند که بخوام بشناسمشون

Demon King
17-08-2015, 10:16
اعتراف میکنم آدم یخ و خشکی هستم. یعنی یه نفر کله محبت و مهربانیه دنیا رو بریزه رو سرم بگم ممنون یعنی خیلی خاطرشو میخواستم : دی

حالا یه وقت بد نباشه :n37:

iranch
17-08-2015, 11:05
اعتراف میکنم که تجربه شخصی به من نشان داده که احترام گذاشتن باید در محدوده خاصی باشد. یعنی پدر و مادر هم احترام در حدی باید براشون گذاشت.
هر انسانی امکان سواستفاده ازش هست. و پدر و مادر هم از این قضایا مستثنا نیستند.(خانواده مثل برادر و خواهر و .. هم شامل این مورد خواهند شد)

mojtabaivi
26-08-2015, 09:48
اعتراف میکنم اون اوایل کار با اینترنت و بعد از اینکه فهمیدم فیلتر چیه، فک میکردم فیلتر صرفا جهت مطالب غیراخلاقیه. لذا بعد از اینکه یه کلیپی رو سرچ کردم و اولین لینکی که اومد مربوط به یوتیوب بود (اون زمان نمیدونستم یوتیوب چیه و این اولین برخورد من با یوتیوب بود :n02:) و روش کلیک کردم و این اومد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(یادش بخیر!)

خلاصه چون دیدم کلیپ من که غیر اخلاقی نیس ولی این فیلتره، بهم برخورد و خیلی ناراحت شدم! بعد دیدم نوشته "در صورتی که این سایت به اشتباه فیلتر شده است با پست الکترونیکی filter@dci.ir مکاتبه فرمایید" منم سریع ایمیل زدم و گفتم "آقا بخدا این سایت youtube.com رو بخدا اشتباه فیلتر کردین، این سات اصلا غیر اخلاقی نیست و لطفا بررسی کنید و رفع فیلتر کنین" :n02:
و بعدش هر روز چک میکردم ببینم جواب دادن یا نه... و هنوز جواب ندادن :n02:
خلاصه که یه تنه میخواستم فیلتر یوتیوب رو بردارم :n02::n02:

Mehrshad-msv
27-08-2015, 00:39
اعتراف میکنم اون اوایل کار با اینترنت و بعد از اینکه فهمیدم فیلتر چیه، فک میکردم فیلتر صرفا جهت مطالب غیراخلاقیه. لذا بعد از اینکه یه کلیپی رو سرچ کردم و اولین لینکی که اومد مربوط به یوتیوب بود (اون زمان نمیدونستم یوتیوب چیه و این اولین برخورد من با یوتیوب بود :n02:) و روش کلیک کردم و این اومد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(یادش بخیر!)

خلاصه چون دیدم کلیپ من که غیر اخلاقی نیس ولی این فیلتره، بهم برخورد و خیلی ناراحت شدم! بعد دیدم نوشته "در صورتی که این سایت به اشتباه فیلتر شده است با پست الکترونیکی filter@dci.ir مکاتبه فرمایید" منم سریع ایمیل زدم و گفتم "آقا بخدا این سایت youtube.com رو بخدا اشتباه فیلتر کردین، این سات اصلا غیر اخلاقی نیست و لطفا بررسی کنید و رفع فیلتر کنین" :n02:
و بعدش هر روز چک میکردم ببینم جواب دادن یا نه... و هنوز جواب ندادن :n02:
خلاصه که یه تنه میخواستم فیلتر یوتیوب رو بردارم :n02::n02:

اعتراف می کنم باحال ترین و نوستالژیک ترین پست این تاپیک بود:n16::n02:

mahdi--
27-08-2015, 04:20
اعتراف میکنم که دیگر توان چالش ها و مشکلات زندگی رو ندارم. و دوست دارم ، تنهایی زندگی کنم و ارتباطات هایم را با همه،حتی خانواده قطع کنم.
یعنی حتی کسی آدرس منزل م رو ندونه...برای خودم تک نفری زندگی کنم و آرامش داشته باشم...به دور از حرف های مفت و دردسر های همیشگی :n35:
اعتراف میکنم تا اینو خوندم یاد خودم افتادم و اشک تو چشام حلقه زد.
.GET OVER HERE BRO
@iranch

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iranch
30-08-2015, 01:13
چند تا دختر بود تا فهمیدن که یک خونه پائین شهر داریم و یک زندگی معمولی، اعتراف می کنم از فرداش به سگ در خونه شون بیشتر محل می زاشت تا من...
در صورتی که همین من، اگر همین خانه را بالای شهر داشتیم و مقداری پول، زندگی ام زمین تا آسمان با الان فرق داشت، باز هم باید بگم درست میشه؟ مهم نیست؟

taghi_ramzi
30-08-2015, 08:04
چند تا دختر بود تا فهمیدن که یک خونه پائین شهر داریم و یک زندگی معمولی، اعتراف می کنم از فرداش به سگ در خونه شون بیشتر محل می زاشت تا من...
در صورتی که همین من، اگر همین خانه را بالای شهر داشتیم و مقداری پول، زندگی ام زمین تا آسمان با الان فرق داشت، باز هم باید بگم درست میشه؟ مهم نیست؟

مطلقاً بهش فکر نکن ، چون کسی که تو رو به خاطر داراییت یا خونه بالا شهر یا پول بابات بخواد ، به خاطر یکی
با دارایی بالاتر ، خونه بالاشهر تر یا پول بابای بیشتر ولت میکنه!

کسی که تو رو به خاطر خودت نخواد ، لیاقت بودن با کسی مثل تو رو نداره ...

iranch
30-08-2015, 09:52
مطلقاً بهش فکر نکن ، چون کسی که تو رو به خاطر داراییت یا خونه بالا شهر یا پول بابات بخواد ، به خاطر یکی

من از اونها ناراحت نیستم، هر کسی باید وضعیت زندگی خودش رو بدونه و درک کنه، من اعتراف میکنم، با توهم داشتم زندگی می کردم و گرنه نباید به خودم اجازه می دادم ، وقتی دارایی و موقعیت مالی پائینی دارم، فکر چنین افرادی رو بکنم.
اینها باعث شدند من واقعیت های زندگی خودم رو درک کنم و بفهمم که وضعیت م از لحاظ مالی ناجور هست و پول تعین کننده هست.

- - - Updated - - -

من از اونها ناراحت نیستم، هر کسی باید وضعیت زندگی خودش رو بدونه و درک کنه، من اعتراف میکنم، با توهم داشتم زندگی می کردم و گرنه نباید به خودم اجازه می دادم ، وقتی دارایی و موقعیت مالی پائینی دارم، فکر چنین افرادی رو بکنم.
اینها باعث شدند من واقعیت های زندگی خودم رو درک کنم و بفهمم که وضعیت م از لحاظ مالی ناجور هست و پول تعین کننده هست.

Mehrshad-msv
31-08-2015, 06:20
اعتراف می کنم دچار بی خوابی شدم:n27:

asgharpalang
11-09-2015, 09:06
اعتراف میکنمـ این اعترافات آخری نه برون مایه ی طنز داشت نه درون مایه !
حتی وسط مایه هم نداش برای رضای خدا ! :n24:
چه برسه به فرو مایه !!! :n41:

mahdi--
13-09-2015, 15:31
اعتراف میکنم خیلی دوس دارم توی انجمن دوست پیدا کنم ولی تا الان نشده

Mehrshad-msv
14-09-2015, 15:59
اعتراف میشود بالایی بچه باحالیه....
واعتراف می کنم زندگی بدون ارور نمیشه!!:دی تنهایی گفتما!

Ezel
14-09-2015, 18:23
اعتراف میکنم خیلی دوس دارم توی انجمن دوست پیدا کنم ولی تا الان نشده

استغفروالله :n35:

انقدر قلب ما رو خون نکنیط :n28:

mahdi--
14-09-2015, 19:33
اعتراف میکنم خیلی تنهام.

دوستی ندارم.

خستم.

Atghia
14-09-2015, 20:03
اعتراف میکنم زمانی ید طولایی در حدسیات شناسایی چند یوزری ها داشتم
اعتراف میکنم که چندین مورد حدس درست هم داشتم :n31:
اعتراف میکنم که کلا یک روند خاص رو همشون دارن....
اعتراف میکنم که الانم یه مورد برخوردم حسش نیست بگم پیگیری کنن! عیب نداره بزارید دور هم باشن
اعتراف میکنم که اینجوری میشه خودش و خرزو خان:n08:

matr!x_2008
14-09-2015, 20:13
اعتراف میکنم میخوام سایت راه بندازم.... هی نمیشه.. دیگه خسته شدم زود بی حوصله میشم و دلسرد!

Demon King
14-09-2015, 21:14
اعتراف میکنم برای اولین باره تو زندگیم از ته دل میترسم. ( present continuous )

mahdi--
14-09-2015, 23:54
اعتراف میکنم تلاش کردم با چنتا از کاربرا دوست بشم ولی همه طفره رفتن.

k1ozil
15-09-2015, 02:17
اعتراف میکنم که من وسواس دارم (برای نظافت نه برای کارهای دیگه مثلا یه گزینه رو تو پی سی 4 بار کلیک میکنم روش یا در رو 2 3 بار چک میکنم بسته باشه )
اگه کسی راه حلی براش داره ممنون میشم کمکم کنه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

mahdi--
15-09-2015, 18:20
اعتراف میکنم از دیگه دوستی نمیخوام:n37:

چون فهمیدم تلاش برای دوست پیدا کردن تهش تنها ذلت و خواریه.

و کسی منو درک نخواهد کرد.

ولی تنهایی منو با آغوش باز پذیرفت.

Mehrshad-msv
15-09-2015, 18:27
اعتراف میکنم بالایی جایه مناسبی رو برای دوستی انتخاب نکرده:دی
اعتراف میکنم دلم هوایه شمال کرده شدید
اعتراف می کنم هنوز خیلی جا دارم تا دردو تا تهش تجربه کنم!:دی

sarinaj
15-09-2015, 22:50
اعتراف میکنم خیلی میترسم ازاینکه همه دوره وریام به هم میگن خیلی ساده ای:n03:
ازآینده ترس زیادی دارم

Mehrshad-msv
15-09-2015, 23:10
اعتراف می کنم به حرف دور و بریام زیاد توجه نمی کنم
اعتراف می کنم اینده ترسی ندارم چون ساخته ذهن فاسد من است.تمام...:n01:

sarinaj
16-09-2015, 00:04
اعتراف میکنم خودم همین ساده بودنم رو دوست دارم.

- - - Updated - - -

اعتراف میکنم خودم همین ساده بودنم رو دوست دارم.

Public Enemy
22-10-2015, 00:12
اعتراف می کنم که امشب یه کار نیمه تموم که جرات انجام دادنشو نداشتم تموم کردم ...
هم ناراحتم هم خوشحال ...

اعتراف می کنم که ....
تمام شد

Public Enemy
22-10-2015, 00:44
حالا بریم سراغ لیست اعترافات جدید

اعتراف می کنم هنوزم بدم میاد با اسم کوچیک صدام کنند :n02::n24:

hamid3369
24-10-2015, 00:10
اعتراف میکنم که گاهی وقت ها یه سوتی هایی میدم در حد جام جهانی :n34:

D3vil_A
24-10-2015, 00:47
اعتراف می کتم هیچ چیز دیگه مثل سابق اون جذابیت خاص رو برام نداره حتی داشتن قویترین کامپیوتر گیمینگ دنیا یا جدیدترین اتفاقات تو حوزه IT ! تنها چیزی که برام جذابیت پیدا کرده شیوه رفتار آدما با همدیگست.

Sha7ab
24-10-2015, 01:11
دلم برای زندگی 5-6 سال پیشم تنگ شده که تا صبح بیدار بودم. فیلم میدیدم و بازی می کردم و ساعت 1 ظهر از خواب پا می شدم.

- - - Updated - - -

دلم برای زندگی 5-6 سال پیشم تنگ شده که تا صبح بیدار بودم. فیلم میدیدم و بازی می کردم و ساعت 1 ظهر از خواب پا می شدم.

miladhassanzade1
27-10-2015, 00:36
اعتراف میکنم همیشه استرس دارم حتی موقع خواب حتی موقعی که همچی ارومه من چقدر خوشبختم :)

Sent from my HTC Desire 820s dual sim using Tapatalk

mr.reza
27-10-2015, 00:39
اعتراف میکنم دارم از خوردن و خوابیدن و فیلم دیدن خسته میشم :n04::n03::n17:

لعنتی
29-10-2015, 15:15
اعتراف می کنم هممون داریم ادای بدبخت بیچاره ها رو در میاریم !
به طرف می گی چه خبر : بدبختی بابا

- - - Updated - - -

اعتراف می کنم هممون داریم ادای بدبخت بیچاره ها رو در میاریم !
به طرف می گی چه خبر : بدبختی بابا

befermatooo
21-11-2015, 11:04
اینجا خیلی سوت و کور شده . :n03:

hossein blak
27-10-2016, 23:44
اعتراف میکنم دلم واسه فعالیت زیاد توی انجمن تنگ شده ..

اعتراف میکنم ک دلم میخواد مثل قدیما با بچها چت کنم .. باهم شوخی کنیم .. به بقیه توی تاپیکها کمک کنیم ..

اعراف میکنم دلم میخواد اون روزا برگرده ..

@Demon King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@MƐΛИĪИƓĿƐSS
@Abdolreza2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@ELSIN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@hp722 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Iman-Emperatour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@kasra_khan2003 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Kom_eil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Layken ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Mehran ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Meysam Raz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@MOHAMMAD_ASEMOONI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Morteza4SN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Mr_100_dolari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Mr.Pooya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@New Ray ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@pcforlife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@raana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@runner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@SA3EDLORD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@SADEGH 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@sara_program ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Thor God ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@vissoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.
.
.
.
.

:n40:

Demon King
28-10-2016, 01:03
اعتراف میکنم اعتراف بالایی یکی از اعترافایی بود که خیلی وقت بود میخواستم بهش اعتراف کنم!

حسین جان! سخن دل گفتی ...

:n12:

Mehrshad-msv
28-10-2016, 01:43
اعتراف میکنم پس اسم من کو!! دهه:n24:

dourtarin
28-10-2016, 10:48
اعتراف می کنم بعد از طوفان، به پی سی ورلد برمیگردم :n02:مثل خانه پدری:n18:

jahangir1400
28-10-2016, 12:31
اعتراف میکنم که بعضی از این اعتراف هایی که دوستان تو این تاپیک مینویسن اصلا اعتراف نیست، فقط جمله ای که میخوان بگن رو یه "اعتراف میکنم" اولش میزارن، دقیقا مثل همین پست خودم!!!:n02:

hp722
28-10-2016, 14:51
اعتراف میکنم چندین سال پیش با اینکه خیلی چیزایی که الان دارمو نداشتم آرامش بیشتری داشتم...

R#z@-R2
28-10-2016, 14:59
اعتراف میکنم که بنده در حسرت گرفتن کنسول (پی اس فور ) موندم خیلی وقته دنبالش هستم پول هامو جمع میکنم تا بگیرم یه مشکلی پیش میاد تمام پولهامو براش خرج میکنم:n37::n35:
یه اعتراف دیگه در حسرت نت درست حسابی هستم:n27::n35::n28:

Mehrshad-msv
29-10-2016, 02:34
اعتراف میکنم چندین سال پیش با اینکه خیلی چیزایی که الان دارمو نداشتم آرامش بیشتری داشتم...

خوب برادرحداقل اون چیرایی روکه داری روبده پایینیاتادوستان شادشوندودل شماشادگردد!!البته شرمنده یکی این"اعترافو"بگیره بزاره اولش...ببخشیدا زحمت شد:دی

sasan.69
29-10-2016, 03:05
اعتراف ميکنم اززندگى سير شدمو آرزوى مرگ دارم:n03:

senator2011
29-10-2016, 03:21
اعتراف میکنم که این چه وضعشه؟ :|

Mehrshad-msv
29-10-2016, 03:33
اعتراف میکنم بیا رو آرزوت بهتر فکر کن!:n16:

000000000
30-10-2016, 10:40
اعتراف میکنم خدا رو صد هزار مرتبه شکر :n12:

Ali_RNT
01-11-2016, 19:37
اعتراف میکنم:

۱. دلم میخواد به سوم راهنمایی و اول دبیرستان برگردم، زمانی که بدون مرز عاشق کامپیوتر و فروم بازی بودم.

۲. یه زمانی دلم میخواست به لول jafarian برسم، البته اوایل فعالیت من تو انجمن همزمان شد با پایان فعالیت ایشون!

۳. من دوبار یوزرنیم عوض کردم!

۴. یه بار که شایعه کردن مردم، شایعه کار خودم بوده (درد دل یک احمق پس از دوسال):n08:

۵. الان که میبینید کاربر فعال لینوکسم، یه زمانی تو انجمن ویندوز شدید فعال بودم! (میخواستن کاربر فعالم کنن که قسمت نشد) (در رقابت و رفاقت با vissoto )

۶. سوزناک ترین لحظه عمرم تو پی سی ورلد، وقتی بود که تاپیک جامع ترول پاک شد :n03: @
Kom_eil

۷. تلگرامو به خاطر فروم پاک کردم D:

تا اعترافات بعدی بدرود!

hosseinf722
01-11-2016, 20:53
اعتراف می کنم از وضع موجود زندگیم راضی نیستم و می خوام به هر نحو ممکن تموم بشه. :mellow:

Abdolreza2012
17-01-2017, 00:03

اعتراف میکنم ک دلم میخواد مثل قدیما با بچها چت کنم .. باهم شوخی کنیم .. به بقیه توی تاپیکها کمک کنیم ..

@Demon King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@MƐΛИĪИƓĿƐSS
@Abdolreza2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@ELSIN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@hp722 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Iman-Emperatour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@kasra_khan2003 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Kom_eil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Layken ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Mehran ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Meysam Raz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@MOHAMMAD_ASEMOONI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Morteza4SN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Mr_100_dolari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Mr.Pooya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@New Ray ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@pcforlife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@raana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@runner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@SA3EDLORD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@SADEGH 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@sara_program ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Thor God ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@vissoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.
.
.
.
.

منم اعتراف میکنم که دلم برای اون روزا تنگ شده
هرچند با اعصاب خورد کنی زیادی همراه بووووود ولی در کل روزایی خیلی خوبی بود
:n02::n02::n16:

dourtarin
04-02-2017, 20:37
اعتراف می کنم این روزا دوس دارم به یه کشور خارجی سفر کنم :n18:

زمستون اینجا دلگیر کننده شده:n41:

dourtarin
02-03-2017, 12:12
اعتراف می کنم دلم برای خودم تنگ شده...

sara_program
10-03-2017, 13:45

@MƐΛИĪИƓĿƐSS

.
.
.
.
.

اعتراف میکنم که حسابی با این کار زیبای شما حسابی دلم گرفت و به گذشته برگشتم. یادش بخیر:n03::n03:

Public Enemy
12-03-2017, 00:08
اعتراف میکنم الان حوصلم به شدت سر رفته...

اعتراف میکنم که از دست تلگرام به دلیل گرفتن هم انجمنی هامون ناراحتم... :n41:

Mohammad Hosseyn
12-03-2017, 01:20
اعتراف میکنم مدتهای زیادی از وقت و عمرم رو می‌تونستم روی مطالعه بیشتر بذارم و از اینکه از دستشون دادم متاسفم... میتونسم امروز انسان بهتری باشم ... و قصد دارم تا انتهای عمرم تا جای ممکن جبرانش کنم. بقول فرانک زاپا :

“So many books, so little time.”

MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-03-2017, 01:46

@MƐΛИĪИƓĿƐSS

.
.
.
.
.

اعتراف میکنم این پست رو الان دیدم !!! همچنین اعتراف میکنم حسرت به دل موندم یه بار از طرف دوستان درست حسابی منشن بشم !!! :n02:

چه وضعه منشن کردنه آقا ، فقط من نباید منشن بشم ؟ :n02:

green-mind
14-03-2017, 23:56
اعتراف میکنم یک ماهه میگم هر روز صبح زود میرم ورزش
و هنوز اون صبح زود نرسیده از راه . .

hd2000
15-03-2017, 09:55
اعتراف می کنم که تو زندگیم کارهای اسکولانه زیاد انجام دادم:n02:

Demon King
19-03-2017, 18:18
اعتراف می کنم بر خلاف آواتارم که خیلی مسروره، امسال مثل هرسال برای عید ذوق ندارم.

با این حال عید همگی مبارک ...

حیزون
19-03-2017, 20:58
اعتراف میکنم که عید سعید باستانی نوروز هم قبلش اعصاب خوردی ه به خاطر کارای خونه , و الدنگ بازی مردم هم بعدش دپرس کننده هست اصلا سال تحویل که میشه انگار همه چی مرده ست . با این حال قبل ش بهتر از بعدش ه

soltan18
20-03-2017, 19:32
اعتارف میکنم که
نه دنیای خوبی دارم و نه آخرت خوبی

خسر دنیا والآخره
همینطوری بدون هیچ نتیجه ای داره میگذره
نه لذت دنیا و نه ثواب آخرت
....عجب

jack82
20-03-2017, 19:44
تاپیک جالبیه
اعتراف می کنم به هیچ رسیدم

Capitan karimi
20-03-2017, 20:08
اعتراف میکنم که سربازی خیلی راحت شده (چون الان خودم سربازم )

زودتر تمومش کنید بره.........:n39:

green-mind
10-04-2017, 15:22
اعتراف میکنم خیلی زندگی و سخت گرفتم . . .

- - - Updated - - -

اعتراف میکنم خیلی زندگی و سخت گرفتم . . .

Demon King
13-05-2017, 21:53
اعتراف میکنم دلم برای خیلیا اینجا تنگ شده ...

ardeshir n
13-05-2017, 22:01
اعتراف میکنم این پست رو الان دیدم !!! همچنین اعتراف میکنم حسرت به دل موندم یه بار از طرف دوستان درست حسابی منشن بشم !!! :n02:

چه وضعه منشن کردنه آقا ، فقط من نباید منشن بشم ؟ :n02:
درود بر شما :)
میگم اسم به این سختی رو چجوری منشن کنیم؟

Sent from my Asus fonepad using Tapatalk

J@viD
13-05-2017, 22:05
اعتراف میکنم که از روشن نبودن آینده زندگی تو این مملکت حالم بد میشه.
اعتراف میکنم با دیدن سطح سواد و شعور کاندیداهای ریاست جمهوری حالم بدتر میشه.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-05-2017, 06:53
درود بر شما :)
میگم اسم به این سختی رو چجوری منشن کنیم؟

Sent from my Asus fonepad using Tapatalk

درود دوست عزیز .

اعتراف می کنم کار سختیه ولی نشدنی نیست،:n16:

@MƐΛИĪИƓĿƐSS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

VAHID
22-05-2017, 22:53
چ جوی قبلا اینجا داشت
چ هیاهویی
چ دوستان خوبی

کجا رفت...

امید رض
25-05-2017, 21:10
اعتراف میکنم که کارت گرافیه gt9400 رودوست داشتم ومدیونشم:n02:

green-mind
01-01-2018, 00:17
اعتراف میکنم چشم هام و بستم و از ته قلبم تو اولین دقایق سال نوی میلادی برا خودم ، خانوادم و همشهری ها و هم استانی ها و هموطن ها و همسایه های کشورم و منطقه و اسیا و همه دنیا آرزوی صلح و آرامش میکنم.
سال نوی میلادی مبارک :n12:

xaxi
01-01-2018, 01:17
اعتراف میکنم از این روزا میترسم ...

Iloveu-ALL
01-01-2018, 03:35
اعتراف میکنم از این روزا میترسم ...

اعتراف می کنم که این روزا وعده داده شده است...
همه چی اتفاق خودش را می افتد... مانند علایم اخر زمان
که درست تر و بهتر است بگویم علایم ظهور (سرچ شود)
اعتراف می کنم اونی که فکر می کنید نیستم

Iloveu-ALL
15-04-2019, 22:42
من کلی سی دی بازی و کارتون و فیلم داشتم که الان دیگه ندارم اعتراف می کنم خیلی از کارتون ها و فیلم ها رو ندیده بودم مخصوصا کارتون هارو

#1270 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

adiii2831
26-04-2019, 11:56
اعتراف میکنم بچه که بودم تلوزیون داشت نشون میداد آب ها ی جهان دارن کم میشن و یه ماهی بود داشت میمرد
منم دلم سوخت آب ریختم رو تلوزیون ماهی نمیره
چشمتون روز بد نبینه...:n08::n08:

saye
14-04-2020, 13:13
اعتراف میکنم دلم برای اینجا تنگ شده بود

VAHID
14-04-2020, 19:26
چند صفحه از پست های تاپیک رو خوندم و منو برد به اون دوران طلایی انجمن با خیلی از دوستان

اعتراف میکنم یادش بخیر...

mohamad skystar
14-04-2020, 20:02
اعتراف میکنم هنوزم مثل روزای اول به انجمن سر میزنم
با اینکه میبینم بعضی تاپیک ها ماه ها و شاید سال ها از آخرین
پستشون میگذره

اعتراف میکنم اینجا جای خوبی برای یادگیری خیلی چیزا بود...

radarz
15-04-2020, 11:09
اعتراف می کنم " بیدل از بی نشان چه جوید باز "