ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درمورد باتری و شارژر لپتاپ

Blue-Rose
13-02-2015, 20:17
اگر به لپتاپ پاور مورد نیاز برای انجام کارهاش نرسه چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟
ممکنه مشکل خاموش شدن لپتاپ موقع انجام کارهای سنگین مثلا بازی کردن، مربوط به نرسیدن پاور مورد نیاز باشه؟
راه حلی دارید که بشه فهمید مشکل خاموش شدنش چیه؟
mehrdad8086
17-02-2015, 11:10
خاموش شدن لب تاب معمولا ربطی به باطری نداره.اگر باطری شارژ داره و تموم نشده دلیلی هم نداره یهو خاموش بشه.

این مشکل در زمان کار سنگین خصوصا بازی اصولا به گرم شدن دستگاه و چیپهای گرافیک و ....داره.دقت کنید مورد خطرناکیه و احتمال خرابی چیپ در آینده هست.
هزینه کار بالا و گاها" تا تعوض مادربرد پیش میره.سعی کن از کول پد درست درمون استفاده کنی.فن و سینک اونو حتما تمیز کن.نتیجه رو ببین و بگو....:n05:

Ghaioom
27-08-2015, 19:38
سلام

موندم از شارژ لپتاپ چطوری استفاده کنم. با نت زیاد بازی میکنی شارژش سریع تموم میشه باید به شارژ بزنی بازی کنی. اینجوری همش بخوام اینکارو کنم به نظرتون باتری خراب نمیشه؟

الان تو یه تاپیک خوندم که گفتن بزارید باتری 100درصد بشه بعد باز 20 -30 درصد شد دوباره بزنید به شارژ.
اینجوری باید منتظر موند هی باتری رو پر کنم.

در ضمن بیشتر روی فرش باهاش کار میکنم مشکلی پیش میاد؟

mehrdad8086
31-08-2015, 17:05
ببین من هنوز راه کاری که بشه 100 درصد توصیه کرد سراغ ندارم.....
منطقا زمانی که دستگاه شما 100 درصد شارژ میشه،شارژرسانی به باطری قطع میشه و جریانی بهش نمیرسه.
ولی برای بالاتر بردن عمر باطری بهتره هفته ای یا 10 روزی یکبار بزاری تا 20 درصد خالی بشه و 2 باره شارژش کنی...

اگر لب تابت باطریش قابل تعویضه و گرون نیست(بیشترشون قیمت بالائی ندارن) خیلی خودتو و اعصابتو درگیر این مسئله نکن.نمیشه باطری رو درآورد و کار کرد.باطری حکم برق بک آپ رو داره.
با این روش حداقل یک تا 2 سال برات کار میکنه.

hosseind017
11-09-2015, 07:55
من نمیدونم کجا مشکل خودم را بیان کنم از صبح که لپ تاپ را روشن کردم با پیغام زیر مواجه شدم نمیدونم منظورش چیه و باید چه کاری انجام دهم

consider replacing your battery