ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کنترل روبات از طریق wi-fi موبایل

Mehraaan98
13-02-2015, 15:38
سلام,, ماژولی هست ک با wi-fi گوشی مویایل کنترل بشه؟؟
مثلا یه برنامه واسه اندروید بنویسیم ک این برنامه از طریق وای فای گوشی به ماژول وصل بشه و بتونیم با اون یه LED رو خاموش یا روشن کنیم :n13:

Amir-Rainman
13-02-2015, 15:59
اگر فاصله زیاد نباشه، معمولا از بلوتوث استفاده میکنن ( ماژول بلوتوث تا یک کیلو متر برد هم هست )

و میشه با نصب یه برنامه رو گوشی چیزی که میخوایین رو کنترل کنین،هم یه برنامه آماده واسه اینکار وجود داره هم میتونین خودتون یه برنامه بنویسین ( اسم اون برنامه آماده یادم نیست ، گوگل سرچ کنین، مطمئناً هست )

SNOW PATROL
13-02-2015, 16:08
بله ماژول وایرلس 2.4 گیگاهرتزی در بازار به وفور یافت میشود مانند مدل NRF24L01
اما به نظر من هم اگر برای فواصل نزدیک میخواید استفاده کنید بهتره از ماژول های بلوتوث مانند hc05 استفاده کنید چون دردسر کمتری داره
اگر به میکروکنترلر ها مسلط باشید میتونید این ماژولها رو راه اندازی کنید

Mehraaan98
16-02-2015, 08:28
اگر فاصله زیاد نباشه، معمولا از بلوتوث استفاده میکنن ( ماژول بلوتوث تا یک کیلو متر برد هم هست )

و میشه با نصب یه برنامه رو گوشی چیزی که میخوایین رو کنترل کنین،هم یه برنامه آماده واسه اینکار وجود داره هم میتونین خودتون یه برنامه بنویسین ( اسم اون برنامه آماده یادم نیست ، گوگل سرچ کنین، مطمئناً هست )

خب چون فاصله زیاده باید وایرلس باشه

Mehraaan98
16-02-2015, 08:36
بله ماژول وایرلس 2.4 گیگاهرتزی در بازار به وفور یافت میشود مانند مدل NRF24L01
اما به نظر من هم اگر برای فواصل نزدیک میخواید استفاده کنید بهتره از ماژول های بلوتوث مانند hc05 استفاده کنید چون دردسر کمتری داره
اگر به میکروکنترلر ها مسلط باشید میتونید این ماژولها رو راه اندازی کنید

مگه نباید از 2تا ماژول NRF24L01 جدا برای فرستنده و گیرنده استفاده کرد؟ فرکانس وایرلس موبایل هم به NRF24L01 میخوره؟؟ چون من میخام فرستنده خود گوشی باشه نه اینکه از 2تا ماژول استفاده کنم :n04:

SNOW PATROL
16-02-2015, 14:34
مگه نباید از 2تا ماژول NRF24L01 جدا برای فرستنده و گیرنده استفاده کرد؟ فرکانس وایرلس موبایل هم به NRF24L01 میخوره؟؟ چون من میخام فرستنده خود گوشی باشه نه اینکه از 2تا ماژول استفاده کنم :n04:

بله روی یک باند هستن ولی همه چیز فرکانس نیست به فرض این که شما فرکانس 2.4 گیگاهرتز داشته باشید دلیل نمیشه که بتونید به شبکه وای فای وصل بشید شما باید اینترفیس برای این ماژول تعریف کنید و حقیقتا کار راحتی نیست !!
اگر بر استفاده از وای فای تاکید دارید من به شما پیشنهاد میکنم از طریق ماژول شبکه ENC28J60 ( یا ماژول های مشابه ) و یک میکروکنترلر (یا برد های arduino ) و اتصال مدار به روتر وایرلس یک وب سرور تحت شبکه پیاده کنید و از طریق مرورگر هر وسیله ای چه تلفن همراه و چه کامپیوتر و ... بتونید فرامین رو به وب سرور و کنترلر ارسال کنید
در ویدئوی که براتون قرار میدم میبینید که توسط همین ماژول شبکه و یک عدد میکروکنترلر PIC18F46K20 یک وب سرور وایرلس راه اندازی شده است حتی
میتونید از طریق اینترنت و روش های فرواردینگ از هر جا به این وب سرور دسترسی داشته باشید که اون بحث مربوط میشه به انجمن شبکه

لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BxvejKREWM24%5D_%5Btag22%5D.mp4)

mad86
30-03-2015, 01:37

سلام و تبريك سال نو

درست ميفرماييد برا ارسال از WIFI موبايل صرفا مشابه بودن فركانس كار ماژول مهم نيست. اطلاعات بصورت بسته هايي با استاندارد IEEE 802.11 ارسال و يا دريافت مي شوند. اگر واقعا با موبايل قصد انجامش رو داريد كمي كار سخته اما شدني هست. بايد از ماژول هاي مبدل WIFI به پورت سريال مثل WIFI HLK-RM04 استفاده بفرماييد و مسلما نياز به يك ميكرو برا پردازش هم داريد...ماژول رو ميتونيد از سايت ECA دريافت بفرماييد همونجا نمونه كد و ديتاشيتش هم هست

برا قسمت موبايل هم اگر گوشي آندرويد مدنظره بايد يك برنامه برا اتصال به wifi و ارسال ديتا بايد بنويسيد كه نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])كد هاش تو اينترنت هست.